...
 SALDUS STALAS - Page 7 - Forumas
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum moderator: Krla  
Forumas » TARP MŪSŲ MERGAIČIŲ - pokalbiai, grožis, sportas ir sveikata » VIRTUVĖS PASLAPTYS » SALDUS STALAS (receptai)
SALDUS STALAS
ausroteaData: Antradienis, 2010-03-30, 7:13 AM | Žinutė # 1
forumo tauškutė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 4166
Apdovanojimai: 34
Reputacija: 14
Statusas: Atsijungęs
SALDŽIŲ PATIEKALŲ RECEPTAI.

BE KOMENTARŲ.

niam
 
AUSSRRINEData: Antradienis, 2011-06-14, 8:24 PM | Žinutė # 91
forumo gerbėja
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 2379
Apdovanojimai: 11
Reputacija: 20
Statusas: Atsijungęs
Obuoliu pyragas su aguonom!

4 kiaušiniai
150 gr cukraus
1 a.š. lazdyno riešutų
4 v.š. sviesto
100 gr. miltų
4 obuoliai
150 gr. aguonų

Kiaušinių trynius, cukrų ir vaniliną išplakti iki purumo. Suberti sumaltus riešutus, supilti ištirpintą sviestą ir miltus. Į įmaišyti kubeliais supjaustytus obolius, suberti aguonas. Išplakti iki standumo baltymus ir atsargiai įmaišyti į tešlą.

Tešlą supilti į kepimo formą ir kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 45-50 min.
http://aj-receptai.blogspot.com/2009/12/obuoliu-pyragas-su-aguonomis.html



www.fotki.com/aussrrina

Message edited by AUSSRRINE - Antradienis, 2011-06-14, 8:24 PM
 
Zaliaake25Data: Penktadienis, 2011-06-24, 3:12 PM | Žinutė # 92
forumo pleputė
Grupė: .
Žinutės: 6478
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 16
Statusas: Atsijungęs
Braskiu rojus - pyragas

1stikline miltu, 1.5 sauksto sviesto ar margarino, 2 kiausiniai, 50 ml pieno (galima ir vandens), 1 arbatinis saukstelis kepimo milteliu, 5 saukstai cukraus, 1 valgomasis saukstas vanilinio cukraus, braskiu kiek tik nori (dejau, kad nesimatytu teslos), sviesto kepimo formai patepti.

Miltus, 2 saukstus cukraus, kepimo miltelius ir vanilini cukru ismaisyti. Sudeti islydyta sviesta, kiausinius, piena ir vel ismaisyti. Tesla sudeti i sviestu patepta kepimo forma.
Braskes nuplauti, nusausinti ir suberti ant teslos (galima naudoti ir kitokias uogas). Pabarstyti likusiu cukrumi (galima is cinamono uzberti).
Kepti 180 laipsniu orkaiteje apie 40 minuciu. Pries pjaustant atausinti. (O jeigu karsta valgant, tai labai skanu su ledais) :wub: SKANAUS :mirksiukas:


Užtenka minutės, kad žmogaus nekęstum.

Užtenka valandos, kad žmogų pamėgtum.

Užtenka dienos, kad žmogų įsimylėtum.

Prireikia viso gyvenimo, kad žmogų pamirštum.
 
AtileData: Sekmadienis, 2011-06-26, 6:57 PM | Žinutė # 93
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
krlos receptukas

braskinis tiramisu



o cia labai paprastas,padaromas per 10min.

maskarpones surio indelis(pas mus 250gr)
custard (toks geltonas kremas,lygtais vanile kvepia,net nezinau kaip ivardinti)500gr indelis
pakelis sponge fingers(biskvito pirsteliu)(jame apie 30vnt) -galima naudoti biskvito lakstus,gausis kaip tortas
truputis sulciu kokiu turite pamirkyti biskvito pirstelius(trumpai labai)
uogu kokiu norite
truputis kakavos pabarstyti ant virsaus

maskarpone sumaisyti su custard kremu ir isplakti iki vientisos mases(as plakiau su mikseriu).galima pagal skoni deti citrinos sulciu ar vaniles,kaip kam.i inda (ar i atskiras desertines taures) deti pamirkytus pirstelius,iskloti dugna,tada kremo,ant virsaus uogu,tada vel biskvito pirsteliu sluoksnis,kremas,pabarsciau kakava ir sudejau likusias uogas.jei indas mazesnis,geiciausiai gautusi daugiau sluoksniu.palaikyti pora val saldytuve ir skanaus!

originalus receptas buvo 2mascarpones indeliai(500gr),bet man tas kremas buvo per riebus ir be skonio,visai to custard kremo nesijaute,tai sikart sumazinau.


Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
AtileData: Trečiadienis, 2011-07-13, 12:50 PM | Žinutė # 94
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
Nicolės jogurtinis-obuolinis pyragas

1 puodeli naturalaus jogurto
1 puodeli cukraus
1/2 puodelio aliejaus
1 ir 3/4 puodelio miltu
1 pak.van.cukraus
1 pak.kep.milteliu
1 kiausinis
3 obuoliai
migdolu ar kitu riesutu pabarstymui,cinamono

Viska gerai isplakti,supilti i riebalais istepta ir apibarstyta miltais(as barstau dziuveseliais)forma,nuluptus obuolius supjaustyti skiltelem ir uzdeti ant virsaus,apibarstyti cinamonu ir riesutais(sikart buvo graikiniai).180 laipsniu,ca.1 val.
P.s.Matuoju vieno dydzio arb.puodeliais


Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
Zaliaake25Data: Pirmadienis, 2011-07-18, 2:49 PM | Žinutė # 95
forumo pleputė
Grupė: .
Žinutės: 6478
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 16
Statusas: Atsijungęs
" PASIGĖRUSI ŠARLOTĖ "



RECEPTAS :

Biskvitui :

4 kiausiniai ,
120 cukraus
1 pakelis vanilės
75 g. miltu ,
50 g. krakmolo ,
2 arbatiniai sauksteliai kepimo miltelių ,

Kiasinius , su 4 did. saukštais karšto vandens , plakame mikseriu visu greiciu 1 minutę , kol masė smarkiai suputos .
Vis plakant , per 1 minute , palaipsniui berdamos , iplakite cukru ir vanile .
Dar viska paplakite 2 min.

Miltus , krakmola ir kepimo miltelius sumaisome .
Plakame paciu leciausiu mikserio greiciu , plakdamos per du kartus imaisome miltu misini .

Skarda , kurios matmenys 41 ant 33 cm. isklojame kepimo popieriumi , ciut pakeldamos sonus , kad biskvitas nepriliptu prie skardos ( riebalais tepti nereikia ).
Orkaite ikaitiname iki 200 laipsniu .
I skarda supilame tesla , islyginame ir kepame 8 -10 min .
Pas mane biskvito storis išejo nepilnai 1 cm.( iskepusio ).

Ka tik iskepta biskvita , isverciame ant kito popieriaus lapo , ir nuimame ta , ant kurio kepė ,jei prilipo , visa popieriu sudrekinkite saltu vandeniu ir tuoj pat nulupkite .
Pertepkite norima uogiene ( as pertepiau saldytais , blenda sutrintais juodais serbentais ) , reikia 0,5 litro ( puse litro ).
Iš karto standziai suvyniokite vyniotinį , isukite i popieriu , dekite i saldytuvą ( pas mane gulejo per naktį ) bet nebutina .

Atšalusį vyniotini supjaustome 1 cm. storio riekutemis .
Pasiimame norima bliudeli ( pas mane tilpo 1 l. ir dar 0,7 l. vandens ) , jo krastus isdedame gabalėliais vyniotinio , standziai suglaudžiant viena su kitu .
Prieš tai aš bliudelį ( mišrainine ) isklojau plevele , kad butu patogu isimti .

Kremui :

Tai jusu fantazijos vaisius , bet parasau savo :

1 indelis 36 % zemaitijos grietineles ( 450ml.)
5 g . zelatinos (uzpiltos 4 saukstais vandens ir istirpintos)
300 g. dziovintu slyvų , jos mirko 2 dienas , užpiltos slyvu likeriu ir spiritu ,
pagal skonį : citrinos rūgštelės ir cukraus .

Ismirkusias slyvas pasmulkinti .
Grietinele isplakti su cukrumi ir rūgštele ,iki standumo ( pilnai ).
Suberti slyvas ,išmaišyti ir vidutiniu greiciu , pilant plona srovele supilti istirpinta zelatina .

Visa ta krema supilame i ta kupola isklota vyniotiniu , ant virsaus uzdedame likusius vyniotinio gabalelius .
Dedame 1 val. i saldytuva


Užtenka minutės, kad žmogaus nekęstum.

Užtenka valandos, kad žmogų pamėgtum.

Užtenka dienos, kad žmogų įsimylėtum.

Prireikia viso gyvenimo, kad žmogų pamirštum.
 
irmaData: Šeštadienis, 2011-08-13, 10:13 PM | Žinutė # 96
forumo gerbėja
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 2787
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 2
Statusas: Atsijungęs



jums reikes :
stikline miltu
saukstelis kepimo milteliu
3kiausiniai
stikline cukraus
puse stiklines aliejaus
3dideli obuoliai
riebalu skardai

kiausinius plakti su cukrumi kol pasidarys vientisa mase.kepimo miltelius sumaisyti su miltais.i kiausiniu ir cukraus mase maisydami pilkite alieju,paskui berkite miltus.maisyti tol kol tesla bus vientisa.suberti griezineliais supjaustytus obuolius,viska dar karta ismaisyti ir sukresti i riebalais istepta skarda,sauti i 180 laipsniu orkaite ir kepti apie 30-40 minuciu.SKANAUS meilee
 
irmaData: Šeštadienis, 2011-08-13, 10:24 PM | Žinutė # 97
forumo gerbėja
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 2787
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 2
Statusas: Atsijungęs
ten pyragas su chlava ,tai dariau pagal keksu recepta tik vietoj aguonu ivariau chalvos lelius lelius
kiausiniu -3
miltai-200g
cukrus-200g
pieno-0.3stiklines
aliejaus-0.3stiklines
kepimo milteliu-0.5 arbatinio saukst.
aguonu-5valgomi saukstai

kiausiniu baltymus atskirti nuo tryniu ir isplakti.trynius sumaisyti su miltais,cukrumi,pienu,aliejumi ir kepi.milteliais.tuomet pilti isplaktus baltymus,aguonas ir gerai viska ismaisyti,kepti 20min,180 laipsniu orkaiteje,skanaus meilee
as kepu ir keksus ir pyraga pagal si recepta sypsena
 
raskaData: Antradienis, 2011-09-06, 8:31 PM | Žinutė # 98
forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
Statusas: Atsijungęs
Labai lengvai pagaminamas ir lengvai valgomas (tirpsta burnoje) varškės pyragas kuriam reikės:

Tešlai:
150g sviesto
100 g cukraus
2 a.š. vanilinio cukraus
1 kiaušinis
250 g miltų
2 a.š. kepimo miltelių
Įdarui:
600 g varškės
4 kiaušiniai
200 g cukraus
100 g krakmolo
300 g uogų (šį kartą naudojau bananus)

Sumaišome visus tešlai skirtus produktus ir užminkome nekietą tešlą. Ja išklojame kepimo formos dugną, padarydami bortelius. Varškės masei visus produktus sudedame į dubenį ir sutriname blenderiu (arba gerai išmaišome varškę pertrynę per sietelį). Uogas sutriname blenderiu (jei uogos rūgštokos, įdedame cukraus pagal skonį). Varškės masę pilame ant tešlos, o ant viršaus paskirstome uogų masę. Kepimo indą uždengiame folija ir kepame apie 50 min. Po to foliją nuimame ir dar pakepame 10 -15 min. Pjaustome atvėsusį. Skanaus!





Rasos saldainių karalystė

 
raskaData: Šeštadienis, 2011-09-24, 5:07 PM | Žinutė # 99
forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
Statusas: Atsijungęs
Kristunges obuoliu suris

2,5 kg obuolių,
500 g cukraus

Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti skiltelėmis, sudėti į puodą, apibarstyti cukrumi ir 12 vai. laikyti kambario temperatūroje. Susidariusias sultis nupilti ir virti, kol liks pusė tūrio (15-20 min). Į sultis sudėti paruoštus obuolius ir maišant virti, kol mase ne bus tiršta. Patikrinti galima taip: medine mente nubrezti per visa mase iki dugno linija, ir mase neturi iskarto susijungti.
Paskui karsta mase isdelioti i masiukus. As darau maiselius is storos marles (keliu sluoksniu). Suris turi buti ploskcias (kaip vytintas arba varskes suris). Toliau suri padeti i labai šilta ir labai sausa vieta. Ir laukti, kol isdzius. Geriau is pradziu padeti ant koki nors groteli, kad atsikratyti skyscio likuciu.

Reikes: 7 kg jau supjaustytu skiltelem obuolių (kibiras)
1 kg cukraus.

Eiga: po 1-2 paru palaikymo vesioje vietoje, nupilti sultis labai stropiai, kad kuo mažiau liktu sulciu obuoliuose. Tada sultis virti (išgarinti) tiek, kad liktų tiktai tiršta cukraus mase (virti ilgai). Sukresti i puodą, i likusi cukraus sirupa obuoliu skilteles ir virti, virti, virti... maisyti, maisyti, kad neprisviltu. Isvires suris tada, kai mase puode gana tirsta, perbraukus su samciu nebesusilieja. Kai atausta, dėti i maiselius selofaninius nuo cukraus, mazdaug puse maiselio, uzlenkti, ir paslėgti. Palaikyti taip para, išimti is celofano, suvynioto i marle ir padėti bet kur dziūti. Tiesa, pries baigiant virti galima ideti riesutų.
Skonis neapsakytas....

tai va iš tų dviejų pasirink,aš dariau pagal pirmą,turiu tokį puodą tai iki jo viršaus pripjaustau, o tiksliai kiekio ir nežinau.Tiesa,kažkur skaičiau,kad sūriui geriausiai tinka antaniniai obuoliai,o aš darau ir rudeninių,bandžiau iš vasarinių saldžių tai nepavyko


Rasos saldainių karalystė

 
asjuData: Sekmadienis, 2011-10-09, 5:57 PM | Žinutė # 100
forumo tauškutė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 3994
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 9
Statusas: Atsijungęs
IRMOS tortas
reikia: 300g grietines,600g grietineles,12 saukstu cukraus,2 citrinu sulciu,3 pakuciu zelatinos(nepamenu kiek gramu as kai perku dezutej buna 6 pakuciai) vaisiu kokiu tik sirdis geidzia ,skaniausia tai su melynem ir braskem,ir padui ,pirktinio biskvito arba paciu pasidaryto( as issikepu yraga torto formoj ir atvesusi perpjaunu pusiau ir mano pagrindas)
dedate pada,geriausia ji patepti sirupu ar seip kuo kad sudrektu,po to sloksniuojat vaisiai kremas vaisia kremas ,i grietine ir grietinele suberiat cukru gerai ismaisot tik neplakit,isspauskit dvi citrinas supilat isbrinkinta zelatina ir sluoksniuojat..jei skubu tai idekite 30 min i saldikli ir bus liuks,arba valandai i saldytuva



 
AtileData: Ketvirtadienis, 2011-11-10, 9:24 AM | Žinutė # 101
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
Rafaelo

puse indelio kondensuoto pieno
100 gr kokoso drožlių
razinos, riešutai ar ką sugalvojate įdėti į vidų

Kondensuotą sumaišome su drožlėmis ir palaukiame kol išbrings. Formuojame kamuoliukus, į vidų įspaudžiame riešutą.



Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
JarminaData: Antradienis, 2011-11-22, 8:37 PM | Žinutė # 102
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1657
Apdovanojimai: 4
Reputacija: 1
Statusas: Atsijungęs
MORKŲ PYRAGAS



500g morkų, 3 kiaušinių, 2 st. miltų, 2 st. cukraus, cinamono, 2 š. aliejaus, 1 a.š. kepimo miltelių.
Morkas sutarkuot bulvine tarka, apibarstyt cinamonu ir įpilt aliejaus, išmaišyt. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Kiaušinius su cukrumi išplakti, tada maišant supilti morkas, miltus. Tešla turi būt grietinės tirštumo. Kepti 190 laipsnių karštyje apie 50 min. SKANAUS!!!


Neverk, kad kas nors baigėsi. Nusišypsok, kad tai apskritai buvo.
(G.G.Marquez)
 
vaidaaData: Penktadienis, 2011-11-25, 10:15 PM | Žinutė # 103
naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 260
Apdovanojimai: 1
Reputacija: 0
Statusas: Atsijungęs
Pyragėliai su obuoliais

Ingredientai:
Tešlai:
... 200g varškės
3 kiaušiniai
125g margarino VILNIUS kepiniams
1,5 stiklinės cukraus (1 stiklinės talpa 120ml)
3 stiklinės miltų
1 a.š. kepimo miltelių
Įdarui:
4 dideli obuoliai
100g margarino VILNIUS kepiniams
1 v.š. cukraus
Aptepimui:
1 kiaušinis
Gaminimas:
Pasiruošiame tešlą:
Į 3 kiaušinius, beriame cukrų, sudedame varškę ir gerai išmaišome.
Po to supilame ištirpintą margariną VILNIUS kepiniams, beriame miltus, kepimo miltelius ir gerai išminkome tešlą.
Iš tešlos suformuojame rutulį, įvyniojame į foliją ir dedame į šaldymo kamerą 30 min.
Įdarui:
obuolius supjaustome kubeliais ir pakepiname ant margarino VILNIUS.
Pakepintus obuolius sumaišome su cukrumi.
Formuojame pyragėlius:
iškočiojame tešlą labai plonai (0,5cm).
Su stikline išspaudžiama tešlos griežinėlius.
Į kiekvieną tešlos griežinėlį dedame šaukštelį įdaro ir užspaudžiame. Panašiai kaip formuojant koldūnus.
Suformuotus pyragėlius ištepame išplaktu kiaušiniu.
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir kepame pyragėlius orkaitėje (180-200C) apie 15 min.
Iškepusius pyragėlius pabarstome cukraus pudra.
 
vaidaaData: Penktadienis, 2011-11-25, 10:16 PM | Žinutė # 104
naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 260
Apdovanojimai: 1
Reputacija: 0
Statusas: Atsijungęs
„Karališką varškės pyragą“:
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 250 g
Grietinė 0,5 stikl.
Kakava 3 valg. šaukšt.
... Geriamoji soda 0,5 arbat. šaukštel.
Miltai 3 stikl.
Varškė 600 g
Kiaušiniai 6 vnt.
Cukrus 1 stikl.
Grietinė 2 valg. šaukšt.
Krakmolas 1 valg. šaukšt.
Gaminimas:
Margariną VILNIUS stambiai sutarkuoti. Sodą suplakti pusėje stiklinės grietinės ir supilti ant margarino. Suberti kakavą, miltus ir išminkyti tešlą. Ji turi nelipti prie rankų ir būti tokia, kad galima būtų sutarkuoti. Tešlą padalinti į 2 dalis ir padėti porai valandų į šaldytuvą. Varškę pertrinti per sietelį, įmušti kiaušinius, suberti cukrų, 2 šaukštus grietinės, 1 šaukštą krakmolo ir gerai išmaišyti. Nedidelę skardą iškloti kepimo popieriumi. Stambia trintuve sutarkuoti pusę tešlos, užpilti visą varškės masę ir sutarkuoti likusią tešlą. Kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 50 min. Iškepus, viršų apibarstyti cukraus pudra. Iš skardos išimti tik atvėsusį.
 
utėData: Antradienis, 2011-11-29, 2:57 PM | Žinutė # 105
forumo draugė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 1255
Apdovanojimai: 7
Reputacija: 8
Statusas: Atsijungęs
Tortas "Kurmio kalnelis" (receptą pasiskolinau iš AJ receptai)


20 cm.skersmens apvaliai formai

Biskvitas:

3 kiaušiniai
140 gr. cukraus 400 ml.grietinėlės 35%
1 a.š. vanilinio cukraus
140 gr. miltų
1 v.š. kakavos miltelių
1 a.š. kepimo miltelių
3 v.š. karšto (verdančio) vandens

Kremas:

15 gr. želatinos
400 ml. grietinėlės 35%
400 ml. grietinėlės 35%
200gr. kreminio vanilinio varškės sūrelio
100 gr. cukraus
100 gr. šokolado drožlių (nebūtina)

Kremas. Iš pradžių pasidarome kremą, kad, kol kepsime biskvitą, jis truputį sustingtų - bus paprasčiau formuoti Kurmio kalnelį :).
Želatiną užpilame 45 ml šalto vandens, paliekame išbrinkti. Sutriname vieną bananą, sumaišome jį su varške, cukrumi ir gerai išmaišome, kad cukrus ištirptų. Gautą masę pertriname per sietelį (kremas bus puresnis). Ištirpiname ant ugnies želatiną, atvėsiname ir sumaišome su varškės mase. Iki standumo išplakame grietinėlę ir dėdami po kelis šaukštus atsargiai maišome ją su varškės kremu. Galima įberti šokolado drožlių, nors aš nedėjau. Pastatome kremą į šadytuvą, kol kepsime biskvitą. Karts nu karto išimame pamaišyti, kad kremas nesustingtų į vieną "gabalą". Jei stings labai greitai - išimkite iš šaldytuvo, ir laikykite kambario temperatūroje.
Biskvitas. Atskiriame trynius nuo baltymų. Į trynius po 1 v.š. (kad jų nesutrauktų) pilame karštą vandenį ir iškart plakame mikseriu, tai pat po truputį beriame cukrų su vanilinu. Plakame, kol masė taps tiršta ir beveik baltos spalvos (2-3 min.). Baltymus gerai išplakame iki standumo (masė turi nekristi iš apversto dubens, jos paviršius turi būti lygus (ne porėtas!), blizgantis). Baltymus sudedame ant trynių - nemaišome (!). Sumaišome miltus, kakavą, kepimo miltelius. Suberiame viską ant baltymų ir tuomet atsargiai (kad nesukristų baltymai) viską šaukštu išmaišome (baltymus, trynius ir birius produktus). Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, pilame tešlą, kepame iki 180 C įkaitintoje orkaitėje 30 min. Iškepusį biskvitą atvėsiname ant grotelių.
Surinkimas. Biskvito vidurį išskobiame taip, kad gautume dubenėlio formos pagrindą (į jį sudėsime bananus; žr. nuotrauką apačioje). Vieną šalia kito sudedame nepjaustytus bananus - tiek, kiek jų tilps (man tilpo 3,5 banano). Ant viršaus po truputį dedame kremą, formuodami kupolo formos tortą. Jei kremas jau pakankamai tvirtas - galima tortą puošti. Išpjautą biskvito dalį sutrupiname ir trupinukais pabarstome tortą. Papildomai dar galima pabarstyti kakava. Statome tortą į šaldytuvą, kol gerai sustings (geriausia nakčiai). Skanaus!


Message edited by utė - Antradienis, 2011-11-29, 3:11 PM
 
Forumas » TARP MŪSŲ MERGAIČIŲ - pokalbiai, grožis, sportas ir sveikata » VIRTUVĖS PASLAPTYS » SALDUS STALAS (receptai)
Search:


Copyright MyCorp © 2024