|
Mes užsienyje
|
|
| Krla | Data: Šeštadienis, 2011-11-26, 8:28 PM | Žinutė # 796 |
 forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
| Quote (irma) o jo,uzknisa ir mane ,tai va db prisimasciau tai vyniotinio paciai reik pasidaryt vis idomiau ir pigiau nei is pardes prikt,o kad visks atsibode tai tikrai mes visada i tesco varom,mum arciau ji.as kaskart perku mesos gabala ir maklevoju kanors is jos,pusfabrikaciu nelabai beperkam,nebent kartais kazka pas mus tesco cia nera,bet anksciau kai gyvenom kitoj vietoj irgi i tesco vaziuodavom.as irgi planuoju vyniotini daryti,bet as kepsiu:)
|
| |
| |
| irma | Data: Sekmadienis, 2011-11-27, 1:39 PM | Žinutė # 797 |
|
forumo gerbėja
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 2787
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 2
| Quote (krla) .as irgi planuoju vyniotini daryti,bet as kepsiu:) o dar ir kept galima?
|
| |
| |
| Jarmina | Data: Sekmadienis, 2011-11-27, 6:28 PM | Žinutė # 798 |
 forumo draugė
Žinutės: 1657
Apdovanojimai: 4
Reputacija: 1
| Quote (jolitata) O kaip su lietuvių kalba. Ar skatinate kalbėti lietuviškai? Ar mokinate skaityti, rašyti? nes kiek žinau tokių šeimų gyvenančių užsienį, tai vaikai net nenori kalbėti lietuviškai, o kai kurie tėvai net namuose su jais kalbasi angliškai. Po to grįžta atostogom į Lietuvą ir su močiutėm nesusišneka, nes jos nieko nesupranta.
Mes namuose kalbam tik lietuviškai, visada pataisom, jei ne taip pasako, dėl rašymo, tai nemokinu, nes jai sunkoka ir taip angliškai rašyt, nes rašo, kaip taria, o ne taip kaip reikia pagal taisykles.
Neverk, kad kas nors baigėsi. Nusišypsok, kad tai apskritai buvo. (G.G.Marquez)
|
| |
| |
| Krla | Data: Sekmadienis, 2011-11-27, 6:56 PM | Žinutė # 799 |
 forumo senbuvė
| Quote (irma) o dar ir kept galima? aha,mano mama buvus vyr.vireja tai matydavau kaip valgykloje kepa kokiom vestuvem ar laidotuvem...ir namuose kepam
|
| |
| |
| irma | Data: Sekmadienis, 2011-11-27, 9:14 PM | Žinutė # 800 |
|
forumo gerbėja
| Quote (krla) aha,mano mama buvus vyr.vireja tai matydavau kaip valgykloje kepa kokiom vestuvem ar laidotuvem...ir namuose kepam fainai tau
|
| |
| |
| rasa85 | Data: Sekmadienis, 2011-11-27, 9:48 PM | Žinutė # 801 |
 forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 3663
Apdovanojimai: 12
| as nemokinu savo lietuviskai del rasymo jeigu o del tarimo patasiau jei ne taip paskao nes dab akai be dantu prieki tai vos kartais eina ka suprast.....mes ir kai atvaziavo labai taupiai leidom euriuku o daba jau isponejom,ziurek eini pardej pamatai koki grazesni daikciuka ir jau noriu as jo ar vyrui reikia kazkokio irankio nu me sjau cia jauciames irgyvenam kaip namie ir kambarius persidazem kaip norejom ir daug daiktu me sesam cia susipirke ir baldu ir buitine technika esam eileje nama gauti tai tikimes greitu laiku gauti ir jau gyventi sau...
|
| |
| |
| salele | Data: Antradienis, 2011-11-29, 11:25 PM | Žinutė # 802 |
 naujokė
Žinutės: 188
Reputacija: 0
| ,o as vedu saviski pas lietuviu mokytoja jau pradejo rasyti sujungtas raideles,skaityt nelabai dar sekasi,o angliskai gerai skaito ir raso.martynas eina i trecia klase.
|
| |
| |
| utė | Data: Trečiadienis, 2011-11-30, 0:10 AM | Žinutė # 803 |
 forumo draugė
Žinutės: 1255
Apdovanojimai: 7
Reputacija: 8
| Sveikos mergaites. O kaip jums gydytojai cia? ar pasitikite? ar neteko nusivilt? Kai mano mazylis susirgo, tai is karto nuvykom pas gydytoja,bet ji nieko nerado ir pasakiusi, kad vaikas gali pakoset apie 2-3 d.ir praeis savaime. O per tas dvi dienas (buvo savaitgalis), jam pradejo plauciai "snioksti"...Kitas gydytojas israse inhaliatoriu, dar pati maitinu, tai greit isigydem. Ir tai-Lietuvoj po gydymo seanso, gydytojai praso ateit pasitikrint ar viskas gerai, o cia man liepe ji stebet ir jei pabloges vest i ligonine...Tai nuejus norejau va taip padaryt
|
| |
| |
| Krla | Data: Trečiadienis, 2011-11-30, 1:29 AM | Žinutė # 804 |
 forumo senbuvė
| Quote (utė) O kaip jums gydytojai cia? ar pasitikite? ar neteko nusivilt? tie GP vadinami gydytojai tai jiems va taip duoti jie man rodos tokio lygio,kaip kad lietuvoje kaimo felceres.o va kur ligoninese dirba personalas,ten kita kalba
|
| |
| |
| irma | Data: Trečiadienis, 2011-11-30, 12:27 PM | Žinutė # 805 |
|
forumo gerbėja
| cia kaip pas ka papulsi,viena karta gerai kita karta s.....
|
| |
| |
| Jarmina | Data: Trečiadienis, 2011-11-30, 6:53 PM | Žinutė # 806 |
 forumo draugė
| Quote (irma) cia kaip pas ka papulsi,viena karta gerai kita karta s.....
Aš negaliu skųstis, pas mus kaime gana gerai prižiūri.
|
| |
| |
| irma | Data: Trečiadienis, 2011-11-30, 7:03 PM | Žinutė # 807 |
|
forumo gerbėja
| Quote (Jarmina) Aš negaliu skųstis, pas mus kaime gana gerai prižiūri. na pvz man kai atvariau i uk,tai po kokiu 2geru savaiciu susirgau,dvi sav pragulejau namie su auksta temperatura ir kosuliu su dusuliu,po to drauge sako varyk i ligonine pasizures ,nebijok nieks nepaguldys,ir ka... nuvarau su kita drauge kad padetu susikalbet nes apie ligas is manes ne koks sneketojas o beto tik atvykus buvau,tai va, nuvarem i priimamaji,pamatavo temperatura spaudima,ir labai greit prieme,nes mano pulsas virsijo 3kart norma,sake jei buciau buvusi sena bobute butu buves infarktas ar insultas bijau sumeluot,pradejo tirt rado dar plauciuose uzsikimsusia kraujagysle, ir bevisakito aiskiinosi ar man kiauliu gripas ar ne,tai ir nenusprende ,ir liko kiauliu gripas su ? pagulde i ligonine pragulejau 2dienas isleido namo,ir niekas net susikto sirupelio nuo kosulio nedave,pridave kruva vaistu ivairiu ,ir pasake musu gydymo uztenka ,pas savo gydytoja eiti nebereikia.bet gryzus namo pasidariau apoitmenta pas savo gydytoja ,tik iejus i kabineta daktaras pasake kad man astminis bronchitas,israse antibijotiku ir nuo kosulio ir po poros dienu as jau miegot naktim galedavau ir eit jau normaliai,nes dusdavau baisia..tai va tokia patirtis teko man tik atvykus i uk
|
| |
| |
| rasa85 | Data: Trečiadienis, 2011-11-30, 8:45 PM | Žinutė # 808 |
 forumo tauškutė
Žinutės: 3663
Apdovanojimai: 12
| as tai net nezianu kaip papulsi manyciau nu su priimamu tai ne kas,ne sten viena kart vaziavom su mazja jai buvo didele temp ji kosejo snargliuka bego pamatavo temp ir liepe sedet laukiamajam prasedom 2.30val ir vaziavom namo pries tai issibarem registraturoj priimamo bet jiems sak eyr svarbesniu zmoniu kuriuos atveza greitoji...seip as lanakus daznai pas daktarus nes turiu liga tai susiduriu sua jais gan dazani tai del tos ligos prieziuros nesiskundziu jau pazysta mus visa seima o va kaip daba buvau del pilvo skausmo tai jie siuncia vienur kitur ir nieko nerand air rodos kad net nesistengia ieskot kas yr o as jauciu ka d kazkas tikria yr negerai...tai va...skau kaip papulsi pas ka...nu jei del gimdymo tai cia super.....
|
| |
| |
| jolitata | Data: Trečiadienis, 2011-11-30, 9:33 PM | Žinutė # 809 |
 forumo gerbėja
Grupė: Draugas
Žinutės: 2445
Apdovanojimai: 5
Reputacija: 3
| Quote (rasa85) nu jei del gimdymo tai cia super..... Na nežinau, kaip ten yra. Jau kažkur minėjau, kad mano pusseserė Anglijoj ligoninėj vaiką pagimdė koridoriuje, tiesiogine prasme į pėdkelnes. Tai va tau ir gydytojai.
|
| |
| |
| Jarmina | Data: Trečiadienis, 2011-11-30, 10:58 PM | Žinutė # 810 |
 forumo draugė
| Quote (rasa85) nu jei del gimdymo tai cia super..... liuks
Pritariu, man nuostabi midwife pakliuvo, tiek per visą nėštumą, tiek per gimdymą.
|
| |
| |
|