|
Mes užsienyje
|
|
| Arūna | Data: Šeštadienis, 2011-12-17, 5:46 PM | Žinutė # 826 |
 forumo draugė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 1320
Apdovanojimai: 7
Reputacija: 4
Statusas: Atsijungęs
| Quote (utė) ypac kai dabar teko susidurt, tai mano ispudis nekoks Kaip suprantu čia jus visos daugiausia Anglijo ar Airijoj ? Gerus atsiliepimus apie gydytojus girdžiu iš gyvenančių Austrijoj, Vokietijoj ar Italijoj
PAPUOŠALAI, INTERJERO ELEMENTAI
|
| |
| |
| burbuliukas | Data: Šeštadienis, 2011-12-17, 7:02 PM | Žinutė # 827 |
 forumo tauškutė
Žinutės: 4160
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 4
| Quote (Jarmina) Anglijoj mane gal kokius 5-6 kartus echoskopavo. o kodel tiek daug? gal kas negerai b uvo? nes siaip tai daro tik 2 kartus,na maksimum 3 ir tai gali pasakyt,kad nenori ir niekas nedarys tau ju
|
| |
| |
| rasa85 | Data: Šeštadienis, 2011-12-17, 7:31 PM | Žinutė # 828 |
 forumo tauškutė
Žinutės: 3663
Apdovanojimai: 12
Reputacija: 1
| Quote (burbuliukas) kodel tiek daug mane ir daug kartu net nepamenu kiek
|
| |
| |
| Jarmina | Data: Sekmadienis, 2011-12-18, 0:36 AM | Žinutė # 829 |
 forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1657
Apdovanojimai: 4
| Quote (burbuliukas) o kodel tiek daug? gedaaa gal kas negerai b uvo? nes siaip tai daro tik 2 kartus,na maksimum 3 ir tai gali pasakyt,kad nenori ir niekas nedarys tau ju gedaaa
Todėl kad mano KMI per mažas: esu aukšta ir mažo svorio, tad tikrino ar vaikiukas vystosi gerai.
Neverk, kad kas nors baigėsi. Nusišypsok, kad tai apskritai buvo. (G.G.Marquez)
|
| |
| |
| dafniele | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-22, 3:58 PM | Žinutė # 830 |
 forumo gerbėja
Grupė: Draugas
Žinutės: 2973
Apdovanojimai: 11
Reputacija: 10
| mergaites turiu viena toki gal "durna" klausyma ar tai tiesa kad jei net neturi televizijos reikia moketi ta mokesti tv licenzing???
|
| |
| |
| Krla | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-22, 4:13 PM | Žinutė # 831 |
 forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
| Quote (dafniele) mergaites turiu viena toki gal "durna" klausyma ar tai tiesa kad jei net neturi televizijos reikia moketi ta mokesti tv licenzing??? na ,as irgi tokia "protinga",kad man rodos,jog mokesti reikia mketi jei pasijungei televizoriu,jei jo neturi ir nenaudoji,tai gal nereikia?
|
| |
| |
| dafniele | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-22, 4:32 PM | Žinutė # 832 |
 forumo gerbėja
| krla, tai va ir as nz siandien man pasake vyro brolis kad ir mes turim moketi.sakau uz ka.jai neturim,jei jus turit ir naudojates tai ir mokekite prie ko mes.nes as jiems netikiu visai tai nutariau pas jus paklausti ar tai tiesa
Message edited by dafniele - Ketvirtadienis, 2011-12-22, 4:33 PM |
| |
| |
| Krla | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-22, 4:36 PM | Žinutė # 833 |
 forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
| Quote (dafniele) krla, tai va ir as nz siandien man pasake vyro brolis kad ir mes turim moketi.sakau uz ka.jai neturim,jei jus turit ir naudojates tai ir mokekite prie ko mes.nes as jiems netikiu visai tai palauk: bendras namas,tipo mokesciai perpus su jais,o kad jus neturit teliko tai jiems ne motais??? nu sakes... licenzija yra viena,ir gali nors ir 10 teliku pasijungti.vienam menesiui kainuoja 12sv su kapeikom je moki kas menesi,o siaip metams vienu kartu sumoket virs 100.siulyciau nusipirkt telika is karbuto uz koki 10-20sv,nes atrodo,kad vistiek reikalaus is jusu moketi
|
| |
| |
| dafniele | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-22, 4:39 PM | Žinutė # 834 |
 forumo gerbėja
| nu matai nors cia vyro brolis bet jei labai nori is musu pasipelnyte ir daug jie cia daro visokiu aferu su mumis,o mes kaip situ istatymu nieko kolkas nz tai jiems labai i nauda
|
| |
| |
| jolitata | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-22, 5:55 PM | Žinutė # 835 |
 forumo gerbėja
Žinutės: 2445
Apdovanojimai: 5
Reputacija: 3
| Quote (dafniele) nu matai nors cia vyro brolis bet jei labai nori is musu pasipelnyte ir daug jie cia daro visokiu aferu su mumis,o mes kaip situ istatymu nieko kolkas nz tai jiems labai i nauda Nu šakės. Baisu, kaip taip artimi žmonės elgiasi. Negaliu aš niekaip to suprasti.
|
| |
| |
| irma | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-22, 6:06 PM | Žinutė # 836 |
|
forumo gerbėja
Žinutės: 2787
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 2
| visada taip buvo ir bus ,is svetimo daugiau pagalbos ir atvirumo surasi ir sulauksi nei is artimuju kad ir kaip bebutu liudna ,bet taip jau yra..stenkis kas neaisku klaust pas mus ,jei ka zinosim patarsim,o del televizijos jie patikrina ar is kabelio pajungtas signalas i nama jei taip tai reikia moketi jei ne tada gali ir nemoketi,o jei gyvenat bendram name tai ir ta 12 svaru turit dalintis per puse ,nes cia mokestis namui ne zmogui pvz mes ziurim lietuviska televizija mokam lt viasatui o angliskos neziurim bet turim tw yra signalas kad naudojam ir moket tenka ..
Message edited by irma - Ketvirtadienis, 2011-12-22, 6:06 PM |
| |
| |
| jolitata | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-22, 6:11 PM | Žinutė # 837 |
 forumo gerbėja
| Quote (irma) visada taip buvo ir bus ,is svetimo daugiau pagalbos ir atvirumo surasi ir sulauksi nei is artimuju Man taip sunku tą suprasti. Atrodo kad kaip tik artimi žmonės turėtų laikytis vienas kito.
|
| |
| |
| Jarmina | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-22, 6:12 PM | Žinutė # 838 |
 forumo draugė
Žinutės: 1657
Apdovanojimai: 4
| mokėt reikia jei turi dvd, kompiuterį, telefoną, tv. tik licenzija yra viena ant namo ir gali turėt kiek nori tv ir panašiai.
Neverk, kad kas nors baigėsi. Nusišypsok, kad tai apskritai buvo. (G.G.Marquez)
|
| |
| |
| irma | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-22, 6:12 PM | Žinutė # 839 |
|
forumo gerbėja
Žinutės: 2787
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 2
| Quote (jolitata) Man taip sunku tą suprasti. Atrodo kad kaip tik artimi žmonės turėtų laikytis vienas kito. visi ziuri tik naudos sau,mazi tokiu belike kad atvira sirdimi butu nusiteike padeti
|
| |
| |
| jolitata | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-22, 6:14 PM | Žinutė # 840 |
 forumo gerbėja
| Quote (irma) visi ziuri tik naudos sau,mazi tokiu belike kad atvira sirdimi butu nusiteike padeti nors mažai, bet gerai kad jų išvis yra.
|
| |
| |
|