|
Mes užsienyje
|
|
| utė | Data: Trečiadienis, 2011-11-30, 11:44 PM | Žinutė # 811 |
 forumo draugė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 1255
Apdovanojimai: 7
Reputacija: 8
Statusas: Atsijungęs
| Man su nestumu ir gimdymu taip pat patiko cia Kadangi su pirmu nestumo gale susirgau preklamsija, tai cia jie gerai mane priziuredavo, paskutini men. 2 kartus per savaite turedavau pasirodyti. Gimdyme taip pat turejau nuostabia akusere kuri mane labai palaike. Na bet kas liecia sveikata, ypac kai dabar teko susidurt, tai mano ispudis nekoks Vyresnelis taip pat pries menesi persalo, bet dar iki siol kovojam su sloga, o naktim tai ir su baisiu kosuliu.Kreipemes i gydytoja, o ji-per pora savaiciu praeis, vaistu nereikia, i nosiai lasiuku-nereikia Tai gerai, kad turim draugu ir visagali interneta
|
| |
| |
| rasa85 | Data: Trečiadienis, 2011-11-30, 11:52 PM | Žinutė # 812 |
 forumo tauškutė
Žinutės: 3663
Apdovanojimai: 12
Reputacija: 1
| Quote (Jarmina) Pritariu, man nuostabi midwife pakliuvo, tiek per visą nėštumą, tiek per gimdymą. man irgi jos buvo dvi ir visa nakti mane vis ateidavi apziureti nes kai pagimdziau as labai nukraujavau ati laike gimdyklos palatoje iki ryto ir ji vis vaiksciojo ir stebejo mane nu man patiko dle lt ir nesiskundziu gimdziau kaune ir pinigu sumokejom uz operaciaj nukiek uz ka reike tiek davem ir po to prieziura buvo ir nebloga
|
| |
| |
| rasa85 | Data: Trečiadienis, 2011-11-30, 11:53 PM | Žinutė # 813 |
 forumo tauškutė
Žinutės: 3663
Apdovanojimai: 12
| Quote (jolitata) Na nežinau, kaip ten yra. Jau kažkur minėjau, kad mano pusseserė Anglijoj ligoninėj vaiką pagimdė koridoriuje, tiesiogine prasme į pėdkelnes. Tai va tau ir gydytojai. tai cia sakau kad kaip ir pas ka paulsi,zinai visi zmones skirtingi ir visiems nuotaikos kaitaliojasi
|
| |
| |
| utė | Data: Trečiadienis, 2011-11-30, 11:58 PM | Žinutė # 814 |
 forumo draugė
Žinutės: 1255
Reputacija: 8
| Quote (rasa85) pas ka paulsi, Taip, aš taip pat galvoju, jog daug lemia pas ką papulsi. Aš LT buvau ant tokios akušerės papuolusi, kad neduok nedavęs... Kol dėjom į kišenę, tol prižiūrėjo, o paskui atleido vadžias, ir kaip tu nori... Ir susiuvo blogai...
|
| |
| |
| Krla | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-01, 3:23 AM | Žinutė # 815 |
 forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| Quote (jolitata) Na nežinau, kaip ten yra. Jau kažkur minėjau, kad mano pusseserė Anglijoj ligoninėj vaiką pagimdė koridoriuje, tiesiogine prasme į pėdkelnes. Tai va tau ir gydytojai. eina sau
|
| |
| |
| irma | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-01, 10:54 AM | Žinutė # 816 |
|
forumo gerbėja
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 2787
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 2
| Quote (rasa85) gimdziau kaune ir pinigu sumokejom uz operaciaj nukiek uz ka reike tiek davem ir po to prieziura buvo ir nebloga as gimdziau Pakruojyje ir Kauno klinikose,niekada nedaviau nei cento ir preziura gavau superine ,negaliu skustis niekuo,na o kaip cia paziuresim,siuo metu ne[patinka tai kad be 3 men niekam neidomu kaip tu gyveni,toks vaizdas kad kol nesulaukei 3men nestumo tai neswi nescia ir nieks ne nemato taves
|
| |
| |
| jolitata | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-01, 11:17 AM | Žinutė # 817 |
 forumo gerbėja
Grupė: Draugas
Žinutės: 2445
Apdovanojimai: 5
Reputacija: 3
| Bet, irma, žinok ir Lietuvoje taip. Iki trijų mėnesių skaitosi pats pavojingiausias laikas. Ir tai dar beveik nesiskaito kaip nėštumas. nes tai tik tik užsimezgusi užuomazga, kuri labai labai trapi.
|
| |
| |
| jolitata | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-01, 11:19 AM | Žinutė # 818 |
 forumo gerbėja
Grupė: Draugas
Žinutės: 2445
Apdovanojimai: 5
Reputacija: 3
| O dėl gimdymo, tai ir aš gimdžiau, Vilniaus gimdymo namuose ir mes nedavėm nė cento, nes mano vyras labai nusistatęs prieš tuos davimus, nes sako gydytojai gauna atlyginimus, kaip ir mes visi, tai man visai nebloga buvo priežiūra.
|
| |
| |
| irma | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-01, 11:55 AM | Žinutė # 819 |
|
forumo gerbėja
| Quote (jolitata) Bet, irma, žinok ir Lietuvoje taip. Iki trijų mėnesių skaitosi pats pavojingiausias laikas. Ir tai dar beveik nesiskaito kaip nėštumas. nes tai tik tik užsimezgusi užuomazga, kuri labai labai trapi. man ,visada kai tik suzinodavau kad laukiuosi ,kas menesi varydavau pasirodyt daktarei ,ar menuo nestumo ar du ar penki jokio skirtumo.jauciausi 9 men kad laukiuosi,cia kolkas nesijaucia kad laukiuosi,be skano ner nestumo ,kazkokia nesamone,gal jei ir lt per abu nestumus nieks demesio i mano nestuma nebutu kreipe iki 3men tai gal kitaip atrodytu.man taip nepriimtina,na as netokia kad nepaklausciau n uejus kodel jie nekreipia demesio i besilaukiancia moteri ,jei jei dar nera 3 men tai gal isvis tada nueinam pasirodom kai jau laikas gimdyt ir vsio kam cia isvis tada eit,nepatinka man toks mastymas zmoniu.. tiesiog as pratus buvau kitaip
|
| |
| |
| Jarmina | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-01, 3:31 PM | Žinutė # 820 |
 forumo draugė
Žinutės: 1657
Apdovanojimai: 4
| Aš pati per abu nėštumus, tiek Lt, tiek čia ėjau tik esant 3 mėnesių nėštumui, kai jau pavojingasis periodas praėjęs.
Neverk, kad kas nors baigėsi. Nusišypsok, kad tai apskritai buvo. (G.G.Marquez)
|
| |
| |
| irma | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-01, 3:45 PM | Žinutė # 821 |
|
forumo gerbėja
| Quote (Jarmina) Aš pati per abu nėštumus, tiek Lt, tiek čia ėjau tik esant 3 mėnesių nėštumui, kai jau pavojingasis periodas praėjęs. man su mazuoju kaune privacioj seimos klinikoj 3sav ekoschopa padare ir nuotraukyte gavom.
|
| |
| |
| Jarmina | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-01, 9:39 PM | Žinutė # 822 |
 forumo draugė
Žinutės: 1657
| Sako Lt daro daug echoskopų, sakyčiau, kad ne. Pati turėjau tik vieną ir tą patį, darytą genetiko. Nors ir kiek prašiau vėliau, niekas manęs daugiau nežiūrėjo, tad gimė leliukas nežiniukas - dukrytė. o Anglijoj mane gal kokius 5-6 kartus echoskopavo.
Neverk, kad kas nors baigėsi. Nusišypsok, kad tai apskritai buvo. (G.G.Marquez)
|
| |
| |
| irma | Data: Penktadienis, 2011-12-02, 10:51 AM | Žinutė # 823 |
|
forumo gerbėja
| man tai su vyriausiu tai neturejo turbut ta ligonine dar aparaciuko nuotraukytem tai neturiu ne vienos ,o9 va su mazuoju ,nesumelavus gal 5 nuotraukytes turiu aiksu uz kiekviena 15 lt moket reikejo ,bet fainai turi va db
|
| |
| |
| salele | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-08, 0:42 AM | Žinutė # 824 |
 naujokė
Žinutės: 188
Reputacija: 0
| o as labai dziaugiuosi cia ir ligoninem ir daktarais,per gimdyma kaip gimdziau antra berniuka tai preme tik 2 moterys man ji o kaip jau buvau palatoj tai kas pusvalandi ateidavo paklauzdavo kaip sveikata ir visa kita,ir daktare turim seimos labai labai nuostabia,niekad nesuklydo.o lt tokio aptarnavimo nesulaukiau niekad.
|
| |
| |
| Arūna | Data: Šeštadienis, 2011-12-17, 5:42 PM | Žinutė # 825 |
 forumo draugė
Žinutės: 1320
Reputacija: 4
| Būtent, liūdna, kad išvažiuoja šeimomis..
Quote (jolitata) reikia vargti visokiuose sandeliuose, fabrikuose O darbus žmonės užsienyje įvairius dirba. Labai daug mano pažšįstamų įsitvirtinę užsieniuose ir dirba ne fabrikuose, o rimtus darbus - vadybininkais, gydytojais, soc.darbą, administratoriais, masažistais, net bankuose. Tai patikėkit, kad ir kaip ten būtų ir norėtųsi namo, negrįš bent kol kas nė už ką. Juk čia dirbant tokį pat darbą, tokio atlyginimo negausi
PAPUOŠALAI, INTERJERO ELEMENTAI
|
| |
| |
|