...
 Mes užsienyje - Page 52 - Forumas
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum moderator: Krla  
Mes užsienyje
egluteData: Antradienis, 2011-09-13, 3:35 PM | Žinutė # 766
forumo tauškutė
Grupė: Draugas
Žinutės: 3092
Apdovanojimai: 7
Reputacija: 4
Statusas: Atsijungęs
nu va ir pasipasakosiu,
isvykau is Lietuvos nelabai jau seniai, pries menesiuka. apsistoje kol kas esame Svedijoje (Malmo) netoli Kopenhagos. Isvykome, nes tevelis musu cia jau gan senokai, tad surado pigesni ir normalesni butuka, ir mus pasieme kartu liuks
pirmi ispudziai man buvo nekokie, visko truksta, kol adaptuojies, o dar ir kalbos nemoki, tai tas dar dadeda verkiu , tad intensyviai mokausi pati kiek galiu ir bandau priprasti, bet nekantrauju kada ateis gruodis ir vaziuosim bent menesiukui i namucius liuks

Ritule24Data: Pirmadienis, 2011-09-26, 4:22 PM | Žinutė # 767
naujokė
Grupė: .
Žinutės: 92
Apdovanojimai: 1
Reputacija: 0
mes isvykome i norvegija...cia esame jau 5 menesiai..isvykome ieskoti geresnio gyvenimo..gal dievas duos ir cia liksime...vaikam cia patinka,man taip pat...vyras turi darbuka...tik va pasiilgome visu likusiu lietuveleje... gedaaa

PumaData: Ketvirtadienis, 2011-11-24, 12:08 PM | Žinutė # 768
naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 13
Apdovanojimai: 2
Reputacija: 0
Sveikutes, na mes su vyru isvykom y Londona pries 8erius metus , patys pirmi menesiai buvo sunkus cia verkiu viskas nauje,kalbos nemoki, nieko nepazysti iskyrus gimines ;/ na bet dabar cia jau musu namai !!! net nesinoi grysti y lietuva ,vaikas cia prades lankyti darzeli ..tai va tokia musu ir istorija. gedaaa

ArūnaData: Penktadienis, 2011-11-25, 9:31 AM | Žinutė # 769
forumo draugė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 1320
Zinot, skaitau ir labai liudna darosi- bet toks jau gyvenimas

PAPUOŠALAI, INTERJERO ELEMENTAI

rasa85Data: Penktadienis, 2011-11-25, 12:47 PM | Žinutė # 770
forumo tauškutė
Žinutės: 3663
Apdovanojimai: 12
Reputacija: 1
Quote (Arūna)
Zinot, skaitau ir labai liudna darosi- bet toks jau gyvenimas

o kodel liudna..... gedaaa

egluteData: Penktadienis, 2011-11-25, 1:06 PM | Žinutė # 771
forumo tauškutė
Žinutės: 3092
Quote (rasa85)
o kodel liudna..... gedaaa

manau del to, kad dauguma is Lietuveles isvaziuoja gedaaa

irmaData: Penktadienis, 2011-11-25, 4:47 PM | Žinutė # 772
forumo gerbėja
Žinutės: 2787
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 2
as tai tik dziaugiuosi kad isvykau ir tureejau tokia galimybe,nezinau kas turetu atsitikt kad noreciau gryst i lietuva,mano namai cia vaikas jau du metai lanko angliska mokykla,lietuviskai mokau pati skaityt mokam rasyt ir aisku su daug klaidu,bet dar ismoksim ,mazasis taip pat lanko darzeli kiita met jau i mokyklele.ispradziu buvo sunku bet esu drasi ir nebijojau nusikalbet ,kas liecia kalba juokas dabar kalbu labai daug ,verteju niekur nebejimu,bet klaidu aisku darau taipogi nemazai ,bet esme kad galiu be niekieno pagalbos susikalbet ir suprast kas man sakoma,niekada nebijau paklaust dar karta jei kas nedasilo galvon liuks i lt nenoriu visai,tik draugiu aplankyt,seip names daugiau niekas tebn nei laukia nei traukia liuks savo ateiti sieju cia ,svajoju kazkada nusipirkt nama cia ir gyvent sau pasikeles

KrlaData: Penktadienis, 2011-11-25, 5:34 PM | Žinutė # 773
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Quote (irma)
i lt nenoriu visai,tik draugiu aplankyt,seip names daugiau niekas tebn nei laukia nei traukia savo ateiti sieju cia ,svajoju kazkada nusipirkt nama cia ir gyvent sau

pritariu tau irma 100%.manes irgi jau netraukia i lietuva.kas svarbiausia- turiu su savim(vaikai ir vyras),o visos gimines nesusivesi.griztam,aplankom ir tiek.dziaugiuosi nusprendusi cia likti,bent vienas protingas sprandimas per gyvenima padarytas juokas gedaaa

jolitataData: Šeštadienis, 2011-11-26, 1:05 PM | Žinutė # 774
forumo gerbėja
Žinutės: 2445
Apdovanojimai: 5
Reputacija: 3
Quote (irma)
seip names daugiau niekas tebn nei laukia nei traukia

Quote (krla)
pritariu tau irma 100%.manes irgi jau netraukia i lietuva

O tai kaip tėvai , broliai, seserys? Ar neliūdna, kai jų nematot, ir nesinori kuo dažniau aplankyt? gedaaa Pavyzdžiui, aš labai artima su savo mama ir seserimi, susitinkame kiekvieną savaitę ir neįsivaizduoju, kad galėčiau jų nematyti ir nebendrauti. gedaaa

irmaData: Šeštadienis, 2011-11-26, 1:14 PM | Žinutė # 775
forumo gerbėja
Žinutės: 2787
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 2
Quote (jolitata)
O tai kaip tėvai , broliai, seserys? Ar neliūdna, kai jų nematot, ir nesinori kuo dažniau aplankyt? Pavyzdžiui, aš labai artima su savo mama ir seserimi, susitinkame kiekvieną savaitę ir neįsivaizduoju, kad galėčiau jų nematyti ir nebendrauti.

na pas mane siek tiek kitokia situacija,tecio jau senai neturiu,o mama su sese neturi noro su manim bendraut,tad tokiu kaip gimines ,bendraujanciu as neturiu ,kaip as sakau nera geru nereik visai. kaledinis_buckis
ir dar tik dziaugiuosi , kad esu toli nuo visu veidmainiu ir nieks neknisa proto liuks

Message edited by irma - Šeštadienis, 2011-11-26, 1:15 PM

burbuliukasData: Šeštadienis, 2011-11-26, 1:24 PM | Žinutė # 776
forumo tauškutė
Žinutės: 4160
Apdovanojimai: 10
Quote (jolitata)
O tai kaip tėvai , broliai, seserys? Ar neliūdna, kai jų nematot, ir nesinori kuo dažniau aplankyt

zinoma,kad pasiilgsti.... bet tam yra kompiuteris gedaaa o juk reikia galvoti apie savo gyvenima ir savo vaiku ateiti,kur jiems bus geriau gedaaa zinoma tenka kai ka aukoti,bet toks jau gyvenimas gedaaa

jolitataData: Šeštadienis, 2011-11-26, 2:41 PM | Žinutė # 777
forumo gerbėja
Quote (irma)
na pas mane siek tiek kitokia situacija,tecio jau senai neturiu,o mama su sese neturi noro su manim bendraut

Aišku. Tai liūdna labai. gedaaa Aš niekaip nesuprantu, kaip tokie artimi žmonės nenori bendrauti. gedaaa

rasa85Data: Šeštadienis, 2011-11-26, 3:23 PM | Žinutė # 778
forumo tauškutė
Žinutės: 3663
Apdovanojimai: 12
Reputacija: 1
Quote (jolitata)
tai kaip tėvai , broliai, seserys? Ar neliūdna, kai jų nematot, ir nesinori kuo dažniau aplankyt

as ir pasiilgstu savo mamos savo brolio ir jo seimos,mano tetis nors tai gerai liuks ..mes ir siejam ateiti cia airijoje bet giliai sirdyje noriu i lietuva gedaaa nes man cia jau viskas nusibodo viskas ....bet kai pagalvoju o kas toj lietuvoje...ir vel mintys gryzta cia gedaaa

jolitataData: Šeštadienis, 2011-11-26, 3:26 PM | Žinutė # 779
forumo gerbėja
Quote (rasa85)
bet kai pagalvoju o kas toj lietuvoje...ir vel mintys gryzta cia

Nu tai va, kad čia nieko gero. pelyte Jei turi darbą, tai dar gali gyventi, o jei ne. Tai viskas, gyvenimo ir nėra. pelyte Liūdna, kad taip darosi. gedaaa

KrlaData: Šeštadienis, 2011-11-26, 5:52 PM | Žinutė # 780
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Quote (jolitata)

O tai kaip tėvai , broliai, seserys? Ar neliūdna, kai jų nematot, ir nesinori kuo dažniau aplankyt? Pavyzdžiui, aš labai artima su savo mama ir seserimi, susitinkame kiekvieną savaitę ir neįsivaizduoju, kad galėčiau jų nematyti ir nebendrauti.

jau pripratau,nera ir nereikia.taip tik atrodo,kad negaletum kol kartu essat,o jei tektu isvaziuoti ir nebereiktu tiek...tik tiek gaila,kad vaikai babu nemato,o mums mamu tai jau nebereikia juokas

Quote (burbuliukas)
juk reikia galvoti apie savo gyvenima ir savo vaiku ateiti,kur jiems bus geriau zinoma tenka kai ka aukoti,bet toks jau gyvenimas

sutinku kaledinis_buckis svarbiausia vaiku ateitis.kai galvojom ka daryti,ar dar grizti i lietuva ar ne,maniau sau:grisim i lt,vel vargsim kaip visi,o kai paaugs vaikai sakys:debilai tevai,dirbo gyveno anglijoj,sugalvojo prie suskilusios geldos grizt juokas

Message edited by krla - Šeštadienis, 2011-11-26, 5:55 PM

Search:

Copyright MyCorp © 2026