Pokalbiai ir patarimai apie krikštynas
| |
jolitata | Data: Antradienis, 2012-06-05, 12:33 PM | Žinutė # 511 |
forumo gerbėja
Grupė: Draugas
Žinutės: 2445
Apdovanojimai: 5
Reputacija: 3
Statusas: Atsijungęs
| titanike, o tortas tai pasakiškas. O ar skanus buvo?
|
|
| |
titanike | Data: Antradienis, 2012-06-05, 12:46 PM | Žinutė # 512 |
forumo draugė
Žinutės: 1745
Apdovanojimai: 7
Reputacija: 4
| Quote (jolitata) o tortas tai pasakiškas. O ar skanus buvo? ačiū,tortas tikrai patiko reliai gražesnis,fotoaparatas pratos kokybės neatkartoją grožio ir labai skanus buvo snikers skonio,draugė darė tai pavargo truputi ypač su puošybą,nes nupirkau lėlę atrodė plastikinė,bet viduje medžiaga tai niekaip negalėjom jos pasodint teko ramstyt pagaliukais
|
|
| |
jolitata | Data: Antradienis, 2012-06-05, 12:52 PM | Žinutė # 513 |
forumo gerbėja
Žinutės: 2445
Apdovanojimai: 5
Reputacija: 3
| Quote (titanike) ačiū,tortas tikrai patiko reliai gražesnis,fotoaparatas pratos kokybės neatkartoją grožio mirkt ir labai skanus buvo snikers skonio,draugė darė tai pavargo truputi ypač su puošybą,nes nupirkau lėlę atrodė plastikinė,bet viduje medžiaga tai niekaip negalėjom jos pasodint teko ramstyt pagaliukais Matosi tas grožis, fantastiškai gražus, gerai kai yra tokios draugės, kurios taip moka.
|
|
| |
Krla | Data: Antradienis, 2012-06-05, 4:51 PM | Žinutė # 514 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| Quote (titanike) tai vyras sakė daugiau baliu taip nedarysim geriau sumokėt kelis šimtus daugiau už maistą ir padarys negu aš jam nervus gadinsiu visą savaite va va,mano vyras irgi negali tu baliu pakest namuose,kol valgo skaniai tai gerai,o kai reikia tvarkytis prasideda burbejimai
|
|
| |
titanike | Data: Trečiadienis, 2012-07-11, 2:59 PM | Žinutė # 515 |
forumo draugė
| vis pamirštu paklausti jūsų kai krikštijat vaiką ar reik kunigui duot saldainiu ? įsivaizduokit tokį bajeri pasidariau saldainiuku su nuotraukytėm dukterėčios susidėjau į krepšiuką,galvoju Emutė padalinks prie bažnyčios svečiams... tai įsivaizduokit mano babulė pasiemė tą krepšiuką ir nunešė jį kunigui nes butinai reik duot aš dar ten puoliau iš to krepšiuko traukt tuos saldainius galvoju svečiams nors po 1 padalint tai ji man dar per nagus davė ale kunigui mažai bus tai likau be krikštynų saldainiuku vos saujele pastvėriau
|
|
| |
Vijolė | Data: Trečiadienis, 2012-07-11, 4:19 PM | Žinutė # 516 |
forumo numylėtinė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
| čia tik babulkos taip gali sugalvoti aš tai tikrai nei vieną kartą nedaviau
facebook
|
|
| |
titanike | Data: Ketvirtadienis, 2012-07-12, 8:51 AM | Žinutė # 517 |
forumo draugė
| Quote (vijole1972) čia tik babulkos taip gali sugalvoti tai aš ką sakau likau be saldainiuku manau tam kunigui su tos dukterėčios nuotrauką nė motais dar bandžaiau prieštaraut babcei tai teta irgi reikia reikia visur duoda tai pasijutau kaip durnelė galvoju tie vaiku krikštijau ir nereikėjo apmaudu ne tie saldainiai o dar pintinėle Emos atidavė taip jį jai patiko paskui zyzė kelias dienas.
|
|
| |
Krla | Data: Ketvirtadienis, 2012-07-12, 11:49 AM | Žinutė # 518 |
forumo senbuvė
| Quote (titanike) vis pamirštu paklausti jūsų kai krikštijat vaiką ar reik kunigui duot saldainiu ? įsivaizduokit tokį bajeri pasidariau saldainiuku su nuotraukytėm dukterėčios susidėjau į krepšiuką,galvoju Emutė padalinks prie bažnyčios svečiams... tai įsivaizduokit mano babulė pasiemė tą krepšiuką ir nunešė jį kunigui nes butinai reik duot aš dar ten puoliau iš to krepšiuko traukt tuos saldainius galvoju svečiams nors po 1 padalint tai ji man dar per nagus davė ale kunigui mažai bus tai likau be krikštynų saldainiuku vos saujele pastvėriau Quote (vijole1972) čia tik babulkos taip gali sugalvoti aš tai tikrai nei vieną kartą nedaviau pritariu vijolei,na jei ir duoda zmones,tikrai ne visus ir jie gali buti paparasti,bet siaip gi visi jiems pinigu duoda
|
|
| |
Krla | Data: Ketvirtadienis, 2012-07-12, 11:52 AM | Žinutė # 519 |
forumo senbuvė
| Quote (titanike) tai aš ką sakau likau be saldainiuku manau tam kunigui su tos dukterėčios nuotrauką nė motais dar bandžaiau prieštaraut babcei tai teta irgi reikia reikia visur duoda tai pasijutau kaip durnelė galvoju tie vaiku krikštijau ir nereikėjo apmaudu ne tie saldainiai o dar pintinėle Emos atidavė taip jį jai patiko paskui zyzė kelias dienas. ble... nesikieikiant,juk cia TAVO vaiko krisktynos ir tu uz jas atsakai ka duoti ir ko neduoti aisku,kad gaila saldainiu,ne kiek paciu saldainiu,kiek krikstynu atributikos nu manau,as nebuciau davus,net jeigu butu reikeje ir koliotis baznycioje jei ji zinojo,kad reikia duoti saldainiu kunigui,reikejo paciai ju ir parupinti
|
|
| |
Atile | Data: Ketvirtadienis, 2012-07-12, 2:01 PM | Žinutė # 520 |
forumo siela
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
| titanike, nebūtina duoti, bet va kiek apie vestuves domiuosi tai pasirodo ir per jas ir per krikštynas būna kad palieka saujelę na man negaila, bet pinigus ir taip mokam Tiesa skaičiau apie tai kiek reikia duoti tai nustatytos normos nėra, bet suprask mažiausios sumos yra krikštynoms 50 lt, vestuvėms 100 lt Aš galvojau 20 užteks pasirodo būna paprašo ir 200
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
|
| | |
Atile | Data: Ketvirtadienis, 2012-07-12, 2:17 PM | Žinutė # 522 |
forumo siela
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
| neduosiu saldoškių, jei vaikas bus skūpas lai kaltina tėvus žiūriu gerai, kad tais pinigais pasidomėjau...
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
|
| |
Vijolė | Data: Ketvirtadienis, 2012-07-12, 2:43 PM | Žinutė # 523 |
forumo numylėtinė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
| Quote (Atile) neduosiu saldoškių, jei vaikas bus skūpas lai kaltina tėvus visos babkės tėvams pareina beširdė tu
facebook
|
|
| |
titanike | Data: Ketvirtadienis, 2012-07-12, 4:27 PM | Žinutė # 524 |
forumo draugė
| Mes mokėjom 50 lt kunigui,nes man juos uždirbt visa dieną reik na per dukrytės krikštą 20 min apeigos vyko,na o kai dabar krikštijom sesės mergyte kur močiutė mano saldainius atidavė tai žinokit nemeluoju per 3 - 5 min pakrikštyio ir visą tą laiką į savo knygą žiūrėjo Quote (krla) nu manau,as nebuciau davus,net jeigu butu reikeje ir koliotis baznycioje kur ten koliosis su ją o ir taip neturi ant manęs akies vis skundžias jog nepaskambinu pasiteiraut kaip ji laikos ir.t.t pasakė jog išmandrėjus aš ir t.t bet pati net nepasiteiraują pas mano mamą kaip aš laikaus ar mano vaikai
|
|
| |
ASTULE | Data: Ketvirtadienis, 2012-07-12, 10:26 PM | Žinutė # 525 |
forumo tauškutė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 3714
Apdovanojimai: 19
| Quote (vijole1972) aš tai tikrai nei vieną kartą nedaviau as tokio dalyko dar negirdejau kad kunigui per krikstynas reik saldainiu duot, mes nedavem, tik pinigu 100 LT kriksto tevai dave, o per vestuves savo irgi 100 lt davem, o pirsliai saldainiu saujele lygtais dave paprastu
|
|
| |
|