...
 Pokalbiai ir patarimai apie krikštynas - Page 35 - Forumas
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum moderator: katcia  
Pokalbiai ir patarimai apie krikštynas
jolitataData: Antradienis, 2012-06-05, 12:33 PM | Žinutė # 511
forumo gerbėja
Grupė: Draugas
Žinutės: 2445
Apdovanojimai: 5
Reputacija: 3
Statusas: Atsijungęs
titanike, o tortas tai pasakiškas. O ar skanus buvo? gedaaa

titanikeData: Antradienis, 2012-06-05, 12:46 PM | Žinutė # 512
forumo draugė
Žinutės: 1745
Apdovanojimai: 7
Reputacija: 4
Quote (jolitata)
o tortas tai pasakiškas. O ar skanus buvo?

ačiū,tortas tikrai patiko reliai gražesnis,fotoaparatas pratos kokybės neatkartoją grožio mirkt ir labai skanus buvo snikers skonio,draugė darė tai pavargo truputi ypač su puošybą,nes nupirkau lėlę atrodė plastikinė,bet viduje medžiaga tai niekaip negalėjom jos pasodint teko ramstyt pagaliukais gedaaa

jolitataData: Antradienis, 2012-06-05, 12:52 PM | Žinutė # 513
forumo gerbėja
Žinutės: 2445
Apdovanojimai: 5
Reputacija: 3
Quote (titanike)
ačiū,tortas tikrai patiko reliai gražesnis,fotoaparatas pratos kokybės neatkartoją grožio mirkt ir labai skanus buvo snikers skonio,draugė darė tai pavargo truputi ypač su puošybą,nes nupirkau lėlę atrodė plastikinė,bet viduje medžiaga tai niekaip negalėjom jos pasodint teko ramstyt pagaliukais

Matosi tas grožis, fantastiškai gražus, gerai kai yra tokios draugės, kurios taip moka. mirkt

KrlaData: Antradienis, 2012-06-05, 4:51 PM | Žinutė # 514
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Quote (titanike)
tai vyras sakė daugiau baliu taip nedarysim geriau sumokėt kelis šimtus daugiau už maistą ir padarys negu aš jam nervus gadinsiu visą savaite

va va,mano vyras irgi negali tu baliu pakest namuose,kol valgo skaniai tai gerai,o kai reikia tvarkytis prasideda burbejimai juokas1

titanikeData: Trečiadienis, 2012-07-11, 2:59 PM | Žinutė # 515
forumo draugė
vis pamirštu paklausti jūsų kai krikštijat vaiką ar reik kunigui duot saldainiu ? įsivaizduokit tokį bajeri pasidariau saldainiuku su nuotraukytėm dukterėčios susidėjau į krepšiuką,galvoju Emutė padalinks prie bažnyčios svečiams... tai įsivaizduokit mano babulė pasiemė tą krepšiuką ir nunešė jį kunigui nes butinai reik duot pelyte aš dar ten puoliau iš to krepšiuko traukt tuos saldainius galvoju svečiams nors po 1 padalint tai ji man dar per nagus davė pelyte ale kunigui mažai bus pelyte pelyte pelyte tai likau be krikštynų saldainiuku vos saujele pastvėriau piktas

VijolėData: Trečiadienis, 2012-07-11, 4:19 PM | Žinutė # 516
forumo numylėtinė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
čia tik babulkos taip gali sugalvoti pelyte pelyte aš tai tikrai nei vieną kartą nedaviau gedaaa

facebook

titanikeData: Ketvirtadienis, 2012-07-12, 8:51 AM | Žinutė # 517
forumo draugė
Quote (vijole1972)
čia tik babulkos taip gali sugalvoti

tai aš ką sakau likau be saldainiuku manau tam kunigui su tos dukterėčios nuotrauką nė motais gedaaa dar bandžaiau prieštaraut babcei tai teta irgi reikia reikia visur duoda piktas tai pasijutau kaip durnelė galvoju tie vaiku krikštijau ir nereikėjo apmaudu ne tie saldainiai o dar pintinėle Emos atidavė taip jį jai patiko paskui zyzė kelias dienas.

KrlaData: Ketvirtadienis, 2012-07-12, 11:49 AM | Žinutė # 518
forumo senbuvė
Quote (titanike)
vis pamirštu paklausti jūsų kai krikštijat vaiką ar reik kunigui duot saldainiu ? įsivaizduokit tokį bajeri pasidariau saldainiuku su nuotraukytėm dukterėčios susidėjau į krepšiuką,galvoju Emutė padalinks prie bažnyčios svečiams... tai įsivaizduokit mano babulė pasiemė tą krepšiuką ir nunešė jį kunigui nes butinai reik duot aš dar ten puoliau iš to krepšiuko traukt tuos saldainius galvoju svečiams nors po 1 padalint tai ji man dar per nagus davė ale kunigui mažai bus tai likau be krikštynų saldainiuku vos saujele pastvėriau

Quote (vijole1972)
čia tik babulkos taip gali sugalvoti aš tai tikrai nei vieną kartą nedaviau

pritariu vijolei,na jei ir duoda zmones,tikrai ne visus ir jie gali buti paparasti,bet siaip gi visi jiems pinigu duoda juokas1

KrlaData: Ketvirtadienis, 2012-07-12, 11:52 AM | Žinutė # 519
forumo senbuvė
Quote (titanike)
tai aš ką sakau likau be saldainiuku manau tam kunigui su tos dukterėčios nuotrauką nė motais dar bandžaiau prieštaraut babcei tai teta irgi reikia reikia visur duoda tai pasijutau kaip durnelė galvoju tie vaiku krikštijau ir nereikėjo apmaudu ne tie saldainiai o dar pintinėle Emos atidavė taip jį jai patiko paskui zyzė kelias dienas.

ble... nesikieikiant,juk cia TAVO vaiko krisktynos ir tu uz jas atsakai ka duoti ir ko neduoti piktas aisku,kad gaila saldainiu,ne kiek paciu saldainiu,kiek krikstynu atributikos piktas nu manau,as nebuciau davus,net jeigu butu reikeje ir koliotis baznycioje juokas1 jei ji zinojo,kad reikia duoti saldainiu kunigui,reikejo paciai ju ir parupinti piktas

AtileData: Ketvirtadienis, 2012-07-12, 2:01 PM | Žinutė # 520
forumo siela
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
titanike, nebūtina duoti, bet va kiek apie vestuves domiuosi tai pasirodo ir per jas ir per krikštynas būna kad palieka saujelę pelyte na man negaila, bet pinigus ir taip mokam gedaaa Tiesa skaičiau apie tai kiek reikia duoti tai nustatytos normos nėra, bet suprask mažiausios sumos yra krikštynoms 50 lt, vestuvėms 100 lt Aš galvojau 20 užteks juokas1 pasirodo būna paprašo ir 200 pelyte

Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.

VijolėData: Ketvirtadienis, 2012-07-12, 2:09 PM | Žinutė # 521
forumo numylėtinė
šiaip tai skaito kad reikia dalinti saldainius, kad vaikas nebūtų skupus gedaaa gedaaa bet visgi kunigui jei duočiau tai pirkčiau saildainių dėžę, o ne pavienius saldainiukus saujoje gedaaa gedaaa o dėl sumos tao mano sesė kai krikštijo savo mergaitę tai davė 200lt pelyte pelyte pelyte

facebook

AtileData: Ketvirtadienis, 2012-07-12, 2:17 PM | Žinutė # 522
forumo siela
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
neduosiu saldoškių, jei vaikas bus skūpas lai kaltina tėvus juokas1 žiūriu gerai, kad tais pinigais pasidomėjau...

Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.

VijolėData: Ketvirtadienis, 2012-07-12, 2:43 PM | Žinutė # 523
forumo numylėtinė
Quote (Atile)
neduosiu saldoškių, jei vaikas bus skūpas lai kaltina tėvus

juokas1 juokas1 juokas1 visos babkės tėvams pareina juokas1 juokas1 beširdė tu gedaaa gedaaa

facebook

titanikeData: Ketvirtadienis, 2012-07-12, 4:27 PM | Žinutė # 524
forumo draugė
Mes mokėjom 50 lt kunigui,nes man juos uždirbt visa dieną reik gedaaa na per dukrytės krikštą 20 min apeigos vyko,na o kai dabar krikštijom sesės mergyte kur močiutė mano saldainius atidavė tai žinokit nemeluoju per 3 - 5 min pakrikštyio ir visą tą laiką į savo knygą žiūrėjo pelyte
Quote (krla)
nu manau,as nebuciau davus,net jeigu butu reikeje ir koliotis baznycioje

kur ten koliosis su ją o ir taip neturi ant manęs akies vis skundžias jog nepaskambinu pasiteiraut kaip ji laikos ir.t.t pasakė jog išmandrėjus aš ir t.t bet pati net nepasiteiraują pas mano mamą kaip aš laikaus ar mano vaikai pelyte

ASTULEData: Ketvirtadienis, 2012-07-12, 10:26 PM | Žinutė # 525
forumo tauškutė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 3714
Apdovanojimai: 19
Quote (vijole1972)
aš tai tikrai nei vieną kartą nedaviau

as tokio dalyko dar negirdejau kad kunigui per krikstynas reik saldainiu duot, mes nedavem, tik pinigu 100 LT kriksto tevai dave, o per vestuves savo irgi 100 lt davem, o pirsliai saldainiu saujele lygtais dave paprastu gedaaa

Search:

Copyright MyCorp © 2025