Pokalbiai ir patarimai apie krikštynas
| |
jolkaz | Data: Sekmadienis, 2010-05-09, 2:23 PM | Žinutė # 16 |
naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 432
Apdovanojimai: 7
Reputacija: 1
Statusas: Atsijungęs
| Quote (Gabiska) jolkaz, įmesk savo darytas krikštynų atributikos nuotraukas aš nelabai ką dariau,na,vėliau paieškosiu.... aš labiau ruošiausi žaidimams
|
|
| |
Gabiska | Data: Sekmadienis, 2010-05-09, 4:47 PM | Žinutė # 17 |
forumo senbuvė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
| tuo pas mane pasirūpino krikšto tevai
Mano rankdarbių pasaulis
|
|
| |
pumpurelis | Data: Sekmadienis, 2010-05-09, 5:08 PM | Žinutė # 18 |
forumo veteranė
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 59
Reputacija: 13
| kaip gražu viskas ,o kokia suknytė buvo ,super o tu tą albumą pati darei ir tie angeliukai kokie gražūs čia jie keikvienoj lėkštutėj buvo
|
|
| |
pumpurelis | Data: Sekmadienis, 2010-05-09, 5:22 PM | Žinutė # 19 |
forumo veteranė
| aš ir planavau ruoštis krikštynom ir tokais vizijas jau turėjau kas kaip bus ir tortą jau buvau nusižėjus kokio noriu,ką kviest žadu ,bet išėjo taip kad mano tėvai negauna atostogų tai teks atidėt ,o noriu labai gražių krikštynų pasidaryt,norėjau kad būtųdaug vaikų ,viskas balta ,daug baltų balionų ,kad paskui juos visus galėtumę į dangų paleist nusipirkom tokią spec pmpą kad neriektų burna pūst, batutą vaikams pastatyt,man labai tas albumas patiko ,o kaip tu jį padarei
|
|
| |
Gabiska | Data: Sekmadienis, 2010-05-09, 6:07 PM | Žinutė # 20 |
forumo senbuvė
| jame PS pagalba pagražinti lapai, vieni blizgantys stori, kiti permatomi. Sujungti spirale, viršelį aptraukiau medžiaga, priklijavau angelą jį paslepiau po plėvele, aplink jį priklijavau juostelę, o ant jos svarovskius, padariau kilpas užsegimui, nupirkau spynelę, ant jos išgraviravau tekstą ir gavosi knyga. Aš tokias ir panašias knygas gaminu
Mano rankdarbių pasaulis
|
|
| |
pumpurelis | Data: Sekmadienis, 2010-05-09, 6:29 PM | Žinutė # 21 |
forumo veteranė
| Quote (Gabiska) Aš tokias ir panašias knygas gaminu pamokėlę padaryk o kur tu svarovskius perki ir po kiek
|
|
| |
Gabiska | Data: Sekmadienis, 2010-05-09, 6:32 PM | Žinutė # 22 |
forumo senbuvė
| perku silver sity, ten dažnai nuolaidos būna, o kai vieną parduotuvę uždarinėjo tai pusvelčiui prisipirkau įvairių tai dabar turiu atsargų
Mano rankdarbių pasaulis
|
|
| |
pumpurelis | Data: Sekmadienis, 2010-05-09, 6:35 PM | Žinutė # 23 |
forumo veteranė
| Quote (Gabiska) perku silver sity, ten dažnai nuolaidos būna, o kai vieną parduotuvę uždarinėjo tai pusvelčiui prisipirkau įvairių tai dabar turiu atsargų čia tilžėj gal tą parduotuvė lyg tokią esu mačius,tai gal turi pavyzdžių įkelt
|
|
| |
Gabiska | Data: Sekmadienis, 2010-05-09, 6:40 PM | Žinutė # 24 |
forumo senbuvė
| tą tilžei ir uždarė, dabar liko tik saulės mieste. Parašiau tau PM
Mano rankdarbių pasaulis
|
|
| |
titanike | Data: Sekmadienis, 2010-05-09, 7:01 PM | Žinutė # 25 |
forumo draugė
Grupė: Draugas
Žinutės: 1745
Apdovanojimai: 7
Reputacija: 4
| jolkaz, DARAUSI laikraštuka, etiketes ir korteles pasižadėjimo ir profesijos. Na matysim kaip čia gausis su tom išlaidom pas mane geriančiu bus nedaug nes daug besilaukiančiu mamyčiu o kai kurie svečiai atvažiuos tik kokiom 4 valandom po pačiu krikštynu galėsiu daugiau papasakot kaip apsisukau,daba tik planuot galiu,bet nevisada gaunas kaip planuoji
|
|
| |
Gabiska | Data: Antradienis, 2010-05-11, 6:57 PM | Žinutė # 26 |
forumo senbuvė
| kaip sekasi mamytėms krikštynoms ruoštis, visos nutilot
Mano rankdarbių pasaulis
|
|
| |
lagūna | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 12:42 PM | Žinutė # 27 |
naujokė
Žinutės: 475
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
| Na mes jau po krikštynų mažiaus,šventėm per naujus metus sėdėjau ruošiausi ilgokai,rinkausi visokią medžiagą,norėjau,kad būtų ką prisiminti.Tortą užsisakiau,bet nepadarė grynai tokio,kokio norėjau,bet nieko,nes niekas nežinojo koks jis turi būti ,krikšto tėvai užsakė šakotį,tai jo papuošimai buvo suderinti su torto puošimu,radom tokią močiutę,kur kepa saldumynus-tai ji prikepė mums braškių,krepšelių,grybukų,kaštonų-tai saldus stalas pasipuošė jais.Krikštynų laikraštuko nedariau,bet visas žinias apie krykstuką,krikšto tėvelius,krikštynas-sukėliau,ir padariau stendą,padarėm etiketes ant šampano butelių-čia tuose reikaluose man padėjo Greitutė-didelis jai dėkui .Krikšto mama buvo padariusi stalo korteles su mažiuko nuotrauka,albumą,kur parašė palinkėjimus mažajam visi svečiai,pasižadėjimus,kuriuos vėliau sudėjome į laiko skrynią,ją gavom dovanų,buvom padarę pasižadėjimus,padėkas-krikšto tėvams ir močiutėms,broliui.Mes gavome laiškus-mamai ir tėčiui ,broliui.Leidom balionus su palinkėjimais visų svečių,vėliau paleidom ir dangaus žibintus.Salę puošėme balionais ir girliandomis,ant grindų buvom prileidę apie 200 balionų-baltų ir mėlynų-tai labai patiko vaikams,ir ne tik Krikšto mama buvo prigalvojusi įvairiausių žaidimų.Tik labai bijojom dėl pačių mažiausių svečių-turėjom 4 vaikiukus,kur tik pradėję vaikščioti,bet nieko-labai šauniai jie atlaikė šventę visą,nes ceremonija Katedroje prasidėjo anksti apie pirmą valandą,tai sakom,kaip naujų sulauksim ,bet išsiskirstėm iš kavinės tik 5 val.ryte Šventę darėme kavineje,samdėm fotografę oficialiai daliai,nevažiavom į fotoatelje,labai džiaugiuosi,nes nuotraukos gražios ir daug
Message edited by lagūna - Ketvirtadienis, 2010-05-13, 12:47 PM |
|
| |
jurgita55 | Data: Šeštadienis, 2010-05-15, 2:15 PM | Žinutė # 28 |
forumo draugė
Žinutės: 1462
Apdovanojimai: 6
| joooooo merginos pavarote , tokias dideles krikstynas darote oho, vos ne kaip vestuves . Mes kai gyvename nuosavame name, tai dareme vasara ant kiemo. Is pradziu baznycia,pasisamdem limuzina , kad visi tilptume, o paskui i gamta nuvarem, pasifotkinome , pasifilmavom ir tada namucio, pavesineje, papuosem kiema, balionu prikabinome, na zodziu super, lb visiems patiko, zaidimu prigalvom ivairiausiu, sveciu palinkejimai, pasizadejimai kiekvieno ir t.t. . Sveciu buvo 12, t.y. kriksto teveliai, broliai, seserys tevai ir keli draugai. Na aisku, jei yra didele seima tada jau vien savu kiek susidaro . Aisku darbo daug, ruosimas , puosima ir t.t., bet nesigailejom
|
|
| |
jurgita55 | Data: Šeštadienis, 2010-05-15, 2:30 PM | Žinutė # 29 |
forumo draugė
| mes dareme IR laikrastukus, IR lauktuves sveciams, tada i maiseli dejome pasizadejimus, IR kilotonų, puseje pasirase VISI, kas ka prizada daryti, Dar i vokus idejome lapelius parase Kuo uzaugusi autobusų IR uzklijavom, Kai sueis 18 METU, tada Audru atplesti, paziuresim kas atspes, pazadai mociutems, seneliams, padekos, diplomai, saldai Su ju foto nu zodziu Viskas: Liuks:: Liuks:: Liuks:, ikas beveik IR PAN česnakas. Mes krikstyjom iskart 2 mergytes, Dar vyro sesers mergyte, brezentas musu dukrytes Su ja 6men. skirtumas, Tai kartu nusprendeme daryti. Vyro sesuo Su vyru buvo krikstateviai, mes ju 1 dukros esame. Tai JI lb graziai siuna, Tai siuvo sukneles abiems vienodas: buckis:, Tai atrode KAIP: angek_hear:: Liuks:. Tai kaip jau tada dariau vizų KB. IR Dar prisidejo KB. krikstamote: juokas:. Sventes pavyko super: buckis:: buckis:: buckis: galesiu ikelti keleta foto. Tikei buvo bajeris: juokas:, musu grazuole baznycioje uzmigo pramiegojo visa kriksta
|
|
| |
jurgita55 | Data: Šeštadienis, 2010-05-15, 2:44 PM | Žinutė # 30 |
forumo draugė
| dar kelios foto
|