Pokalbiai ir patarimai apie krikštynas
| |
holiux | Data: Penktadienis, 2012-05-11, 10:03 AM | Žinutė # 481 |
naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 7
Apdovanojimai: 1
Reputacija: 0
Statusas: Atsijungęs
| krikstynu ir gimtadienio darymas tai cia maziausias galvos skausmas, suku dabar galva kaip cia padaryt kad nei vienas nei kitas nuskriaustas ir pamirstas nebutu galvojau puse dienos skirti krikstynu tematikai,o kita puse gimtadieniui :) gerai kad sveciu nedaug bus,artimiausi gimines ir draugai, tai apie 30 su mumis trimis. Lietuvoj nebuvau jau 2 metai,kazi ar daug kainos pakilusios alkoholio,maisto,saldumynu... Gal kuri daret mazdaug tokiam zmoniu kiekiui...kiek ten Lt isejo vien krikstynom.. muzikantu nemastom samdytis,nes jie kainuoja maziausiai 600lt ,ir fotografo specalaus nereikes,nes visi siais laikais su savais fotoaparatais i balius eina :D
|
|
| |
Atile | Data: Penktadienis, 2012-05-11, 12:53 PM | Žinutė # 482 |
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
| holiux, kainos ohoho kaip pakilę galvoju vienam žmogui 50 lt išeis.
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
|
| |
DoveFoto | Data: Penktadienis, 2012-05-11, 12:58 PM | Žinutė # 483 |
forumo draugė
Grupė: Draugas
Žinutės: 1830
Apdovanojimai: 16
Reputacija: 13
| Quote (holiux) gerai kad sveciu nedaug bus,artimiausi gimines ir draugai, tai apie 30 su mumis trimis čia nedaug svečių pas mane 20 buvo ir tai jau buvo daug
DoLa-for sweet memories
|
|
| |
ASTULE | Data: Penktadienis, 2012-05-11, 1:08 PM | Žinutė # 484 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3714
Apdovanojimai: 19
Reputacija: 4
| Quote (DoveFoto) pas mane 20 buvo ir tai jau buvo daug o pas mus buvo 16 irgi labai daug, vos tilpom
|
|
| |
ASTULE | Data: Penktadienis, 2012-05-11, 1:09 PM | Žinutė # 485 |
forumo tauškutė
| Quote (holiux) tai apie 30 su mumis trimis. tai cia jau kaip vestuves gausis
|
|
| |
rasa85 | Data: Penktadienis, 2012-05-11, 1:09 PM | Žinutė # 486 |
forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 3663
Apdovanojimai: 12
Reputacija: 1
| Gabija krikstinom kai jai buvo 2 su puse metu,ir jokiu baliu nedariua nuejom i kavine su kriksto tevais papietavom ir viskas...nesuprantu kai kiti tevai daro balius neko lyg su vestuvem....o dar ypac kai tas leliukas keliu men ir jis nieko nesupranta jas vyksta..o tevai pareiskia kad cia vaiko svente...man rodos kad tevai daro tik del to kad pasirodyt kad jiegali tokia didele svente suregti....sekancia savo dukryte krikstysiu net nezianu kada ir vel nesiruosiu daryt jokiu baliu ...
|
|
| |
ASTULE | Data: Penktadienis, 2012-05-11, 1:12 PM | Žinutė # 487 |
forumo tauškutė
| Quote (rasa85) Gabija krikstinom kai jai buvo 2 su puse metu,ir jokiu baliu nedariua nuejom i kavine su kriksto tevais papietavom ir viskas...nesuprantu kai kiti tevai daro balius neko lyg su vestuvem....o dar ypac kai tas leliukas keliu men ir jis nieko nesupranta jas vyksta..o tevai pareiskia kad cia vaiko svente...man rodos kad tevai daro tik del to kad pasirodyt kad jiegali tokia didele svente suregti....sekancia savo dukryte krikstysiu net nezianu kada ir vel nesiruosiu daryt jokiu baliu ... pritariu
|
|
| |
DoveFoto | Data: Penktadienis, 2012-05-11, 1:15 PM | Žinutė # 488 |
forumo draugė
Žinutės: 1830
Apdovanojimai: 16
Reputacija: 13
| Quote (rasa85) Gabija krikstinom kai jai buvo 2 su puse metu,ir jokiu baliu nedariua nuejom i kavine su kriksto tevais papietavom ir viskas...nesuprantu kai kiti tevai daro balius neko lyg su vestuvem....o dar ypac kai tas leliukas keliu men ir jis nieko nesupranta jas vyksta..o tevai pareiskia kad cia vaiko svente...man rodos kad tevai daro tik del to kad pasirodyt kad jiegali tokia didele svente suregti....sekancia savo dukryte krikstysiu net nezianu kada ir vel nesiruosiu daryt jokiu baliu ... na gal ne visai taip, arba bent jau ne visi aš manau, kad dariau didelę šventę, bet ne tam kad pasirodyt, o tam kad susirinktų giminė, nes beveik neturim progos susirinkt, ir linksmai praleist laiką
DoLa-for sweet memories
|
|
| |
Krla | Data: Penktadienis, 2012-05-11, 4:20 PM | Žinutė # 489 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| Quote (rasa85) o tevai pareiskia kad cia vaiko svente...man rodos kad tevai daro tik del to kad pasirodyt kad jiegali tokia didele svente suregti.. Quote (DoveFoto) aš manau, kad dariau didelę šventę, bet ne tam kad pasirodyt, o tam kad susirinktų giminė, nes beveik neturim progos susirinkt, ir linksmai praleist laiką sutinku su dovefoto,as noriu sventes,nes vestuves ir krikstynos buna karta gyvenime.pirmas krikstynas taip paprastai darem,nemokejau jokios atributikos daryt ir nezinojau kad ji tokia yra o va dabar,kai matau,jog aurutes krisktynos bus paskutine tokia didesne iskilmingesne svente,tai tikrai ruosiu grazia svente,vaikai ja prisimins tik is nuotrauku,o visai giminei susirinkti tikrai smagu...
|
|
| |
holiux | Data: Penktadienis, 2012-05-11, 10:37 PM | Žinutė # 490 |
naujokė
| siaip ar taip tevuko gimtadieni darysim,tai prie progos ir krikstynas pazymesim.. pamirsau parasyt kad 30 su vaikais :) 7 ju :) tai lieka suaugusiu kaip ir 23 tik siaip manau,kad reikia svesti sventes :D
|
|
| |
holiux | Data: Penktadienis, 2012-05-11, 10:39 PM | Žinutė # 491 |
naujokė
| siaip i tevuko gimtadieni vaziuoja gimines,o i krikstynas draugai musu
|
|
| |
titanike | Data: Sekmadienis, 2012-05-20, 9:48 PM | Žinutė # 492 |
forumo draugė
Žinutės: 1745
Apdovanojimai: 7
| Na sveikutės,aš atėjau pasiguost taip gaunas jog mes nelaiku krikštynas darom anytau, brolienei tipo galas mokslo metu darbu daug,anytai stresas baliu daug kaip jau kažkur minėjau mat žmonių bijo ji dar didžiausia tragėdija atvažiuos svečiai o daržas nenuravėtas sakau kas tas daržas lai būna ta žolė sakau juk viskas nuravėta,tai ji sako dabar o po 2 sav brolienei tipo 4 bus tėvu susirinkimas su naujais mokiklinuku tėvais ir t.t broliui komandiruotė išvažiuoją vienu žodžiu neturiu ką pasakyt.
|
|
| |
titanike | Data: Sekmadienis, 2012-05-20, 9:50 PM | Žinutė # 493 |
forumo draugė
| o tai ką tada sakyt apie mano sese ji atvažiuos iš vilniaus pabus ir vakare važiuos atgal, nes taip sutapo jog dukrai bermavonė bažnyčioj ir ji jokios tragedijos nedaro,pasakiau vyrui jog reik daryt išvadas ir kviestis į balius draugus tiems niekada jokiu rūpesčių nekyla svarbu balius
|
|
| |
titanike | Data: Sekmadienis, 2012-05-20, 9:54 PM | Žinutė # 494 |
forumo draugė
| iš to pykčio pamiršau da anyta pareiškė jog jos nieks nekvietė,tai akis išputau ir sakau tai juk pakvietimą daviau kaip ir broliui,o ji : tai kada čia buvo.... susinervimau ir sakau uošviui ir brolienei nesyklausykit užsikimškit ausis......ir sakau anytai na bliamba nesikeikus jus tai tikra pize po lapu tai uošvis pradėjo juokis ir sako na matai ne vienas aš tai manau
|
|
| |
Krla | Data: Sekmadienis, 2012-05-20, 11:01 PM | Žinutė # 495 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| Quote (titanike) Na sveikutės,aš atėjau pasiguost taip gaunas jog mes nelaiku krikštynas darom anytau, brolienei tipo galas mokslo metu darbu daug,anytai stresas baliu daug kaip jau kažkur minėjau mat žmonių bijo ji dar didžiausia tragėdija atvažiuos svečiai o daržas nenuravėtas sakau kas tas daržas lai būna ta žolė sakau juk viskas nuravėta,tai ji sako dabar o po 2 sav brolienei tipo 4 bus tėvu susirinkimas su naujais mokiklinuku tėvais ir t.t broliui komandiruotė išvažiuoją vienu žodžiu neturiu ką pasakyt. sakyk eik tu .... musu svente,kada reikia tada ir darom,as jau daug kam taip pradejau sakyt
|
|
| |
|