Pokalbiai ir patarimai apie krikštynas
| |
utė | Data: Sekmadienis, 2012-05-20, 11:02 PM | Žinutė # 496 |
forumo draugė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 1255
Apdovanojimai: 7
Reputacija: 8
Statusas: Atsijungęs
| Quote (titanike) .ir sakau anytai na bliamba nesikeikus jus tai tikra pize po lapu gedaaa tai uošvis pradėjo juokis ir sako na matai ne vienas aš tai manau Eina sau.... juokas juokais, bet kaip tau viskas baigsis? Aš įsivaizduoju kaip tu jautiesi... Planuoji planuoji, ir vieną dieną - daržai neravėti Stiprybės tau, ir tik kad viskas kuo sklandžiau išsispręstų...
|
|
| |
Krla | Data: Sekmadienis, 2012-05-20, 11:13 PM | Žinutė # 497 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| Quote (titanike) iš to pykčio pamiršau da anyta pareiškė jog jos nieks nekvietė,tai akis išputau ir sakau tai juk pakvietimą daviau kaip ir broliui,o ji : tai kada čia buvo.... susinervimau ir sakau uošviui ir brolienei nesyklausykit užsikimškit ausis......ir sakau anytai na bliamba nesikeikus jus tai tikra pize po lapu tai uošvis pradėjo juokis ir sako na matai ne vienas aš tai manau nu virsune gera ta tavo anytele
|
|
| |
titanike | Data: Pirmadienis, 2012-05-21, 8:43 AM | Žinutė # 498 |
forumo draugė
Grupė: Draugas
Žinutės: 1745
Reputacija: 4
| Quote (utė) Planuoji planuoji, ir vieną dieną - daržai neravėti tai aš jai sakiau jus prie pensijos visi tokie vos žolė išlindo ir tragedija,o ji man tai mes taip priprate tipo eini ir eini i tips daržus kapliuoji ir kapliuoji jog neužaugtu,bet pykčiausia jjog pas mane viskas nuravėta kur nekur ta žolytė dabar,o ji jau isivaizduoja kokia bus po 2 sav ir aš nenuravėsiu Quote (krla) gera ta tavo anytele aš tai tokia stačioke visada sakau ką mastau užmetu aš jai kartais visokiu žodeliu bet kažkaip ne nelabai ima į galvą arba neparodo nežinau kur ji dėsis kaip mano mama sako žino jog senatvėj prie manęs būt. Dar pvz visad sako jog nežiūrėtu man vaiku visalaik, na kaip mano mama sesės tipo jau amžius sunku ir t.t. tai aš visad sakau kur dėsitės reiks ir žiūrėsit...Visos draugės sako jog mano anyta Arogantišką,bet aš nekreipiu dėmesio nesigilinu. Ai dar mano anytai tregedija jog kviečiam visus į bažnyčia o ne į namus,tai ji pavargs ten,pasivaikščios ir nieko nenorės jau prie stalo tai vyras sako nevažiuok jei nenori o ji pareiškė juk Astutė liepė mano mama po klubu operacijos ir to nori į bažnyčia pažiūrėt kaip krikštys o čia ponia .... Tikiuosi supratot ką nors
|
|
| |
Atile | Data: Pirmadienis, 2012-05-21, 9:49 AM | Žinutė # 499 |
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
| titanike, kaip nervina kai atsiranda tokių žmonių sugadina visą šventės laukimo džiaugsmą
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
|
| |
Atile | Data: Pirmadienis, 2012-05-21, 9:52 AM | Žinutė # 500 |
forumo siela
| Aš pasipasakosiu apie tą paskaitą kur sakiau jog tėvams ir krikštatėviams reikia nueiti. Tai va. Nuėjome. Įjungė anglų kurtą filmuką apie krikštynas, pažiūrėjom 40 min, pasirašėm, jog dalyvavom ir išėjom. Žinokit debilizmas aukščiausio lygio. Sako "čia naujiena", galvoju skypu man tą "naujieną" galėjo atsiųsti O kitur nereikia niekur eiti dėl to, kad ne visos bažnyčios, ypač mažesnės, turi klases ir projektorius. Išėjom ir galvojam kaip čia dar pinigų nepaprašė....
|
|
| |
titanike | Data: Pirmadienis, 2012-05-21, 10:29 AM | Žinutė # 501 |
forumo draugė
| Atile, o man Paberžėj patinka anksčiau taip buvo prie Tėvo Stanislavo ir kai Ema bent krikštyjom tai davinėjom kunigui pinigus tai jis nepaimė sako yra auku dežute prašom ten mesti,tai kiek gali kiek nori gali paaukot o ne kaip girdėjau kažkokios stafkės eina Quote (Atile) Išėjom ir galvojam kaip čia dar pinigų nepaprašė.... palauk per krikštynas ranką ištiesęs bus gal kai tuokėmės tai vyras pažymos ėjo tai pasakė skolingas bažnyčiai auką
|
|
| |
Atile | Data: Pirmadienis, 2012-05-21, 10:36 AM | Žinutė # 502 |
forumo siela
| tai kad duosim per krikštynas tai čia faktas, bet dažniausiai per kursus jau reketuoja žinau realų atveją kai davė 200 lt ir kunigas pasakė, jog dar patarnautojams reikia duoti
|
|
| |
titanike | Data: Pirmadienis, 2012-05-21, 10:56 AM | Žinutė # 503 |
forumo draugė
| Quote (Atile) žinau realų atveją kai davė 200 lt eik tu sau, nu ir naglumas asmeniškai neteko susidurt,bet mes duosim 50 tik nes nekiekvienas gali tokias sumas skirt man tuos 50 kad gaučiau visa diena dirbt, o jam 30 min
|
|
| |
Vijolė | Data: Trečiadienis, 2012-05-23, 4:41 PM | Žinutė # 504 |
forumo numylėtinė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
| net nežinau kur kelti, bet gal pravers kam nors heliobalionai galima užsisakyti balioną ir patiems prisipusti
facebook
|
|
| |
utė | Data: Pirmadienis, 2012-06-04, 5:05 PM | Žinutė # 505 |
forumo draugė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 1255
Reputacija: 8
| titanike, koks gražutis tortas Ar tu jau po krikštynų? Kaip praėjo?
|
|
| |
Krla | Data: Pirmadienis, 2012-06-04, 5:10 PM | Žinutė # 506 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| Quote (utė) titanike, koks gražutis tortas Ar tu jau po krikštynų? Kaip praėjo? grazus tortas aha,papasakok apie krisktynas
|
|
| |
titanike | Data: Antradienis, 2012-06-05, 10:19 AM | Žinutė # 507 |
forumo draugė
| Na mergaitės aš jau po jų,praėjo gerai tik kad oras labai prastas buvo lietus labai,vėjas tai mažai nuotraukyčių padarėm,bet kai jau rašiau kai sušils padarysiu dukrytėm fotosesija su rūbeliais tais, Ugnė dar pati nestovi tai jos vienos nėra nei vienos nuotraukos normalios. Buvau pasidarius laikraštuką, palinkėjumų knygele,pažadukus ,profesija aišku saldainiukus. Svečiams padovanojom po magnetuką dovanų nes angeliuku neradau pigiu ši kart gariunuose o ieškot kitur nebuvo laiko tai ačiu sandruliai ir pagalbą dukrytėj padovanojom angeliuka paskui ikelsiu, tik nespėjau išgraviruot nes penktadienį tik nusipirkau, penktadienį padarėm rankytės atspaudą,nes metukai buvo.O šėip šventė praėjo gerai,aišku nusivariau nuo kojų nes namie darėm,tai vyras sakė daugiau baliu taip nedarysim geriau sumokėt kelis šimtus daugiau už maistą ir padarys negu aš jam nervus gadinsiu visą savaite
|
|
| |
titanike | Data: Antradienis, 2012-06-05, 10:35 AM | Žinutė # 508 |
forumo draugė
| svečiams dar buvau padarius medaliukus jog krikštynų dalyviai, vaikams buvau padarius lobio paiešką į dėžute buvau pridėjus įvairiausiu saldumynų ir muilo burbulu,nes buvo planuota švęst lauke na vienu žodžiu šventė praėjo gerai išskyrus tai jog oras buvo prastas ir uošvienė visą laiką praleido prie jaunimo mano mamukas su uošviu žiūrėjo Ugne apačioje o ji sėdėjo visą laiką prie jaunimo,ji tipo kažką apačioje prie mamos užburbėjo jog ką diedukai vaikus turi žiūrėt... Ai dar mano mamai pasiskundė jog kai grįžtu iš mamos ją negražiai vadinu (pasakojau kai sunervinus pavadinau pize po lapu ją ) tai mano mama pasakė ,, tikriausia nusipelnėt jeigu taip pavadinau,, tai užtilo daugiau nieko nesakė. Aš savo mamukui buvau sakius apie tai Vyras sakė taip nepult labai jau žiauriai jo mamos,nes trečiadienį prieš krikštynas atvažiavo ir sako jeigu ką reik padėt tai sakyk,o aš pasakiau ačiū nereik,kas norėjo jau seniai pasisiūlė, o ji man pasakė eikit š..... aš nežinojau jog man nereiks į darbą. BEt juk visi dirbą kas padėjo man daryt,negalvojo jog reiks dirbt ir po darbo man padėt. Na vienu žodžiu gal supratot mano makalyne
|
|
| |
titanike | Data: Antradienis, 2012-06-05, 10:38 AM | Žinutė # 509 |
forumo draugė
| Kai pasikraus fotikas ikelsiu atributiką į savo albumą,nes vyras burbuliuoją jog dedu nuotraukas į netą, paranojikas jis pas mane sakė savo gali deliot o vaiku ne o ypač kažkodėl prieš facebooką nusistates jog nekelčiau vaiku nuotraukų
|
|
| |
jolitata | Data: Antradienis, 2012-06-05, 12:27 PM | Žinutė # 510 |
forumo gerbėja
Žinutės: 2445
Apdovanojimai: 5
Reputacija: 3
| Quote (titanike) .ir sakau anytai na bliamba nesikeikus jus tai tikra pize po lapu gedaaa tai uošvis pradėjo juokis ir sako na matai ne vienas aš tai manau juokas1 Nu geras. Kaip prajuokino. šakės, negaliu užsičiaupt.
|
|
| |
|