...
 Pokalbiai ir patarimai apie krikštynas - Page 34 - Forumas
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum moderator: katcia  
Pokalbiai ir patarimai apie krikštynas
utėData: Sekmadienis, 2012-05-20, 11:02 PM | Žinutė # 496
forumo draugė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 1255
Apdovanojimai: 7
Reputacija: 8
Statusas: Atsijungęs
Quote (titanike)
.ir sakau anytai na bliamba nesikeikus jus tai tikra pize po lapu gedaaa tai uošvis pradėjo juokis ir sako na matai ne vienas aš tai manau

juokas1 juokas1 juokas1 Eina sau.... juokas juokais, bet kaip tau viskas baigsis? Aš įsivaizduoju kaip tu jautiesi... gedaaa Planuoji planuoji, ir vieną dieną - daržai neravėti pelyte pelyte pelyte Stiprybės tau, ir tik kad viskas kuo sklandžiau išsispręstų... buckis1

KrlaData: Sekmadienis, 2012-05-20, 11:13 PM | Žinutė # 497
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Quote (titanike)
iš to pykčio pamiršau da anyta pareiškė jog jos nieks nekvietė,tai akis išputau ir sakau tai juk pakvietimą daviau kaip ir broliui,o ji : tai kada čia buvo.... susinervimau ir sakau uošviui ir brolienei nesyklausykit užsikimškit ausis......ir sakau anytai na bliamba nesikeikus jus tai tikra pize po lapu tai uošvis pradėjo juokis ir sako na matai ne vienas aš tai manau

nu virsune pelyte gera ta tavo anytele juokas1

titanikeData: Pirmadienis, 2012-05-21, 8:43 AM | Žinutė # 498
forumo draugė
Grupė: Draugas
Žinutės: 1745
Reputacija: 4
Quote (utė)
Planuoji planuoji, ir vieną dieną - daržai neravėti

tai aš jai sakiau jus prie pensijos visi tokie vos žolė išlindo ir tragedija,o ji man tai mes taip priprate tipo eini ir eini i tips daržus kapliuoji ir kapliuoji jog neužaugtu,bet pykčiausia jjog pas mane viskas nuravėta kur nekur ta žolytė dabar,o ji jau isivaizduoja kokia bus po 2 sav ir aš nenuravėsiu piktas
Quote (krla)
gera ta tavo anytele

aš tai tokia stačioke visada sakau ką mastau užmetu aš jai kartais visokiu žodeliu gedaaa bet kažkaip ne nelabai ima į galvą arba neparodo nežinau gedaaa kur ji dėsis kaip mano mama sako žino jog senatvėj prie manęs būt. Dar pvz visad sako jog nežiūrėtu man vaiku visalaik, na kaip mano mama sesės tipo jau amžius sunku ir t.t. tai aš visad sakau kur dėsitės reiks ir žiūrėsit...Visos draugės sako jog mano anyta Arogantišką,bet aš nekreipiu dėmesio nesigilinu. Ai dar mano anytai tregedija jog kviečiam visus į bažnyčia o ne į namus,tai ji pavargs ten,pasivaikščios ir nieko nenorės jau prie stalo pelyte tai vyras sako nevažiuok jei nenori piktas o ji pareiškė juk Astutė liepė piktas mano mama po klubu operacijos ir to nori į bažnyčia pažiūrėt kaip krikštys o čia ponia ....
Tikiuosi supratot ką nors mirkt

AtileData: Pirmadienis, 2012-05-21, 9:49 AM | Žinutė # 499
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
titanike, kaip nervina kai atsiranda tokių žmonių verkiu sugadina visą šventės laukimo džiaugsmą

Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.

AtileData: Pirmadienis, 2012-05-21, 9:52 AM | Žinutė # 500
forumo siela
Aš pasipasakosiu apie tą paskaitą kur sakiau jog tėvams ir krikštatėviams reikia nueiti. Tai va. Nuėjome. juokas1 Įjungė anglų kurtą filmuką apie krikštynas, pažiūrėjom 40 min, pasirašėm, jog dalyvavom ir išėjom. Žinokit debilizmas aukščiausio lygio. pelyte Sako "čia naujiena", galvoju skypu man tą "naujieną" galėjo atsiųsti juokas1 O kitur nereikia niekur eiti dėl to, kad ne visos bažnyčios, ypač mažesnės, turi klases ir projektorius. Išėjom ir galvojam kaip čia dar pinigų nepaprašė.... pelyte

titanikeData: Pirmadienis, 2012-05-21, 10:29 AM | Žinutė # 501
forumo draugė
Atile, o man Paberžėj patinka anksčiau taip buvo prie Tėvo Stanislavo ir kai Ema bent krikštyjom tai davinėjom kunigui pinigus tai jis nepaimė sako yra auku dežute prašom ten mesti,tai kiek gali kiek nori gali paaukot o ne kaip girdėjau kažkokios stafkės eina gedaaa
Quote (Atile)
Išėjom ir galvojam kaip čia dar pinigų nepaprašė....

palauk per krikštynas ranką ištiesęs bus gal gedaaa kai tuokėmės tai vyras pažymos ėjo tai pasakė skolingas bažnyčiai auką mirkt

AtileData: Pirmadienis, 2012-05-21, 10:36 AM | Žinutė # 502
forumo siela
tai kad duosim per krikštynas tai čia faktas, bet dažniausiai per kursus jau reketuoja pelyte žinau realų atveją kai davė 200 lt ir kunigas pasakė, jog dar patarnautojams reikia duoti

titanikeData: Pirmadienis, 2012-05-21, 10:56 AM | Žinutė # 503
forumo draugė
Quote (Atile)
žinau realų atveją kai davė 200 lt

eik tu sau, nu ir naglumas gedaaa asmeniškai neteko susidurt,bet mes duosim 50 tik gedaaa nes nekiekvienas gali tokias sumas skirt man tuos 50 kad gaučiau visa diena dirbt, o jam 30 min gedaaa

VijolėData: Trečiadienis, 2012-05-23, 4:41 PM | Žinutė # 504
forumo numylėtinė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
net nežinau kur kelti, bet gal pravers kam nors heliobalionai galima užsisakyti balioną ir patiems prisipusti begu begu

facebook

utėData: Pirmadienis, 2012-06-04, 5:05 PM | Žinutė # 505
forumo draugė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 1255
Reputacija: 8
titanike, koks gražutis tortas pelyte pelyte valentinas2 Ar tu jau po krikštynų? Kaip praėjo?

KrlaData: Pirmadienis, 2012-06-04, 5:10 PM | Žinutė # 506
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Quote (utė)
titanike, koks gražutis tortas Ar tu jau po krikštynų? Kaip praėjo?

grazus tortas buckis1 aha,papasakok apie krisktynas valentinas2

titanikeData: Antradienis, 2012-06-05, 10:19 AM | Žinutė # 507
forumo draugė
Na mergaitės aš jau po jų,praėjo gerai tik kad oras labai prastas buvo lietus labai,vėjas tai mažai nuotraukyčių padarėm,bet kai jau rašiau kai sušils padarysiu dukrytėm fotosesija su rūbeliais tais, Ugnė dar pati nestovi tai jos vienos nėra nei vienos nuotraukos normalios. Buvau pasidarius laikraštuką, palinkėjumų knygele,pažadukus ,profesija aišku saldainiukus. Svečiams padovanojom po magnetuką dovanų nes angeliuku neradau pigiu ši kart
gariunuose o ieškot kitur nebuvo laiko tai ačiu sandruliai ir pagalbą buckis1 dukrytėj padovanojom angeliuka paskui ikelsiu, tik nespėjau išgraviruot nes penktadienį tik nusipirkau, penktadienį padarėm rankytės atspaudą,nes metukai buvo.O šėip šventė praėjo gerai,aišku nusivariau nuo kojų nes namie darėm,tai vyras sakė daugiau baliu taip nedarysim geriau sumokėt kelis šimtus daugiau už maistą ir padarys negu aš jam nervus gadinsiu visą savaite gedaaa

titanikeData: Antradienis, 2012-06-05, 10:35 AM | Žinutė # 508
forumo draugė
svečiams dar buvau padarius medaliukus jog krikštynų dalyviai, vaikams buvau padarius lobio paiešką į dėžute buvau pridėjus įvairiausiu saldumynų ir muilo burbulu,nes buvo planuota švęst lauke gedaaa na vienu žodžiu šventė praėjo gerai išskyrus tai jog oras buvo prastas ir uošvienė visą laiką praleido prie jaunimo mano mamukas su uošviu žiūrėjo Ugne apačioje o ji sėdėjo visą laiką prie jaunimo,ji tipo kažką apačioje prie mamos užburbėjo jog ką diedukai vaikus turi žiūrėt... Ai dar mano mamai pasiskundė jog kai grįžtu iš mamos ją negražiai vadinu (pasakojau kai sunervinus pavadinau pize po lapu ją gedaaa ) tai mano mama pasakė ,, tikriausia nusipelnėt jeigu taip pavadinau,, juokas1 tai užtilo daugiau nieko nesakė. Aš savo mamukui buvau sakius apie tai gedaaa Vyras sakė taip nepult labai jau žiauriai jo mamos,nes trečiadienį prieš krikštynas atvažiavo ir sako jeigu ką reik padėt tai sakyk,o aš pasakiau ačiū nereik,kas norėjo jau seniai pasisiūlė, o ji man pasakė eikit š..... aš nežinojau jog man nereiks į darbą. BEt juk visi dirbą kas padėjo man daryt,negalvojo jog reiks dirbt ir po darbo man padėt. Na vienu žodžiu gal supratot mano makalyne juokas1

titanikeData: Antradienis, 2012-06-05, 10:38 AM | Žinutė # 509
forumo draugė
Kai pasikraus fotikas ikelsiu atributiką į savo albumą,nes vyras burbuliuoją jog dedu nuotraukas į netą, paranojikas jis pas mane juokas1 sakė savo gali deliot o vaiku ne o ypač kažkodėl prieš facebooką nusistates jog nekelčiau vaiku nuotraukų

jolitataData: Antradienis, 2012-06-05, 12:27 PM | Žinutė # 510
forumo gerbėja
Žinutės: 2445
Apdovanojimai: 5
Reputacija: 3
Quote (titanike)
.ir sakau anytai na bliamba nesikeikus jus tai tikra pize po lapu gedaaa tai uošvis pradėjo juokis ir sako na matai ne vienas aš tai manau juokas1

Nu geras. juokas1 juokas1 juokas1 juokas1 juokas1 Kaip prajuokino. šakės, negaliu užsičiaupt. juokas1 juokas1 juokas1

Search:

Copyright MyCorp © 2025