|
FOTOGRAFIJOS KURSAI
|
|
| Vijolė | Data: Pirmadienis, 2010-12-27, 8:28 PM | Žinutė # 1 |
 forumo numylėtinė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
Statusas: Atsijungęs
| Na kadangi yra norinčiu išmokti fotografuoti nutariau surengti kursus. Tai gi norėčiau sužinoti kokiais fotoaparatais fotografuojate ( fotoaparato tikslus pavadinimas) Atostogos baigėsi, pradedam dirbti 
|
| |
| |
| Anica | Data: Antradienis, 2011-01-18, 1:22 PM | Žinutė # 301 |
 naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 51
Apdovanojimai: 1
Reputacija: 4
| Quote (pumpurelis) is vienso neuztenka ta prasme kad tiesiai Tiesiai - blykst ir viskas ir vaikui išeis ;) Todėl ir mokomės - kaip padaryti, kad fokusas sėstų ten kur tau jo reik ;)
|
| |
| |
| pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-01-18, 1:26 PM | Žinutė # 302 |
 forumo veteranė
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 59
Reputacija: 13
| Quote (Anica) Todėl ir mokomės - kaip padaryti, kad fokusas sėstų ten kur tau jo reik ;) nepabek as bandysiu tuoj kokia pacirskyt
|
| |
| |
| FREEJA | Data: Antradienis, 2011-01-18, 1:35 PM | Žinutė # 303 |
 forumo tauškutė
Žinutės: 3760
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 7
| nu ir aš noriu,kas mane mokys? ar jau traukinys nuvaziavo.

|
| |
| |
| pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-01-18, 1:48 PM | Žinutė # 304 |
 forumo veteranė
| cia tik siaip idedu sia nuotrauka vijle ir anica gal aptars bet kai su tuo fotiku fotkinu vandeni fotkes nepakartojamos bent man kaip man grazu tas vanduo macro su blicu be blico
|
| |
| |
|
| raska | Data: Antradienis, 2011-01-18, 2:32 PM | Žinutė # 306 |
 forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
| Quote (FREEJA) nu ir aš noriu,kas mane mokys? ar jau traukinys nuvaziavo. atejai i gy......... 
Rasos saldainių karalystė
|
| |
| |
| Anica | Data: Antradienis, 2011-01-18, 2:44 PM | Žinutė # 307 |
 naujokė
| Dabar taip mergyčkos - teks labiau pasistengti Atsakykite į šiuos klausimus: 1. Ar mokate įjungti MAKRO rėžimą? Kas jūsų fotike patvirtina, kad fotografuojate su juo? 2. Ar žinote kas yra fokusavimas ir kaip padaryti, kad jis kristų ten kur reikia? Tas fotkes, kurias ką tik pademonstravote pumpurelis, ir FREEJA, galima užskaityti, kaip pamoką 'Fotografavimas su blicu ir be' Tačiau dėl MAKRO pamokos jos nepraeina.... Susiraskite ką nors fotkinimui - pvz. daug vaikų žaislų. Susidėkite juos arti vienas kito kažkur, kur yra daug apšvietimo. Tada geriausiai pasidėkite fotoparatą ant kokio stabilaus pagrindo, nelabai toli nuo tų fotografuojamų objektų (apie 1-2m). Įsijungiate Makro režimą. Ir nufotkinate kažką panašaus, kaip mano riešutėliai - minimum 3 foto (galima ir daug daugiau) ;) Taip, kad fokusas būtų kiekvienoje foto skirtingoje vietoje - priekyje/gale/viduryje. Jei kažkas nesigauna - klauskit ;)
|
| |
| |
| Anica | Data: Antradienis, 2011-01-18, 2:46 PM | Žinutė # 308 |
 naujokė
| raska, tu vis dedi po vieną foto. Daryk daugiau - po dešimt ir penkias iš jų rodyk
|
| |
| |
| pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-01-18, 2:55 PM | Žinutė # 309 |
 forumo veteranė
| Quote (Anica) Tačiau dėl MAKRO pamokos jos nepraeina.... Susiraskite ką nors fotkinimui - pvz. daug vaikų žaislų. Susidėkite juos arti vienas kito kažkur, kur yra daug apšvietimo. Tada geriausiai pasidėkite fotoparatą ant kokio stabilaus pagrindo, nelabai toli nuo tų fotografuojamų objektų (apie 1-2m). Įsijungiate Makro režimą. Ir nufotkinate kažką panašaus, kaip mano riešutėliai - minimum 3 foto (galima ir daug daugiau) ;) Taip, kad fokusas būtų kiekvienoje foto skirtingoje vietoje - priekyje/gale/viduryje. Jei kažkas nesigauna - klauskit ;) frea ir vel mes tundros dabar biskuti aiskiau valgyt padarau ir vel bandau
|
| |
| |
| Vijolė | Data: Antradienis, 2011-01-18, 2:58 PM | Žinutė # 310 |
 forumo numylėtinė
| na va pakliuvo ir man rožės po akim tai truputėli pažaidžiau tik gaila,kad jos ne namuose ir negalėjau žaisti su apšvietimu, bet visos fotkintos su Macro ir su blicu 
facebook
|
| |
| |
| raska | Data: Antradienis, 2011-01-18, 3:54 PM | Žinutė # 311 |
 forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
| Quote (Anica) raska, tu vis dedi po vieną foto. Daryk daugiau - po dešimt ir penkias iš jų rodyk sukelias ten kur ta viena laukiu komentaru ten daugiau su lempa zaidziau o ne su fokusavimu 
Rasos saldainių karalystė
|
| |
| |
| Vijolė | Data: Antradienis, 2011-01-18, 4:03 PM | Žinutė # 312 |
 forumo numylėtinė
| Quote (Anica) Beja, bandžiau tikrinti teoriją dėl muilinės ;) ir kokią teoriją tu tikrinai?
facebook
|
| |
| |
| Vijolė | Data: Antradienis, 2011-01-18, 4:13 PM | Žinutė # 313 |
 forumo numylėtinė
| Quote (raska) man kazko nelabai bet vistiek keliu macro be blico tik as cia su sciesa biski makalavau lempa sukinau i visas puses raska, o kai tu fotkini kaip ten gaunasi su tuo fokusavimu, nes kaip ir suliejimo nesimato, o dėl žaidimo su lempa tai gal geriausios nuotraukos yra2 ir 3, bet man kaip ir iš priekio šviesos trūksta
facebook
|
| |
| |
| pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-01-18, 4:26 PM | Žinutė # 314 |
 forumo veteranė
| nu kad prifotkinau sakes et reikia lekt i parde paskui prikelsiu bet vistiek as nesuvokiu kame cia esme
|
| |
| |
| Vijolė | Data: Antradienis, 2011-01-18, 4:40 PM | Žinutė # 315 |
 forumo numylėtinė
| Quote (pumpurelis) nu kad prifotkinau sakes et reikia lekt i parde paskui prikelsiu bet vistiek as nesuvokiu kame cia esme nu tau kaip žirafai kol daeina ir rytojus ateina
facebook
|
| |
| |