|
FOTOGRAFIJOS KURSAI
|
|
| Vijolė | Data: Pirmadienis, 2010-12-27, 8:28 PM | Žinutė # 1 |
 forumo numylėtinė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
Statusas: Atsijungęs
| Na kadangi yra norinčiu išmokti fotografuoti nutariau surengti kursus. Tai gi norėčiau sužinoti kokiais fotoaparatais fotografuojate ( fotoaparato tikslus pavadinimas) Atostogos baigėsi, pradedam dirbti 
|
| |
| |
| raska | Data: Pirmadienis, 2011-01-17, 6:31 PM | Žinutė # 286 |
 forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
| Quote (vijole1972) pirmoje nuotraukoje tik arbatos truksta kita karta pastatysiu ir kava 
Rasos saldainių karalystė
|
| |
| |
| Vijolė | Data: Pirmadienis, 2011-01-17, 6:36 PM | Žinutė # 287 |
 forumo numylėtinė
| Quote (raska) kita karta pastatysiu ir kava butinai ir lauksiu kitų nuotraukų
facebook
|
| |
| |
| raska | Data: Pirmadienis, 2011-01-17, 6:38 PM | Žinutė # 288 |
 forumo siela
| Quote (vijole1972) butinai ir lauksiu kitų nuotraukų sendi kepsiu riestainius ir arbatos padesiu ir nufotkinsiu 
|
| |
| |
| arija | Data: Pirmadienis, 2011-01-17, 7:05 PM | Žinutė # 289 |
 naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 85
Apdovanojimai: 2
Reputacija: 0
| o gal dar ir aš nepavėlavau
|
| |
| |
| raska | Data: Pirmadienis, 2011-01-17, 7:12 PM | Žinutė # 290 |
 forumo siela
| arija, aisku kad ne tik mokytojai parasyk koki fotika turi
|
| |
| |
| pumpurelis | Data: Pirmadienis, 2011-01-17, 9:46 PM | Žinutė # 291 |
 forumo veteranė
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 59
Reputacija: 13
| Quote (vijole1972) ši nuotrauka tiesiog mane nuliūdino vien todėl kad fotikas yra tikrai galingas, o nuotraukos kokybė yra baisi (viską daro nepatirtis) nėra ryškumo,nes ko gero tu buvai per arti, bet kažkodėl aš galvoju, kad tu tiesiog nepasukinėjai objektyvo, kad priartintum objekto Vijole žinok aš ten bebandynėdama tiek prisukinėjau,kad vyras sako tik paduok daiktą į rankas iškart nelieka bet man dzin jis darban aš ir darbuojuos pabandysiu ryt vėl pafotkint ,o dėl patirties tai nieko nemoku ačiū ryt tikiuosi raisu laiko pafotkint ir įkelt
|
| |
| |
| Vijolė | Data: Pirmadienis, 2011-01-17, 10:41 PM | Žinutė # 292 |
 forumo numylėtinė
| Quote (pumpurelis) ačiū ryt tikiuosi raisu laiko pafotkint ir įkelt na tikiuosi kad bus geresnės, o dėl patirties tai žinok nei vienas negimėm mokėdami, visiems reikia išmokti tik vieniems viskas sekasi geriau o kitiems sunkiau, bet nieko nėra neimanoma
facebook
|
| |
| |
| virginijak | Data: Antradienis, 2011-01-18, 7:02 AM | Žinutė # 293 |
 forumo pleputė
Grupė: Fotošopo mylėtoja
Žinutės: 6137
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 2
| Quote (vijole1972) virginijak, pirmoje nuotraukoje yra ryškumas, o antroje jo nėra, bet yra kaip ir nereikalingas šešėlis nuo statulėlės ir dar kaip matau yra labai didelis spalvų nukripimas nes su blicu perteiktos vienos spalvos, o be blico jau visiškai kitos, bet tai manau jau yra kaltas pats fotoparatas (arba fotkinai su dviem skirtingom programom) Su blicu ten visai ne kaip išėjus ta nuotrauka (2), bet buvom susitarę vieną daryt be blico, kitą su blicu . O ir programą kitą perstačiau, nes su super mikro, neleidžia blico junkt. Ot profas mūsų Violė, viską sužiūri
] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
| |
| |
| raska | Data: Antradienis, 2011-01-18, 8:40 AM | Žinutė # 294 |
 forumo siela
| man kazko nelabai bet vistiek keliu macro be blico tik as cia su sciesa biski makalavau lempa sukinau i visas puses 
|
| |
| |
| pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-01-18, 11:00 AM | Žinutė # 295 |
 forumo veteranė
| ar matet vitlijos fotografijas kokie vaizdai sunku man patiket kad cia vilnius
|
| |
| |
| Anica | Data: Antradienis, 2011-01-18, 11:19 AM | Žinutė # 296 |
 naujokė
Žinutės: 51
Apdovanojimai: 1
Reputacija: 4
| Ei, Ei, Ei!!! Nevarykit arklių! Kompozicijos, apšvietimo, spalvų suderinamumo ir t.t mes dar nesimokėm Prašome koncentruotis į mokomasi dalyką - MAKRO funkciją ir teisingą fokusavimą. Manau, kad komentarai apie bendrą foto atlikimą irgi gerai, bet tada moksleiviams reikėtų duot ir konkrečius nurodymus ką reikia daryt, bo jaučiu kad kitaip jiems neišeis ;) Mano namų darbai - Fokusas prieky-centre-gale: Priekis  Vidurys  Galas  Beja, bandžiau tikrinti teoriją dėl muilinės ;) Kadangi atvvažiavo mama su savo fotiku, kurį ką tik jai padovanojom Kalėdom. Kainavo tik trys šimtai... Nikon Coolpix L22 Iš pradžių maniau kad nieko neišeis, kadangi nemokėjau su juo elgtis. Paskui susiradau inete manual'ą, atradau tai ko norėjau ir ant smūgio išbandžiau ant bele ko: Priekis Vidurys Galas 
|
| |
| |
| Anica | Data: Antradienis, 2011-01-18, 11:38 AM | Žinutė # 297 |
 naujokė
| Quote (pumpurelis) ar matet vitlijos fotografijas kokie vaizdai sunku man patiket kad cia vilnius Nemačiau, kur žiūrėt?
|
| |
| |
| pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-01-18, 11:43 AM | Žinutė # 298 |
 forumo veteranė
| Quote (Anica) Nemačiau, kur žiūrėt? ikelta glaerijose pasizek ,o kaip tu cia fotkini nesupratau pradziagalas vidurys
|
| |
| |
| Anica | Data: Antradienis, 2011-01-18, 1:09 PM | Žinutė # 299 |
 naujokė
| Quote (pumpurelis) o kaip tu cia fotkini nesupratau Nu gi kur fokusuota... Ar ko tu nesupratai?
|
| |
| |
| pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-01-18, 1:14 PM | Žinutė # 300 |
 forumo veteranė
| Quote (Anica) Nu gi kur fokusuota... Ar ko tu nesupratai? kodel is tirju poziciju is vienso neuztenka ta prasme kad tiesiai
|
| |
| |
|