FOTOGRAFIJOS KURSAI
| |
Vijolė | Data: Pirmadienis, 2010-12-27, 8:28 PM | Žinutė # 1 |
forumo numylėtinė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
Statusas: Atsijungęs
| Na kadangi yra norinčiu išmokti fotografuoti nutariau surengti kursus. Tai gi norėčiau sužinoti kokiais fotoaparatais fotografuojate ( fotoaparato tikslus pavadinimas) Atostogos baigėsi, pradedam dirbti
|
|
| |
Anica | Data: Pirmadienis, 2011-01-10, 11:06 PM | Žinutė # 181 |
naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 51
Apdovanojimai: 1
Reputacija: 4
| Berods šita su Makro buvo daryta...
|
|
| |
raska | Data: Pirmadienis, 2011-01-10, 11:09 PM | Žinutė # 182 |
forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
| Quote (Anica) O tai kad aš jau prisistačiau ketvirtame psl. tikrai jug as tai maciau
Rasos saldainių karalystė
|
|
| |
Vijolė | Data: Pirmadienis, 2011-01-10, 11:18 PM | Žinutė # 183 |
forumo numylėtinė
| Quote (Anica) Ai prisiminiau.... Turiu dar Čaika II Ir juostelė prieš pora metų įdėta. Kaž dar tinka? nu tai gal patikrink Quote (Anica) O tai kad aš jau prisistačiau ketvirtame psl. ai jau man galva susisuko
facebook
|
|
| |
Vijolė | Data: Pirmadienis, 2011-01-10, 11:19 PM | Žinutė # 184 |
forumo numylėtinė
| Anica, koks fainas tavo ciucikas tas toks žvilgsnis
facebook
|
|
| |
raska | Data: Pirmadienis, 2011-01-10, 11:21 PM | Žinutė # 185 |
forumo siela
| Quote (Anica) Berods šita su Makro buvo daryta... koks modelis grazuolis
|
|
| |
Anica | Data: Pirmadienis, 2011-01-10, 11:46 PM | Žinutė # 186 |
naujokė
Žinutės: 51
Apdovanojimai: 1
Reputacija: 4
| Sakot modeliui visi nuopelnai? Juokauju ;) Modelis baisiai judrus... Aš turiu nuomonę, kad gražiai foto reikalinga ir 'vidinė fotografo akis'. Ta prasme fotografas turi mylėti tai ką fotkina ir norėti kitiems parodyti.
|
|
| |
raska | Data: Pirmadienis, 2011-01-10, 11:53 PM | Žinutė # 187 |
forumo siela
| Quote (Anica) Aš turiu nuomonę, kad gražiai foto reikalinga ir 'vidinė fotografo akis'. Ta prasme fotografas turi mylėti tai ką fotkina ir norėti kitiems parodyti sutinku.Man siaip fotografija nelabai patinka,paziureti tai kitas reikalas galeciau valandu valandas.Bet tai nera mano arkliukas.Tiesiok idomu kai ka zinoti paciai del saves
|
|
| |
jolkaz | Data: Antradienis, 2011-01-11, 0:07 AM | Žinutė # 188 |
naujokė
Žinutės: 432
Apdovanojimai: 7
Reputacija: 1
| Quote (raska) visu pirma as is cepelinu nedaraiu ir nedarysiu jokio meno o antra mes ir atejom cia mokintis ir mums iki menu labai toli.O visu trecia jei jau esi tokia didele zinove kam tau tie mokslai su zioplem esu tokia pat žioplė kaip ir tamsta, tik jeigu meno nematau tai ką dedu į eterį, tai pasilieku jį prie savo foto arba dedu į tam tikrą skyrelį.
|
|
| |
jolkaz | Data: Antradienis, 2011-01-11, 0:10 AM | Žinutė # 189 |
naujokė
Žinutės: 432
Apdovanojimai: 7
Reputacija: 1
| Quote (pumpurelis) ho zmogus cia tik patart norejo kiek as supratau ... liaupsų dėl nieko nedalinsiu, bet kaip supratau kritikaq čia nemėgstama. Sorry už tiesą.... Sėkmės
|
|
| |
nerida | Data: Antradienis, 2011-01-11, 7:24 AM | Žinutė # 190 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9167
Apdovanojimai: 41
Reputacija: 18
| Quote (jolkaz) tik jeigu meno nematau tai ką dedu į eterį, tai pasilieku jį prie savo foto arba dedu į tam tikrą skyrelį. tai mes meno ir neparodem kazkokio bandome kas gaunasi Quote (jolkaz) bet kaip supratau kritikaq čia nemėgstama. kritika visada gerai
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
|
| |
virginijak | Data: Antradienis, 2011-01-11, 7:34 AM | Žinutė # 191 |
forumo pleputė
Grupė: Fotošopo mylėtoja
Žinutės: 6137
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 2
| Quote (jolkaz) esu tokia pat žioplė kaip ir tamsta, tik jeigu meno nematau tai ką dedu į eterį, tai pasilieku jį prie savo foto arba dedu į tam tikrą skyrelį. Quote (jolkaz) ... liaupsų dėl nieko nedalinsiu, bet kaip supratau kritikaq čia nemėgstama. Sorry už tiesą.... Sėkmės Čia niekas liaupsių ir neprašo, tik norim pasimokint nufotografuot, gaut patarimų, kaip geriau ką fotografuot, mes čia kolkas neeksponuojam savo išbaigtų šedevrų ir puikiausiai žinom, kad dar toli iki jų. O kas dėl Raskos cepelinų, ji kiek suprantu turi tikslą (kaip ji ir rašė) nufotografuot savo maistą taip, kad aiškiai matytūsi, o ne daryt meninę nuotrauką. Mano tikslas panašus - pasimokint. O ko tu atėjai į mokyklėlę jei taip viską moki ir supranti? O aš kritiką mėgstu, bet protingą.... Bet prieš kritikuojant reikia įsigilinti kur kritikuoji, už ką , dėl ko ir kaip.... Ką sakyt, o ką patylėt...
] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
Message edited by virginijak - Antradienis, 2011-01-11, 7:36 AM |
|
| |
raska | Data: Antradienis, 2011-01-11, 7:46 AM | Žinutė # 192 |
forumo siela
| Quote (jolkaz) ... liaupsų dėl nieko nedalinsiu, bet kaip supratau kritikaq čia nemėgstama. Sorry už tiesą.... Sėkmės tavo kritika mums dar zalioms buvo per astri todel tokia reakcija virginijak, 100% sutinku su tavo mintimis
|
|
| | |
raska | Data: Antradienis, 2011-01-11, 8:07 AM | Žinutė # 194 |
forumo siela
| Quote (FREEJA) nes čia kaip gyvačių irštvoje as kai didziausia gyvate tai pasiliksiu blyn is tikro as pagal metus esu gyvate
|
|
| |
virginijak | Data: Antradienis, 2011-01-11, 8:11 AM | Žinutė # 195 |
forumo pleputė
Grupė: Fotošopo mylėtoja
Žinutės: 6137
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 2
| Quote (raska) as kai didziausia gyvate tai pasiliksiu aš pripratus prie gyvačių (gyvenu su viena) tai irgi niekur nesiruošiu
] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
|
| |
|