FOTOGRAFIJOS KURSAI
| |
Vijolė | Data: Pirmadienis, 2010-12-27, 8:28 PM | Žinutė # 1 |
forumo numylėtinė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
Statusas: Atsijungęs
| Na kadangi yra norinčiu išmokti fotografuoti nutariau surengti kursus. Tai gi norėčiau sužinoti kokiais fotoaparatais fotografuojate ( fotoaparato tikslus pavadinimas) Atostogos baigėsi, pradedam dirbti
|
|
| |
virginijak | Data: Ketvirtadienis, 2011-01-06, 9:45 PM | Žinutė # 151 |
forumo pleputė
Grupė: Fotošopo mylėtoja
Žinutės: 6137
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 2
| Quote (vijole1972) Nežinau kaip pas jus bet pas mane yra tokia programa kaip lapas, o jis pagyvina spalvas todėl aš dažniausiai ją ir naudoju ir prie jos dar priedo jungiu MACRO. Fotografuojant portreto režimu ir gi jungiu MACRO+MF nes veidas pas mane nei lapo, nei MF nėra, arba aš jų neradau..., šitam Naturmorte parašyta tipo perteikia natūralias vaisių, daržovių, gėlių spalvas. Quote (vijole1972) Sakyk o kai tu bandai su visomis programomis ar visad vienodas MACRO režimas įsijungia? ne jis paprastai būna išjungtas,norint jį reikia įjungti (tik prie kai kurių neprisijungia - Lanšafto ir dar kažko..), kaip ir blykstę...
] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
|
| |
jolkaz | Data: Ketvirtadienis, 2011-01-06, 9:54 PM | Žinutė # 152 |
naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 432
Apdovanojimai: 7
Reputacija: 1
| Sveikos panelytės kokia faina temukė pas jus kiek pribėgsiu, bandysiu karts nuo karto ir aš įlysti čia
|
|
| |
Vijolė | Data: Ketvirtadienis, 2011-01-06, 9:55 PM | Žinutė # 153 |
forumo numylėtinė
| jolkaz, 100 metų kur prapuolus buvai
facebook
|
|
| |
virginijak | Data: Ketvirtadienis, 2011-01-06, 9:59 PM | Žinutė # 154 |
forumo pleputė
Grupė: Fotošopo mylėtoja
Žinutės: 6137
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 2
| Quote (jolkaz) veikos panelytės geles kokia faina temukė pas jus aha temukė superinė, o mokytojos kantrybė dar geresnė čia jai
] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
|
| |
jolkaz | Data: Ketvirtadienis, 2011-01-06, 10:01 PM | Žinutė # 155 |
naujokė
| Spėjau paskaitinėti, tam mokytoja ir reikalinga, kad DAUG kantrybės turėtų. Šaunuolės merginos
|
|
| |
jolkaz | Data: Ketvirtadienis, 2011-01-06, 10:02 PM | Žinutė # 156 |
naujokė
| Quote (vijole1972) jolkaz, 100 metų kur prapuolus buvai et, reikalai...darbai....
|
|
| |
pumpurelis | Data: Penktadienis, 2011-01-07, 6:40 AM | Žinutė # 157 |
forumo veteranė
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 59
Reputacija: 13
| Quote (jolkaz) Sveikos panelytės geles kokia faina temukė pas jus love kiek pribėgsiu, bandysiu karts nuo karto ir aš įlysti čia simtas metu tikrai labai truko taves daugeliu atveju nu fainas rytas
|
|
| |
raska | Data: Šeštadienis, 2011-01-08, 3:42 PM | Žinutė # 158 |
forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
| vijole1972, sios abi foto fotografuotos su macro ,mano akiai cepelinai isejau gerai,o ka mano mokytoja,kokios klaidos?Kaip del sriubos,man per bal;ta labai noretusi kad butu sioje mokykleleje uzduociu,ta prasme,namu darbu
Rasos saldainių karalystė
|
|
| |
Vijolė | Data: Šeštadienis, 2011-01-08, 3:49 PM | Žinutė # 159 |
forumo numylėtinė
| raska, cepelinai tau gavosi todėl geriau, kad jie yra lėkštėje, o sriuba balta todėl kad pieniška. sriubą gali pabandyti fotkinti tik pilk mažiau pieniško skysčio tada tie burbuliukai bus aukščiau o skystis žemiau tai gal tada ryškumas susimes į burbuliukus o kas liečia užduočių tai net nežinau kaip čia gaunasi nes kai tik paskelbi ką nors tai norinčių oho ho o kai mokytis tai vienas kitas lieka
facebook
|
|
| |
raska | Data: Šeštadienis, 2011-01-08, 3:54 PM | Žinutė # 160 |
forumo siela
| Quote (vijole1972) o kas liečia užduočių tai net nežinau kaip čia gaunasi nes kai tik paskelbi ką nors tai norinčių oho ho o kai mokytis tai vienas kitas lieka tai uzduotis tik besimokinamtiems mokiniams o ne atejunams.As tai noreciau, uzduoteliu
|
|
| |
nerida | Data: Šeštadienis, 2011-01-08, 3:56 PM | Žinutė # 161 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9167
Apdovanojimai: 41
Reputacija: 18
| vo su mano muiline kas gavosi su makro
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
|
| |
Vijolė | Data: Šeštadienis, 2011-01-08, 4:04 PM | Žinutė # 162 |
forumo numylėtinė
| Quote (raska) tai uzduotis tik besimokinamtiems mokiniams o ne atejunams.As tai noreciau, uzduoteliu gerai aš pagalvosiu kokias užduotėles duoti Quote (nerida) vo su mano muiline kas gavosi su makro na labai gerai tau gavosi tik kodėl kraštai juodi
facebook
|
|
| |
nerida | Data: Šeštadienis, 2011-01-08, 4:28 PM | Žinutė # 163 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9167
Apdovanojimai: 41
Reputacija: 18
| Quote (vijole1972) na labai gerai tau gavosi tik kodėl kraštai juodi seselis gal nuo manes
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
Message edited by nerida - Šeštadienis, 2011-01-08, 4:28 PM |
|
| |
raska | Data: Šeštadienis, 2011-01-08, 4:44 PM | Žinutė # 164 |
forumo siela
| Quote (vijole1972) gerai aš pagalvosiu kokias užduotėles duoti valio bus pamoku
|
|
| |
jolkaz | Data: Pirmadienis, 2011-01-10, 5:51 PM | Žinutė # 165 |
naujokė
| na ką, būsiu žiauri Merginos, nematau nė vienos foto, kur galėčiau pasakyti, kad gražu šešėliai, atspindžiai, blizgiai.... nu negerai.... Visų pirma reikalingas geras apšvietimas, šimtinį kartą pakartosiu, kad nuotraukos gražesnės gaunasi be blico-jis ir yra apšvietimų ir atspindžių kaltininkas.
|
|
| |
|