FOTOGRAFIJOS KURSAI
|
|
Vijolė | Data: Pirmadienis, 2010-12-27, 8:28 PM | Žinutė # 1 |
 forumo numylėtinė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
Statusas: Atsijungęs
| Na kadangi yra norinčiu išmokti fotografuoti nutariau surengti kursus. Tai gi norėčiau sužinoti kokiais fotoaparatais fotografuojate ( fotoaparato tikslus pavadinimas) Atostogos baigėsi, pradedam dirbti 
|
|
| |
pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-01-11, 12:08 PM | Žinutė # 211 |
 forumo veteranė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 59
Reputacija: 13
| keik supratau geles zenklas yra macro
|
|
| |
pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-01-11, 12:10 PM | Žinutė # 212 |
 forumo veteranė
| tai dabar man reikia nusistatyt macro ta gelyte ir bandyt su blicu ir be blico ,dar automatiskai kur sufokusuoja ar taip Na nezinau kaip cia bus nes vakar kai vaikus fotkinau tai tas blicas pas mane automatiskai issoko ,jei noriu kad jis neissoktu tada man reikia uzdet ta dideli blyca o gal reikai kur paspaust nu einu bandyt kas gausis
|
|
| |
pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-01-11, 12:12 PM | Žinutė # 213 |
 forumo veteranė
| raska tu pasakyk ar tas macro tia ta gelyte
|
|
| |
raska | Data: Antradienis, 2011-01-11, 12:22 PM | Žinutė # 214 |
 forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
| Quote (pumpurelis) raska tu pasakyk ar tas macro tia ta gelyte man Vijole aiskino kad gelyte 
Rasos saldainių karalystė
|
|
| |
pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-01-11, 12:47 PM | Žinutė # 215 |
 forumo veteranė
| Pirma bandziau su fotiku Lumix panasonic DMC-fz7 Macro be blyco si fotografija macro su blycu manau blycas labai sugadino fotografija cia su canon 500 nezinau kaip blicai sijungt jis tiesiog pats soka ir viskas automatiskai jungiasi Laukiu komentaro
|
|
| |
virginijak | Data: Antradienis, 2011-01-11, 12:54 PM | Žinutė # 216 |
 forumo pleputė
Grupė: Fotošopo mylėtoja
Žinutės: 6137
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 2
| Quote (raska) Viskas gana, jokiu kvailu diskusiju o tik mokslai okis Quote (Anica) ai kur nuotraukos su Makro rėžimu? Nagi mokinukės, namų darbų greičiau marš atlikinėkit ;) Siūlau, kad kiekviena po tris foto įdėtumėt su Makro darytas. jei tik mažoji objekto neatiminės Quote (pumpurelis) ai tada reiku mazdaug sutart ka visos fotkinam na koki dalyka tarkim ir kokiu atstumu ar ne taip Quote (Anica) Būtų gerai jei mokytoja duotų 'užduotėles' fotkinti tą ir tą ;) aha būtų gerai, bet žaliai be to būtų gerai ir truputukas teorijos prie to (gal ji kur yra) , nes aš ilgai iš savo klaidų mokinsiuosi, kol ką nors išmoksiu
] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
|
| |
Gabiska | Data: Antradienis, 2011-01-11, 12:58 PM | Žinutė # 217 |
 forumo senbuvė
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
| Quote (vijole1972) padaro visas įdealias nuotraukas, net ir pas juos iš 200geros buna tik 20 fotografuojam fotografai profesionalai turi tokį posakį: jei iš visos fotosesijos gavosi viena topinė nuotrauka, vadinasi fotosesija pavyko, ir nesvarbu, kad per ją padarė gal ir 1000 kadrų
Mano rankdarbių pasaulis
|
|
| |
Anica | Data: Antradienis, 2011-01-11, 2:18 PM | Žinutė # 218 |
 naujokė
Žinutės: 51
Apdovanojimai: 1
Reputacija: 4
| Quote (pumpurelis) ka reiskai ISO Nzn Kažkas su 'jautrumu' Quote (raska) kaip isjungti mano muilineje blica Primink koks fotikas, bandysiu paieškot internete ;) Quote (raska) ar nebus nelygybe jei jus fotkinsit su sustrais aparatais o likusios su muilinem Na pas mano mamą buvo pats pigiausiai bet foto tikrai liux išeidavo, taip kad nepergyvenk ;) O jei matysi, kad gerai sekas mokytis gal bus proga ir geresnį įsigyti
|
|
| |
raska | Data: Antradienis, 2011-01-11, 2:24 PM | Žinutė # 219 |
 forumo siela
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
| Kodak EasyShare M340 10.2megapikseliu
Rasos saldainių karalystė
|
|
| |
Anica | Data: Antradienis, 2011-01-11, 2:45 PM | Žinutė # 220 |
 naujokė
| Quote (pumpurelis) geles zenklas yra macro bingo Quote (pumpurelis) tas blicas pas mane automatiskai issoko Aha, radau vienoj vietoj parašyta, kad su tokiom programom kaip makro ir dar kažkokiom fotkina automatiškai su blicu. O jei jo nenori, paspaudi iki pusės knopkę fotkinti, atsidaro blicas, tada jį uždarai ir spaudi fotkinti iki galo. Bet čia apie seną Canon, ten parodyta ir kaip juostelę įdėt... Quote (pumpurelis) Laukiu komentaro Aš statyčiau vazonėlį truputį toliau nuo sienos, kur nors arčiau krašto, kad background'as būtų kuo toliau ;) Ir man rodos jei be blico tai trūks apšvietimo ;) Quote (virginijak) jei tik mažoji objekto neatiminės Manasis `irgi vis kėsinosi angeliuką nukelti Ir dabar beja labai nori jums pamokėlę suspausdinti
|
|
| |
Anica | Data: Antradienis, 2011-01-11, 2:59 PM | Žinutė # 221 |
 naujokė
| Quote (raska) Kodak EasyShare M340 A moki angliškai? Tau reikėtų spausti žaibiuko knopkę, kol ekrane parodys perbrauktą žaibiuką ;) P.S. čia visa instrukcija tavo fotiko jei ką: http://resources.kodak.com/support/pdf/en/manuals/urg00949/M340_xUG_GLB_en.pdf Dabar galvoju, reik turbūt į parašus susirašyt savo fotikų pavadinimus ir nuorodas į manualus. Tada gal ir mokytojai būtų lengviau, ar ne? ;)
|
|
| |
pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-01-11, 3:09 PM | Žinutė # 222 |
 forumo veteranė
| Quote (Anica) Bet čia apie seną Canon, ten parodyta ir kaip juostelę įdėt... oi ne nejaujas jis
|
|
| |
pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-01-11, 3:09 PM | Žinutė # 223 |
 forumo veteranė
| Anica o ka manai apie tas tris fotkes as pabandysiu perstatyt ir perfotkint ta vazonika
|
|
| |
Anica | Data: Antradienis, 2011-01-11, 3:20 PM | Žinutė # 224 |
 naujokė
| Quote (pumpurelis) o ka manai apie tas tris fotkes Pirmoji labai tamsi - trūksta apšveitimo, o dar vazonėlis griūva :( Atkreipk visada dėmesį kai fotografuoji, kad būtų tiesus horizontas ;) O sufokusavo šioje foto viską, ta prasme ir stalą ir sieną. Bet čia gal dėl to, kad arti sienos stovi ir neišsiskyrė vazonėlis iš bendro fono. Antroji - jau pati supratai, kad blicas viską gadina... Aš jo irgi nemėgstu, bet kai trūksta apšvietimo nėr kito pasirinkimo :( Trečią kaip ir užskaitau Gražiai sufokusuotas pats žiedelis (net ne vazonėlis). Na o įskaitant tai kad trūksta apšvietimo tai blicas kaip ir ok :D
|
|
| |
Nicole | Data: Antradienis, 2011-01-11, 3:21 PM | Žinutė # 225 |
 forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 3012
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 9
| Su Samsung darytos nuotraukos makro rezimu  
Jei negali myleti tu,kurie toli,mylek tuos,su kuriais esi!
|
|
| |
|