...
 FOTOGRAFIJOS KURSAI - Page 10 - Forumas
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum moderator: Vijolė  
FOTOGRAFIJOS KURSAI
VijolėData: Pirmadienis, 2010-12-27, 8:28 PM | Žinutė # 1
forumo numylėtinė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
Statusas: Atsijungęs
Na kadangi yra norinčiu išmokti fotografuoti nutariau surengti kursus.

Tai gi norėčiau sužinoti kokiais fotoaparatais fotografuojate ( fotoaparato tikslus pavadinimas)

Atostogos baigėsi, pradedam dirbti lelius lelius lelius

raskaData: Trečiadienis, 2011-01-05, 12:34 PM | Žinutė # 136
forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
Quote (virginijak)
Raska man tavo ta bandelė labai gerai atrodo nufotkinta ir įdariukas labai gerai matosi... (čia man taip atrodo...

aciu gedaaa

Rasos saldainių karalystė

VijolėData: Trečiadienis, 2011-01-05, 3:31 PM | Žinutė # 137
forumo numylėtinė
padariau video pamokėlę kaip naudotis MACRO komanda (tik nežinau ar pas jus fotoaparatuose viskas yra kaip pas mane) ir dabar keliu į youtube ir nežinau kada baigsis kėlimas, bet kai tik baigsis iš kart įkelsiu čia gedaaa gedaaa gedaaa gedaaa

facebook

VijolėData: Trečiadienis, 2011-01-05, 6:49 PM | Žinutė # 138
forumo numylėtinė
na nežinau ar bus aišku, bet labai jau sunku ir filmuoti ir aiškinti vienai pačiai gedaaa gedaaa gedaaa

facebook

raskaData: Trečiadienis, 2011-01-05, 8:00 PM | Žinutė # 139
forumo siela
vijole1972, aciu uz pamoka,isigilinsiu kita diena nes dabar darau darbeli kita ir susikaupti negaliu gedaaa buckiukas

virginijakData: Trečiadienis, 2011-01-05, 9:09 PM | Žinutė # 140
forumo pleputė
Grupė: Fotošopo mylėtoja
Žinutės: 6137
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 2
Quote (vijole1972)
dariau video pamokėlę kaip naudotis MACRO komanda (

pamokelė aiški, tik mano muilinėj, nuspaudus gėlytę atsiranda trys pasirinkimai MAKRO, SUPER MAKRO ir Išėjimas, daugiau niekas nesidaro... liudnas , ką padarysi, bet išsiaiškinau, kad galiu pasirinkti dar ir "Super makro" gedaaa

]
Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams

VijolėData: Trečiadienis, 2011-01-05, 10:07 PM | Žinutė # 141
forumo numylėtinė
Quote (virginijak)
ką padarysi, bet išsiaiškinau, kad galiu pasirinkti dar ir "Super makro"

pabandyk pasirinkti super macro ir pasakyk ką tau rodo gedaaa na kažkaip išsiaiškinsim kas ką vertingo turite fotografuojam fotografuojam fotografuojam

facebook

virginijakData: Ketvirtadienis, 2011-01-06, 9:20 AM | Žinutė # 142
forumo pleputė
Quote (vijole1972)
pabandyk pasirinkti super macro ir pasakyk ką tau rodo gedaaa na kažkaip išsiaiškinsim kas ką vertingo turite fotografuojam fotografuojam fotografuojam

nieko, tik jei pasirenku galiu fotografuot tuo rėžimu.aš gal aprašysiu kas ten pas mane yra

]
Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams

virginijakData: Ketvirtadienis, 2011-01-06, 9:34 AM | Žinutė # 143
forumo pleputė
viršuje pas mane yra ratukas ant kurio tokios programos:
kalnai nupiešti (lyg Lanšaftas, jei neklystu);
portretas;
ranka;
P:
Auto;
filmavimas
Fotografavimo gidas ( kuriame : objekto pašviesinimas, fotografavimas prieš šviesą, neryškus fonas, fokusavimo zonos reg., judančių objektų fotografavimas, pagalba taikantis, fotografavimas iš arti, fotografavimas iš l arti, fotografavimas naktį, vaizdo susiliejimo sumažinimas, akių raudonumo mažinimas, vaizdo kokybės koregavimas);
Scene(kuriame tokios pasirinktys: Naktinis portretas, sportas, patalpoje, žvakių šviesa, autoportretas, saulėlydis, fejeverkai, per stiklą, natiurmortas, dokumentai, aukcionas

]

virginijakData: Ketvirtadienis, 2011-01-06, 9:49 AM | Žinutė # 144
forumo pleputė
Žemiasu yra kvadratėlis , kuriame yra gėlytė (makro) , žaibas (blykstė), +/-- ekspozicija palyginimui, laikrodukas (laikmatis) ir per vidurį mygtukas OK.
DSar yra mygtukai: meniu, šiukšledėžė ir DISP (šone jo klaustukas nupieštas)- nežinau kam jis reikalingas... gedaaa
Na va tiek navarotų pas mane... gedaaa

]

uzsieneteData: Ketvirtadienis, 2011-01-06, 10:04 AM | Žinutė # 145
pažįstama
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 515
Apdovanojimai: 8
Reputacija: 1
Quote (vijole1972)
na nežinau ar bus aišku

Aciu uz pamokele viskas labai aisku kava_a

virginijakData: Ketvirtadienis, 2011-01-06, 10:16 AM | Žinutė # 146
forumo pleputė
Fotografuota su super makro, nustačius natiurmortą:

]

VijolėData: Ketvirtadienis, 2011-01-06, 5:49 PM | Žinutė # 147
forumo numylėtinė
virginijak, bandžiau panagrinėti tavo nuotraukas ir pažymėjau kur buvo sufokusuotas ryškumas gedaaa gedaaa gedaaa pažymėjau mėlynai ir ką pastebėjau, kad nepaisant visko vistiek nuotraukos kokybė yra geresnė kai fotografavai naudodama MACRO komandą. Kas yra natiurmortas. Natiurmortas yra negyvas objektas (vaza, gali būti ir gėlės, bet iš arti fotografuoti nereikia) ir tokiam kaip gėlės fotografavimui tikrai jis netinka.

facebook

virginijakData: Ketvirtadienis, 2011-01-06, 8:27 PM | Žinutė # 148
forumo pleputė
Quote (vijole1972)
Natiurmortas yra negyvas objektas (vaza, gali būti ir gėlės, bet iš arti fotografuoti nereikia) ir tokiam kaip gėlės fotografavimui tikrai jis netinka.

Apskritai, tai aš norėjau išbandyti fotografavimą būtėnt iš arti (kaip ryškiai nufotografuot tam tikras detales, kad matytūsi pvz kokie karoliukai ar kokia spalva gėlės vidurėlyje, tas pats principas, kaip ir bandelės įdaro) - (paprastai, man tai išsiliedavo). Aš pagalvojau, kad iš visų išvardintų programų pas mane, ji gal geriausia turėtų tai padaryt (iš arti ryškiai), nes pas mane (kiek aš supratau, nusistatai programą pvz Auto, Naturmortą ar Portretą) ir jei nori papildomai dajungi tą makro. O gal aš klystu? gedaaa O dėl fokusavimo, aš fokusavau vidury, nes nerandu, kad pas mane nusistatytų kur nors kad kitur fokusuotų gedaaa

]

raskaData: Ketvirtadienis, 2011-01-06, 8:34 PM | Žinutė # 149
forumo siela
Quote (virginijak)
O dėl fokusavimo, aš fokusavau vidury, nes nerandu, kad pas mane nusistatytų kur nors kad kitur fokusuotų

pas mane fokusuojasi viduri gedaaa

VijolėData: Ketvirtadienis, 2011-01-06, 9:18 PM | Žinutė # 150
forumo numylėtinė
Quote (virginijak)
nes pas mane (kiek aš supratau, nusistatai programą pvz Auto, Naturmortą ar Portretą) ir jei nori papildomai dajungi tą makro. O gal aš klystu?

visiškai teisingai, bet yra esmė ta kad viskas priklauso nuo to kaip tu pritaikysi fotografuojamam objektui skirta programą ir kokios spalvos tau reikalingos. Nežinau kaip pas jus bet pas mane yra tokia programa kaip lapas, o jis pagyvina spalvas todėl aš dažniausiai ją ir naudoju ir prie jos dar priedo jungiu MACRO. Fotografuojant portreto režimu ir gi jungiu MACRO+MF nes veidas tada gaunasi neišgaubtas. Sakyk o kai tu bandai su visomis programomis ar visad vienodas MACRO režimas įsijungia? gedaaa

facebook

Search:

Copyright MyCorp © 2024