...
 Priauginti plaukai - Forumas
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Forum moderator: Krla  
Forumas » TARP MŪSŲ MERGAIČIŲ - pokalbiai, grožis, sportas ir sveikata » GROŽIO IR KOSMETIKOS SALONAS » Priauginti plaukai (informacija)
Priauginti plaukai
greituteData: Šeštadienis, 2010-03-20, 10:18 PM | Žinutė # 1
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs

Priaugintų plaukų priežiūra, priauginimo būdai. Be komentarų.

Pokalbiai apie plaukus ČIA.
 
greituteData: Pirmadienis, 2010-03-22, 7:58 PM | Žinutė # 2
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
Plaukų priauginimas mikro žiedeliais ( Micro-rings technologija)

Šis plaukų priauginimo metodas pradėtas 1992m Japonijoje. Po poros metų jo atsisakė daugelis grožio salonų, nes žiedeliai buvo gaminami iš medžiagos, kuri visai netiko plaukui. Tai įtakodavo plauko pažeidimą ir neretais atvejais išslinkimą. Šiandien ši technologija stipriai pažengė į priekį, žiedelių gamybai naudojamos kitos medžiagos, kurios apsaugo plaukus.

Mikro žiedeliai – yra sulietuvintas pavadinimas. Originalia kalba - „Micro-rings“.
Šiuo metu yra gaminamos ir naudojamos šios žiedelių rūšys: aliuminiai, aliuminiai su įsriegimu viduje, aliuminiai su silikonu viduje, taip pat variniai, tiesus variniai su silikonu viduje bei variniai su aštresniais galais ir silikonu viduje. Kitokie žiedeliai negaminami.Kaip matote pasirinkimas nemažas. Taigi, plačiau apie kiekvienus.

ALIUMINIAI. Vieni iš pirmųjų atsiradę žiedeliai. Kaip ir visi žiedeliai yra saugiausia naudojant plaukų priauginimui. Yra aliuminiai su tiesiu viduriu ir su įsriegtu viduriu.Įsriegtu viduriuku yra galbūt šiek tiek geresni, nes geriau sukimba su pačiu plauku nei žiedeliai su tiesiu viduriu. Aliuminiai žiedeliai gali būti mažiukai, kurie yra storesni, ir ilgesni bet daug plonesni. Visai tokie pat kaip ir variniai, todėl atskirti juos gali tik išmananti akis.

 
greituteData: Pirmadienis, 2010-03-22, 8:11 PM | Žinutė # 3
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
VARINIAI. Šie žiedeliai atsirado vėliau nei aliuminiai.Plaukų apsaugojimo laipsnis priklauso nuo to iš kokio konkrečiai vario pagaminti žiedeliai. Žiedeliai, kurie gaminami iš gryno vario nustatyta, kad labai kenkia plaukui, jis oksiduojasi, dažnai žaliuoja (tai gerai matos šviesiaplaukėms), nukerta plauką, ko pasekoje gali visai pažeisti plauką. Atpažinti galima tik apžiūrėjus žiedelio viduriuką, jei jis rausvos vario spalvos- tai žiedelis pagamintas iš gryno vario. Kad išvengti tokių problemų, gamintojai dabar varį maišo su kitokiom medžiagomis, taigi tokie žiedeliai visai nežeidžia plauko.Atpažinti galima taip pat apžiūrėjus viduriuką, jis dažniausiai būna arba nudažytas tokia pat spalva kaip žiedeliais arba būna pilkšvokos spalvos.
 
greituteData: Pirmadienis, 2010-03-22, 8:14 PM | Žinutė # 4
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
SILIKONU ĮLIETI ŽIEDELIAI. Šie žiedeliai yra šiuo metu naujausi bei labiausiai apsaugantys plaukus. Jie žymiai geresni dėl 2 pagrindinių ir svarbiausių priežasčių:
• Nėra jokios žalos plaukams, nes kai kurie mikro žiedeliai gali nukirsti plauką, jei jis yra silpnas ir per stipriai užspausta, o silikoninė guma esanti žiedelyje yra minkšta, švelni ir gali puikiai apsaugoti plaukus.
• Išsprendžiama svarbi priauginimo visai mikro žiedeliais problema, sruogelių slinkimas. Priaugintos sruogos mikro žiedeliais neretai paslenka arba visai išslenka, žinoma nedidelis kiekis (tai labai priklauso ir nuo plaukų priežiūros),tačiau silikonu įlieti žiedeliai labai sumažina šią problemą.
Tiek aliuminiai tiek variniai žiedeliai ( ir maži- storesni, ir ilgesni-ploni) yra gaminami su silikono įliejimu.

Plaukų priauginimas mikro žiedeliais (micro-rings technologija) yra geras ir tuo, kad priauginimas yra gana paprastas (žiedelis į kurį įkišta specialiai paruošta sruoga užspaudžiamas replutėmis), taigi plaukai neveikiami nei jokiu karščiu,nei jokia chemija. Patyręs meistras plaukus priaugina per +- 1 valandą. Nuėmimas taip pat labai paprastas ir greitas. Plaukus priaugintus mikro žiedeliais galima išnešioti ir 6 mėn.ir daugiau (tai labiausiai priklauso kaip yra prižiūrimi plaukai). Tačiau rekomenduojama apsilankyti pas kirpėją galimai korekcijai po 8 sav. Sruogelės tada dažniausiai nuimamos ir pakeliamos vėl prie šaknų. Korekcija reikalinga tam kad būtų labiausiai sumažintas plaukų vėlimasis tarp šaknies ir žiedelio

 
greituteData: Pirmadienis, 2010-03-22, 8:35 PM | Žinutė # 5
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
TRESAI

Pakeisti savo išvaizdą galima per penkias minutes. Tam nereikės išeikvoti didelių pastangų ar ištverti sudėtingų procedūrų. Kaip tai padaryti? Kompanija EURO SO. CAP (Italija) Jums siūlo tresus. Tai prie turimų plaukų prisegamos plaukų sruogos. Jų pagalba greitai pakeisite plauko ilgį, šukuoseną, pagyvinsite plaukų spalvą.
Tresai - pats nesudėtingiausias plaukų priauginimo būdas. Tresus lengva prižiūrėti ir sunku atskirti nuo savųjų plaukų. Tresus galima plauti, šukuoti, fenuoti. Jiems kompanija EURO SO.CAP (Italija) gali pasiūlyti visas reikiamas priežiūros priemones.
Tresų komplekto kaina – 166Lt (komplektą sudaro 2 juostos tresų). Priklausomai nuo Jūsų plaukų ilgio bei norimo efekto reikėtų įsigyti nuo 1 iki 3 komplektu.


Medžiaga imta iš tinklapio www.grozioklubas.lt

 
greituteData: Pirmadienis, 2010-03-22, 8:57 PM | Žinutė # 6
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
Plauku prisiuvimas
Plaukų prisiuvimas tai visai nesudėtingas būdas paliginti ir patankinti plaukus. Plaukų prisiuvimo technologijai naudojami susiūti natūralių plaukų tresai.
Po plaukų prisiuvimo praėjus mėnesiui ar dviem (priklauso nuo plaukų augimo tempo) klientė turi procedūrą kartoti.

Procesas:
Pirmiausiai padaromas skyrimas
Tuomet iš klientės plaukų supinama smulki kaselė prie pat galvos
Tresas pridemas prie supintos kaselės
Tresas prisiuvamas prie kaselės
Rezultatas

 
greituteData: Antradienis, 2010-03-30, 10:19 PM | Žinutė # 7
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
Plaukai visiškai neveikiami karščiu ir chemiskai, todel negali padaryti zalos plaukams.Plaukų priauginimui mikro ziedeliais naudojamos tik natūralios medžiagos: natūralūs žiedeliai (nežalojantys plaukų) ir natūralios plaukų sruogos. Žiedelių spalva parenkama pagal kliento plaukų spalvą, o sruogos parenkamos atsižvelgiant į kliento poreikius. Ne vienerių metu patirtis ir sukauptos žinios leidžia teigti, kad prieš plaukų priauginimą yra būtina konsultacija, kad butų įvertinta plaukų būklė ir rekomenduojama plaukus prisiauginti tik pas patyrusį meistrą. Plaukų sruogeles reikia iš anksto pasiruošti. Nerekomenduojama dėti toms, kurių plaukai itin riebaluojasi ar yra labai ploni. Visai galvai priauginti reikia 100-120 sruogelių, o pas kurias ploni plaukai - užtenka 60-70 sruogelių. Sruogeles galima priauginti ne trumpesniems kaip 10-12 cm ilgio plaukams, kadangi kitaip gali matytis žiedeliai. Šiaip patys mikro ziedeliai yra labai mažyčiai, todėl nesukels nepatogumų, tokių kaip matymasis per plaukus, plaukų tempimo jausmas.

Priežiūra

Šiuo būdu priaugintus plaukus galima dažyti, cheminiu būdu garbanoti, daryti iš jų įvairias šukuosenas. Priežiūra yra daug paprastesnė, nei pvz.: karšto plaukų priauginimo būdo. Nereikia specialaus šampūno ar kondicionieriaus, einant į pirtį ar soliariumą nebūtina dėtis specialios kepuraitės. Trumpiau tariant priežiūra lygiai tokia pati kaip ir savo natūralių plaukų. Tik negalima šukuoti šlapių plaukų, patartina naudoti retesnes šukas, kad neužkabinti žiedelių, nakčiai būtina susipinti kasą arba bent surišti.

 
greituteData: Antradienis, 2010-03-30, 10:28 PM | Žinutė # 8
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
Tikriausiai kiekviena moteris yra girdėjusi apie plaukų priauginimą. Madinguose salonuose ši procedūra yra atliekama jau keletą metų, deja, daugumai moterų ji iki šiol atrodo „ultra-moderni", tinkanti nebent labai jaunoms, ekstravagantiškoms merginoms ar scenos žvaigždėms.

Iš tiesų šią procedūrą galėtume traktuoti kaip išsigelbėjimą toms, kurios metų metus kankinasi, svajodamos apie ilgus plaukus ar toms, kurių plaukai yra plonesni, nei norėtųsi. Jei plauku prailginimą dar galėtume įvardinti kaip užgaidą, tai plaukų apimties padidinimas daugybei moterų, nepriklausomai nuo jų amžiaus ar socialinio statuso, yra būtinybė.

Plaukų apimties padidinimas yra žymiai pigesnė procedūra nei prailginimas, ir užima tik apie 2 val., o efektas - neįtikėtinas! Tačiau pati populiariausia procedūra plaukų priauginimo srityje yra, taip vadinamas, „spalvos priauginimas". Klientui yra siūloma 67 atspalvių paletė, sruogos gali būti priaugintos per pusvalandį, vietoje žymiai ilgiau trunkančio dažymo. Be to, bet kuriuo momentu sruogas galima nuimti ir pakeisti kitomis, be jokios žalos plaukams. „Spalvos priauginimo" galimybės iš tiesų neribotos. Pavyzdžiui, ant tamsių dažytų plaukų sunku, nesugadinus plauko, išgauti šviesias sruogas arba išlaikyti ryškią sruogų spalvą pora mėnesių, bet kurie, net patys geriausi, dažai anksčiau ar vėliau pradeda blukti, o priaugintų sruogų spalva išlieka nepakitusi.

Sklando gandai, kad plaukų priauginimas labai kenkia plaukams. Teko skaityti internete apie įvairius „nuotykius" susijusius su šia procedūra. Kažkam atrodo, kad sruogos priauginamos prie plaukų galiukų, kažkas dalijasi ispūdžiais apie tai, kaip priaugintus plaukus po tam tikro laiko teko nukirpti su savais plaukais ir t.t. Galima būtų mostelėti ranka į tokius šypseną keliančius komentarus, jei kartais tai nebūtų tiesa. Tačiau tokia situacija atsiranda ne dėl pačios procedūros „kenksmingumo", o dėl atliekančių šią procedūrą neprofesionalumo. Pacituosiu ištrauką iš straipsnio, kuriame vienas iš sostines salonų reklamuoja šią procedūrą: „Nuimti priaugintus plaukus rekomenduojama po 6-7 mėn., tačiau neretai mergina lieka su jais net metus ..." Tai iš esmės klaidinanti informacija, deja, priaugintų plaukų „nešiojimo" trukmė yra žymiai trumpesnė. Jei jūsų plaukai normalūs, nepavargę nuo dažymo, galite džiaugtis priaugintais plaukais nuo 3 iki 6 mėnesių, aišku jei juos teisingai prižiūrėsite. Priežiūra nėra sudėtinga, tiesiog plaukus reikia dažniau šukuoti su specialiu šepečiu ir naudoti plaukų priežiūros priemones, skirtas priaugintiems plaukams. Plonų, silpnų plaukų savininkėms rekomenduojama priaugintus plaukus „nešioti" ne ilgiau kaip 3 mėn. Taigi, sunku įsivaizduoti, kaip atrodo priauginti plaukai, palikti „ant galvos" metams, iššukuoti jų tikrai neįmanoma, belieka tik nukirpti kartu su savais plaukais.

Be abejo, klientei žymiai patraukliau atrodo nemaža plauku priauginimo kaina, jei ištisus metus, o ne keletą mėnesių ji turės ilgus, purius ir gražius plaukus. Deja, tai nėra tiesa, o tokia informacija diskredituoja šią puikią, procedūrą.

Plaukų priauginimui yra naudojami natūralūs, europinio tipo plaukai, kuriuos galima dažyti, tiesinti, garbanoti, o visa „nešiojimo" laiką jie išlieka sveiki ir blizgūs. Kiekviena sruoga turi keratino kapsulę, kuri skaitmeniniu aparatu, kontroliuojančiu specialių žnyplių temperatūrą, yra pritvirtinama prie jūsų plaukų sruogos. Šios technologijos dėka tik 7 % kliento plaukų „dalyvauja" šioje procedūroje, o sujungimo vieta lieka praktiškai nematoma.

Pastaruoju metu labai populiaru plaukų priauginimą naudoti vestuvinių ir proginių šukuosenų kūrimui, kurios yra puošiamos aksesuarais iš Swarovski kristalų, pritvirtinamų ta pačia technologija.

 
greituteData: Antradienis, 2010-03-30, 10:29 PM | Žinutė # 9
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
"Naujausia plaukų priauginimo technologija"
"HAIR TALK" extensions"
Ši plaukų priauginimo sistema sukurta kompanijos Acros. Tai lyderiaujanti Europoje kompanija, produktų iš natūralių plaukų gamybos rinkoje.
"HAIR TALK" naujausias kompanijos produktas, kuris profesionalų buvo įvertintas kaip "REVOLIUCIJA PLAUKŲ PRIAUGINIMO SRITYJE".
Kuo skiriasi ši technologija nuo kitų plaukų priauginimo metodų?
"HAIR TALK" plaukai skirti ilgalaikiui nešiojimui, iki 1.5 metų, galimos net 5 -ios plaukų pakėlimo korekcijos.
"HAIR TALK" sruogos tvirtinamos juostelėmis be karščio ir cheminio poveikio.
"HAIR TALK" sruogos plonos ,minkštos ir nematomos, nejaučiamos, net liečiant plaukus, tvirtinamos pagal natūralų plaukų kritimą, jos netempia, nesukelia diskomforto.
"HAIR TALK" priauginimo metodas idealus, turinčioms labai plonus plaukus,kai nėra tinkami jokie kiti priauginimo būdai.
"HAIR TALK" technologija leidžia priauginti tik kirpčiukus ar tik sruogas smilkinių srityje.
"HAIR TALK" plaukai neslenka ir neišsišukuoja, plaukų kokybė nesikeičia.
Procedūros kaina priklauso nuo sruogų ilgio ir kiekio - 1500 -1900 lt.
 
greituteData: Penktadienis, 2010-04-16, 8:49 PM | Žinutė # 10
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs

Italų technika

Tai vienas iš priauginimų (kitaip vadinamo prilitavimo) karštu būdu. Naudojama tik aukščiausios kokybės plaukų sruogas ir silikonines arba keratino kapsules parenkamos pagal Jūsų plaukų spalvą. Kapsulės tirpinimui naudojamos specialios žnyplės (žnyplių karštis reguliuojamas, todėl neigiamas poveikis plaukams minimalus). Kai kapsulė suminkštėja, specialių žnyplių pagalba naujos sruogos pritvirtinamos prie plaukų. Sujungimo vietoje suformuojamos nedidelės perregimos kapsulės. Kurios visiškai netrukdo šukuojant plaukus ir susiliejusios su plaukais tampa nepastebimos. Plaukai kapsulėse užtvirtinami pakankamai stipriai, todėl palyginus su kitais, tokiu būdu priauginti plaukai nešiojami ilgiausiai - apie 6 mėnesius.

 
greituteData: Penktadienis, 2010-04-16, 8:54 PM | Žinutė # 11
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
Kad ir kokie yra jūsų svajonių plaukai - efektingai krintantys žemiau juosmens, tiesūs ar išsidraikę neklusniomis garbanomis, - dabar jau galite juos turėti. Pačiame Vilniaus senamiestyje, Radvilų rūmuose įsikūrusiame ir jau devynerius metus sėkmingai veikiančiame grožio salone "Gatineau", daromos plaukų priauginimo procedūros - plaukai tampa ilgesni ir storesni. Vestuvių ar kitomis svarbiomis progomis iš priauginamų ar prisegamų natūralių sruogų sukuriamos įspūdingos šukuosenos. Plaukų priauginimas rekomenduojamas norinčioms ilgų, gausių plaukų, tačiau neturinčioms galimybių ar kantrybės užsiauginti juos natūraliai.

"Gatineau" grožio salone dirbama pagal vieną iš pasaulyje lyderiaujančių "Socap" italų plaukų priauginimo technologijų. Ją įvaldžiusios kirpėjos tarptautiniuose konkursuose yra pelniusios aukščiausius apdovanojimus, todėl klientams garantuojama aukščiausia paslaugos kokybė.

70 cm siekiantys plaukai

Tiesių, banguojančių plaukų šeimininkės ar garbanės šukuosenai pailginti ir pagausinti gali rinktis iš analogiškos struktūros sruogų. Priauginami plaukai gali būti tiesūs, banguoti ar garbanoti. Yra plati spalvų paletė, todėl priauginamos sruogos idealiai priderinamos prie natūralių plaukų spalvos.

Jei klientė pageidauja, galimi labai švelnūs, subtilūs arba ryškesni spalvų deriniai. Grožio salono "Gatineau" stilistė Elanda Krisiukėnaitė pasakoja, kad Italijoje labai populiari procedūra yra vadinamasis dažymas be dažymo, kai šukuosena pagyvinama priauginus kitos spalvos sruogelių. Tarkime, plaukai tamsūs, norėtųsi šiek tiek tiek šviesesnio įspūdžio, tačiau labai tausojate savo plaukus ir nenorite jų balinti? Šiuo atveju pora tonų šviesesnių sruogelių priauginimas būtų puiki išeitis. Jei kokiam nors vakarėliui įvaizdžiui sukurti reikia violetinių ar raudonų plaukų, pakanka priekinėje galvos dalyje priauginti pageidaujamos spalvos sruogelių ir bendras ryškių plaukų įspūdis bus išgautas.

Jei natūralūs plaukai nėra tokie tiesūs ir glotnūs, kaip norėtųsi, ir kiekvieną rytą juos tenka tiesinti lygintuvėliu, prieš plaukų priauginimą siūloma dar vieną procedūra - ilgalaikis plaukų tiesinimas. Šią procedūrą gali pasidaryti ne tik plaukus prisiauginantieji, bet ir visi, kurie vargsta su besipučiančiais, besišiaušiančiais ir kitaip neklusniais plaukais. "Taip kas rytą sutaupysite apie 40 min. ir džiaugsitės glotniais, ilgais ir gausiais plaukais", - žada E.Krisiukėnaitė. Priauginti plaukai gali siekti iki 70 cm, tačiau populiariausias ilgis yra 50-60 cm, tokius lengviau prižiūrėti.

 
greituteData: Penktadienis, 2010-04-16, 8:54 PM | Žinutė # 12
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
Ar galėsime susirišti uodegą?

Papildomos sruogos prie natūralių klientės plaukų pritvirtinamos specialiomis keratino kapsulėmis. Pora centimetrų nuo šaknų sruogelė apgaubiama nedidele žiedo pavidalo keratino kapsule, kuri pritvirtinama specialiu aparatu. Žnyplučių temperatūra reguliuojama atsižvelgiant į konkrečių plaukų būklę, todėl procedūra nėra kenksminga.

Vienas dažniausiai pasitaikančių mitų apie plaukų priauginimą - neva keratino kapsulės yra matomos ir moteris nebegali susikelti plaukų į kuodą ar vėjavaikišką uodegą. "Bet taip nėra, - tvirtina stilistė E.Krisiukėnaitė. - Priauginami plaukai tvirtinami per keletą centimetrų nuo kaklo odos, gerokai žemiau viršugalvio, todėl juos laikančių kapsulių tikrai nematyti. Be to, kapsulių spalva atitinka plaukų spalvą".

Išskirtinės proginės šukuosenos

Priauginamos ar tiesiog prisegamos plaukų sruogos - puikus būdas sukurti įspūdingą proginę šukuoseną vestuvėms, išleistuvėms. Prabangiai atrodo tiesiog ištiesinti, suglotninti, "išblizginti" ar sugarbanoti ilgi plaukai.

Įspūdingai atrodo spalvotomis sruogelėmis, žėrinčiais kristalais papuošti natūralūs plaukai. Dažnai spalvotų sruogelių ar spalvotais "Swarovski" kristalais nusagstytų plaukų net nereikia priauginti, juos galima įsegti. Taip sukuriamas efektas, o jau kitą dieną sruogas ir blizgučius galima nuimti be jokios žalos klientės plaukams.

Prieš procedūrą - konsultacija

Ji būtina. Per konsultaciją kirpėja įvertina plaukų būklę, jei plaukai labai pažeisti, procedūrą rekomenduojama atidėti ir užsiimti intensyvia plaukų priežiūra, gydymu. Plaukų stiprinimo procedūros atliekamos salone, taip pat skiriamos namuose naudojamos priemonės.

Kirpėja E.Krisiukėnaitė atkreipia dėmesį, kad natūralius plaukus reikia tinkamai prižiūrėti. "Jei plaukai pavargę, nežvilga, plaukų priauginimo procedūra nepadės", - sako kirpėja. Priauginami plaukai yra puiki išeitis toms merginoms ar moterims, kurių plaukai yra ploni ar trumpi, o norisi atrodyti efektingai. "Turėjome tokią klientę, kuriai padarius nevykusią cheminę šukuoseną, žinoma, ne mūsų salone, teko nusikirpti plaukus gana trumpai. Mergina patyrė šoką, nes neįsivaizdavo savęs trumpais plaukais, todėl porą metų darėme jai plaukų priauginimo procedūras. Per šį laiką jos pačios plaukai ataugo", - pasakoja E.Krisiukėnaitė. Anot meistrės, šiuo ir kitais panašiais atvejais plaukų priauginimas - tikras išsigelbėjimas.

Kirpėja primena, kad priaugintus plaukus reikia kruopščiai prižiūrėti, dažniau šukuoti, lepinti stipriai drėkinančiais šampūnais ir kaukėmis. Bet užtat koks rezultatas!

 
greituteData: Penktadienis, 2010-04-16, 9:00 PM | Žinutė # 13
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
Per mėnesį žmogaus plaukas paauga apie 1cm. Tad, norėdamos turėti ilgus plaukus, Jūs turėsite juos auginti apie penkerius metus... arba Jūs galite pasirinkti Great Lenghts technologiją ir po keleto valandų didžiuotis puikiais, ilgais plaukais (iki 60cm)! Su savo naujaisiais plaukais galėsite ir maudytis, ir bėgioti, sportuoti ar šokti. Plaukai gyvens su Jumis kiekvieną dieną, o Jūs tapsite nuostabia ir savimi pasitikinčia. Jūsų naujiesiems plaukams nereikės jokios ypatingos priežiūros – juos galima plauti, sukti, dažyti, naudoti plaukų džiovintuvą ar žnyples.
Sruogelių spalvą galima rinktis iš 35 spalvų paletės, bei išgauti papildomus atspalvius, naudojant kelių spalvų sruogas. Be to, bendrovė "Great Lengths" siūlo 8 "crazy" (ypač ryškių spalvų) sruogas bei dirbtiniais deimantais puoštas sruogeles.
 
greituteData: Ketvirtadienis, 2010-04-22, 10:48 PM | Žinutė # 14
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
Kiek laiko nešiojami HAIR TALK plaukai?
HAIR TALK sruogos prie plaukų tvirtinamos labai patikimai. Jas nuimti gali tik profesionalas, naudodamas specialiai tam skirtą produktą, kuris absoliučiai nedaro įtakos plaukams.

Kada reikia daryti plaukų pakėlimo korekciją?
Per 2-3 mėnesius kliento plaukai paauga porą centimetrų. Žinoma kiekvienu atveju tai individualu, tačiau norit išlaikyti sveikus ir gražius plaukus, būtina pakelti priaugintų plaukų sruogas arčiau šaknų. Atliekant plaukų pakėlimo korekciją HAIR TALK plaukų sruogos nuimamos labai lengvai, greitai ir neskausmingai, nedarant jokios žalos kliento plaukams ir iškarto pritvirtinami pakartotinai. Priklausomai nuo plaukų priežiūros plaukų pakėlimo korekciją galima kartoti 5-is kartus! Plaukų pakėlimo korekcija užtrunka iki vienos valandos.

Ar galima HAIR TALK plaukų modeliavimui naudoti feną, žnyplias, plaukų tiesintuvą ir t.t.?
Priaugintus HAIR TALK plaukus galima tvarkyti ir modeliuoti taip pat kaip savus, daryti pačias drąsiausias ir originaliausias šukuosenas. Plaukų tiesintuvo rekomenduojama temperatūra iki 180 laipsnių. Džiovindami plaukus fenu nenaudokite maksimalaus karščio režimo. Visos šios rekomendacijos taikytinos ir saviems plaukams.

Kiek laiko trunka HAIR TALK plaukų priauginimo procedūra?
Plaukų priauginimo laikas 15-30 minučių. Viskas priklauso nuo meistro įgūdžių. Jei priauginamas dvigubas paketas (esant labai tankiems kliento plaukams) laikas padvigubėja.

Ar galima HAIR TALK plaukus priauginti prie kirpčiukų ar smilkinių srityje?
Dėka to, kad HAIR TALK plaukų sruogos pagrindas tokios pat spalvos, kaip ir plaukai,
o tvirtinami prie pat šaknų, plaukus galima priauginti tiek prie kirpčiukų, tiek smilkinių srityje.

Ar galima priauginti HAIR TALK plaukus, kai kliento plaukai labai plonos struktūros?
Taip, žinoma galima! HAIR TALK sruogos lengvos, minkštos ir praktiškai nematomos. Tačiau yra keletą išimčių, kai plaukų priauginimas nerekomenduojamas, tai: cukrinis diabetas, chemoterapija, galvos odos ligos, nelabai seniai buvusios galvos traumas, gausus plaukų slinkimas.

Kuo skiriasi HAIR TALK plaukų priauginimo technologija nuo visų kitų technologijų?
Sveiki ir gražūs kliento plaukai - tai pagrindinis HAIR TALK plaukų priauginimo technologijos tikslas ir skirtumas nuo visų kitų plaukų priauginimo būdų.

Dėmesio - DRAUDŽIAMA kompanijos ARCOS plaukų priauginimo sistemos HAIR TALK produktus skirtus plaukų priauginimui, bei HAIR TALK sistemos plaukus naudoti ne pagal paskirtį ar su kitais produktais.

 
greituteData: Ketvirtadienis, 2010-04-22, 10:56 PM | Žinutė # 15
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
Sveiki ir žvilgantys plaukai - kiekvienos moters svajonė. Dauguma žaviosios lyties atstovių gundo vyrus sveikais ir išpuoselėtais plaukais. Deja, ne visas gamta apdovanojo. Tačiau nusiminti neverta. Nuo šiol kiekviena iš mūsų gali džiaugtis norimu plaukų ilgiu ir spalva.

Plaukų priauginimas - tai unikali procedūra, galinti padovanoti moteriai dieviško grožio plaukus. Nuo plaukų formos ir krypties šukuosenoje priklauso sruogų tvirtinimo technologijos pasirinkimas. Plaukai priauginami naudojant pažangiausias ir populiariausias pasaulyje technologijas: italų Euro.So.Cap, REMYS, PARI, atliekamas karštu būdu.

Priauginamos tik natūralaus pluošto plaukų sruogas. Yra siūloma ypač plati spalvų paletė bei įvairaus plaukų ilgio kompozicija. Dekoratyviniais tikslais prisiauginančioms ryškiasplaves sruogeles siūloma plaukų papuošalai su kristalais. Taip pagražintomis sruogomis spindėsite ne tik per šventes, bet ir kasdien.

Profesionaliai atliekama plaukų priauginimo procedūra yra neskausminga ir visai nekenkia jūsų sveikiems natūraliems plaukams. Norinčioms mėgautis priaugintų plaukų privalumais, rekomenduojama laiku atlikti korekcijas, o plaukų nuėmimą patikėti profesionalams.

Natūralius priaugintus plaukus galima dažyti, tiesinti, garbanoti. Net ir veikiami išorinių veiksnių, jie išlieka sveiki ir blizgūs. Būkime žavios, mielosios moterys!

 
Forumas » TARP MŪSŲ MERGAIČIŲ - pokalbiai, grožis, sportas ir sveikata » GROŽIO IR KOSMETIKOS SALONAS » Priauginti plaukai (informacija)
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search:


Copyright MyCorp © 2024