...
 KARŠTI PATIEKALAI - Forumas
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Forum moderator: Krla  
Forumas » TARP MŪSŲ MERGAIČIŲ - pokalbiai, grožis, sportas ir sveikata » VIRTUVĖS PASLAPTYS » KARŠTI PATIEKALAI (receptai)
KARŠTI PATIEKALAI
ausroteaData: Antradienis, 2010-03-30, 7:12 AM | Žinutė # 1
forumo tauškutė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 4166
Apdovanojimai: 34
Reputacija: 14
Statusas: Atsijungęs
KARŠTŲ PATIEKALŲ RECEPTAI.

BE KOMENTARŲ.

niam

 
greituteData: Trečiadienis, 2010-03-31, 10:45 PM | Žinutė # 2
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
Mano skaniausias.... Mmmmmmm

Krutinele troskinta aluje

Paruošimo laikas: 60 minučių

Reikalingi produktai:
Apie 1kg,visciuko krutineles,slakelis aliejaus,100g.sviesto,druskos,pipiru.2stiklines silpno alaus,2saukstai miltu,svogunas,mazas indelis grietines,puse saukstelio ciobrelio arba baziliko.

Krutinele supjaustyti kaip saslyka,apibarstyti druska,pipirais ir miltais,apkepinti ant aliejaus,kad paraustu is abieju pusiu.Pasiruosiame vistienos sultini is kubelio ir 150g vandens uzverdame.I puoda pilame paruosta sultini,alu,kepintus svogunus,sviesta,ciobreliu sudedame apkepta krutinele.Troskiname 15-20min. truputi pradaryti puoda kai liks puse troskinimo laiko{kad isgaruotu alus} galiausiai ideti grietine ,maisant laukti kol uzvirs,pavirti 3-5min.Prie troskinio tinka ryziai. Skanaus.

 
greituteData: Trečiadienis, 2010-03-31, 10:47 PM | Žinutė # 3
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
Mėsos maltinukai

Paruošimo laikas: 40 minučių

Reikalingi produktai:
Maltos mesos0.500g.jautiena ar kiauliena.1morka,1svogunas,2 kiausiniai,0.200g. grietines,0.500g. kopusto,druska,pipirai,dziuveseliai.

I mesa dedame tarkuota morka,tarkuota kopusta{burokine tarka}smulkinta svoguna kepinta,kiausinius ir prieskonius,gerai isminkome mase.Formuojame maltinukus,apvoliojame dziuveseliuose,kepame orkaiteje.Iskepusius maltinukus apipilame grietine,palaikome orkaiteje siltai kad grietine isigertu i mesa,apie 10min.Skanaus.

 
raskaData: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 10:42 AM | Žinutė # 4
forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
Statusas: Atsijungęs
KEPTA LASISA FOLIJOJE

1porcijai reikes apie 150g lasisos file
1 nedidelio pomidoro
1 virtos bulves
sv krapu ,sviestuko apie 20 g grietineles ir prieskoniu.(tinka ir vegeta)

Ant folijos dedame pjaustyta griezineliais virta bulve,griezineliais pjaustyta pomidora,ant virsaus truputi paprieskuoniuota lasisa ,gera ziupsni krapu,gabaleli sviesto ir sulenkus folijos krastus ,kad neisbegtu ipilame grietineles.Uzlankstome folija taip kad kepdamas musu padaziukas "nepabegtu".

Kepti apie 15 min 180-185 temperaturoje
P.S. visus produktus dedame vienas ant kito


Rasos saldainių karalystė

 
AtileData: Trečiadienis, 2010-04-14, 2:18 PM | Žinutė # 5
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
Raganos kepsnys (mūsų šeimynėlė jį labai mėgsta)

Reikės: aliejaus, žalių bulvių, faršo, kiaušinio, svogūno, morkos, majonezo, prieskonių mėsai, druskos, pipirų, krapų.

Porcijų nežinau, visada darau iš akies, ir visada gaunasi liuks Todėl aprašysiu eigą. Užminkau faršą taip kaip kotletus daryčiau: svogūnas, kiaušinis, prieskoniai, druska, pipiras + morkos įtarkuoju (dėl gražumo). Nuskutu bulvių, supjaustau grežinėliais (kaip kad čipsai būna apvalūs, tik storiau). Į kepimo indą įpilu aliejaus ir dedu sluoksnį bulvių. Ant viršaus dedu sluoksnį faršo ir vėl sluoksnį bulvių. Viršų patepu majonezu ir į orkaitę. Tiesa įpilu šlakelį vandens. Kepu apie 40 min. Kai baigia kepti apibarstau sūriu ir pakepu kol išsilydys. Ištraukus pabarstau krapais.

Skanaus.


Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
raskaData: Pirmadienis, 2010-04-19, 1:50 PM | Žinutė # 6
forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
Statusas: Atsijungęs
http://www.google.lt/url?sa=....NH-OZCA cia gaminama lazanija video

Rasos saldainių karalystė

 
GabiskaData: Trečiadienis, 2010-04-21, 11:11 AM | Žinutė # 7
forumo senbuvė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
Statusas: Atsijungęs
Mėsos suktinukai

1 kg kiaulienos nugarinės
1kg kiaulienos faršo
300g šampinionų
viena morka
didelis svogūnas
aliejus
dantų krapštukai

Pasidarome įdarą smulkiai supjaustytą svogūną šiek tiek pakepiname aliejuje, tada sudedame tarkuotą morką, dar šiek tiek pakepiname ir sudedame riekelėmis pjaustytus grybus, kai viskas suminkštės paliekame masę atvėsi. Kiaulienos nugarinę supjaustome riekėmis ir įšmušame, kaip darant karbonadus, paprieskoniuojame, faršą sumaišome su prieskoniai kokie jau jums patinka. Darome maltinukus: paimame faršo padarome tokį kaip blyną dedame įdaro su grybais ir užspaudžiame, gaunasi kaip cepelinas, tada jį įvyniojame į nugarinę ir sutvirtiname dantų krapštukais. Į skardą sudedame suktinukus įpilame vandens, kad šiek tiek semtu ir kepame 180 laipsnių orkaitėje apie valandą. Jie skanūs ir šilti ir šalti.



Mano rankdarbių pasaulis
 
AtileData: Penktadienis, 2010-04-23, 1:09 PM | Žinutė # 8
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
Makaronai įdaryti faršu.

Reikės: makaronų - tūbelių, faršo, kiaušinio, svogūno, druskos, pipiriukų. Padažui grietinės, sviesto ar spirgučių, kas kaip mėgsta.

Faršą užminkome kaip kad kotletus darytume ir prikišame jo į tūbeles. Verdame apie 20 min. Lengva, pigu, skanu ir greita.


Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
Zaliaake25Data: Antradienis, 2010-05-04, 7:34 AM | Žinutė # 9
forumo pleputė
Grupė: .
Žinutės: 6478
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 16
Statusas: Atsijungęs
Sumuštiniai su sūriu

Reikės:

1 pjaustyto batono
300 gramų fermentinio sūrio ( gali būti saldaus pieno naminis sūris, bet jo reikės apie 500gramų)
4 kiaušinių
5 skiltelių česnako
druskos
aliejaus kepimui

Gaminimas:

Sūrį sutarkuoti, sumušti kiaušinius, česnaką smulkiai supjaustyti ir sudėti į masę, taip pat druską gerai viską išmaišyti. Įkaitinti keptuvėje aliejų. Paimti batono riekelę ant jos dėti sūrio ruošinį ir versti ant keptuvės, kai gražiai apruduoja apversti ir pakepti batono padą. Skanaus


Užtenka minutės, kad žmogaus nekęstum.

Užtenka valandos, kad žmogų pamėgtum.

Užtenka dienos, kad žmogų įsimylėtum.

Prireikia viso gyvenimo, kad žmogų pamirštum.
 
GabiskaData: Trečiadienis, 2010-05-26, 10:45 AM | Žinutė # 10
forumo senbuvė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
Statusas: Atsijungęs
Makaronai su faršu kitaip

Reikės

Makaronų
Faršo
Sūrio
Majonezo
Grietinės
Ketčupo

Išsiverdame makaronus, faršą pakepiname keptuvėje, be aliejaus, kol iškeps, nuolat maišant faršas turi gautis birus. Susimaišome užpilą iš majonezo, grietinės ir ketčupo lygiomis dalimis. Tada pasiimame puodelius, kitaip čenakais vadinamus, į dugną beriame makaronų kitas sluoksnis faršo, paskui padažo ir ant viršaus tarkuotas sūris. Viską pašildome orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje.

Šis patiekalas labai gerai moksleiviams prisidarius daugiau puodelių aš juos laikau šaldytuve, o vaikas parėjęs tik pasišildo.

Skanaus buckis



Mano rankdarbių pasaulis
 
FREEJAData: Trečiadienis, 2010-06-09, 7:38 AM | Žinutė # 11
forumo tauškutė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 3760
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 7
Statusas: Atsijungęs
vyliotinis

350fermentinio surio(asperku olandu)
250g.majonezo
5 kiausiniai
suri sutarkuoti smulkia tarka,bet galima ir burokine.sudeti majoneza ir kiausinius,viska gerai ismaisyti bet ne plakti.
tada i kepimo skarda pakloti kepimo popieriu ji patepti aliejum.Paskui supilti surio mase,viska tolygiai paskirstyt ir kepti jau is anksto ikaitintoje orkaiteje iki 200 laipsniu,5 minutes,paskui sumazint tem.,iki 150 laipsniu ir kepti iki 12 minuciu(as kepu 12)Istraukti,palikti atvesti.
250g,kiaulienos farso ir 250 jautienos(as darau su kalakutiene man skaniau)
suminkome,,svogunas cesnakas prieskoniai.
tada klojam ant jau pravesusio surio susukam,kaip vyniotini ir kepame200 laipsniu temperaturoje apie 40 minuciu skanaus.

12




Message edited by FREEJA - Trečiadienis, 2010-06-09, 7:38 AM
 
raskaData: Penktadienis, 2010-10-01, 12:07 PM | Žinutė # 12
forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
Statusas: Atsijungęs
Kroketai

VIRTAS IR ATSALUSIAS BULVES SUMALTI IKULTIM KIAUSINI,TRUPUTI KRAKMOLO,MILTU,DRUSKOS.VISKA ISMINKYTI PADARYTI MAZS BUMBULIUKUS APVOLIOTI KIAUSINIO PLAKINYJE,IR DZIUVESELIUOSE IR VIRTI IKAITINTUOSE RIEBALUOJE

Viskas taip kaip zemaiciu blynams gedaaa


Rasos saldainių karalystė

 
raskaData: Sekmadienis, 2011-01-30, 8:57 PM | Žinutė # 13
forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
Statusas: Atsijungęs
Kibinai

225g svieso arba margarino

2 kiausiniai

100g grietines

500g miltu ir druskos

Į dubenį persijokite miltus ir juos išminkykite su sviestu. Supilkite grietinę ir išplaktus kiaušinius. Įberkite porą žiupsnelių druskos. Viską gerai išminkykite ir palaikykite šaldytuve maždaug 2 val.
Idarui as dejau paprasta kotletini farsa i kuri idejau 2 dideles galvas svoguno kubeliu ipyliau vandens ir prieskoniu. Aptepiau kiaušinio plakiniu ir kepiau 200 laip. maždaug 20 min. gerai įkaitintoje orkaitėje.


Rasos saldainių karalystė

 
Ala78Data: Pirmadienis, 2011-02-21, 8:45 AM | Žinutė # 14
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1518
Apdovanojimai: 12
Reputacija: 3
Statusas: Atsijungęs
Makaronai su tunu

250 g makaronų
2 v. š. sviesto
2 v. š. miltų
250 ml pieno
250 g tarkuoto fermentinio sūrio
1 skardinė konservuoto tuno
100 g šaldytų žirnelių
druskos
pipirų
malto muskato riešuto

Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje ir nuvarvinti.
Puode ištirpinti sviestą ir jame pakepinti miltus. Maišant supilti pieną ir kaitinti, kol padažas ims tirštėti. Pagardinti druska, pipirais ir muskatu. Įmaišyti pusę tarkuoto sūrio. Tuomet suberti žirnelius, įmaišyti tuną.
Makaronus sumaišyti su paruoštu padažu. Makaronus sudėti į apkepo indą ir užberti likus sūrį. Apkepti iki 220° C įkaitintoje orkaitėje, kol sūris gražiai apskrus (apie 10 - 20 min.). Skanaus. verdu


http://public.fotki.com/alaala/fm-group-kvepalai-i/
 
Ala78Data: Pirmadienis, 2011-02-21, 8:51 AM | Žinutė # 15
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1518
Apdovanojimai: 12
Reputacija: 3
Statusas: Atsijungęs
Dar darau tokias bambioskes is farso.

Imam bet koki farsa,darom kaip ir kotletams. Tada imam skarda ir darom is farso tokias bambioskes su idubimu. Dedam i orkaite. Kai jau jie gatavi, i ta idubima dedam darzoves. As pirkau pardej uzsaldytus,biski juos patusinau,tik reikia mazai ir dejau. Pakepam dar kelias min. apibarstom tarkuotu suriu. Skanaus.

Va kaip atrodo


http://public.fotki.com/alaala/fm-group-kvepalai-i/
 
Forumas » TARP MŪSŲ MERGAIČIŲ - pokalbiai, grožis, sportas ir sveikata » VIRTUVĖS PASLAPTYS » KARŠTI PATIEKALAI (receptai)
  • Page 1 of 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Search:


Copyright MyCorp © 2024