...
 KARŠTI PATIEKALAI - Page 2 - Forumas
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum moderator: Krla  
KARŠTI PATIEKALAI
ausroteaData: Antradienis, 2010-03-30, 7:12 AM | Žinutė # 1
forumo tauškutė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 4166
Apdovanojimai: 34
Reputacija: 14
Statusas: Atsijungęs
KARŠTŲ PATIEKALŲ RECEPTAI.

BE KOMENTARŲ.

niam

 
virginijakData: Pirmadienis, 2011-03-21, 2:15 PM | Žinutė # 16
forumo pleputė
Grupė: Fotošopo mylėtoja
Žinutės: 6137
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 2
Statusas: Atsijungęs
Lietiniai su daržovių įdaru
Lietiniams: 2 kiaušiniai, stiklinė pieno, stiklinė vandens, miltų
Įdarui:Virta morka, didelis svogūnas, truputis kopūsto, marinuotų žirnelių, sviesto (pakepti svogūnams) pusė stiklinės pieno, druskos pagal skonį.
Aliejaus blynams kepti
Eiga: Iš produktų paruošti tešlą lietiniams ir iškepti
Kopūstą supjaustyti ir išvirti pieno ir vandens mišinyje( kad nebūtų kartūs), virtą morką sutarkuoti, svogūną supjaustyt ir pakepint ant sviesto. Svogūnus morkas, kopūstus ir žirnelius sumaišyt, įdėti druskos.
Skanaus


]
Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
 
virginijakData: Pirmadienis, 2011-03-21, 2:16 PM | Žinutė # 17
forumo pleputė
Grupė: Fotošopo mylėtoja
Žinutės: 6137
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 2
Statusas: Atsijungęs
Lietiniai su varškės ir konservuotų vaisių įdaru.
Lietiniams: 2 kiaušiniai, stiklinė pieno, stiklinė vandens, miltų, saujalė aguonų . Aliejaus kepti.
Įdarui: varškės, cukraus, kokių nors konservuotų vaisių
Eiga: Iš produktų paruošti tešlą lietiniams ir iškepti. Įdarui, paimti varškę, ją pasaldinti įdėti suskulkintus konservuotus vaisius, truputėlį įpilti sirupo, nuo konservuotų vaisių. Įdaro šaukštą dėti į blyno vidurį, blyną padaryti panašų į krepšiuką.
skanaus


]
Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
 
virginijakData: Pirmadienis, 2011-03-21, 2:16 PM | Žinutė # 18
forumo pleputė
Grupė: Fotošopo mylėtoja
Žinutės: 6137
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 2
Statusas: Atsijungęs
Blynų tortas
Lietiniams: 2 kiaušiniai, stiklinė pieno, stiklinė vandens, miltų
Įdarui:Virta morka, didelis svogūnas, truputis kopūsto, marinuotų žirnelių, sviesto (pakepti svogūnams) pusė stiklinės pieno, druskos pagal skonį.
2 įdarui: apie 400 g maltos mėsos
Tarkuoto lydyto sūrio apie 200 g, aliejaus lietinių kepimui, sviesto aptept viršutiniam blynui
Eiga: Iš produktų paruošti tešlą lietiniams ir iškepti (Tortui reikės 11 lietinių).
Kopūstą supjaustyti ir išvirti pieno ir vandens mišinyje( kad nebūtų kartūs), virtą morką sutarkuoti, svogūną supjaustyt ir pakepint ant sviesto. Svogūnus morkas, kopūstus ir žirnelius sumaišyt, įdėti druskos.
Maltą mėsą apkept keptuvėje, ir truputėlį patroškint, pasūdyt, įdėti prieskonių.
Į karščiui atsparų indą dėti 2 blynus (vieną ant kito) dėti daržovių įdaro, truputėlį pabarstyti tarkuotu lydytu sūriu, tada vėl 2 blynus, mėsos įdarą (pusę įdaro), sūrio, tada vėl 2 blynus, daržovių įdaro, sūrio, 2 blynus, mėsos įdarą, sūrio, blyną, viršų apteti lydytu sviestu ir pašauti pusvalandžiui į vid karštumo orkaitę, Iškepus “tortui” ant viršaus sudėtu likusį daržovių padažą ir lydytą sūrį ir dar 5 minutėm pašauti į orkaitę.
Skanaus.


]
Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
 
virginijakData: Trečiadienis, 2011-03-23, 10:13 AM | Žinutė # 19
forumo pleputė
Grupė: Fotošopo mylėtoja
Žinutės: 6137
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 2
Statusas: Atsijungęs
Žuvies blynai
700g šaldytos žuvų filės
4 šaukštai miltų
2 kiaušiniai
žuvų prieskoniai (naudojau "Saldvos"), druska, truputis imbiero.
Aliejaus keptimui
Žuvį atšildyti ir sumalti, pasūdyti, įdėti prieskonių , jei dėsite imbierą jį reikia sutarkuoti smulkiai, įmušti kiaušinius , įdėti miltus, gerai išmaišyti. Jei tešla per tiršta įpilti truputėlį vandens. Kepti kaip blynus.
Skanaus.


]
Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
 
virginijakData: Trečiadienis, 2011-03-30, 1:35 PM | Žinutė # 20
forumo pleputė
Grupė: Fotošopo mylėtoja
Žinutės: 6137
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 2
Statusas: Atsijungęs
Bulvinis vyniotinis

tešlai: 8 virtos bulvės (sumaltos|), 2 kiaušiniai, šaukštas grietinės, miltų kad tešla nebūtų labai kieta, druskos.
įdarui:2 sardelės, 2 svogūnai, 1 virta morka
džiuvesėlių, aliejaus
sardeles sumalti, pakepinti su susmulkintais svogūnais, morką sutarkuoti burokine trintuve
iš tešlai skirtų produktų sumaišyti tešlą ir ant folijos lapo, ant kurios pabarstyta džiuvesėlių aliejuotom rankom suformuoti keturkampį lakštą, tada ant jo viršaus tolygiai paskirstant sudėti tarkuotas morkas, ir sardelių- svogūnų padažą. Atsargiai, pasinaudojant aliminio folija susukti į ritinėlį, perkelti į aliejumi pateptą kepimo indą ir pašauti geram pusvalandžiui į 200 laipsnių orkaitę.
Skanaus...


]
Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
 
Zaliaake25Data: Trečiadienis, 2011-04-06, 11:06 AM | Žinutė # 21
forumo pleputė
Grupė: .
Žinutės: 6478
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 16
Statusas: Atsijungęs
Bulviu ir mesos desreles

Bulves sutrinkite, mėsą ir svogūną sumalkite, lašinukus smulkiai supjaustykite. Bulves sumaišykite su mėsa, lašinukais, avižiniais dribsniais, kiaušiniu, prieskoniais ir gerai išminkykite.
Iš tešlos padarykite pailgas dešreles, pavoliokite miltuose ir vartydami gražiai apkepinkite. Patiekite su troškintais raugintais kopūstais arba raugintais agurkais. Skanaus!
Rekomenduojami produktai
500 g virtų bulvių
300 g kiaulienos
100 g lašinukų
1 kiaušinio
2 šaukštų avižinių dribsnių
1 svogūno
1 šaukšto mairūno
Pipirų
Druskos
Riebalų
Miltų


Užtenka minutės, kad žmogaus nekęstum.

Užtenka valandos, kad žmogų pamėgtum.

Užtenka dienos, kad žmogų įsimylėtum.

Prireikia viso gyvenimo, kad žmogų pamirštum.
 
Ala78Data: Šeštadienis, 2011-04-09, 9:24 PM | Žinutė # 22
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1518
Apdovanojimai: 12
Reputacija: 3
Statusas: Atsijungęs
Plikyti lietiniai

Labai skanus gavosi blynai,suvalge labai greitai. chi

2 stiklinės kefyro
2 stiklinės miltų
2 kiaušiniai
1 / 2 šaukštelio sodos
2-3 šaukštai aliejus
Druskos, cukraus pagal skonį

Kefyrą,kiaušinius,druską ir cukrų gerai išmaišome.Supilame persijotus miltus ir su šluotelė išplakame.
Imame virinto karšto vandens stiklinę,dedame sodą,labai greitai išmaišome ir supilame į tešlą.Dar kartą viską sumaišome ir paliekam 15 min.
Vėliau įpilame aliejų.
Blynus reikia kepti labai gerai įkaitintoje keptuvėje,bus daugiau skylučių


http://public.fotki.com/alaala/fm-group-kvepalai-i/
 
Zaliaake25Data: Sekmadienis, 2011-04-10, 3:25 PM | Žinutė # 23
forumo pleputė
Grupė: .
Žinutės: 6478
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 16
Statusas: Atsijungęs
Sūrio ir mėsos vyniotinis

Ingredientai:
Įdaras:
Malta kiauliena ir jautiena - 500 g
Svogūnas - 1 vnt.
Česnakas - 1 skilt.
Morkos – 2 vnt.
Kiaušiniai - 1 vnt.
Maltos mėsos prieskoniai - žiups.
Pipirai ir druska - žiups.
Pagrindinė dalis:
Fermentinis sūris - 350 g
Kiaušiniai - 5 vnt.
Majonezas - 250 g
Gaminimas:
Sūrį sutarkuoti smulkia tarka, sumaišyti jį su kiaušiniais ir majonezu. Masę gerai išmaišykite, bet neplakti. Į plokščią keturkampę kepimo skardą tiesti kepimo popierių, suvilgyti jį aliejumi, pilti sūrio masę ir tolygiai paskirstyti. Kepti 180 0C orkaitėje apie 20 minučių. Ištraukiam ir paliekam atvėsti. Nulupti ir smulkiai sukapoti česnaką ir svogūną. Nuskutam morką ir smulkiai sutarkuojam. Viską suversti į mėsos faršą, berti maltos mėsos prieskonių, pipirų ir druskos, įmušti kiaušinį. Faršą gerai išmaišykite. Galima svogūną, česnaką ir morką pakepinti aliejuje. Tada nebus palaidas įdaras. Kai sūrio pagrindas atvės, ant jo tolygiai po visą plotą užtepam mėsos įdarą ir susukam. Vyniotinį dėti ant skardos, patiestos kepimo popieriumi, ir kepti 200 laipsnių karščio orkaitėje 40 minučių. Skanaus :)


Užtenka minutės, kad žmogaus nekęstum.

Užtenka valandos, kad žmogų pamėgtum.

Užtenka dienos, kad žmogų įsimylėtum.

Prireikia viso gyvenimo, kad žmogų pamirštum.
 
RasuzeData: Antradienis, 2011-06-14, 8:57 AM | Žinutė # 24
naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 4
Apdovanojimai: 0
Reputacija: 0
Statusas: Atsijungęs
Kepimo forma iskloti nemieline tesla, i ja sudeti kepintas morkas, zalios lasisos gabaliukus, kepinta pora, zalia cukinija griezineliais, kreveciu virtu. Ipilti vandens, grietines ir druskos misinio ir uzdengti taip pat lakstu nemielines teskos (naudoju melyna saldytos teslos pakuote). Kelti orkaiteje 200 laipsniu kol apskrus pavirsius.
 
raskaData: Penktadienis, 2011-09-23, 10:38 AM | Žinutė # 25
forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
Statusas: Atsijungęs
Sharpejos mamos varskes pakepas

pagal mamos receptą plius biškiuką patobulinusi gedaaa
Jei ką domina tai:
500g varškės (pirkau maišelyje 9% riebumo)
4 kiaušiniai
4 valgomi šaukštai miltų (be kupino kaupo)
2 šaukštai manų kruopų
150 ml grietinėlės
cukraus pagal skonį, aš dėjau 4 kupinus šaukštus
10g vanilinio cukraus
dar įpyliau puse arbatinio šaukštelio vanilės esencijos dėl kvapo (nu kvapas buvo tobulas)
ir vienos citrinos tarkuota žievelė
Pradžioj, kokiom penkiolikai minučių užpilam manų kruopas su grietinėle, kad išbrinktų, nieko šildyti nereikia. Tada pertrinam varškę per sietelį, į ją įmušam 4 kiaušinių trynius, o baltymus atskirai įdedam į dubenėlį, jų prireiks mirkt Tada gerai išmaišom, bemaišant sudedam miltus, cukrų, vanilę,tarkuotą citrinos žievelę ir galiausiai manų krupas su grietinėle. Tada iki standžių putų išplakam baltymus ir sudedam į tešlą ir gerai išmaišom liuks Tešla gaunasi gana skysta, na panaši kaip mielinių blynų mirkt skardą ištepam sviestu ir pabarstom manų kruopom, orkaitę įkaitinam iki 200 laipsnių. Tada masę supilam į indą ir šaunam į orkaitę, aš apkepą pauošiau obuolių skiltelėm ir razinom. Vyrui patiko citrinos žievelės duotas skonis, todėl sekančiam kartui prašė daugiau įdėti mirkt gavosi labai purus sotus ,minkštas ir laaaabai skanus gedaaa šiandien valgėm šaltą kaip pyragą


Rasos saldainių karalystė

 
raskaData: Trečiadienis, 2011-12-14, 12:52 PM | Žinutė # 26
forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
Statusas: Atsijungęs
lasisa astriai

lasisos file lengvai padruskinti ir deti i kepimo indeli,ipilti balto vyno slakeli ir uzdeti astraus padazo.Kepti 180 apie 15 20 min

Astrus padazas; i ikaitinta bet ne verdanti alieju sudeti kapota cesnaka ir meksikietiskus prieskonius,ir kai aliejus su prieskoniais prased virti nukelti nuo virykles,(cesnako turi buti nemazai) padazo ant lasiso dedasi tirstai kad butu koks 1-1.5 sauksto cesnako su prieskoniais,taip pat ir aliejaus ,nes kitaip prideks jusu lasisa

nesunkus bet skanus patiekaliukas


Rasos saldainių karalystė

 
AtileData: Penktadienis, 2012-02-24, 3:08 PM | Žinutė # 27
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
Snieguoliukė

Varškės apkepas su kondensuotu pienu



varškės apkepą tai užmačiau internete
4 kiaušinai
350 gr. kondensuoto pieno
1 kg. varškės
4 šaukštai manų kruopų
2 šaukštai grietinės
žiupsnelis druskos
Kiaušinus išplakti palengva su kond. pienu, įmaišyti manų kruopas, grietinę, gerai permaišyti, pačiam gale suberti varškę ir vos permaišyti, kad liktų šiek tiek gumulėlių.
Pilti tešlą į sviestu pateptą formą ir dėti kepti į įkaitintą 180 C orkaitę 45 min.

Tik aš daraiu iš mažiau varškės begu ir kepiau šiek tiek trumpiau


Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
AtileData: Penktadienis, 2012-02-24, 3:10 PM | Žinutė # 28
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
Snieguoliukės

Bulvių apkepas su sūriu ir įdaru







išsivyriau bulves pasūditas, tada jas sugrūdau su sviestu ir pienu, dėjau sluoksnį į riebalais išteptą kepimo formą, užlipdžiau ir kraštus kad įdaras neišbėgtų, ir pasikepinau mėsytę su daržovėmis, dėjau ją į įdarą ir vėl bulvių košė, ir ant vioršaus sūris kepiau 200 apie 35 šeip įdarui radau kad labai tinka maltos vištienos kepenėlės, tai būtinai išbandysiu


Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
AtileData: Trečiadienis, 2012-03-07, 10:07 AM | Žinutė # 29
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
Alos

Tinginio balandėliai



I mesos farsa dejau prieskonius, kiausini, sutarkavau kopusta,cesnaka I kepimo inda dedam lauro lapus, ant ju supjaustyta svoguna. Darom tokius pailgus kukuliukus ir dedam ant svogunu. Darom padaza. I inda cesnaka isspausti, pomidoro padazas, grietine. Viska ismaisyti ir deti po sauksta ar daugiau ant balandeliu. kepti ikaitintoje iki 200l orkaiteje kazkur apie 40min. Skanaus.


Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
AtileData: Šeštadienis, 2012-06-30, 5:46 PM | Žinutė # 30
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
kibinai

Didelė porcija, šeimai darykite iš pusės porcijos.



35 kibi­nams pada­ryti reikės:

1 kg spran­di­nės rie­bes­nės (jei nela­bai riebi, tada rei­kia dėti šoni­nės arba lašinių);
~1 kg miltų;
4 svo­gū­nai;
4 kiau­ši­niai (nuo­trau­kose 5, nes buvo labai maži :) );
450 gr. margarino;
200 gr. grietinės;
mai­rūno, drus­kos, pipirų.

Pir­miau­sia ruo­šime tešlą. Kiau­ši­nius išku­liame į dubenį, tik atski­rai puo­de­lyje pasi­lie­kame vieną trynį. Įdedam šaukš­telį drus­kos, beveik visą grie­tinę (pasi­lie­kam vieną didelį šaukštą mėsai) ir išplakame. Tada sude­dame supjaus­tytą kam­ba­rio tem­pe­ra­tū­ros mar­ga­riną ir mil­tus. Viską gerai išmin­kome. Tešla turi būti minkšta, netru­panti, nelim­panti. Tešlą rei­kia dėti į šaldy­tuvą ir atšal­dyti. Galima ir per naktį :) Tuo tarpu susmul­ki­name mėsą, svo­gū­nus, viską gerai sumai­šome, nepa­mirš­tam sudėti liku­sią grie­tinę, prie­sko­nius, druską, pipi­rus. Viską gerai išmaišome. Imame gaba­lėlį teš­los, kočio­jame blyną, dedame mėsą, užspau­džiame. Taip kol baig­sis tešla arba mėsa


Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
Search:


Copyright MyCorp © 2024