...
 KARŠTI PATIEKALAI - Page 3 - Forumas
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 3 of 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Forum moderator: Krla  
Forumas » TARP MŪSŲ MERGAIČIŲ - pokalbiai, grožis, sportas ir sveikata » VIRTUVĖS PASLAPTYS » KARŠTI PATIEKALAI (receptai)
KARŠTI PATIEKALAI
ausroteaData: Antradienis, 2010-03-30, 7:12 AM | Žinutė # 1
forumo tauškutė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 4166
Apdovanojimai: 34
Reputacija: 14
Statusas: Atsijungęs
KARŠTŲ PATIEKALŲ RECEPTAI.

BE KOMENTARŲ.

niam

 
raskaData: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 6:25 PM | Žinutė # 31
forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
Statusas: Atsijungęs
Vyniotinis -viliotinis

Pagrindinė dalis
Fermentinis sūris - 350 g
Kiaušiniai - 5 vnt.
Majonezas (pusriebis) - 250 g

Įdaras
Malta kiauliena (neriebi) - 250 g/as dejau tik paukstienos krutinele/
Malta jautiena - 250 g
Svogūnai - 1 vnt.
Česnakai - 1 skilt.
Kiaušiniai - 1 vnt.
Maltos mėsos prieskoniai - žiups.
Kvapieji pipirai - žiups.
Druska - žiups.

Sūrį sutarkuokite smulkia tarka, sumaišykite jį su kiaušiniais ir majonezu. Masę gerai išmaišykite, bet neplakite.
2.
Į plokščią keturkampę kepimo skardą patieskite kepimo popierių, suvilgykite jį aliejumi, pilkite sūrio masę ir tolygiai paskirstykite.
3.
Statykite skardą į orkaitę, iš anksto įkaitintą iki 200 laipsnių, ir kepkite apie 5 minutes. Tada sumažinkite temperatūrą iki 150-ies laipsnių ir dar kepkite apie 10-12 minučių. Ištraukite ir palikite atvėsti.
4.
Sumaišykite kiaulienos ir jautienos faršą.
5.
Nulupkite ir smulkiai sukapokite česnaką. Nulupkite ir smulkiais kubeliais supjaustykite svogūną.
6.
Viską suverskite į mėsos faršą, berkite maltos mėsos prieskonių, kvapiųjų maltų pipirų, druskos, įmuškite kiaušinį. Faršą gerai išmaišykite.
7.
Kai sūrio pagrindas atvės, ant jo tolygiai po visą plotą užtepkite mėsos įdarą ir susukite vyniotinį.
8.
Vyniotinį dėkite ant skardos, patiestos kepimo popieriumi, ir kepkite 200 laipsnių karščio orkaitėje 40 minučių.
9.Mes valgom su darzovem silta ir saltas kaip uzkandis labai skanu.
Skanaus.




Rasos saldainių karalystė

 
AtileData: Trečiadienis, 2012-09-26, 1:46 PM | Žinutė # 32
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
Leilos įkeltas čeburekų tešlos receptas



Stiklinėje karšto vandens ištirpinti 2 šaukštus sviesto, įdėti druskos, įpilti 3 šaukštus aliejaus ir miltų, tiek, kad neliptų prie rankų. Iškočioju labai plonai, sudedu mėsą užlenkiu ir dar kartą prakočioju kraštus nuo vidurio kraštų link, kad būtų kuo ploniau.

Nicolės panaši tešla:

su ja daro ir koldunus ir virtinius ir ceburekus
3 puodeliai miltų, 1 puodelis verdančio vandens, 3-4 šaukštai aliejaus, truputį druskos.
Miltus, druską ir aliejų užpilti karštu vandeniu ir išmaišyti. Kai truputį atvės, išminkyti.Tinka bele kokie idarai. Nelimpa prie rankų, stalo ir kočėlo.


Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
NicoleData: Trečiadienis, 2012-10-10, 1:40 AM | Žinutė # 33
forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 3012
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 9
Statusas: Atsijungęs
Sampinjonu uzkepele pagal Bila

Reikės:

12 didelių pievagrybių

2 šaukštų smulkintų svogūno laiškų

2 šaukštų smulkiai pjaustytos žalios paprikos

1 šaukšto sviesto arba aliejaus

1 česnako skiltelės (trintos)

1 riekelės skrudinto ir smulkiais kubeliais supjaustyto batono

¼ šaukštelio druskos

žiupsnelio paprikos

žiupsnelio smulkintų džiovintų čiobrelių

maltų pipirų pagal skonį

3 šaukštų tarkuoto kietojo sūrio

Kaip ruošti:

1. Grybų kepurėles atskirkite nuo kotelių. Kol kas jas atidėkite į šalį, o kotelius smulkiai supjaustykite (reikės tik pusės stiklinės). Mažoje keptuvėje įkaitinę sviestą, pakepinkite smulkintus grybus, svogūną, česnaką ir žalią papriką, kol daržovės suminkštės, o grybai išdžius.

2. Inde sumaišykite skrudinto batono gabalėlius ir pakepintas daržoves. Ten pat suberkite pusę paruošto tarkuoto sūrio, paprikų miltelius, čiobrelius, pipirus ir druską. Viską gerai išmaišykite ir įdarą sudėkite į apverstas grybų kepurėles. Įdarytas kepurėles išdėliokite ant aliejumi pateptos kepimo skardos ir neuždengę 10 min. kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Ištraukę pabarstykite likusiu sūriu.

Patarimas. Įdarui taip pat galite naudoti kitas daržoves, pjaustyto kumpio gabalėlius, smulkintas krabų lazdeles, krevetes.
I idara dar dejau sauksta grietines ir kubeliais pjaustytos parukytos desros(italisku cabanosi)Patiko!



http://www.lrytas.lt/gyvenim....ais.htm


Jei negali myleti tu,kurie toli,mylek tuos,su kuriais esi!
 
Forumas » TARP MŪSŲ MERGAIČIŲ - pokalbiai, grožis, sportas ir sveikata » VIRTUVĖS PASLAPTYS » KARŠTI PATIEKALAI (receptai)
  • Page 3 of 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Search:


Copyright MyCorp © 2024