SVEČIUOSE PAS ŠEIMININKUTES -5 TEMA
| |
raska | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-03, 3:46 PM | Žinutė # 1 |
forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
Statusas: Atsijungęs
|
Šeimininkutės, Artėja gražiausios metų šventės - šv.Kūčios,šv.Kalėdos ir Naujieji metai. Kiekvienais metais norisi pagaminti kažką naujo ir skanaus.Tad kviečiu visas norinčias prisijungti ir ruoštis didžiosioms šventėms kartu - nuo kuklios Kūčių silkės iki gardžių Kalėdinių pyragų
|
|
| |
Krla | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-24, 5:57 PM | Žinutė # 91 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| Quote (Atile) aš užtepiau ant viršaus kaip parašyta ir palikau šaldytuve, nuo ryto pasiruošiau, per pietus kepiau aaa,as tepiau pries pat kepima
|
|
| |
Krla | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 9:07 AM | Žinutė # 92 |
forumo senbuvė
| na,tai ar daugiau kas darete karbonada?jau butu laikas naujam receptui
|
|
| |
Atile | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 9:54 AM | Žinutė # 93 |
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
| krla, tortukas įspūdingai atrodo
Quote (krla) jau butu laikas naujam receptui
aš jau laukiu
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
|
| |
Krla | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 10:13 AM | Žinutė # 94 |
forumo senbuvė
| Quote (Atile) krla, tortukas įspūdingai atrodo aciu,galejo buti ir skanesnis(kremas nelabai )
|
|
| |
diskoferis | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 12:01 PM | Žinutė # 95 |
pažįstama
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 784
Apdovanojimai: 3
Reputacija: 1
| Quote (krla) jau butu laikas naujam receptui as irgi dariau jau sita tik be sancu buvo nufotografuoti nes kai vyras gryzo is darbo isalkes sake jokiu fotosesiju dek tik ant stalo..siaip tai labai patiko ir tikrai darysiu ateityje dar
|
|
| |
Krla | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 1:05 PM | Žinutė # 96 |
forumo senbuvė
| Quote (diskoferis) as irgi dariau jau sita tik be sancu buvo nufotografuoti nes kai vyras gryzo is darbo isalkes sake jokiu fotosesiju dek tik ant stalo..siaip tai labai patiko ir tikrai darysiu ateityje dar saunu
|
|
| |
Krla | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 1:05 PM | Žinutė # 97 |
forumo senbuvė
| Quote (diskoferis) nes kai vyras gryzo is darbo isalkes sake jokiu fotosesiju dek tik ant stalo
|
|
| |
Atile | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 1:45 PM | Žinutė # 98 |
forumo siela
| Quote (diskoferis) vyras gryzo is darbo isalkes sake jokiu fotosesiju dek tik ant stalo
žinok man tas pats tik aš nufotkinau kai vyras papietavęs išėjo, aš likusią porciją nufotkinau
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 9:58 PM | Žinutė # 99 |
forumo senbuvė
Žinutės: 7301
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 14
| Quote (krla) na,tai ar daugiau kas darete karbonada?jau butu laikas naujam receptui mirkt aga aš dariau
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 9:59 PM | Žinutė # 100 |
forumo senbuvė
Žinutės: 7301
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 14
| na va mano karbonadas latviškai
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
Nicole | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 10:44 PM | Žinutė # 101 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3012
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 9
| Akis paganyt i fotkes jau net nervai nelaiko Kai prasisuka Ala su Snieguoliuke,belieka persibazuot i kita tema Arba Ausrine su Krla savo saldumynais... Neseniai dariau torta,bet jau net nekelsiu i konkursa-be sansu nors balsa gauti,kai tiek grazumynu-skanumynu aplink
Jei negali myleti tu,kurie toli,mylek tuos,su kuriais esi!
|
|
| |
Nicole | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 10:54 PM | Žinutė # 102 |
forumo tauškutė
| krla, nesupyk uz klausima....bet kodel torto uzrasai angliskai,o ne lietuviskai?Tik todel,kad negavot kitokiu ar kad vaikai jau atitole nuo lietuviu kalbos? Pastebejau ta anglikonizma jau ne pas viena emigravusi,bet ko as daugiau galeciau paklaust,jei ne taves tiesiogiai!
|
|
| |
Krla | Data: Antradienis, 2012-05-29, 0:38 AM | Žinutė # 103 |
forumo senbuvė
| Quote (Nicole) krla, nesupyk uz klausima....bet kodel torto uzrasai angliskai,o ne lietuviskai?Tik todel,kad negavot kitokiu ar kad vaikai jau atitole nuo lietuviu kalbos? Pastebejau ta anglikonizma jau ne pas viena emigravusi,bet ko as daugiau galeciau paklaust,jei ne taves tiesiogiai! todel kad: 1) vaikai visi anglai,juk jie nesupras kitos kalbos, 2) toks buvo torto lipduko sablonas HAPPY BIRTHDAY tik varda reikejo nusiusti ir metu kiek,as ta cukrini lipduka uzsakiau per ebay,tai kazkaip net nesove i galva,kad prasyt,kad lietuviskai uzrasytu tai va todel...jei mes svestume savo rate,rasyciau lietuviskai,bet kai buna svetimu,tai aisku,kad anglu kalba...
|
|
| |
Nicole | Data: Antradienis, 2012-05-29, 1:25 AM | Žinutė # 104 |
forumo tauškutė
| Quote (krla) jei mes svestume savo rate,rasyciau lietuviskai,bet kai buna svetimu,tai aisku,kad anglu kalba... aha,daugmaz supratau...as kai svenciu,tai man dzin-rasau lietuviskai ir mano uzsienieciai draugai kazkiek gaudos manojoj kalboj,tik se,ze it t.t. jiems sunku,kaip man sunku buna tokias raides su pauksciuku rasti...Jiems atrakcija,o man malonu... Per Eurovizija irgi strele is vokieciu buvo Donatui-"kazkodel pasivadines tokiu ir tokiu"...reiskias idomiau buti tuo kuo esi,nei tuo kuo noretum ar galetum buti
|
|
| |
Atile | Data: Antradienis, 2012-05-29, 8:37 AM | Žinutė # 105 |
forumo siela
| Quote (Nicole) Neseniai dariau torta,bet jau net nekelsiu i konkursa-be sansu nors balsa gauti,kai tiek grazumynu-skanumynu aplink
siųsk, mažai dalyvių turim
Quote (Nicole) Per Eurovizija irgi strele is vokieciu buvo Donatui-"kazkodel pasivadines tokiu ir tokiu"...
jei nori plaukti į platesnius vandenis, tiesiog taip geriau
|
|
| |
|