SVEČIUOSE PAS ŠEIMININKUTES -5 TEMA
| |
raska | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-03, 3:46 PM | Žinutė # 1 |
forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
Statusas: Atsijungęs
|
Šeimininkutės, Artėja gražiausios metų šventės - šv.Kūčios,šv.Kalėdos ir Naujieji metai. Kiekvienais metais norisi pagaminti kažką naujo ir skanaus.Tad kviečiu visas norinčias prisijungti ir ruoštis didžiosioms šventėms kartu - nuo kuklios Kūčių silkės iki gardžių Kalėdinių pyragų
|
|
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2013-12-04, 12:34 PM | Žinutė # 1486 |
forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
| Dariau pagal visų išgirtą medaus torto receptą
RECEPTAS: 200 gr. cukraus 200 gr. medaus dirbtinio 200 gr. margarino Vilnius arba EVE 3 kiaušiniai, 3 a. šaukšteliai nugesintos sodos cinamonas, gvazdikėliai [kas mėgsta] miltų pagal tirštumą.....[kad tešla būtų grietinės tirštumo]
|
|
| |
Vijolė | Data: Trečiadienis, 2013-12-04, 12:40 PM | Žinutė # 1487 |
forumo numylėtinė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
| katcia, aš nemoku kepti su soda ir kai kepu visad vietoj sodos naudoju kepimo miltelius Dr.Oetker (bent jau man jie geriausi) kai kepdavau su soda man taip ir gi budavo bet su kepimo milteliais dar taip nebuvo nežinau ką kaltinti, nes vienoms geriau su soda išeina kitoms su kepimo milteliais
facebook
|
|
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2013-12-04, 12:43 PM | Žinutė # 1488 |
forumo tauškutė
| Quote Vijolė ( ) katcia, aš nemoku kepti su soda ir kai kepu visad vietoj sodos naudoju kepimo miltelius Dr.Oetker tai vat as irgi kepu visada su kepimo milteliais.. bet cia buvo parasyta aprasyme, kad turi but soda.. tai ir dejau soda
|
|
| |
Vijolė | Data: Trečiadienis, 2013-12-04, 12:45 PM | Žinutė # 1489 |
forumo numylėtinė
| Quote katcia ( ) bet cia buvo parasyta aprasyme, kad turi but soda.. tai ir dejau soda nemanau kad bus blogai jei soda pakeisi į kepimo miltelius
facebook
|
|
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2013-12-04, 12:47 PM | Žinutė # 1490 |
forumo tauškutė
| Quote Vijolė ( ) nemanau kad bus blogai jei soda pakeisi į kepimo miltelius bet o santykį tokį patį palikt kepimo miltelų?.. ar dėt daugiau reik.. nes mane va tas glumina..
|
|
| |
Vijolė | Data: Trečiadienis, 2013-12-04, 1:20 PM | Žinutė # 1491 |
forumo numylėtinė
| katcia, žinok nežinau dėl santykio nes visad dedu iš akies bet manau kad 3-4 šaukšteliai būtų kaip tik
facebook
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2013-12-04, 1:31 PM | Žinutė # 1492 |
forumo senbuvė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 7301
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 14
| Vijolė, as sodos irgi nenaudoju tik kepimo miltelius
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2013-12-04, 1:33 PM | Žinutė # 1493 |
forumo senbuvė
| Quote katcia ( ) taip graziai iskilo, likus 15 min iki iskepimo, vidus ismego, nei karto neatidariau 111 111 kazkoks pyp.. gavosi.... ziuresiu, kas bus toliau, kai atves.. db laikau pusiau praverus orkaitej, ziuresiu kaip toliau vaizdas keisis 111 gedaaa bet tai kodel: man irgi taip buna kai kepu biskvita bet žinok kai kepu pyragus niekas nesmenga, bet jei tik paprasta biskvita tai ir š....
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
Vijolė | Data: Trečiadienis, 2013-12-04, 1:33 PM | Žinutė # 1494 |
forumo numylėtinė
| snieguoliuke, ir vistiek susmenga? nu tada reikia keisti šeimininkę juokauju
facebook
|
|
| |
Vijolė | Data: Trečiadienis, 2013-12-04, 1:34 PM | Žinutė # 1495 |
forumo numylėtinė
| snieguoliuke, ir nesvarbu kokį biskvitą kepi vistiek susmenga?
facebook
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2013-12-04, 1:36 PM | Žinutė # 1496 |
forumo senbuvė
| Quote Vijolė ( ) snieguoliuke, ir nesvarbu kokį biskvitą kepi vistiek susmenga? aga siaubas kažkoks, bet sakau jei neišeitų tai ir pyragai susmegtų, o gal biskvitui koks kamponentas netinka
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2013-12-04, 1:38 PM | Žinutė # 1497 |
forumo senbuvė
| bet va kur nereikia dėti nei kepimo miltelių nei sodos viskas ciki piki, kepiau kuršėnų vyniotinį super gavosi biskvitas tik gal šiek tiek sausaokas, sakau kitą kartą įdėsiu porą šaukštų grietinės
|
|
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2013-12-04, 4:06 PM | Žinutė # 1498 |
forumo tauškutė
| Quote snieguoliuke ( ) siaubas kažkoks, bet sakau jei neišeitų tai ir pyragai susmegtų, o gal biskvitui koks kamponentas netinka Man dar toks jausmas, kad reikia zinot ant kokios programos kept, nes pas man tu programu belenkiek, ir kas karta spelioju kepdama.. nes knygeles neturiu orkaites su paaiskinimu programu.. gal jus pasidalinkit programu sarasu ka ant ko kepat?..
Quote snieguoliuke ( ) bet va kur nereikia dėti nei kepimo miltelių nei sodos viskas ciki piki, kepiau kuršėnų vyniotinį super gavosi biskvitas tik gal šiek tiek sausaokas, man sis dalykas irgi puikiai pavyko... gavosi labai skanus
|
|
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2013-12-04, 4:36 PM | Žinutė # 1499 |
forumo tauškutė
| šiaip iš dalies esu patenkinta biskvitu.. kad nesusmego iškeptas.. palikau ataušti praviroj orkaitėj ir gavosi štai kas
tai tik kaip rašiau vidurys įdubęs, na bet ę sluokniam kaip nors
|
|
| |
Krla | Data: Trečiadienis, 2013-12-04, 4:58 PM | Žinutė # 1500 |
forumo senbuvė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| Quote snieguoliuke ( ) Quote Vijolė () snieguoliuke, ir nesvarbu kokį biskvitą kepi vistiek susmenga?
aga siaubas kažkoks, bet sakau jei neišeitų tai ir pyragai susmegtų, o gal biskvitui koks kamponentas netinka ir aš tokia pat nevykėlė su biskvitais vis neiškyla arba sukrenta tai buvau įsigudrinus atskirai kepti,po vieną paplotį.bet paskutinį receptą kai bandžiau,manau būtų buvęs geras ir visą biskvitą kepti.paskui kai grįšiu iš mokyklos parašysiu receptą.
katcia, puikiai gavosi
dar sako,kad GERAI iškepęs biskvitas nesukris.tad galima išimti iš karto iš orkaitės.manau susmenga dėl to,kad vidus dar nebūna gerai iškepęs,drėgnokas matyt būna.na vieną dieną išmoksim
|
|
| |
|