Pokalbiai apie sveiką mitybą, dietas, mūsų pasiekimus
| |
ausrotea | Data: Pirmadienis, 2010-03-08, 4:55 PM | Žinutė # 1 |
 forumo tauškutė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 4166
Apdovanojimai: 34
Reputacija: 14
Statusas: Atsijungęs
| Ar jūs propaguojate sveiką gyvenseną? Kokį maistą valgote, ką geriate? Ar sportuojate? Kokias dietas žinote? Kokį valgiaraštį išbandėte? Pasidalinkite mintimis ir patirtimi. KMI skaičiuoklė Kalorimetras
|
|
| |
rasa85 | Data: Antradienis, 2011-11-29, 3:11 PM | Žinutė # 151 |
 forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 3663
Apdovanojimai: 12
Reputacija: 1
| Quote (Eglentina) Aš dabar būsiu atsikračius beveik 40 kg per du metus, jei norėsit galėsiu foto įmest kaip atrodžiau tada ir dabar saunuole... ..laukiam tavo istorijos....
|
|
| |
jolitata | Data: Trečiadienis, 2011-11-30, 10:38 AM | Žinutė # 152 |
 forumo gerbėja
Grupė: Draugas
Žinutės: 2445
Apdovanojimai: 5
Reputacija: 3
| Quote (Eglentina) Aš dabar būsiu atsikračius beveik 40 kg Vaje. Nu geras.
|
|
| |
rasa85 | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-08, 11:56 AM | Žinutė # 153 |
 forumo tauškutė
Žinutės: 3663
Apdovanojimai: 12
| as dar geriu kokteili kakzoki su braskiu skoni ji reik susiplakti su pienu ar vandeniu galima i rsu sultim kokias megsti as plaku su pienu nors jo ir nemegstu reik 2 kart per diena,as vis rytais nu kartais ir tai pamirstu po jo gerai i toleta eini man tas tau gerai nes i toleta eimu tai kartais 1kart i sav
|
|
| |
Eglentina | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-29, 1:12 PM | Žinutė # 154 |
 naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 119
Apdovanojimai: 1
Reputacija: 0
| O mano istorija paprasta, vienas daktaras užgriebė, nes jau galėjo ir infarktas būt, šiaip pasiūlė 10 dienų valgyt ryžius, kad išsivalyt organizmą, bet aš jų valgyt negalėjau tai 10 dienų nieko nevalgiau ir numečiau 7 kg, o po to skaičiavau kalorijas ir svoris pradėjo krist, be jokių vaistų ir jokių kankinančių dietų. Tik tiek, kad galiu valgyt ką noriu, tik, kad neviršintų kalorijų tai daugiau sveriu, skaičiuoju negu valgau
Mano darbai
|
|
| |
jolitata | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-29, 3:15 PM | Žinutė # 155 |
 forumo gerbėja
Grupė: Draugas
Žinutės: 2445
Apdovanojimai: 5
Reputacija: 3
| Quote (Eglentina) tai 10 dienų nieko nevalgiau Kaip suprast nieko nevalgiau? Visiškai nieko???
|
|
| |
Eglentina | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-29, 3:27 PM | Žinutė # 156 |
 naujokė
Žinutės: 119
Apdovanojimai: 1
| Quote (jolitata) Kaip suprast nieko nevalgiau? Visiškai nieko??? Taip, čia ryžių negalėjau, tiesiog man jie nepatinka ir negalėjau, tai valiausi kitaip, nevalgydama, šiaip daktaras stebėjo kas antra diena tai gerai buvo, nors man kažkaip nieko buvo, į antrą dieną atrodo viskas, einu bent ką suvalgyt, bet trečią jau ir nenorėjau beveik, tik į galą jau sunkiau buvo, bet išsilaikiau sunkiausia buvo tai kai namie kiti valgo, kvapai eina, o tu negali nieko imt
Mano darbai
|
|
| |
auryte | Data: Penktadienis, 2012-06-01, 2:24 PM | Žinutė # 157 |
 naujokė
Žinutės: 176
Apdovanojimai: 2
| Na as stengiuos i diena valgyt 5 kartus Butinai tyta ir per pietus,isgeriu kokius pora podeliu kavos ir arbatos Padarau koki 50 atsilenkimu Puse valandos pasuku lanka,na jau taip pora menesiuku ir rezultatas puikus ,svoris pamazejo ir kuno linijos tapo daug grazesnes patarciau kekvienai
|
|
| |
raganele | Data: Trečiadienis, 2012-09-26, 3:03 PM | Žinutė # 158 |
 naujokė
Žinutės: 11
Apdovanojimai: 0
| Pas mane tai apetitas žvėriškas, pasilaikau kelias dienas ir vėl sugriešiju... Dabar apetitą bandau pažaboti ir kilogramų atsikratyti su Obesimed Forte. Tai natūralus produktas, kurio išgėrus nesinori valgyti, susinormalizuoja cholesterolis, cukraus kiekis kraujyje. Kol kas tik savaitę geriu, bet jau matau, kad suvalgau mažiau ir netraukia prie šaldytuvo - valgau tam tikromis valandomis ir nebereikia galvoti kaip anksčiau - kada vėl valgyti galėsiu...
|
|
| |
Krla | Data: Trečiadienis, 2012-09-26, 4:39 PM | Žinutė # 159 |
 forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| ir as naujas tabletes geriu,kai baigsiu kursa ir jei matysis rezultatas,tai ateisiu pasigirti ir parekomenduosiu produkta
|
|
| |
vaivorykstexxl | Data: Trečiadienis, 2012-10-10, 10:55 PM | Žinutė # 160 |
naujokė
Žinutės: 173
Apdovanojimai: 3
| Ir as noriu mesti svori...mat po gimdymo neatsikratau lasinukais nuo pilvo. Zadu daryti atsilenkimus ir sukti lanka po 20min.per diena. Turiu paprasta lanka,i ji prisipyliau sauso smelio..tai vat ir suksiu.NUo kitos savaites,kai vyras prades eiti i darba.
|
|
| |
raganele | Data: Pirmadienis, 2012-10-15, 1:26 PM | Žinutė # 161 |
 naujokė
Žinutės: 11
Apdovanojimai: 0
| Nu va, su Obesimed Forte jau ilgausias laikas, kai sugebu suvaldyti apetitą ir maitinuosi reguliariai, sveikai. Dar nesisvėriau, tai nežinau, ar pamečiau kilogramų, bet jaučiuosi žymiai geriau - po mėnesio vartojimo bus galima ir pasisverti :) Dar iš šito puslapiuko įkvėpimo semiuosi patiekalams su mažiau kalorijų - https://www.facebook.com/ManoTalija?fref=ts.
|
|
| |
Krla | Data: Penktadienis, 2012-10-19, 1:40 PM | Žinutė # 162 |
 forumo senbuvė
| Quote (krla) ir as naujas tabletes geriu,kai baigsiu kursa ir jei matysis rezultatas,tai ateisiu pasigirti ir parekomenduosiu produkta atejau pasigirti po menesio gerimo numeciau 2kg (sveriaus su drabuziais,tia gal dar kila reiketu numest ) kaip saunu,kad matos rezultatas,dar turiu tableciu 3men,reikia numest dar 8kg
|
|
| |
diskoferis | Data: Penktadienis, 2012-10-19, 2:02 PM | Žinutė # 163 |
 pažįstama
Žinutės: 784
Apdovanojimai: 3
| krla, nenori padaryt tu veikianciu tableciu reklama
|
|
| |
Krla | Data: Penktadienis, 2012-10-19, 2:24 PM | Žinutė # 164 |
 forumo senbuvė
| Quote (diskoferis) krla, nenori padaryt tu veikianciu tableciu reklama galiu http://www.google.co.uk/imgres?....rl=http
ju yra visokiam pavidale(geriamas skystis,tabletes) ir visokiu firmu,man butent MB nupirko holland&barret .man patinka tuo,kad yra laaaabai mazytes tabletes,net nejauti kai isgeri,ne tiap kad kai tos arklines kapsules reikia gert 2x per diena po 1 tablete.viena bonke tableciu uztenka 2men.
Message edited by krla - Penktadienis, 2012-10-19, 2:27 PM |
|
| |
nerida | Data: Trečiadienis, 2012-11-14, 11:06 PM | Žinutė # 165 |
 forumo senbuvė
Žinutės: 9167
Apdovanojimai: 41
Reputacija: 18
| gal tokius kas bandėte?
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
|
| |
|