Pokalbiai ir patarimai apie krikštynas
| |
dafniele | Data: Trečiadienis, 2011-02-23, 2:37 PM | Žinutė # 271 |
forumo gerbėja
Grupė: Draugas
Žinutės: 2973
Apdovanojimai: 11
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
|
|
|
| |
dafniele | Data: Trečiadienis, 2011-02-23, 2:37 PM | Žinutė # 272 |
forumo gerbėja
| na va ir viskas cia buvo mano pirmas blinas galetu buti geriau bet nieko ,sita karta gal graziau iseis
|
|
| |
ASTULE | Data: Trečiadienis, 2011-02-23, 9:47 PM | Žinutė # 273 |
forumo tauškutė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 3714
Apdovanojimai: 19
Reputacija: 4
| Quote (dafniele) na va ir viskas cia buvo mano pirmas blinas labai grazus ir visai netrumpas laikrastukas tai jau greitai, db laikas taip eina, kad ojojoj as ir maniau geguzes men krikstyti, bet pagalvojau kad nebus dar taip silta, tai atkelem i birzelio men.
|
|
| |
Gabiska | Data: Trečiadienis, 2011-02-23, 10:32 PM | Žinutė # 274 |
forumo senbuvė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
| gegužės 30 krikštyjom savo dukrytę, buvo taip karšta
Mano rankdarbių pasaulis
|
|
| |
virginijak | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-24, 7:50 AM | Žinutė # 275 |
forumo pleputė
Grupė: Fotošopo mylėtoja
Žinutės: 6137
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 2
| Quote (dafniele) aciu uz jusu nuomone turbut kad ir mes tada leisim krikstamotei aprengti vaikucius Pagal papročius ir rūbelius turi nupirkt (pasiūt ar numegst) krikšto mama, o batus nupirkt turi krikšto tėtis..
] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
|
| |
virginijak | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-24, 8:09 AM | Žinutė # 276 |
forumo pleputė
| Apie senovinius papročius: http://www.viskaskrikstynoms.lt/index.php?id=76 http://eitne.lt/krikstynu-paprociai-ir-tradicijos/#axzz1ErC6173t http://www.mokslai.lt/referatai/referatas/26113.html
] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
|
| |
dafniele | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-24, 10:01 AM | Žinutė # 277 |
forumo gerbėja
| virginijak, aciu tau labai,o kad batus turi pirkti kriksto tetis tai net nezinojau
|
|
| |
dafniele | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-24, 10:04 AM | Žinutė # 278 |
forumo gerbėja
| Quote (ASTULE) maniau geguzes men krikstyti, bet pagalvojau kad nebus dar taip silta, tai atkelem i birzelio men. nu jo cia gali buti taip karsta bet lyja saltoka bet nelyja cia jau neatspesi su oru.mes tai pagalvojame greiciau pakrikstisime tai dar prie juros turesim galimybes nuvaziuoti Quote (ASTULE) labai grazus ir visai netrumpas laikrastukas aciu
|
|
| |
ASTULE | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-24, 10:07 AM | Žinutė # 279 |
forumo tauškutė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 3714
Apdovanojimai: 19
Reputacija: 4
| Quote (dafniele) kad batus turi pirkti kriksto tetis tai net nezinojau as ir to dalyko negirdejau kazkaip o kad kriksto rubus turi pirkt krikstomama tai zinau
|
|
| |
Atile | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-24, 12:25 PM | Žinutė # 280 |
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
| Quote (ASTULE) darot per PS programa? su fotošopu
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
|
| |
dafniele | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 4:34 PM | Žinutė # 281 |
forumo gerbėja
| patarkite kokiu ismeru daryti pazadu korteles??
|
|
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 5:01 PM | Žinutė # 282 |
forumo pleputė
| Quote (dafniele) patarkite kokiu ismeru daryti pazadu korteles?? Aš dariau 10x15 , nes copy 1 buvo akcija po 20 centų nuotraukos, tai man pigiau taip išėjo...
|
|
| |
raska | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 5:02 PM | Žinutė # 283 |
forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
| o as visai nenoriu krikstynom jokiu pazadu korteliu ir nieko,nes man tai biski feeee,na gal laikrastuko noreciau ir krikstateviam maikuciu.Biski gal senamadiskai bet man nepatinka tas perdetas korteliu ir visokiu cinzibliusku darymas.Svente galima padaryti grazia ir be situ visu priedu cia tik mano nuomone
Rasos saldainių karalystė
|
|
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 5:03 PM | Žinutė # 284 |
forumo pleputė
| Quote (dafniele) virginijak, aciu tau labai,o kad batus turi pirkti kriksto tetis tai net nezinojau Quote (ASTULE) as ir to dalyko negirdejau kazkaip Aš tą sužinojau, kai krikštijau vyresnėlę...
|
|
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 5:04 PM | Žinutė # 285 |
forumo pleputė
| Quote (raska) o as visai nenoriu krikstynom jokiu pazadu korteliu ir nieko,nes man tai biski feeee,na gal laikrastuko noreciau ir krikstateviam maikuciu.Biski gal senamadiskai bet man nepatinka tas perdetas korteliu ir visokiu cinzibliusku darymas.Svente galima padaryti grazia ir be situ visu priedu chi cia tik mano nuomone gedaaa Kiek žmonių tiek nuomonių...
|
|
| |
|