Pokalbiai ir patarimai apie krikštynas
| |
Sandrulia7 | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-12, 12:20 PM | Žinutė # 151 |
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
| Nejolanta, čia yra laikraštuko pavyzdukas, ten pat yra daug tekstų krikštynoms.
|
|
| |
pumpurelis | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 5:26 PM | Žinutė # 152 |
forumo veteranė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 59
Reputacija: 13
| Krikštynos bus spalio 30 d,Šiauliuose krikštysim,Gabiškos reiks prašyt dėl fotografo,dar kartą ,dar ryt po ryt sužinosim dėl vietos ,nes planuojam daryt Radviliškio rajone ten kaimo sodyboj tokioj,Kuge iš tavo pusės tikria reiks pagalbos darant medelius ,nes planuoju viakų stalui mašinėlę ir barbę,o bendram stalui tris angeliukus ,vieną šabloną jau turiu nuo kalėdinio tokį jis man labai tiks aš kada laiko turėdama nufotkinsiu ir įkelsiu parodyt pasitart,krikštysim mergaitę,su Gabiška drauguat norėsiu dėl albumuko,ir visų ,visų prašau bet kokios įdėjos ar patarimo
|
|
| |
kuge | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 6:19 PM | Žinutė # 153 |
forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 4940
Apdovanojimai: 28
Reputacija: 30
| Quote (pumpurelis) Krikštynos bus spalio 30 d,Šiauliuose krikštysim,Gabiškos reiks prašyt dėl fotografo,dar kartą ,dar ryt po ryt sužinosim dėl vietos ,nes planuojam daryt Radviliškio rajone ten kaimo sodyboj tokioj,Kuge iš tavo pusės tikria reiks pagalbos darant medelius ,nes planuoju viakų stalui mašinėlę ir barbę,o bendram stalui tris angeliukus ,vieną šabloną jau turiu nuo kalėdinio tokį jis man labai tiks aš kada laiko turėdama nufotkinsiu ir įkelsiu parodyt pasitart,krikštysim mergaitę,su Gabiška drauguat norėsiu dėl albumuko,ir visų ,visų prašau bet kokios įdėjos ar patarimo Jokių problemų - klausk- prašyk- visada pasiruošusi padėti
|
|
| |
Gabiska | Data: Antradienis, 2010-08-17, 11:09 AM | Žinutė # 154 |
forumo senbuvė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
| Quote (pumpurelis) visų prašau bet kokios įdėjos ar patarimo sirdele visada pasiruošusi padėt
Mano rankdarbių pasaulis
|
|
| |
mila | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-19, 1:54 PM | Žinutė # 155 |
naujokė
Žinutės: 181
Apdovanojimai: 4
Reputacija: 2
| Sveitutes ar galetu kas pasakyti, kiek kainuoja krikstuko zurnaliukas,jeigu spausdinti spaustuviniu budu? Nes jau kiek lapu man gaunasi ir nezinau nei ka isimti,atrodo visko reikia, tai susimasciau kiek galetu kainuoti,gal ir nereikia nieko isimti,o jeigu jau labai daug atsieis tai teks mazinti:) Sunkokai man cia sekasi,o ir laiko mazai liko,kazko nesigauna man
|
|
| |
pumpurelis | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-19, 2:27 PM | Žinutė # 156 |
forumo veteranė
| Quote (mila) Sveitutes ar galetu kas pasakyti, kiek kainuoja krikstuko zurnaliukas,jeigu spausdinti spaustuviniu budu? Nes jau kiek lapu man gaunasi ir nezinau nei ka isimti,atrodo visko reikia, tai susimasciau kiek galetu kainuoti,gal ir nereikia nieko isimti,o jeigu jau labai daug atsieis tai teks mazinti:) Sunkokai man cia sekasi,o ir laiko mazai liko,kazko nesigauna man as kai spauzdinau kazkur vieno laikrastuko kaina ne krikstukas ten buvo bet lapu skaicius panasus ,tai kainavo apie 12-15 lt
|
|
| |
mila | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-19, 3:01 PM | Žinutė # 157 |
naujokė
| pumpurelis, o kiek ten buvo lapu,ir is abieju pusiu ar is vienos? Nes pas mane tai gaunasi 18psl
|
|
| |
pumpurelis | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-19, 3:45 PM | Žinutė # 158 |
forumo veteranė
| Mila maziau lapu ,gal dvylika is vienos puses,bet as uz lapa mokejau lyg 1,20 cnt,bet ten dar priklauso kokio storio lapas,matinis ne matinis,manau ir pigesnis gali but
|
|
| |
mila | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-19, 5:01 PM | Žinutė # 159 |
naujokė
| oi aciukas, nudziuginai,nes jau maniau,kad labai brangiai gali atsieiti Nes man reikes 5 laikrastuku, o dar sokoladukai ir saldainukai,ir visa kita atributika,tai pamaniau,kad neisnes pinigine aciukas uz info.Biski geda,kad negaliu uzsukti paplepeti ir i kitas temeles,bet dar tiek reikia padaryti,naktimis jau nemiegu ,po visko pazadu isijungti i jusu forumuka
|
|
| |
Gabiska | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-19, 6:05 PM | Žinutė # 160 |
forumo senbuvė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
| Quote (mila) po visko pazadu isijungti i jusu forumuka lauksim įspūdžių iš šventės Beje o kada ji įvyks
Mano rankdarbių pasaulis
|
|
| |
Atile | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-19, 6:05 PM | Žinutė # 161 |
forumo siela
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
| mila, pažiūrėk pagrindiniam psl yra spaustuvės nuoroda, galėsi e-mailą parašyti ir užklausti, už atsiuntimą + 15 lt, jie Kaune. Aš pas juos spausdinaus popierėlius ir knygelę dariaus. Jei grubiai tai vienas a4 lapas viena pusė 1,20, bet reikai tartis individualiai, nes kuo daugiau spausdini tuo pigiau.
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
|
| |
Atile | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-19, 6:06 PM | Žinutė # 162 |
forumo siela
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
| pumpurelis, tu tik kreipkis, dėl tavęs viską padarysim
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
|
| |
mila | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-19, 6:23 PM | Žinutė # 163 |
naujokė
| Gabiska, svente ivyks rugsejo 18d.,dar truputi turiu laiko,bet kadangi esu naujoke,tai man taip greitai nesigauna
|
|
| |
mila | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-19, 6:25 PM | Žinutė # 164 |
naujokė
| Atile, aha maciau as ta spaustuve,sakiau jau kai viska pagaminsiu tai vesiu,kad atspausdintu,gal kokia nuolaidele pritaikys O tiesa, per kiek laiko atspausdina,visai nepagalvojau
|
|
| |
pumpurelis | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-19, 6:37 PM | Žinutė # 165 |
forumo veteranė
| Atile, ačiū tikiuos ,kad nebus tinginio pas pačią ,nors dėl tų mano krikštynų nieks neaišku ,jaučiu greičiau save palaidosiu ,nei vaiką pakrikštysiu,nes tiek trali vali ,tas tam netinka tas anam ,tai sakau visi einat švilpt nuo mnęs užaugs pasikrikųtys pati
|
|
| |
|