Nepagydomų ligonių priimamasis
| |
pumpurelis | Data: Trečiadienis, 2010-08-04, 10:36 PM | Žinutė # 1 |
forumo veteranė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 59
Reputacija: 13
Statusas: Atsijungęs
| Su Vijole pasitarę Psichiatrinę mes atidarėm, Personalas čia rinktinis Frea,Pumpurėlis -pamaina rytinė, Kai saulutė atriedės , Mus šlavėja Raska atbildės, Ji su šluota viską greit prašluos, Jei kas nepatiks -langus pravirus paliks, O tada klientė nuolatinė - Gabiska ,mes ją vadinam Tvarką galutinę padarys ,iki vieno išvaikys. Ir greituškę naują pirkom, O Vijole ,ją vairuot išrinkom, Mobiliaką ji dar naują turi , šaukit trypkyt ,kas problemų turit
|
|
| |
Aime | Data: Šeštadienis, 2010-08-14, 11:27 PM | Žinutė # 196 |
forumo draugė
Žinutės: 1677
Apdovanojimai: 13
Reputacija: 2
| Quote (raska) taigi jos kazkoki ukvedi turi tokiam atvejui Jis mano nuolatinis kraniuko tvarkytojas va ir dabar laukiu kol ateis pas mani
Girdžiu spintoj kažkas vaikšto...Atidarau duris...Žiūriu suknelės iš mados eina...
|
|
| |
Aime | Data: Šeštadienis, 2010-08-14, 11:29 PM | Žinutė # 197 |
forumo draugė
Žinutės: 1677
Apdovanojimai: 13
| Quote (Atile) sako seksas ir odai gerai taip taip,visos malonios procedūros teikia grožį Quote (Atile) ir dar pleistrą ant anos skylės užklijuoti reiktų
Girdžiu spintoj kažkas vaikšto...Atidarau duris...Žiūriu suknelės iš mados eina...
|
|
| |
pumpurelis | Data: Sekmadienis, 2010-08-15, 9:40 AM | Žinutė # 198 |
forumo veteranė
| reiktu man kokio smirnov bonkutes ,pagyrioms,gal kas suorganizuosit
|
|
| |
pumpurelis | Data: Sekmadienis, 2010-08-15, 9:43 AM | Žinutė # 199 |
forumo veteranė
| Quote (raska) manau ten jai ir vieta Quote (raska) o tave i priklausomybiu kambari Quote (greitute) ką aš viena veiksiu tam sex kambaryje? gal koki bičą įmeskit kartu Greitute,,ten tok ukvedys iskankintas yra kaip bananas atrodo ,bet is bedos tiks ,paskui geresnio paieskosim,ai dar turim toki pastambu ir dar viena na kai grisiu namo daugiau paieskosim,vijole turi dar tuos erelius striptizo,jei viena nesidizaugtu tai visoms profilaktiskai imestu mane tia riimtai i priklausomybiu kambari nuo forumo ir nuo alkoholizmo Atile ir taikosi greitutei i pagalba kartu,kazi ka aime dar uzgiedos zek ir frea su slangom isivaryt
|
|
| |
pumpurelis | Data: Sekmadienis, 2010-08-15, 9:44 AM | Žinutė # 200 |
forumo veteranė
| virginijak ,taves nebesimato negi isgyjai
|
|
| |
pumpurelis | Data: Sekmadienis, 2010-08-15, 9:44 AM | Žinutė # 201 |
forumo veteranė
| jei isgyjai davai kita liga susirk
|
|
| |
Atile | Data: Sekmadienis, 2010-08-15, 12:25 PM | Žinutė # 202 |
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
| Quote (pumpurelis) reiktu man kokio smirnov bonkutes ,pagyrioms,gal kas suorganizuosit prašom Quote (pumpurelis) virginijak ,taves nebesimato negi isgyjai Quote (pumpurelis) ei isgyjai davai kita liga susirk gal jau reanimacijoj
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
|
| |
pumpurelis | Data: Sekmadienis, 2010-08-15, 9:33 PM | Žinutė # 203 |
forumo veteranė
|
|
|
| | |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 7:59 AM | Žinutė # 205 |
forumo pleputė
Grupė: Fotošopo mylėtoja
Žinutės: 6137
Apdovanojimai: 26
| Quote (pumpurelis) virginijak ,taves nebesimato negi isgyjai 14 Quote (pumpurelis) jei isgyjai davai kita liga susirk juokas Quote (Atile) gal jau reanimacijoj juokas juokas juokas juokas ne neišgijau, tik vyras į kaimą buvo išsivežęs.
] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
|
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 8:00 AM | Žinutė # 206 |
forumo pleputė
|
] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
|
| |
pumpurelis | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 8:05 AM | Žinutė # 207 |
forumo veteranė
| Quote (virginijak) ne neišgijau, tik vyras į kaimą buvo išsivežęs tai tu visia tada apsirgus esi,jei kaiman išvežė tai ten jau neturėjai galimybės prie ps prisėst ko tu man neskambinai gal būčiau kuo pagelbėjus
|
|
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 8:34 AM | Žinutė # 208 |
forumo pleputė
| Quote (pumpurelis) tai tu visia tada apsirgus esi,jei kaiman išvežė tai ten jau neturėjai galimybės prie ps prisėst tai dabar gydykit mane
|
|
| |
pumpurelis | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 8:41 AM | Žinutė # 209 |
forumo veteranė
| Quote (virginijak) tai dabar gydykit mane tai bandau matai clip artus keliu į ps,nubėk gal ką tinkamo rasi užvalgyt ,vietoj vaistų ,ką jau su tavim darysi ,kaip ten sako iškart negalima greit nutraukt ,gali dar pablogėt kelis fonus įkėliau ,o gla tu turi kokį darbelį įkelk pasidžiaugsim kartu ,nes ir mane čia apkretėt tuo virusu
|
|
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 8:47 AM | Žinutė # 210 |
forumo pleputė
| Quote (pumpurelis) ai bandau matai clip artus keliu į ps,nubėk gal ką tinkamo rasi užvalgyt ,vietoj vaistų ,ką jau su tavim darysi ,kaip ten sako iškart negalima greit nutraukt ,gali dar pablogėt kelis fonus įkėliau ,o gla tu turi kokį darbelį įkelk pasidžiaugsim kartu ,nes ir mane čia apkretėt tuo virusu kuo susirgai, tuo ir gydykis... Okis lekiu...
|
|
| |
|