Nepagydomų ligonių priimamasis
| |
pumpurelis | Data: Trečiadienis, 2010-08-04, 10:36 PM | Žinutė # 1 |
forumo veteranė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 59
Reputacija: 13
Statusas: Atsijungęs
| Su Vijole pasitarę Psichiatrinę mes atidarėm, Personalas čia rinktinis Frea,Pumpurėlis -pamaina rytinė, Kai saulutė atriedės , Mus šlavėja Raska atbildės, Ji su šluota viską greit prašluos, Jei kas nepatiks -langus pravirus paliks, O tada klientė nuolatinė - Gabiska ,mes ją vadinam Tvarką galutinę padarys ,iki vieno išvaikys. Ir greituškę naują pirkom, O Vijole ,ją vairuot išrinkom, Mobiliaką ji dar naują turi , šaukit trypkyt ,kas problemų turit
|
|
| |
Aime | Data: Penktadienis, 2010-08-13, 2:07 PM | Žinutė # 181 |
forumo draugė
Žinutės: 1677
Apdovanojimai: 13
Reputacija: 2
| pasirodo kvatojimo priepuoliai užkrečiami ir sklinda virusas greičiau nei šviesos greitis
Girdžiu spintoj kažkas vaikšto...Atidarau duris...Žiūriu suknelės iš mados eina...
|
|
| |
Atile | Data: Penktadienis, 2010-08-13, 2:09 PM | Žinutė # 182 |
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
| Reikia veiksmingos dezinfekcijos nuo šio viruso o tai ir protezus pamesti galima
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
|
| | |
Vijolė | Data: Penktadienis, 2010-08-13, 5:25 PM | Žinutė # 184 |
forumo numylėtinė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
| Quote (virginijak) man atrodo bus pigiau driežą ir paukštelių nupirkt nepadės, palmių nebus ir vėjelis nepus vai matot kokie jau pas mane norai tai kas bus toliau
facebook
|
|
| | |
Atile | Data: Penktadienis, 2010-08-13, 6:29 PM | Žinutė # 186 |
forumo siela
| Quote (FREEJA) galbekit,kas galit igele sirse,ka daryt,vos paeinu,ir mano slangos nebepadeda prisigulejau,kaip slanga. Quote (pumpurelis) nesuvokiu tu gal sudeta is ligu protezus dar pasirodo turi ligų maišas Quote (pumpurelis) o nakciai isiimk cia kaip profesonalo patarimas kaip suprantu tu tokia pat jei profė tai mane suprasi šiuo klausimu Quote (pumpurelis) zinokit mane grasina is darbo ismest,nes kaip uzbezdejau tai isijunge gaisro signalizacija jau ketvirta kart ,sako dar kartas ir psio sedesi ir bezdesi namie tu čia rimtai? tai ką valgai kad taip varai? gi sakiau žuvyčių maistą valgyti griežtai draudžiama
|
|
| |
pumpurelis | Data: Penktadienis, 2010-08-13, 6:31 PM | Žinutė # 187 |
forumo veteranė
| Quote (Atile) kaip suprantu tu tokia pat jei profė tai mane suprasi šiuo klausimu Quote (Atile) tu čia rimtai? tai ką valgai kad taip varai? gi sakiau žuvyčių maistą valgyti griežtai draudžiama Atile garsiai tik niekam nebepasakokim apie protezus ,kokai g4da a6 viena kart per vesele tiek dainavau tai mano vyrui i lekste visi sukrito dabar nebeleidzia man net dianuot per baliu RImtia del bezdejimo negalima zuveliu maisto valgyt,nepamaciau tavo zineles anskciau ,o as vien tik ant to ir gyvenu i undine vis bandziau pavirst,dabar reiks man ant sunuedalo mestis ,gal susitvarkys viskas,gal garsiau losiu
|
|
| |
Atile | Data: Penktadienis, 2010-08-13, 6:39 PM | Žinutė # 188 |
forumo siela
| pumpurelis, šeriais apaugsi, bet kailis blizgės
|
|
| |
pumpurelis | Data: Šeštadienis, 2010-08-14, 10:20 AM | Žinutė # 189 |
forumo veteranė
| Quote (Atile) pumpurelis, šeriais apaugsi, bet kailis blizgės bet ale kaip lot galesiu ,
|
|
| |
greitute | Data: Šeštadienis, 2010-08-14, 1:56 PM | Žinutė # 190 |
forumo draugė
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
| tai jūs šiemet mane iš tos vienutės išleisit ar ne? nei valgyt duoda,nei kakučių iš kampo niekas neišvalo,tuoj mirsiu
|
|
| |
pumpurelis | Data: Šeštadienis, 2010-08-14, 3:51 PM | Žinutė # 191 |
forumo veteranė
| Quote (greitute) tai jūs šiemet mane iš tos vienutės išleisit ar ne? nei valgyt duoda,nei kakučių iš kampo niekas neišvalo,tuoj mirsiu mergos pamirsom greitute,zekit kaip ji isvaizda pakeite baisu ,kas paliko is zmogaus,gal i sex kambari kuriam laikui patalpinam ja
|
|
| |
raska | Data: Šeštadienis, 2010-08-14, 5:02 PM | Žinutė # 192 |
forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
| Quote (pumpurelis) gal i sex kambari kuriam laikui patalpinam ja manau ten jai ir vieta o tave i priklausomybiu kambari
Rasos saldainių karalystė
|
|
| |
greitute | Data: Šeštadienis, 2010-08-14, 5:45 PM | Žinutė # 193 |
forumo draugė
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
| ką aš viena veiksiu tam sex kambaryje? gal koki bičą įmeskit kartu
|
|
| |
raska | Data: Šeštadienis, 2010-08-14, 8:05 PM | Žinutė # 194 |
forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
| Quote (greitute) ką aš viena veiksiu tam sex kambaryje? gal koki bičą įmeskit kartu taigi jos kazkoki ukvedi turi tokiam atvejui
Rasos saldainių karalystė
|
|
| |
Atile | Data: Šeštadienis, 2010-08-14, 8:54 PM | Žinutė # 195 |
forumo siela
| Quote (pumpurelis) mergos pamirsom greitute,zekit kaip ji isvaizda pakeite baisu ,kas paliko is zmogaus,gal i sex kambari kuriam laikui patalpinam ja sako seksas ir odai gerai Quote (raska) o tave i priklausomybiu kambari ir dar pleistrą ant anos skylės užklijuoti reiktų
|
|
| |
|