Nepagydomų ligonių priimamasis
| |
pumpurelis | Data: Trečiadienis, 2010-08-04, 10:36 PM | Žinutė # 1 |
forumo veteranė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 59
Reputacija: 13
Statusas: Atsijungęs
| Su Vijole pasitarę Psichiatrinę mes atidarėm, Personalas čia rinktinis Frea,Pumpurėlis -pamaina rytinė, Kai saulutė atriedės , Mus šlavėja Raska atbildės, Ji su šluota viską greit prašluos, Jei kas nepatiks -langus pravirus paliks, O tada klientė nuolatinė - Gabiska ,mes ją vadinam Tvarką galutinę padarys ,iki vieno išvaikys. Ir greituškę naują pirkom, O Vijole ,ją vairuot išrinkom, Mobiliaką ji dar naują turi , šaukit trypkyt ,kas problemų turit
|
|
| |
Atile | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-05, 12:49 PM | Žinutė # 16 |
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
| Quote (pumpurelis) Jėzau Freaa reiks man čia tave dviem etatais darbint ,matai kiek ligonių visos sergančios,vijole jung mirgalkes,beje ar tie kumbainioriai tau davė tas mirgalkes,ir vežkim dar di pas mus Greitutė ir Virginijak,Greitutei kokia kaukę užmest ,kad nepadūstų ,Frea viniok visas šlangas ir plauk jos lokatorius,virginijai k manau reiks taikyt adatų terapiją,bet vijole peršviesk jai smegenis ar ten dar kas likę po ps ,ar verta ją begydyt
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
|
| |
Atile | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-05, 12:49 PM | Žinutė # 17 |
forumo siela
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
| Quote (vijole1972) tu geriau pasižiūrėk ji gi tuliku naudotis nemoka nes subinę nusivalius tualetinis popierius iš paskos velkasi Quote (pumpurelis) Atile,tikrai stenkis visas jėgas sukaupt ir tulikais naudokis pakolkas,mums tokia apkrova ,mes padoriai dar neįsikūrėm,o tiek pacienčių puola,laikyk kojas suglaudus ir stenkis gyliai kvėpuot NEBEGALIU..... KUR PAMPERSAI??????????????
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
|
| |
virginijak | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-05, 1:17 PM | Žinutė # 18 |
forumo pleputė
Grupė: Fotošopo mylėtoja
Žinutės: 6137
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 2
| Quote (pumpurelis) Virginijak- duokit jai kokį brushą suvalgyt ,gal susivoks kokią žalą kelia sau ir aplinkiniams net ašaras išspaudė
] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
|
| |
Vijolė | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-05, 1:18 PM | Žinutė # 19 |
forumo numylėtinė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
| Quote (Atile) NEBEGALIU..... KUR PAMPERSAI?????????????? kaip visada vėluoja
facebook
|
|
| |
pumpurelis | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-05, 2:44 PM | Žinutė # 20 |
forumo veteranė
| Vijole ,reikia VirginijaK UŽDARYT KELIOM DIENOM PAS GABISKA DRESŪRAI ,ŽINOK VĖL JI ĮKĖLĖ NAUJĄ DARBĄ BRUSHAI NEPADĖJO IMSIMĖS ACTION
|
|
| |
Sandrulia7 | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-05, 4:04 PM | Žinutė # 21 |
forumo senbuvė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
| O aš galvoju prieš įeidama į temą, kas čia per tema... net buvo baisoka įeiti, o čia pasirodo štai kokios ligos Šaunuolės mergaitės
|
|
| |
pumpurelis | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-05, 5:17 PM | Žinutė # 22 |
forumo veteranė
| Quote (Sandrulia7) O aš galvoju prieš įeidama į temą, kas čia per tema... net buvo baisoka įeiti, o čia pasirodo štai kokios ligos nu tas sakinukas mane tikrai prajuokino,nesitikėjau ,kad gali kam kokių negerų minčių kilt Sandrulia7 jei tik pagalbos reiks užbėk
|
|
| |
Sandrulia7 | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-05, 5:35 PM | Žinutė # 23 |
forumo senbuvė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
| Quote (pumpurelis) nu tas sakinukas mane tikrai prajuokino,nesitikėjau ,kad gali kam kokių negerų minčių kilt žinok patikek, tikrai perskaičius į temą eiti nesinorėjo, o dabar juokas jau ima Quote (pumpurelis) Sandrulia7 jei tik pagalbos reiks užbėk Būtinai
|
|
| |
greitute | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-05, 8:24 PM | Žinutė # 24 |
forumo draugė
Žinutės: 1810
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 6
| o va jaučiuosi šiek tiek geriau,tik nuo Gabiskos pamokymų skraidyti kažkoks paukštis į galva atsitrenkė ir vėlllllllllll žaizda...................... vaje,vaje ar aš kada iš čia išeisiu..........??????????
|
|
| |
pumpurelis | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-05, 8:41 PM | Žinutė # 25 |
forumo veteranė
| Quote (greitute) vaje,vaje ar aš kada iš čia išeisiu..........?????????? uždarykit ją į vienutę ,iki pirmadienio ,ir nieko pavojingo ,kad ten nebūtų kol grįšiu iš darbo ,nes čia sunkesnė ligonė ,nei maniau
|
|
| |
Aime | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-05, 11:07 PM | Žinutė # 26 |
forumo draugė
Žinutės: 1677
Apdovanojimai: 13
| O nervatriopkei vietos bus ,pagaunu save,kad dažnai keičiasi nuotaikos,nežinau ar tai RST (ryškus sekso trūkumas) ar PMS ar dar koks velnias įlindęs šiknon Tik baisiai bijau aukščio,tai gal mane kur į rūsį nors ne,bijau ir tamsių patalpų,o jei dar kokių nariuotakojų yra tai bijau ,kad šizofrenija gali užpult
Girdžiu spintoj kažkas vaikšto...Atidarau duris...Žiūriu suknelės iš mados eina...
Message edited by Aime - Ketvirtadienis, 2010-08-05, 11:09 PM |
|
| |
Aime | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-05, 11:11 PM | Žinutė # 27 |
forumo draugė
Žinutės: 1677
Apdovanojimai: 13
| hep hepl meeeeee plyyyyzzzz
Girdžiu spintoj kažkas vaikšto...Atidarau duris...Žiūriu suknelės iš mados eina...
|
|
| |
Vijolė | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-05, 11:36 PM | Žinutė # 28 |
forumo numylėtinė
| Quote (Aime) hep hepl meeeeee plyyyyzzzz tuoj surasim ir tau vietelę kur nors
facebook
|
|
| |
pumpurelis | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-05, 11:37 PM | Žinutė # 29 |
forumo veteranė
| Quote (Aime) O nervatriopkei vietos bus ,pagaunu save,kad dažnai keičiasi nuotaikos,nežinau ar tai RST (ryškus sekso trūkumas) ar PMS ar dar koks velnias įlindęs šiknon Tik baisiai bijau aukščio,tai gal mane kur į rūsį nors ne,bijau ir tamsių patalpų,o jei dar kokių nariuotakojų yra tai bijau ,kad šizofrenija gali užpult Ir nakti reikejo guostis ,vijole svyturius junk ir mauk ,kur ten ji Alytoj gyvena,tramdomaisiais ir antrankiais atvesk, Ogydymo istorija tuoj pildysiu ,viskas man aisku ,dvi dienos ir gales namo vaziuot ,paskui Freai atiduosim ,kad stebetu nestumo eiga
|
|
| |
Vijolė | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-05, 11:43 PM | Žinutė # 30 |
forumo numylėtinė
| jungiu švyturius ir varau į savo lovą, o tai ir man gali tekti čia kaip pacientei apsilankyti
facebook
|
|
| |
|