Vasaros swapas 2011
| |
Zaliaake25 | Data: Antradienis, 2011-08-09, 11:11 AM | Žinutė # 796 |
forumo pleputė
Grupė: .
Žinutės: 6478
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 16
Statusas: Atsijungęs
| Quote (krla) mano nuomone kaledos apima daug placiau nei kava ir sokoladas,sorry gedaaa juk ziema,galimi ivairus mezginiai,be to,galima pirkti,taip kd pasirinkimas beeegalinisss pele as cia siaip parasiau taigi nuomone reiksti galima manau ir nereikia cia sorry cia mano nuomone, o jus siulyti galite bet ka.
Užtenka minutės, kad žmogaus nekęstum.
Užtenka valandos, kad žmogų pamėgtum.
Užtenka dienos, kad žmogų įsimylėtum.
Prireikia viso gyvenimo, kad žmogų pamirštum.
|
|
| |
Krla | Data: Antradienis, 2011-08-09, 11:11 AM | Žinutė # 797 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| Quote (kuge) Bet taisyklės ir yra tam kuriamos , kad jas laužyti kazkas yra dar pasakes,kad taisykles tam,kad zinotum ka pazeidi
Quote (asju) as manau kad galetume padaryti taip, paskelbti tema ir issitraukti zmogu pries pora geru menesiu, o dovanas siusti tik paskutinias dvi-tris saviates, kad kiekvienas zmogus gautu mazdaug tuo paciu laiku, o ne visa swapo darymo laika siusti,nes viena gauna pardzioj kitas po poros menesiu,manau supratot ka noriu pasakyti labai gera mintis! Quote (asju) man tas skirtimas atrodo nesamone gryna pritariu
Quote (Gabiska) žinau ir aš tą forumą, bet kas gali nuspęsti ką tu sugebi irgi pritariu,kiek zmoniu,tiek skoniu
|
|
| |
kuge | Data: Antradienis, 2011-08-09, 11:14 AM | Žinutė # 798 |
forumo tauškutė
Žinutės: 4940
Apdovanojimai: 28
Reputacija: 30
| Quote (Zaliaake25) si bei ta idejau, sakiau daugiau pagalvosiu ar dalyvauti, nes pyktis visai nenoriu
O kas čia pyksta Juk pat isave "kritikos " rimbu plaki Galima save kritikuoti , bet je ijau padarei darbą , įdėjai dūšią, o juo labiau jei jau išsiuntei tai nereikia šaukti - mano darbas prasčiausias , aš prastai jį padariau . Juk visi darom tą ką mokam, ir darom iš dušios Na , o jei ne nuo dūšios padarei tai ir super iškai gerai padarytas darbas bus nemielas
Taip , kad daryk ką moki geriausiai ir su meile ir viskas bus ok , ir mažiau save kritikuok
|
|
| |
Krla | Data: Antradienis, 2011-08-09, 11:14 AM | Žinutė # 799 |
forumo senbuvė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
| Quote (asju) skambinau viais varpais del firtree tai ernertuke kazka suminejo kad i vokietija su vyru isvaziavo sake bandys paieskot bandykit per facebooka ieskoti
|
|
| |
Zaliaake25 | Data: Antradienis, 2011-08-09, 11:18 AM | Žinutė # 800 |
forumo pleputė
| kuge, man matyt siandien ne ta diena, nes kaip kazkada Asju gerai rase parasyk kaip nori, bet jeigu paskaitysi kokioje nuotaikoje busi tai ir atrodys, tai matyt man siandien ne kokia nuotaika.Atsiprasau, as cia su savo nesamonemis.
|
|
| |
Zaliaake25 | Data: Antradienis, 2011-08-09, 11:19 AM | Žinutė # 801 |
forumo pleputė
| Dabar gerai pagalvosiu ar dalyvauti swape ar ne
|
|
| |
kuge | Data: Antradienis, 2011-08-09, 11:20 AM | Žinutė # 802 |
forumo tauškutė
|
Dar siūlyčiau , jei pasišiukšlinai vieną kartą swape ( na nebent labai , nu labai rimta priežastis būtų) , daugiau niekada nepriimti į jį ( reiškia nepatikimas)
|
|
| |
Zaliaake25 | Data: Antradienis, 2011-08-09, 11:21 AM | Žinutė # 803 |
forumo pleputė
| Quote (kuge) Dar siūlyčiau , jei pasišiukšlinai vieną kartą swape ( na nebent labai , nu labai rimta priežastis būtų) , daugiau niekada nepriimti į jį ( reiškia nepatikimas) pritariu, o kaip zinoti kad pasisiukslinai ir kuria prasme?
|
|
| |
kuge | Data: Antradienis, 2011-08-09, 11:23 AM | Žinutė # 804 |
forumo tauškutė
| Quote (Zaliaake25) kuge, man matyt siandien ne ta diena, nes kaip kazkada Asju gerai rase parasyk kaip nori, bet jeigu paskaitysi kokioje nuotaikoje busi tai ir atrodys, tai matyt man siandien ne kokia nuotaika.Atsiprasau, as cia su savo nesamonemis.
Turbūt tau tas pulsas maišo blaiviai mąstyti . Kai viskas atsistos į savo vietas , pamastysi ir suprasi , kad nereikia tai p savęs kritikuoti stipriai , truputis kritikos sau niekada nekenkia , o kad visiškai nepasitikėti savo jėgomis ir sugebėjimais tai jau per daug ....juolab, kad mes žinome , jog sugebi nemažai
|
|
| |
dafniele | Data: Antradienis, 2011-08-09, 11:23 AM | Žinutė # 805 |
forumo gerbėja
Grupė: Draugas
Žinutės: 2973
Apdovanojimai: 11
| Quote (Zaliaake25) Dabar gerai pagalvosiu ar dalyvauti swape ar ne eik isgerti zalios arbatos nuotaika pasikels ir daugiau taip nerasyti
|
|
| |
dafniele | Data: Antradienis, 2011-08-09, 11:23 AM | Žinutė # 806 |
forumo gerbėja
Grupė: Draugas
Žinutės: 2973
Apdovanojimai: 11
| Quote (kuge) .juolab, kad mes žinome , jog sugebi nemažai va tikra teisybe parasei
|
|
| |
Zaliaake25 | Data: Antradienis, 2011-08-09, 11:26 AM | Žinutė # 807 |
forumo pleputė
| Quote (kuge) Turbūt tau tas pulsas maišo blaiviai mąstyti . Kai viskas atsistos į savo vietas , pamastysi ir suprasi , kad nereikia tai p savęs kritikuoti stipriai , truputis kritikos sau niekada nekenkia , o kad visiškai nepasitikėti savo jėgomis ir sugebėjimais tai jau per daug ....juolab, kad mes žinome , jog sugebi nemažai sypsena Ačiū už gerus žodžius ar aliejų tamsiai padėjai Quote (dafniele) eik isgerti zalios arbatos nuotaika pasikels ir daugiau taip nerasyti gedaaa Kaži ar bus gerai, nes pulsas dar pakils labiau viskas gerai, esu bjauraus būdo mergiotė
|
|
| |
Gabiska | Data: Antradienis, 2011-08-09, 11:28 AM | Žinutė # 808 |
forumo senbuvė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
| Quote (kuge) Dar siūlyčiau , jei pasišiukšlinai vieną kartą swape ( na nebent labai , nu labai rimta priežastis būtų) , daugiau niekada nepriimti į jį ( reiškia nepatikimas) tas būtinai bus padaryta
Quote (Zaliaake25) pritariu, o kaip zinoti kad pasisiukslinai ir kuria prasme?
viskas bus surašyta taisyklėse jei jas pažeidi vadinasi pasišiukšlini
Mano rankdarbių pasaulis
|
|
| |
kuge | Data: Antradienis, 2011-08-09, 11:29 AM | Žinutė # 809 |
forumo tauškutė
| Quote (Zaliaake25) pritariu, o kaip zinoti kad pasisiukslinai ir kuria prasme?
Pvz asju ir nikole turi rimtą priežastį vėluoti , bent jau prisistatė ir pasisakė kad vėluos , o fritre69 ( ar kaip ten , net niką sunku ištarti ) nei ducho nei slucho . Jei jau planuoji išvažiuoti atostogų tai pasisakyk, - atleiskit , turėjau daug reikalų , nespėjau , ar pan. Kai aųš atostogų važiavau - tai mes su asju garsiai šaukėm - nespėsim, o čia dingo kaip į vandenį ir net nesirodo . Juk net ir labai laiko neturint nėra sunku užsukti vienai minutei ir parašyti pora žodžių. Va čia jau ir yra pasišiukšlinimas ir daugiau nereikėtų priimti į swapą kad ir kaip prašysis ( aš nieko prieš ją neturiu, net ir nepažįstu, bet nesakykit, negražiai pasielgė išvažiuodama )
Quote (dafniele) eik isgerti zalios arbatos nuotaika pasikels ir daugiau taip nerasyti
Pritariu Tau šiandien Žaliaake iš viso negalima forume sedėti - tu turi taisyti savo sveikatą, o tai ne taip supratusi dar labiau nervinsies ir dar labiau tavo pulsas bliakatuosis
|
|
| |
Zaliaake25 | Data: Antradienis, 2011-08-09, 11:32 AM | Žinutė # 810 |
forumo pleputė
| Kuge o del tos mergiotes tai pritariu
|
|
| |
|