...
 Vasaros swapas 2011 - Page 52 - Forumas
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum moderator: Vijolė  
Vasaros swapas 2011
kugeData: Antradienis, 2011-08-09, 10:29 AM | Žinutė # 766
forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 4940
Apdovanojimai: 28
Reputacija: 30
Statusas: Atsijungęs
Quote (Atile)
jei negriežtinsim taisyklių į jas bus žiūrima atmestinai

Bet taisyklės ir yra tam kuriamos , kad jas laužyti varliukas varliukas varliukas

AtileData: Antradienis, 2011-08-09, 10:30 AM | Žinutė # 767
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
MATOT neina kalba apie Asju. Kalbėkime abstrakčiai. Per praitą swapą vėlavo vienai merginai, šiandien negavo dovanėlių 3 merginos, per kitą swapą negaus jau 5. Ne esmė laike, kitą kart galima pusmetį duoti ir vistiek nespės. Dauguma mūsų linkę atidėti paskutinei minutei. Bet reikia galvoti apie kitą žmogų. Ar malonu kai dovana vėluoja? Visos mes kantrios ir galime palaukti, bet.... Blogiausia tai kad dabar tai vasara, bet jei bus taip per Kalėdas tai bus kurkas blogiau. Todėl nieko neįžeidžiant, turime visos suitarti, kad nebekiltų tokių klausimų.

Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.

asjuData: Antradienis, 2011-08-09, 10:33 AM | Žinutė # 768
forumo tauškutė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 3994
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 9
as manau kad galetume padaryti taip, paskelbti tema ir issitraukti zmogu pries pora geru menesiu, o dovanas siusti tik paskutinias dvi-tris saviates, kad kiekvienas zmogus gautu mazdaug tuo paciu laiku, o ne visa swapo darymo laika siusti,nes viena gauna pardzioj kitas po poros menesiu,manau supratot ka noriu pasakyti

Message edited by asju - Antradienis, 2011-08-09, 10:33 AM

kugeData: Antradienis, 2011-08-09, 10:36 AM | Žinutė # 769
forumo tauškutė
Quote (Atile)
Kalbėkime abstrakčiai.

Tai ir eina kalba apstrakčiai gedaaa
Aišku vėluoti negalima, bet .... manau , kad tos kurios vėluoja kažkokiu tai būdu užglostis tą vėlavimą.
O kas dėl dalyvių atrankos tai reikia tik patikimas priimti į swapą ir nebus nepateisinamų priežąsčių dėl vėlavimo sypsena

dikaData: Antradienis, 2011-08-09, 10:38 AM | Žinutė # 770
forumo tauškutė
Grupė: Draugas
Žinutės: 4307
Reputacija: 19
manau tik kiekviena turi buti atvira sau, jai tai ka dorome noretume pacios turet ir naudot , tai ir saunu tada sirdele su meile daroma, su meile ir priimama meilee o jaigu cia pradesim vardyt man tas nepatiko man anas, tai tada nedalyvaukim, as su tokia nuostata dalyvauju kad padovanociau kitam savo darbeli ,ir beveik galeciau nelaukti atsako gedaaa
as pvz. grauziu save uz pirmaji savo swapa, bet taip jau isejo, nors tikrai ranku darbo dovanele buvo, bet tokia "zaisline"man ji ,gal ne suaugusiam zmogui,bet is kitos puses raminuos kad velykom atitiko

FaCeBooK

GabiskaData: Antradienis, 2011-08-09, 10:39 AM | Žinutė # 771
forumo senbuvė
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
Na ką pasisakysiu ir aš

Telefonus galima įtraukti į anketą, bet žinosiu juos tik aš, nes ne visos norime juos viešinti, jei kas atsitiks merginos taip pat ieškosiu aš

Swapą jei sutiks Atile daugiau organizuosiu viena, tad prašau daugiau nevadovauti lelius nes pas mus gaunasi auklių daug, bet vaikas be galvos pele

Nesvarbu kada gausime anketas vis tiek viską darysim paskutinę minutę tai manu neverta jų siusti ankščiau, dėl išsiuntimo vieną dieną gera mintis, tik atsižvelgsim į siuntimo laiką ir šalį

Mano rankdarbių pasaulis

Zaliaake25Data: Antradienis, 2011-08-09, 10:49 AM | Žinutė # 772
forumo pleputė
Grupė: .
Žinutės: 6478
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 16
Aš irgi labai už pirmą swapą graužiuosi, dėl to ir rašau, kad reikėjo kompensaciją žmogui nusiųsti.

Aš su viena mergaite iš kito forumo buvau susitikusi tai ten swapus skirsto į pažengusias, pradedančias ir profes, nu ten sudėtingai labai

Užtenka minutės, kad žmogaus nekęstum.

Užtenka valandos, kad žmogų pamėgtum.

Užtenka dienos, kad žmogų įsimylėtum.

Prireikia viso gyvenimo, kad žmogų pamirštum.

asjuData: Antradienis, 2011-08-09, 10:53 AM | Žinutė # 773
forumo tauškutė
Quote (Zaliaake25)
Aš su viena mergaite iš kito forumo buvau susitikusi tai ten swapus skirsto į pažengusias, pradedančias ir profes, nu ten sudėtingai labai

man tas skirtimas atrodo nesamone gryna

GabiskaData: Antradienis, 2011-08-09, 10:54 AM | Žinutė # 774
forumo senbuvė
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
Quote (Zaliaake25)

žinau ir aš tą forumą, bet kas gali nuspęsti ką tu sugebi sypsena

Mano rankdarbių pasaulis

dikaData: Antradienis, 2011-08-09, 10:54 AM | Žinutė # 775
forumo tauškutė
Quote (Zaliaake25)

nu jau neee , nes darom tai ka mokam,ir nesam verciamos daryt to ko nesugebam,tai jaigu moku tai daryt tai as tada sau profe, o kitam gal atrodo visiska nemoksa...

FaCeBooK

asjuData: Antradienis, 2011-08-09, 10:55 AM | Žinutė # 776
forumo tauškutė
Quote (dika)
nu jau neee , nes darom tai ka mokam,ir nesam verciamos daryt to ko nesugebam,tai jaigu moku tai daryt tai as tada sau profe, o kitam gal atrodo visiska nemoksa...

pritariu 100 proc.

Zaliaake25Data: Antradienis, 2011-08-09, 10:56 AM | Žinutė # 777
forumo pleputė
Grupė: .
Žinutės: 6478
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 16
Quote (Gabiska)
žinau ir aš tą forumą, bet kas gali nuspęsti ką tu sugebi sypsena

tai taip, as tik sakau, kad pas kitas taip yra, nesakau, kad cia reikia taikyti tai

Užtenka minutės, kad žmogaus nekęstum.

Užtenka valandos, kad žmogų pamėgtum.

Užtenka dienos, kad žmogų įsimylėtum.

Prireikia viso gyvenimo, kad žmogų pamirštum.

kugeData: Antradienis, 2011-08-09, 10:57 AM | Žinutė # 778
forumo tauškutė
Gabiska,

pritariu tavo psisakymui, nes irgi manau, kad šiam "paradui" turi vadovauti vienas vadovas,ns kai devynios auklės tai ir vaikas be galvos lieka, o taisykles reikia aptarti iš anksto , tegu siūlo visos ką naudingo sumąsto , o iš daugelio nuomonių išrinksime - tiksliau subendrinsime į vieną sypsena

AUSSRRINEData: Antradienis, 2011-08-09, 10:58 AM | Žinutė # 779
forumo gerbėja
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 2379
Apdovanojimai: 11
Reputacija: 20
Quote (kuge)
man mano darbas labai patinka

Jis nuostabus meilee meilee meilee
Manau ir as nepasisiukslinau,kad ir pirma karta siam forume dalyvavau.... gedaaa

www.fotki.com/aussrrina

dikaData: Antradienis, 2011-08-09, 10:58 AM | Žinutė # 780
forumo tauškutė
Quote (Zaliaake25)
tai taip, as tik sakau, kad pas kitas taip yra, nesakau, kad cia reikia taikyti tai

ten tikrai nedalyvauciau jai mane pradetu skirstyt lelius lelius lelius kazi kaip ten jos daro lelius tipo galiu padaryt ne visai grazia ar kokybiska dovanele lelius

FaCeBooK

Search:

Copyright MyCorp © 2025