Vasaros swapas 2011
| |
kuge | Data: Antradienis, 2011-08-09, 11:00 AM | Žinutė # 781 |
forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 4940
Apdovanojimai: 28
Reputacija: 30
Statusas: Atsijungęs
| Quote (Zaliaake25) dėl to ir rašau, kad reikėjo kompensaciją žmogui nusiųsti.
O kas neleido to padaryti , visuomet kompensaciją galima panaudoti ir graužtis nereikės
O aš kad ir manau , jog viską padariau ką ir norėjau padaryti ir dovana savo padaryta esu patenkinta , bet vistiek priedelį pridedu
|
|
| |
asju | Data: Antradienis, 2011-08-09, 11:01 AM | Žinutė # 782 |
forumo tauškutė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 3994
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 9
| Quote (kuge) O aš kad ir manau , jog viską padariau ką ir norėjau padaryti ir dovana savo padaryta esu patenkinta , bet vistiek priedelį pridedu nu sikarta tavo priedelis kaip suprantu buvo aplankymas
|
|
| |
AUSSRRINE | Data: Antradienis, 2011-08-09, 11:01 AM | Žinutė # 783 |
forumo gerbėja
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 2379
Apdovanojimai: 11
Reputacija: 20
| Quote (dika) ten tikrai nedalyvauciau jai mane pradetu skirstyt kazi kaip ten jos daro tipo galiu padaryt ne visai grazia ar kokybiska dovanele Man tas forumas visai nepatinka,amzinai buna nepatenkytu swapo gautom dovanom...del to kyla piktumu vienai ant kitos...
www.fotki.com/aussrrina
|
|
| |
Atile | Data: Antradienis, 2011-08-09, 11:01 AM | Žinutė # 784 |
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
| Quote (asju) as manau kad galetume padaryti taip, paskelbti tema ir issitraukti zmogu pries pora geru menesiu, o dovanas siusti tik paskutinias dvi-tris saviates, kad kiekvienas zmogus gautu mazdaug tuo paciu laiku, o ne visa swapo darymo laika siusti,nes viena gauna pardzioj kitas po poros menesiu,manau supratot ka noriu pasakyti
pritariu
Quote (kuge) O kas dėl dalyvių atrankos tai reikia tik patikimas priimti į swapą ir nebus nepateisinamų priežąsčių dėl vėlavimo
pritariu
Quote (Gabiska) Swapą jei sutiks Atile daugiau organizuosiu viena, tad prašau daugiau nevadovauti
dar labaiu pritariu
Pirmame swape buvo paskelbtos darbų išsiuntimo datos o ne swapo pabaigos data, tai gal tai padėjo dėl darbelio užbaigimo nes žinojom kad tada jau reikia išsiųsti. Ir dėl swapo pavadinimo reiia sutarti. Jei atsižvelgiam į temą tai atsižvelgiam, jei ne tai ne.
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
|
| |
asju | Data: Antradienis, 2011-08-09, 11:01 AM | Žinutė # 785 |
forumo tauškutė
| skambinau viais varpais del firtree tai ernertuke kazka suminejo kad i vokietija su vyru isvaziavo sake bandys paieskot
|
|
| |
Atile | Data: Antradienis, 2011-08-09, 11:04 AM | Žinutė # 786 |
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
| Quote (AUSSRRINE) Man tas forumas visai nepatinka,amzinai buna nepatenkytu swapo gautom dovanom...del to kyla piktumu vienai ant kitos...
Pas mus nebus jokių skirstymų. Man jūs gražios ir be žvaigždučių ant peties ir manau kad Gabiskai taip pat
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
|
| |
kuge | Data: Antradienis, 2011-08-09, 11:04 AM | Žinutė # 787 |
forumo tauškutė
| Quote (asju) nu sikarta tavo priedelis kaip suprantu buvo aplankymas
Vot ir neeeeeeeeeeeeeeeeeee Aš dar puodelį mūsų forumiuko dovanų nuvežiau , o tu neturi ( dar neužsitarnavai)
|
|
| |
Zaliaake25 | Data: Antradienis, 2011-08-09, 11:04 AM | Žinutė # 788 |
forumo pleputė
Grupė: .
Žinutės: 6478
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 16
| Quote (dika) nu jau neee , nes darom tai ka mokam,ir nesam verciamos daryt to ko nesugebam,tai jaigu moku tai daryt tai as tada sau profe, o kitam gal atrodo visiska nemoksa... butent, bet tame forume ir renkasi pavyzdziui grupes yra, kas auskarus veria tai veria, papuosalus daro, kas su saldainiais dirba vel atskira, neria siuva....
Užtenka minutės, kad žmogaus nekęstum.
Užtenka valandos, kad žmogų pamėgtum.
Užtenka dienos, kad žmogų įsimylėtum.
Prireikia viso gyvenimo, kad žmogų pamirštum.
|
|
| |
Krla | Data: Antradienis, 2011-08-09, 11:05 AM | Žinutė # 789 |
forumo senbuvė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| Quote (Atile) Kitas swapas bus kalėdinis, ten galės dalyvauti kas tik panorės, nes bus galima keistis ir pirktinėmis dovanomis, todėl apie vėlavimus iš viso negali būti nei kalbos. yeeee!tada ir as dalyvausiu
Quote (Zaliaake25) Kaledini galetume koki sukurti tema KAVA ir SOKOLADAS mano nuomone kaledos apima daug placiau nei kava ir sokoladas,sorry juk ziema,galimi ivairus mezginiai,be to,galima pirkti,taip kd pasirinkimas beeegalinisss
Quote (kuge) Jei jau taip prastai savo darbą vertini tai tada reikia ir swape nedalyvauti, arba stengtis daryti neatmestinai .
pritariu kugei 100% as irgi savikritiska,todel ir nedalyvauju ranku darbo swape,nes nepasitikiu savo jegomis padaryti toki darrba,kad galeciau dziaugtis kitam dovanodama,o jei negali padaryti gerai ir graziai(kad ir 3men uztruktu...),tada geriau as visai nedarysiu ir nedalyvausiu.
velavimo tema irgi kaip paziuresi-vienas darbas reikalauja daug darbo ir laiko,kiti atostogauja ir pan.manau mergaite kuri veluoja turetu susisiekti su ta kuriai daro darbeli ir perspeti apie velavima,o ne dingti kaip i vandeni.gal pagrindine klaida buvo tame,kad buvo PER DAUG laiko,tai dauguma atideliojo,ai laiko daug,spesiu... as pavyzdziui,nepykciau,kad mano dovana veluotu,kaip tik laukciau,zinodama,kad tai bus kazkas ypatingo
|
|
| |
AUSSRRINE | Data: Antradienis, 2011-08-09, 11:05 AM | Žinutė # 790 |
forumo gerbėja
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 2379
Apdovanojimai: 11
Reputacija: 20
| Quote (kuge) Aš dar puodelį mūsų forumiuko dovanų nuvežiau
www.fotki.com/aussrrina
|
|
| |
asju | Data: Antradienis, 2011-08-09, 11:05 AM | Žinutė # 791 |
forumo tauškutė
| Quote (kuge) Aš dar puodelį mūsų forumiuko dovanų nuvežiau , o tu neturi ( dar neužsitarnavai) nei puodelio, nei atvirutes vakar negavau verksiu
|
|
| |
dika | Data: Antradienis, 2011-08-09, 11:05 AM | Žinutė # 792 |
forumo tauškutė
Grupė: Draugas
Žinutės: 4307
Reputacija: 19
| Quote (kuge) bet vistiek priedelį pridedu o as dasiunciu jai reik visos mes darbscios , tik darykim kaip sau ir bus viskas ok o kas liko labai nuskriaustas, lai nedalyvauja, cia gi loterija jai meluosi sau, greitu laiku paklysi ir bus dar blogiau , tai darom tik geri sau ir kitiems ok
FaCeBooK
|
|
| |
Zaliaake25 | Data: Antradienis, 2011-08-09, 11:06 AM | Žinutė # 793 |
forumo pleputė
Grupė: .
Žinutės: 6478
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 16
| Quote (kuge) O kas neleido to padaryti , visuomet kompensaciją galima panaudoti ir graužtis nereikės lelius lelius si bei ta idejau, sakiau daugiau pagalvosiu ar dalyvauti, nes pyktis visai nenoriu
Užtenka minutės, kad žmogaus nekęstum.
Užtenka valandos, kad žmogų pamėgtum.
Užtenka dienos, kad žmogų įsimylėtum.
Prireikia viso gyvenimo, kad žmogų pamirštum.
|
|
| |
kuge | Data: Antradienis, 2011-08-09, 11:07 AM | Žinutė # 794 |
forumo tauškutė
| Quote (Atile) Pas mus nebus jokių skirstymų. Man jūs gražios ir be žvaigždučių ant peties ir manau kad Gabiskai taip pat
Tik pabandytų nepatikti , tada mes jums "pirtį " užkurtume
|
|
| |
Gabiska | Data: Antradienis, 2011-08-09, 11:10 AM | Žinutė # 795 |
forumo senbuvė
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
| Apibendrinant
Priimsim tik patikimas dalyves , jei naujokės, tai tik su laidavimu
Rašysim vieną išsiuntimo datą, kada visos išsiusim darbus, tada visos panašiu laiku gausim, jei paštas nesukliūdys
Iš neįspausim į griežtus rėmus su tema, rašysim plačiau
Kas dar
Mano rankdarbių pasaulis
|
|
| |
|