Nėštukių užeigėlė
| |
asju | Data: Sekmadienis, 2012-03-25, 10:32 PM | Žinutė # 1 |
forumo tauškutė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 3994
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 9
Statusas: Atsijungęs
| Ši temelė skirta mūsų nėštukėms, pasidalinti išgyvenimais, patirtimi. Kalbėtis apie kūdikėlių spyrius ir kitus malonius dalykus. MŪSŲ NĖŠTUKĖS Mūsų mažiausieji ASJU stebukliukas sulauktas geguzes 17d. BURBULIUKAS stebukliukas sulauktas birželio 6d. AUSROTEA stebukliukas sulauktas rugsėjo 11d. SANDRULIA stebukliukas sulauktas rugsėjo 13d. KATCIA stebukliukas sulauktas lapkričio 10d. Saulytės stebukliukas sulauktas 2013 m sausio 9 d. 1 men. - 1-4 sav. 2 men. - 5-8 sav. 3 men. - 9-13 sav. 4 men. - 14-17 sav. 5 men. - 18-22 sav. 6 men. - 23-27 sav. 7 men. - 28-31 sav. 8 men. - 32-35 sav. 9 men. - 36-40 sav. Naudingos nuorodos Vaisiaus dydis pagal savaites Nėštumo kalendorius (kas savaitė) Taip vystosi vaikelis... Nėštumas ir vaistai Nėštukių bėdos Maistas ir nėštumas
|
|
| |
dika | Data: Trečiadienis, 2012-04-18, 8:25 AM | Žinutė # 106 |
forumo tauškutė
Grupė: Draugas
Žinutės: 4307
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 19
| ir mane uzpludo prisiminimai as pries gimdyma dziakuzi pagulejau gera pusvalanduka , o veliau mane purte nuo jos sako sesele gali dar gulet iki paskutinio momento, bet kazkaip net bloga nuo jos buvo man tik graziai skamba gimdymas vonioje
FaCeBooK
|
|
| |
Atile | Data: Trečiadienis, 2012-04-18, 9:12 AM | Žinutė # 107 |
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
| Quote (neringutia) as tai imciau vonioj su muzika,kvapniais aliejais ir juoko dujom
kaip juokas suimė bandau įsivaizduoti:sako "stumk", o gimdančioji žvengia
Quote (krla) lietuvoje is gimdyklos su lova nuveze,tik nesikelk nieko,o cia pati peskom vaikstai
aha iki palatos nuveža o į dušą pati nueini
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
|
| |
Atile | Data: Trečiadienis, 2012-04-18, 9:17 AM | Žinutė # 108 |
forumo siela
| Quote (dika) man tik graziai skamba gimdymas vonioje
dar sugebėjai į ją įsiropšti, aš net į tą pusę žiūrėti negalėjau atsimenu dar kamuolį siūlė...man norėjosi rėkti "eik ..... su visom tom nesamonėm"
Realiai tai vienos labiau pakelia skausmą, kitos mažiau, vienos išsaugo tik blogus prisiminimus, kitos pačius gražiausius. Tai linkiu lengvo gimdymo ir gražių prisiminimų.
|
|
| |
irma | Data: Trečiadienis, 2012-04-18, 9:41 AM | Žinutė # 109 |
forumo gerbėja
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 2787
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 2
| na o as ir neskubejau i ligonine nei su vienu abu pagimdziau pati,bet jokiu vaistu be nieko galiu pasakyti,kad antra buvo sunkiau pagimdyti ,gal kad didesnis gime 4kg 270g o pirmasis buvo 3kg,750g .na bet istveriau viska,as stipri motere viena vaikuti gimdizua pakruojo ligonineje,o kita kauno klinikose,abieju aptarnavimu likau patenkinta( tik pakruojo lig. tuolete buvo labai daug tarakonu,visur ant sienu ant wc ) ir niekur ne cento nedaviau aisku tada atrode baisiai skauda bet vaikelio prisilietimas viska atperka
|
|
| |
jolitata | Data: Trečiadienis, 2012-04-18, 1:16 PM | Žinutė # 110 |
forumo gerbėja
Grupė: Draugas
Žinutės: 2445
Apdovanojimai: 5
Reputacija: 3
| Quote (irma) tik pakruojo lig. tuolete buvo labai daug tarakonu,visur ant sienu ant wc Vaje
|
|
| |
Krla | Data: Trečiadienis, 2012-04-25, 4:48 PM | Žinutė # 111 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| gal kas norit suzinoti vaikiuko lyti?perspeja,kad tik spejimas,bet man atitiko http://www.ebay.co.uk/itm....be672fd
o sis gali pasakyti,kada daryti,jei norite tam tikros lyties vaikiuko http://www.ebay.co.uk/itm....006f195
dar yra tokiu testu,lyciai nustatyti,pirkti http://www.ebay.co.uk/itm....bd151a1 http://www.ebay.co.uk/itm....ea974a2 http://www.ebay.co.uk/itm....c81ef31
gal kas susigundysit
|
|
| |
Krla | Data: Trečiadienis, 2012-04-25, 4:50 PM | Žinutė # 112 |
forumo senbuvė
| anadien sapnavau,kad buvau nescia ir niekaip negalejau pagimdyti,o kai gime buvo berniukas...paziurejau i sapnininka,berniuka sapnuoti-pageres gyvenimas iskart du loterijos bilietus nusipirkau jei ka,pasidalinsiu su jumis
|
|
| |
raska | Data: Trečiadienis, 2012-04-25, 5:02 PM | Žinutė # 113 |
forumo siela
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
| man reiktu to leliuko kur kaspinus nesioja,o to su kaiusukais nereikia
Rasos saldainių karalystė
|
|
| |
Krla | Data: Trečiadienis, 2012-04-25, 5:04 PM | Žinutė # 114 |
forumo senbuvė
| Quote (raska) man reiktu to leliuko kur kaspinus nesioja,o to su kaiusukais nereikia tai va mokek svara ar pusantro kiek ten reikia,ir pasakys kokia naktele papluseti,kad butu su kaspineliais
|
|
| |
raska | Data: Trečiadienis, 2012-04-25, 5:05 PM | Žinutė # 115 |
forumo siela
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
| krla, nelabai tikiu tokia mistika
Rasos saldainių karalystė
|
|
| |
Krla | Data: Trečiadienis, 2012-04-25, 5:07 PM | Žinutė # 116 |
forumo senbuvė
| Quote (raska) krla, nelabai tikiu tokia mistika bet jeigu planuoji siaip ar taip,tai kodel nepasinaudojus ir ta galimybe,juk blogiau nebus
|
|
| |
Atile | Data: Trečiadienis, 2012-04-25, 7:02 PM | Žinutė # 117 |
forumo siela
| Kad pažėrei man neturint kas veikti labai įdomu panagrinėti nors ir netikiu, o čia dar pinigus leisti reikia tai išviso netikiu
Quote (krla) anadien sapnavau,kad buvau nescia ir niekaip negalejau pagimdyti,o kai gime buvo berniuka
aš kai laukiausi sapnavau, kad vystau mergytę, o o šalia berniukas paaugęs.....prisimenu kaip šiandien
|
|
| |
burbuliukas | Data: Trečiadienis, 2012-04-25, 8:26 PM | Žinutė # 118 |
forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 4160
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 4
| Quote (Atile) aš kai laukiausi sapnavau, kad vystau mergytę, o o šalia berniukas paaugęs.....prisimenu kaip šiandien sapnai kartais buna pranasingi
|
|
| |
utė | Data: Penktadienis, 2012-04-27, 12:07 PM | Žinutė # 119 |
forumo draugė
Žinutės: 1255
Apdovanojimai: 7
Reputacija: 8
| O taip... Kai pirmojo laukiausi, uošvienė vis tikrino senoviniais metodais mane ( per kurį petį pažiūrėsiu jei pasakys, kad nešvarus, kaip pilvas atrodo ir pan.) ir palei viską turėjo būt mergaitė. Manau daugelis mamų nori susilaukt dukrelės-ne išimtis ir aš, bet giliai širdyje jaučiau, kad bus berniukas. Ir vieną naktį sapnuoju.... berniuką Kaip aš jį rengiu ir įduodu vyrui. na po šio sapno visai nebeliko abejonių ko laukiamės
|
|
| |
rasa85 | Data: Penktadienis, 2012-04-27, 1:17 PM | Žinutė # 120 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3663
Apdovanojimai: 12
Reputacija: 1
| na pagal pilva tai atitiko duag kam jei pilvas smeilas tai berniukas jei apvalus tai mergyte...ir is veido dar jei moters veidas pasiekici ape rnestum atai bus mergyte nes skao kad mergyte spasiima mamos grozi...o jei berniuka sbus tai veidas lieka toks pat...
|
|
| |
|