Nėštukių užeigėlė
| |
asju | Data: Sekmadienis, 2012-03-25, 10:32 PM | Žinutė # 1 |
forumo tauškutė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 3994
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 9
Statusas: Atsijungęs
| Ši temelė skirta mūsų nėštukėms, pasidalinti išgyvenimais, patirtimi. Kalbėtis apie kūdikėlių spyrius ir kitus malonius dalykus. MŪSŲ NĖŠTUKĖS Mūsų mažiausieji ASJU stebukliukas sulauktas geguzes 17d. BURBULIUKAS stebukliukas sulauktas birželio 6d. AUSROTEA stebukliukas sulauktas rugsėjo 11d. SANDRULIA stebukliukas sulauktas rugsėjo 13d. KATCIA stebukliukas sulauktas lapkričio 10d. Saulytės stebukliukas sulauktas 2013 m sausio 9 d. 1 men. - 1-4 sav. 2 men. - 5-8 sav. 3 men. - 9-13 sav. 4 men. - 14-17 sav. 5 men. - 18-22 sav. 6 men. - 23-27 sav. 7 men. - 28-31 sav. 8 men. - 32-35 sav. 9 men. - 36-40 sav. Naudingos nuorodos Vaisiaus dydis pagal savaites Nėštumo kalendorius (kas savaitė) Taip vystosi vaikelis... Nėštumas ir vaistai Nėštukių bėdos Maistas ir nėštumas
|
|
| |
Atile | Data: Antradienis, 2012-04-17, 10:49 AM | Žinutė # 91 |
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
| burbuliukas, ką ten suplanuosi pasimk dokumentus, pampersų sau ir vaikui ir aprangą sako antras greičiau gimsta (dažniausiai), gal nei nuskausminamų neprireiks
Gintarė, man panašiai, tik aš namie vos nepagimdžiau, čia taip į ligoninę nenorėjau prižadėjau daugiau taip nebedaryti, o kai nuvažiavau irgi nieko nepamenu, akys atsimerkė tik tada kai pagimdžiau ir pasakė "kažkas negerai kūdikiui". O jis rėkė kaip pasiutęs ir po šiai dienai rėksnys. Pasirodė bičelis nuo pirmos sekundės kas per fruktas bus, pašiurpino visus
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
|
| |
rasa85 | Data: Antradienis, 2012-04-17, 11:25 AM | Žinutė # 92 |
forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 3663
Apdovanojimai: 12
Reputacija: 1
| Quote (Atile) Gintarė, man panašiai, tik aš namie vos nepagimdžiau, čia taip į ligoninę nenorėjau prižadėjau daugiau taip nebedaryti, o kai nuvažiavau irgi nieko nepamenu, akys atsimerkė tik tada kai pagimdžiau ir pasakė "kažkas negerai kūdikiui". O jis rėkė kaip pasiutęs ir po šiai dienai rėksnys. Pasirodė bičelis nuo pirmos sekundės kas per fruktas bus, pašiurpino visus tai kaip as ir nenorejau vaziuoti i ligonine man 5ryte sarimiai,i tik 23val vakre isvaziavaom ir jau buvo 9cm atisdarimas sakaiuir su kitu jeigu taip bus ir busiu namie ilgai....
|
|
| |
burbuliukas | Data: Antradienis, 2012-04-17, 12:08 PM | Žinutė # 93 |
forumo tauškutė
Žinutės: 4160
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 4
| Quote (Atile) burbuliukas, ką ten suplanuosi pasimk dokumentus, pampersų sau ir vaikui ir aprangą sako antras greičiau gimsta (dažniausiai), gal nei nuskausminamų neprireiks tai,kad jie cia is anksto plana sudaro tipo,kaip noresi gimdyt,vonioj,atsisedus,su muzika,ar su kokiais kvapniais aliejais,kad lengviau atsipalaiduot butu ir n uskasminamuosius siulo is anksto pasiplanuot ar noresi duju pakvepuot,ar morfijaus i koja,ar epidiurini darytis tai va ir nezinau,ka tai seselei reiks pasakyt,kai ateis to plano sudarinet
|
|
| |
titanike | Data: Antradienis, 2012-04-17, 1:44 PM | Žinutė # 94 |
forumo draugė
Grupė: Draugas
Žinutės: 1745
Apdovanojimai: 7
| Aš tai epidiuri tai bijočiau kelios draugės darė tai sakė su nugara turi truputi problemu nuo jo vis skauda o dar 1 darė tai sakė ir antra kart darytu
|
|
| |
dafniele | Data: Antradienis, 2012-04-17, 3:43 PM | Žinutė # 95 |
forumo gerbėja
Žinutės: 2973
Apdovanojimai: 11
Reputacija: 10
| Quote (titanike) kelios draugės darė tai sakė su nugara turi truputi problemu nuo jo vis skauda o dar 1 darė tai sakė ir antra kart darytu man du kartus dare epidurine nejauta,po pirmo gimdymo galima sakyt kad vos nelikau prikaustyta prie lovos,reikejo vaiksciuot i masazus ir pan.po antro karto geriau buvo bet nugaros skausmas niekur nedingo,ir ligoninei manes nepaklause ar noriu dare ir viskas
|
|
| |
neringutia | Data: Antradienis, 2012-04-17, 4:03 PM | Žinutė # 96 |
forumo gerbėja
Žinutės: 2677
Apdovanojimai: 15
Reputacija: 6
| Quote (burbuliukas) tai,kad jie cia is anksto plana sudaro tipo,kaip noresi gimdyt,vonioj,atsisedus,su muzika,ar su kokiais kvapniais aliejais,kad lengviau atsipalaiduot butu ir n uskasminamuosius siulo is anksto pasiplanuot ar noresi duju pakvepuot,ar morfijaus i koja,ar epidiurini darytis tai va ir nezinau,ka tai seselei reiks pasakyt,kai ateis to plano sudarinet as tai imciau vonioj su muzika,kvapniais aliejais ir juoko dujom
|
|
| |
jolitata | Data: Antradienis, 2012-04-17, 4:06 PM | Žinutė # 97 |
forumo gerbėja
Žinutės: 2445
Apdovanojimai: 5
Reputacija: 3
| O aš 12 valandų gimdžiau ir vistiek galiausiai cezarį padarė. O į ligoninę nuvažiavau jau tikėdamasi gimdyti, nes nėštumas jau savaitę buvo užsitesęs.
|
|
| |
jolitata | Data: Antradienis, 2012-04-17, 4:07 PM | Žinutė # 98 |
forumo gerbėja
Žinutės: 2445
Apdovanojimai: 5
Reputacija: 3
| Quote (neringutia) juoko dujom
|
|
| |
neringutia | Data: Antradienis, 2012-04-17, 4:13 PM | Žinutė # 99 |
forumo gerbėja
Žinutės: 2677
Apdovanojimai: 15
Reputacija: 6
| Quote (jolitata) O aš 12 valandų gimdžiau ir vistiek galiausiai cezarį padarė. O į ligoninę nuvažiavau jau tikėdamasi gimdyti, nes nėštumas jau savaitę buvo užsitesęs. Mano abudu gimdymai greiti,nieko nejutau cezariai,na pirmasis planuotas buvo senokai,o vat maziuke tai greitai susilaukem,net nesitikejau,vaziavau atsigulti kelias dienas pries operacija,o cia pasake darysim tuoj pat,kol maniskis nuo kauno kliniku iki savo puskes nuvaziavo daiktu paimti as tuo metu ir pagimdziau ot juoko buvo,jam tai tikrai ne ,nes nei manes ,nei vaikelio kol paskui surado
|
|
| |
rasa85 | Data: Antradienis, 2012-04-17, 4:29 PM | Žinutė # 100 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3663
Apdovanojimai: 12
Reputacija: 1
| as labai noreciau isbandyt gimdyma vonioje....kaip fainiai butu....jei bus cia mus mieste toks dalykas butinai imsiu....na zinoma pirma reik but nesciai.... man ir pirma dare cezari ir netiektai ne snieko nejauciau ir jokie vandenys nenutekejo daktare patikrino ir sako jau turim vest operuot nes 5cm atsidarymas o as nieko nejauciau...tai ir 2 epidurus gavus esu...ir mam jaucias ziauriai su nugara ilgai engaliu dirbt stovimo darbo arba aplamai ilgai negaliu dirbt pakerta nugara net pasilenkt negaliu...
|
|
| | |
utė | Data: Antradienis, 2012-04-17, 10:32 PM | Žinutė # 102 |
forumo draugė
Žinutės: 1255
Apdovanojimai: 7
Reputacija: 8
| Aš taip pat turėjau 2 epidiūrus - man dėl aukšto kraujospūdžio jie buvo būtini. Lietuvoje darytas epidiūras buvo veiksmingas, netgi galėjau pamiegot, o vat anglijoje - net nežinau ar galėčiau pasakyt, kad jis buvo veiksmingas. Skaudėjo kaip reikiant Jei su pirmu nesupratau kas yra sąrėmiai, tai antrasis parodė savo Aš, asmeniškai, neturėjau jokių epidiūro komplikacijų
|
|
| |
ASTULE | Data: Antradienis, 2012-04-17, 10:47 PM | Žinutė # 103 |
forumo tauškutė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 3714
Apdovanojimai: 19
| o as gimdziau be epiduro ir labai dziaugiuosi, nes kai prisiklausiau kad po epiduro daug kam moteru nugaras skauda, negali kelt sunkiau ir t.t. jau geriau iskentet bet neleist nuskausminamuju
|
|
| |
Krla | Data: Trečiadienis, 2012-04-18, 0:48 AM | Žinutė # 104 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| Quote (ASTULE) o as gimdziau be epiduro ir labai dziaugiuosi, nes kai prisiklausiau kad po epiduro daug kam moteru nugaras skauda, negali kelt sunkiau ir t.t. jau geriau iskentet bet neleist nuskausminamuju as irgi uz tai
man su pirmu leido kazkokiu vaistu i sikna,bet tik dar blogiau buvo,tada jau dvi vietas skaudejo su pirmu 12val kankinausi...o su antra,pajutau nakti,kad kazkas ne taip,pasiskambinau i ligonine,saremiai neskaudus,nuvaziuoju,sako 7cm yeee!galvoju,2cm ir viskas nieko nesiule ir nieko neprasiau.po 2val buvo baigta.kaip ir ana karta, ta minute galvoju,kad jau sekancio vaiko tai tikrai nebus tik po gimdymo pasiule dusa arba vonia,tai ejau i dusa..is duso einant i palata dar pakeliui svarstykles radau tai uzlipau pasisvert kiek kg netekau lietuvoje is gimdyklos su lova nuveze,tik nesikelk nieko,o cia pati peskom vaikstai
Message edited by krla - Trečiadienis, 2012-04-18, 0:48 AM |
|
| |
asju | Data: Trečiadienis, 2012-04-18, 7:34 AM | Žinutė # 105 |
forumo tauškutė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 3994
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 9
| as pirmaja gimdziau be jokiu nuskausminamuju, vandenys kai nubego 17val jokios veiklos nebuvo apsoliuciai daugiau tai maniske gime tik 7,20 ryte, su mb abu prasikankinom visa nakti sita irgi gimdysiu be nuskausminamuju, kazkaip galvoju paskaudes ir nustos
|
|
| |
|