Nėštukių užeigėlė
| |
asju | Data: Sekmadienis, 2012-03-25, 10:32 PM | Žinutė # 1 |
forumo tauškutė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 3994
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 9
Statusas: Atsijungęs
| Ši temelė skirta mūsų nėštukėms, pasidalinti išgyvenimais, patirtimi. Kalbėtis apie kūdikėlių spyrius ir kitus malonius dalykus. MŪSŲ NĖŠTUKĖS Mūsų mažiausieji ASJU stebukliukas sulauktas geguzes 17d. BURBULIUKAS stebukliukas sulauktas birželio 6d. AUSROTEA stebukliukas sulauktas rugsėjo 11d. SANDRULIA stebukliukas sulauktas rugsėjo 13d. KATCIA stebukliukas sulauktas lapkričio 10d. Saulytės stebukliukas sulauktas 2013 m sausio 9 d. 1 men. - 1-4 sav. 2 men. - 5-8 sav. 3 men. - 9-13 sav. 4 men. - 14-17 sav. 5 men. - 18-22 sav. 6 men. - 23-27 sav. 7 men. - 28-31 sav. 8 men. - 32-35 sav. 9 men. - 36-40 sav. Naudingos nuorodos Vaisiaus dydis pagal savaites Nėštumo kalendorius (kas savaitė) Taip vystosi vaikelis... Nėštumas ir vaistai Nėštukių bėdos Maistas ir nėštumas
|
|
| |
eglute | Data: Pirmadienis, 2012-04-09, 8:12 PM | Žinutė # 76 |
forumo tauškutė
Grupė: Draugas
Žinutės: 3092
Apdovanojimai: 7
Reputacija: 4
| Quote (rasa85) gal jau atskrenda ir pa smane gandras juokas1 ziurek gal tikrai
|
|
| |
rasa85 | Data: Pirmadienis, 2012-04-09, 8:13 PM | Žinutė # 77 |
forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 3663
Apdovanojimai: 12
Reputacija: 1
| Quote (eglute) ziurek gal tikrai gal jau kitais metais ir atskris....
|
|
| |
eglute | Data: Pirmadienis, 2012-04-09, 8:14 PM | Žinutė # 78 |
forumo tauškutė
Grupė: Draugas
Žinutės: 3092
Apdovanojimai: 7
| Quote (rasa85) gal jau kitais metais ir atskris.... gandras lauksim lauksim
|
|
| |
Krla | Data: Pirmadienis, 2012-04-09, 9:32 PM | Žinutė # 79 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| Quote (rasa85) as sianakt sapnavau gandrus, gal jau atskrenda ir pa smane aha,ir arbuzo kazkaip uzsinorejai is nieko
|
|
| |
rasa85 | Data: Pirmadienis, 2012-04-09, 10:42 PM | Žinutė # 80 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3663
Apdovanojimai: 12
Reputacija: 1
| Quote (krla) aha,ir arbuzo kazkaip uzsinorejai is nieko neeee...... po naujuju planuojam
|
|
| |
Krla | Data: Pirmadienis, 2012-04-09, 10:55 PM | Žinutė # 81 |
forumo senbuvė
| Quote (rasa85) neeee...... po naujuju planuojam jus planuojat,o dievas juokiasi is jusu planu (cia ta prasme,kad jis daro atvirksciai)
|
|
| |
burbuliukas | Data: Pirmadienis, 2012-04-09, 10:56 PM | Žinutė # 82 |
forumo tauškutė
Žinutės: 4160
Apdovanojimai: 10
| Quote (Sandrulia7) dabar bandysim jau Donatuką pratinti prie minties, kad bus leliukas... cia viena is sunkiausiu uzduociu mano manymu,nes kad ir kaip stengsies pirmajam visada bus sunku susitaikyt su mintim,kad jau nebe vienas jis seimoj o kaip jis siaip ar noretu turet sesute ar broliuka?
|
|
| |
raska | Data: Antradienis, 2012-04-10, 0:19 AM | Žinutė # 83 |
forumo siela
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
| Quote (burbuliukas) cia viena is sunkiausiu uzduociu mano manymu,nes kad ir kaip stengsies pirmajam visada bus sunku susitaikyt su mintim,kad jau nebe vienas jis seimoj o mano Emilis pareiske kad noretu kad ju butu 8 jis kaip vyriausias komandai vadovautu
Rasos saldainių karalystė
|
|
| |
raska | Data: Antradienis, 2012-04-10, 0:20 AM | Žinutė # 84 |
forumo siela
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
| Quote (asju) ASJU stebukliukas laukiamas geguzes 15d. BURBULIUKAS stebukliukas laukiamas geguzes 23d. jazus marija....tik db pamaciau kad jus jau tuoj gimdysit,kazkaip galvojau birzeli
Rasos saldainių karalystė
|
|
| |
Krla | Data: Antradienis, 2012-04-10, 6:30 AM | Žinutė # 85 |
forumo senbuvė
| Quote (raska) o mano Emilis pareiske kad noretu kad ju butu 8 nu tai mamyt raitykis padalkas
|
|
| |
Sandrulia7 | Data: Antradienis, 2012-04-10, 7:34 AM | Žinutė # 86 |
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
| Quote (burbuliukas) kaip jis siaip ar noretu turet sesute ar broliuka? ne, jam nereikia. Jau anksčiau šiaip kai paklausdavo ar prosenelė, ar močiutė, tai sakydavo, kad man nereikia sesės, apie brolį apskritai minties neturi. Jis turi pusseserę, kuriai po mėnesio bus 2 metukai, tai Donatukui pusseserė yra jo "sesė" ir jam nereikia nieko daugiau, nes kai jo paklausi ar reikia sesės ar brolio, tai net negalvojęs atsako, kad "Sesę aš turiu, brolio man nereikia"
|
|
| |
Sandrulia7 | Data: Antradienis, 2012-04-10, 7:34 AM | Žinutė # 87 |
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
| Quote (krla) tai mamyt raitykis padalkas raska, vaikų norai - mums įsakymai
|
|
| |
Krla | Data: Antradienis, 2012-04-10, 4:06 PM | Žinutė # 88 |
forumo senbuvė
| Quote (Sandrulia7) ne, jam nereikia. Jau anksčiau šiaip kai paklausdavo ar prosenelė, ar močiutė, tai sakydavo, kad man nereikia sesės, apie brolį apskritai minties neturi. Jis turi pusseserę, kuriai po mėnesio bus 2 metukai, tai Donatukui pusseserė yra jo "sesė" ir jam nereikia nieko daugiau, nes kai jo paklausi ar reikia sesės ar brolio, tai net negalvojęs atsako, kad "Sesę aš turiu, brolio man nereikia" maniskiui buvo 6metai kai pasakiau kad bus leliukas,tai verke net,sake,kad as vakara -iskyla sugadinau maivydosi kad ji purto nuo vaikisku rubeliu ir pan,o vos tik pamate gimusia-nebereikejo maivytis,laukdavo kada is mokyklos paleis,kad tik sese pamatytu ir taviskiui manau taip bus,pamatys ir supras,kad cia JO sese ar brolis
|
|
| |
burbuliukas | Data: Antradienis, 2012-04-17, 10:02 AM | Žinutė # 89 |
forumo tauškutė
Žinutės: 4160
Apdovanojimai: 10
| sveikos,nestukes,kaip laikotes? as tai kazkokia pasimetus visai reik tase jau susikraut i ligonine,net nebezinau ka detis,reik susidaryt gimdymo plana,o nei kaip gimdyt noriu,nei kokiu nuskausminamuju noriu,nieko nezinau kazkaip su pirmu tai viska zinojau,o dabar
|
|
| |
Gintarė | Data: Antradienis, 2012-04-17, 10:22 AM | Žinutė # 90 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3217
Apdovanojimai: 8
Reputacija: 7
| burbuliukas, as is vis jokio plano neturejau...tik tase buvau susikrovus...o ir kaip viskas vyko beveik neprisimenu...galvojau kad gimdziau prie moters o pasirodo ten buvo vyras man gimdymas buvo lengvas nors truko 5 val ...su atvykimu dokumentu uzpildymu su tikraisiais saremiais kai sakiau kad reksiu... ir dukrytes gimimu
Mano darbeliai
Laimė- kaip fotografijos negatyvas-akimirkos reikalas
|
|
| |
|