SVEČIUOSE PAS ŠEIMININKUTES -6 TEMA
| |
Krla | Data: Trečiadienis, 2013-12-04, 6:25 PM | Žinutė # 1 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
| Laukiame ir ruošiamės šv.Velykom
|
|
| |
katcia | Data: Penktadienis, 2013-12-27, 10:35 PM | Žinutė # 136 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
| Quote snieguoliuke ( ) o sakyk, kai darai sviestini krema, sviestą imi kambario temperatūros, bet aš jį suku bandziau ir su mediniu šaukštu ir su mikseriu, nu bet man nepadvigubeja kaip ten rašo, kad turi padvigubėti man isdvigubeja as palieku is vakaro ant stalo ir ant rytojaus su mikseriu gaminu
|
|
| |
katcia | Data: Penktadienis, 2013-12-27, 10:38 PM | Žinutė # 137 |
forumo tauškutė
| Quote snieguoliuke ( ) dabar galvos skausmas naujametinis tortos, kepsiu 2, vienas greičiausiai bus su varške o kitas su biskvitais. bet nesugalvoju koks va va, as irgi suku galva jau medaus visiskai ismokau, sakau reik kazkoki kita daryt, noreciau rafaelo bet bijau kad gausis riebus, nemegstu riebiu
|
|
| |
Krla | Data: Penktadienis, 2013-12-27, 10:40 PM | Žinutė # 138 |
forumo senbuvė
| Quote snieguoliuke ( ) Krla, labai gražus torčiukas ir viskas labai gražu ir įsivaizduoju kad labai skanu
|
|
| |
katcia | Data: Penktadienis, 2013-12-27, 10:43 PM | Žinutė # 139 |
forumo tauškutė
| Krla, koki pertepima pasiulysi tortui, kad nebutu riebus?
|
|
| |
katcia | Data: Penktadienis, 2013-12-27, 10:48 PM | Žinutė # 140 |
forumo tauškutė
| kaip jums sitas receptas?
Chocolate buttercream frosting ***the best chocolate buttercream I’ve ever made***
3 oz semisweet chocolate chips 1 stick unsalted butter, at room temperature 1/2 stick salted butter, at room temperature 3 Tbsp whole milk (probably should have used 4 Tbsp) 1 1 pound box of confectioner’s sugar
|
|
| |
katcia | Data: Penktadienis, 2013-12-27, 10:53 PM | Žinutė # 141 |
forumo tauškutė
| ir dar radau recepta karamele dulce de leche
|
|
| |
Krla | Data: Penktadienis, 2013-12-27, 11:21 PM | Žinutė # 142 |
forumo senbuvė
| Quote katcia ( ) Krla, koki pertepima pasiulysi tortui, kad nebutu riebus? nežinau,dabar kai tiek kremai išmandrėjo,tai visokių pilna,o ankščiau viską tepdavom grietine (cukrus ir citr rūgštelė) ir būdavo gerai,tiek medučiui,tiek biskvitams,tokie šlapi sudrėkę lakštai (biskvito) būdavo,skanu
|
|
| |
katcia | Data: Šeštadienis, 2013-12-28, 1:06 PM | Žinutė # 143 |
forumo tauškutė
| Quote Krla ( ) nežinau,dabar kai tiek kremai išmandrėjo,tai visokių pilna,o ankščiau viską tepdavom grietine (cukrus ir citr rūgštelė) ir būdavo gerai,tiek medučiui,tiek biskvitams,tokie šlapi sudrėkę lakštai (biskvito) būdavo,skanu tai va... nu sakiau reiks gamintis gal snickers pertepimu.. žiūrėsim
o tu man sakyk, kas tas shortening? aliejus koks? 1/2 tsp of white vegetable shortening
|
|
| |
Krla | Data: Šeštadienis, 2013-12-28, 2:24 PM | Žinutė # 144 |
forumo senbuvė
| Quote katcia ( ) o tu man sakyk, kas tas shortening? aliejus koks? 1/2 tsp of white vegetable shortening čia toks augalinis sviestas,riebalas toks https://www.google.co.uk/search?....bm=isch
|
|
| |
katcia | Data: Sekmadienis, 2013-12-29, 11:06 AM | Žinutė # 145 |
forumo tauškutė
| Quote Krla ( ) čia toks augalinis sviestas,riebalas toks o tai lietuvoj kas toks galetu buti?...
|
|
| |
Krla | Data: Sekmadienis, 2013-12-29, 11:36 AM | Žinutė # 146 |
forumo senbuvė
| Quote katcia ( ) o tai lietuvoj kas toks galetu buti?... jei tokio nėra,tada papraščiausią sviestą naudoti... jie tą shortening naudoja,nes man rodos,mažiau riebesnis nei tikras sviestas,aš vienakart dėjau i sausainių tešlą,bet kremo nesiryžčiau daryti,jis toks baltas,atrodo kaip taukai
|
|
| |
katcia | Data: Sekmadienis, 2013-12-29, 1:22 PM | Žinutė # 147 |
forumo tauškutė
| Quote Krla ( ) jei tokio nėra,tada papraščiausią sviestą naudoti... jie tą shortening naudoja,nes man rodos,mažiau riebesnis nei tikras sviestas,aš vienakart dėjau i sausainių tešlą,bet kremo nesiryžčiau daryti,jis toks baltas,atrodo kaip taukai tai va va, kad kaip taukai atrodo cia radau tikraji cukraus mases recepta, bet i ji dedasi butent tas shortening.. tai va ir sakau, kuom ji butu galima pakeist
|
|
| | |
katcia | Data: Sekmadienis, 2013-12-29, 8:58 PM | Žinutė # 149 |
forumo tauškutė
| Quote snieguoliuke ( ) mes kadangi švęsim pas draugus, tai darysim suneštinį balių mes irgi sunestini darysim kepu db karamelini biskvita, sakiau darysiu snikersini torta ziuresim kas gausis tada reiks dar zuiki kept, salotas gamint ir pan..
|
|
| |
Krla | Data: Pirmadienis, 2013-12-30, 0:31 AM | Žinutė # 150 |
forumo senbuvė
| Quote snieguoliuke ( ) na koks meniu merginos per naujus iš kur pas jus dar tiek noro po kalėdų? negi čia aš viena tokia apsileidau nieko nedarysiu,kažkaip visko man daug buvo per kalėdas,būsim tik mes šeima,tai nupirksiu ką iš šaldytų paruoštų,į orkaitę ir tiek... kažkaip nebesinori po kalėdų... perdegiau matyt
|
|
| |
|