SVEČIUOSE PAS ŠEIMININKUTES -6 TEMA
| |
Krla | Data: Trečiadienis, 2013-12-04, 6:25 PM | Žinutė # 1 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
| Laukiame ir ruošiamės šv.Velykom
|
|
| |
nerida | Data: Pirmadienis, 2013-12-23, 2:54 PM | Žinutė # 121 |
forumo senbuvė
Žinutės: 9167
Apdovanojimai: 41
Reputacija: 18
| katcia, kokios spurgytės
labai gražūs krla kalėdiniai sausainiukai su snaigėmis
ir tortas katcios kalėdinis super
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
|
| |
Krla | Data: Pirmadienis, 2013-12-23, 4:42 PM | Žinutė # 122 |
forumo senbuvė
| Quote nerida ( ) labai gražūs krla kalėdiniai sausainiukai su snaigėmis dėkui
ačiū mergaitės už paguodą maniau čia pas mane vieną taip...
|
|
| |
Krla | Data: Antradienis, 2013-12-24, 2:48 PM | Žinutė # 123 |
forumo senbuvė
| VISIEMS RAMIŲ,ŠILTŲ ŠV.KŪČIŲ
|
|
| |
Krla | Data: Antradienis, 2013-12-24, 2:49 PM | Žinutė # 124 |
forumo senbuvė
| NEPAMIRŠKIT NUFOTOGRAFUOTI SAVO ŠVENTINIŲ PATIEKALŲ
|
|
| |
katcia | Data: Ketvirtadienis, 2013-12-26, 11:16 PM | Žinutė # 125 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
| Quote Krla ( ) NEPAMIRŠKIT NUFOTOGRAFUOTI SAVO ŠVENTINIŲ PATIEKALŲ nenufotkinau, neturejau su kuo po ranka o chebra tokia isalkus buvo, kad viskas labai greitai nuo stalu dingo
Krla, Superiniai groziai tavo
|
|
| |
Krla | Data: Ketvirtadienis, 2013-12-26, 11:57 PM | Žinutė # 126 |
forumo senbuvė
| Quote katcia ( ) nenufotkinau, neturejau su kuo po ranka nu va
Quote katcia ( ) o chebra tokia isalkus buvo, kad viskas labai greitai nuo stalu dingo tikiu
Quote katcia ( ) Krla, Superiniai groziai tavo ačiū
|
|
| |
Krla | Data: Ketvirtadienis, 2013-12-26, 11:59 PM | Žinutė # 127 |
forumo senbuvė
| kepiau aš tą napoleoną iš kokių 13-14 lapkštų ir galvojau vis sau,kad raskai reikia medalį duoti už kantrybę ji šitiek jų klientams prikepa,aš jau nuo to vieno visiems metams tortų kepimo soti būsiu nu jau darbelio darbelio... o paskui dar puošimas su ta mase kad ir kaip stengiaus (ir labai bijojau) vistiek man nepatiko jei kada dar puošiu,tai manau kokiu kremu...
|
|
| |
katcia | Data: Penktadienis, 2013-12-27, 9:53 AM | Žinutė # 128 |
forumo tauškutė
| Quote Krla ( ) kepiau aš tą napoleoną iš kokių 13-14 lapkštų ir galvojau vis sau,kad raskai reikia medalį duoti už kantrybę 60a04077f8a783fedac0c7a71300bf52 ji šitiek jų klientams prikepa,aš jau nuo to vieno visiems metams tortų kepimo soti būsiu 111 60a04077f8a783fedac0c7a71300bf52 nu jau darbelio darbelio... kadangi nuo napoleono buna man bloga, tai as jo ir negaminu as isivaizduoju kad darbo daug as kepiau medaus torta, tai super gavosi, visi isgyre ir sikart sviestini krema dariau su cukraus pudra, o ne su kondensuotu, tai gavosi tikrai gerai.. tik va mases prigaminau biski per mazai, tai teko labai plonai kocioti.. o tu papuosimus pati darei?.. dailus tortukas
|
|
| |
Krla | Data: Penktadienis, 2013-12-27, 1:57 PM | Žinutė # 129 |
forumo senbuvė
| Quote katcia ( ) o tu papuosimus pati darei?.. dailus tortukas ačiū,aga,pati dariau pagal pavyzdį nuo parduotuvės žurnaliuko,tik eglutes dar pati pridėjau tie paukščiukai nelabai gavosi,bet...
|
|
| |
katcia | Data: Penktadienis, 2013-12-27, 4:38 PM | Žinutė # 130 |
forumo tauškutė
| Quote Krla ( ) ačiū,aga,pati 0_1a123_c479dcaa_S dariau pagal pavyzdį nuo parduotuvės žurnaliuko,tik eglutes dar pati pridėjau frosty-smiley-emoticon tie paukščiukai nelabai gavosi,bet... eik tu, viskas liuks nenuvertink savęs
|
|
| |
Krla | Data: Penktadienis, 2013-12-27, 5:27 PM | Žinutė # 131 |
forumo senbuvė
| Quote katcia ( ) eik tu, viskas liuks nenuvertink savęs dekui,kaip pirmas kartas tai gerai
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2013-12-27, 8:45 PM | Žinutė # 132 |
forumo senbuvė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 7301
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 14
| Krla, labai gražus torčiukas ir viskas labai gražu ir įsivaizduoju kad labai skanu
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2013-12-27, 8:46 PM | Žinutė # 133 |
forumo senbuvė
| Quote katcia ( ) r sikart sviestini krema dariau su cukraus pudra, o ne su kondensuotu, tai gavosi tikrai gerai.. tik va mases prigaminau biski per mazai, tai teko labai plonai kocioti.. o sakyk, kai darai sviestini krema, sviestą imi kambario temperatūros, bet aš jį suku bandziau ir su mediniu šaukštu ir su mikseriu, nu bet man nepadvigubeja kaip ten rašo, kad turi padvigubėti
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2013-12-27, 8:48 PM | Žinutė # 134 |
forumo senbuvė
| labaiusiai tai visi išgyrė mano grybukus, sakė labai skanūs o tortą kepiau tai griliažinį, ir žinokit kaip ne keista bet biskvitas nesukrito tortas tikrai skanus, bet... krema daraiu iš sviesto, kondensuoto ir plaktos grietinėlės tai man šiek tiek per lengvas, sakyčiau skystas gavosi, kremas, ir beiskvitus tkriausiai per daug saulaisčiau toks šlapias gavosi, bet skonis super
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2013-12-27, 8:49 PM | Žinutė # 135 |
forumo senbuvė
| dabar galvos skausmas naujametinis tortos, kepsiu 2, vienas greičiausiai bus su varške o kitas su biskvitais. bet nesugalvoju koks
|
|
| |
|