Matinimas krūtimi ar mišinukais
|
| | |
Rena02 | Data: Pirmadienis, 2011-09-12, 10:21 AM | Žinutė # 46 |
naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 80
Apdovanojimai: 3
Reputacija: 0
Statusas: Atsijungęs
| Aš tik už maitinimą motinos pienu . Pirmagimį sūnų man neišėjo maitinti Turėjo auksinį stafilokoką, tai net mp negalėjau maitinti, o ką jau kalbėti apie mišinuką. Vėmė betkiek, viduriavo. Galįjau duoti tik pati išvirusį klijuką...O dabar turiu antrą saulytę (6,5 mėn.), maitinu krūtimi, pienelio turiu sočiai Planuoju maitinti iki metukų, nes neužilgo norėsi trečio
|
|
| |
vaidaa | Data: Šeštadienis, 2011-11-26, 2:32 PM | Žinutė # 47 |
naujokė
Žinutės: 260
Apdovanojimai: 1
| na kaip nekeista aš krūtine davioau tik tada kai buvau ligoninėje bet ji tuščia tekdavo prašyti mišinuko..gryžus namo iškart keliavau pirkt mišinuko.naudojome aptamil biškiuką brangokas bet mažajai tiko kuo puokiausiai.o pigučių atpildavo
|
|
| |
Krla | Data: Šeštadienis, 2011-11-26, 7:36 PM | Žinutė # 48 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| as pirma maitinau 6men,viena vakara atsisake ir nebereikejo,o va antra tai 2metai ir kelios dienos jau maniau,sita trumpiau maitinti,bet kaip sakoma,zmogus planuoja-dievas koreguoja pieno netruko nei su pirmuoju,nei su antra.
|
|
| |
raganele | Data: Trečiadienis, 2012-09-19, 9:51 AM | Žinutė # 49 |
naujokė
Žinutės: 11
Apdovanojimai: 0
| Quote (vaidaa) na kaip nekeista aš krūtine davioau tik tada kai buvau ligoninėje bet ji tuščia tekdavo prašyti mišinuko..gryžus namo iškart keliavau pirkt mišinuko.naudojome aptamil biškiuką brangokas bet mažajai tiko kuo puokiausiai.o pigučių atpildavo
Kaip kam išeina, tas taip ir maitina - ar krūtine, ar mišinukais. Jeigu krūtimi nesigauna ar pieno nėra, galima išsirinkti tinkantį mišinuką ir nebus problemų. Šiaip geros kainos ir didelis gana pasirinkimas, kiek teko matyti, assorti.lt - http://www.assorti.lt/vaikams/maistas. Gal kas perkatės iš ten?
|
|
| |
katcia | Data: Pirmadienis, 2012-10-29, 4:47 PM | Žinutė # 50 |
forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
|
|
|
| |
Giedrute | Data: Trečiadienis, 2013-01-30, 1:45 PM | Žinutė # 51 |
naujokė
Žinutės: 2
| Maitinau pati ir tuo dziaugiuosi :) manau tik todel, kad maitinau pati, per 8 men dar vaikas nesirgo :) Taip pat apie maitinimo krutimi privalumus tiek motinai tiek vaikui galima paskaityti ir straipsnelyje apie maitinima krutimi
|
|
| |
lukrecija12 | Data: Ketvirtadienis, 2015-09-03, 11:00 AM | Žinutė # 52 |
naujokė
Žinutės: 11
| Aš manau, kad maitinimas krūtimi yra būtinas, jei turi pieno. Aš pati jo neturėjau, todėl rinkausi peino mišinius "Milupa". Rekomendavo gydytoja man juos. Vaikelis noriai valgė. Vėliau pradėjome virti trintas daržovių košeles, sriubytes.
|
|
| |
|