...
 Pokalbiai apie popierinius grožius 1 tema - Page 19 - Forumas
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum moderator: kuge  
Pokalbiai apie popierinius grožius 1 tema
GabiskaData: Penktadienis, 2010-06-04, 3:39 PM | Žinutė # 271
forumo senbuvė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
Statusas: Atsijungęs
Quote (pumpurelis)
aš tuos albumo lapus daryčiau su kavos tirščiais

nuo jų nemaloniai byra paskui ta kava, geriau daryk tokias paprastas gėlytes, vėliau įkelsiu pavyzdį sirdele

Mano rankdarbių pasaulis

pumpurelisData: Penktadienis, 2010-06-04, 4:48 PM | Žinutė # 272
forumo veteranė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 59
Reputacija: 13
Quote (Gabiska)
vėliau įkelsiu pavyzdį

ok aciu as veliau pasijunsiu parodysiu savo lapus nes dabar truputi isvaziuojam sirdele

pumpurelisData: Penktadienis, 2010-06-04, 11:43 PM | Žinutė # 273
forumo veteranė

pumpurelisData: Šeštadienis, 2010-06-05, 0:27 AM | Žinutė # 274
forumo veteranė

albumo virselis

GabiskaData: Šeštadienis, 2010-06-05, 9:01 AM | Žinutė # 275
forumo senbuvė
Pumpurėli labai gražiai pasidarei, tikra auksarankė, paskui jei galėsi vidui lapus parodyk, o kaip tų jį surišai buckis

Mano rankdarbių pasaulis

pumpurelisData: Šeštadienis, 2010-06-05, 3:20 PM | Žinutė # 276
forumo veteranė
Quote (Gabiska)
Pumpurėli labai gražiai pasidarei, tikra auksarankė, paskui jei galėsi vidui lapus parodyk, o kaip tų jį surišai

Lapai palaidi dar cia tik is lauko bandzoai tvarkyt ,o surist tai sakau gal per senas skylutes reiktu turiu juosteles nusipirkus o gal ka kito gali patart buckis

pumpurelisData: Šeštadienis, 2010-06-05, 9:43 PM | Žinutė # 277
forumo veteranė

Gabiska ,va dabar taip viskas viduj tik atrodo nes vakar aš čia vėlai jau klijavau gal pusę dvylikos buvo ,dar norėjau tau sukelt parodyt ir nieko nebedairua su vidum ,o ten tokios skylutės yra nuo seno aš dabar jas su oda užklijavau ,tai nežinau kokiu būdu reiks gražiai pramušt ,ir nusipirkau žalios tokios siauros juostelės ir galvojau surišt ,o čia va lapai taip atrodo su tom skylutėm bettu minėjai kad pirmiausia riektų lapus susitvarkyt o paskui ryšti tai aš taip ir darau,o kaip ten tas gėlytes man pasidaryt

pumpurelisData: Šeštadienis, 2010-06-05, 9:45 PM | Žinutė # 278
forumo veteranė
Gabiska tavo drabelius apžėjau super tikrai gražu ,man svajonė kad kada aš tave pasivyčiau nors kiek ,ir įdėjos kokios labai man ta papuošalinė patiko naujausia ,ir kiek savikaina tau jos išeina ,kaip tu ten ją darai sirdele

AtileData: Sekmadienis, 2010-06-06, 8:41 AM | Žinutė # 279
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Na jūs pavarot, reikia man jus vytis, merginos.

Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.

GabiskaData: Sekmadienis, 2010-06-06, 8:43 AM | Žinutė # 280
forumo senbuvė
Quote (pumpurelis)
nusipirkau žalios tokios siauros juostelės

pumpureli žalia juostelė netiks prie senovinio stiliaus tau reikėtų rudos ar gelsvos, spalva geriausiai , kad tiktų prie viršelyje esančios gėlių kompozicijos tada pamatysi kaip gražiai derės, o kutosams reikia tokios pat spalvos tik plonesnės virvelės. Skylutėms mušti aš turiu skylamušį, bet kartais vyras su smulkiu grąžtuku pragręžia, bet tada viršui ir apačioje viršelio padedu ką nors kieto nusibraižau kur reikia skylutes ir gęžia tada medžiaga neišsipaišo ir nesusitraukia.

Mano rankdarbių pasaulis

GabiskaData: Sekmadienis, 2010-06-06, 8:53 AM | Žinutė # 281
forumo senbuvė
Lapai matau pas tave stori, tai tuos klijus bandyk atsargiai užkišusi peiliuką nuplėšti, kad nebeliktų baltų dėmių nuo buvusių nuotraukų, galėsi tas vietas kur nuplėši popierius truputį patepti kavos nuoviru, jos dar pasislėps. Dabar tau reikia nusipirkti tokio dydžio dekoratyvinius lapus, kad galėtum paslėpti albumo viršelio vidų, klijuojant gerai išlygink kraštus, kiek suprantu albumas tavo didelis ir sunkiai rasi tokio dydžio lapus, gali ieškoti dovanų pakavimo popieriaus, tik jis turi būti storas, būna tokie su reljiefais. Prieš klijuojant viduje lapus nepamiršk pasidaryti skylių, nes paskui gali nebepataikyti į tas pačias. Kai įklijuosi vidinį lapą apvertusi albumą per skyles prasidursi skyles popieriuje, tikiuosi suprasi ką noriu pasakyti, jei ne klausk sirdele

Mano rankdarbių pasaulis

pumpurelisData: Sekmadienis, 2010-06-06, 5:48 PM | Žinutė # 282
forumo veteranė
Gabiska,siandien darbe kad nusivariau nuo kojų sėdžiu pusiau girta ,ryt aš visas žinutes dar kartą paskaitysiu ir parašysiu ,nes atrodo viskas tik ratu sukasi cry ačiū tau už patarimus

pumpurelisData: Sekmadienis, 2010-06-06, 6:04 PM | Žinutė # 283
forumo veteranė
ai sakau reikia vistiek rašyt ,aš supratau apie tas skylutes,bet velnias kaip nuliųdau dėl tos juostelės kad sakai netiks ,man ta pardė kaip toli ,o maniškis kaip tingi mane ten vešti cry bet reiks ieškot kitos tos juostelės,o aš ir tip pagalvojau kad kaži kur aš čia gausiu to popieriuas kaži kad aš pabandyčiau su kava nudažyt dažomą baltą tapetą ir paskui jį klijuot ,ir dar turiu tokių gražių lapų jaučiu mes čia apie tą pati kalbam tokie įspausti bet jie mažučiai gal juos kokiais lopiukais reiktų bandyt klijuot ,kaži ar kas gautusi,aš skylamūšį turiu bet kaži ar per odą pereis,toks kažkoks paflo jis atrodo,o kaži iš kur gaut tų kampiukų oi kaip faina būtų uždėt ant albumo kampų ,dar tokį kutosėlį nusipirkau ,bet ir žalią tai jis niekur netiks na tuoj sukelsiu fotkes to kutusėlio ir tų lapų kur turiu sirdele

GabiskaData: Sekmadienis, 2010-06-06, 8:46 PM | Žinutė # 284
forumo senbuvė
bandyk namie ieškoti virvės, tiks ta kur skalbiniams, kavoje pamirkysi paruduos. Su dažomu tapetu taip pat gera įdėja, tik parusvink jį. Gėles įkėliau prie pamokų.

Mano rankdarbių pasaulis

pumpurelisData: Sekmadienis, 2010-06-06, 9:00 PM | Žinutė # 285
forumo veteranė
Quote (Gabiska)
bandyk namie ieškoti virvės, tiks ta kur skalbiniams, kavoje pamirkysi paruduos. Su dažomu tapetu taip pat gera įdėja, tik parusvink jį. Gėles įkėliau prie pamokų.

va žinok turiu tokios tik mašinoj palikau nu ryt nufotkinsiu parodyt,ir tuos lapus nufotkinsiu jug raska grįžo tai nesustojau kalbėt geda3

Search:

Copyright MyCorp © 2025