...
 Pokalbiai apie popierinius grožius 1 tema - Page 17 - Forumas
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum moderator: kuge  
Pokalbiai apie popierinius grožius 1 tema
GabiskaData: Trečiadienis, 2010-06-02, 10:42 AM | Žinutė # 241
forumo senbuvė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
Statusas: Atsijungęs
Quote (raska)
bukit geros nesipykit

kaip gali nesipykti, jos mergytė nupiešė man piešinį, o mama nesugeba visą savaitę jo man parodyti cry

Mano rankdarbių pasaulis

raskaData: Trečiadienis, 2010-06-02, 11:00 AM | Žinutė # 242
forumo siela
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
Quote (Gabiska)
kaip gali nesipykti, jos mergytė nupiešė man piešinį, o mama nesugeba visą savaitę jo man parodyti

PUMPURE a girdi???????????

Rasos saldainių karalystė

pumpurelisData: Trečiadienis, 2010-06-02, 12:42 PM | Žinutė # 243
forumo veteranė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 59
Reputacija: 13
Quote (raska)
PUMPURE a girdi???????????

Quote (Gabiska)
kaip gali nesipykti, jos mergytė nupiešė man piešinį, o mama nesugeba visą savaitę jo man parodyti

del to as ir dievinu ta foruma sirdele sirdele sirdele sirdele sirdele
Gabiska bus tirkai bus ,vyras sake mane i roju isisus jei as namus dar tiek apleisiu ir jiems valgyt pamirsua duot tai bandau jiems pirmiausia atsipirkt o paskui grisiu ir pas jus sirdele sirdele sirdele

VijolėData: Trečiadienis, 2010-06-02, 4:19 PM | Žinutė # 244
forumo numylėtinė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
Quote (pumpurelis)
vyras sake mane i roju isisus jei as namus dar tiek apleisiu ir jiems valgyt pamirsua duot

tai tavo vyras dar geras, kad į rojų išsius, o ne į pragarą juokas juokas juokas

facebook

pumpurelisData: Trečiadienis, 2010-06-02, 7:11 PM | Žinutė # 245
forumo veteranė
Quote (vijole1972)
tai tavo vyras dar geras, kad į rojų išsius, o ne į pragarą

O tave jau į pragarą siunčia juokas tai tau blogiau vadinasi juokas

AtileData: Trečiadienis, 2010-06-02, 8:22 PM | Žinutė # 246
forumo siela
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Quote (pumpurelis)
ir net raskai pasiguodžiau kad manęs net ne[pastebit ,o tik dviese bendraujat ,va kodėl ir raska čia parašė ,o daryt tai aš žiauriai noriu su jumis

o Dieve pumpuriuk, nesiskųsk, o pati žviek arba iš keptuvės mums vožk, ką čia visų norus supaisysi juokas

p.s. užrašinės dar nenufotkinau, bet ji paprastute storesnio kardono viršeliu geda3

Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.

AtileData: Ketvirtadienis, 2010-06-03, 6:23 AM | Žinutė # 247
forumo siela
Gabiska,

pumpurelisData: Ketvirtadienis, 2010-06-03, 6:44 AM | Žinutė # 248
forumo veteranė
mano įdėja tokia ,artėjant močiūtės metinėms noriu atnaujinti seną jos fotoalbumą,pirmiausia pakeist jo viršelį ,lapai buvo išbyrėję ,bet juos jau susegiau,dabar noriu pakeist viršelį ,pirmam puslapį photoshop pagalba noriu padaryti šeimos medį,paskui sudėti temomis fotonuotraukas,nuotraukos senos praplėšytos,kai sudėsiu fotografijas temomis lapus noriu papuošti ,ir padaryti tokius mažus vokelius,kuriuos įklijuosiu ant to lapo ,kur nėra fotografijų na ant to lapo kuris lieka tuščias,vokeliai turėtų būt du viename sudėti gražūs tušti popieriukai,o kitas vokelis ,prirašytiems lapeliams,kadangi svečiai bus daugiausia giminės tai visas fotografijas stengsiuos sudėti su jais ,ir paprašysiu ,kad kiekvienas pažiūrėjęs albumą ištrauktų lapelį,aišku tame puslapyje kuriame jam labiausiai patinka ,o gal bus tokių kurie norės kiekvienam pusl ištraukt tą lapelį ir parašyt ,kas jam kelia prisiminimą kokį ,nes bus ir močiūtės seserys ,draugės kurios visą gyvenimą buvo kartu,o pačias fotonuotraukas galboju papuošt su tais specialais papuošimais,esu girdėjus apie degintą popierių bet nežinau ,kaip ten tas reikalas darosi ,paskui tą albumą noriu padovanot savo mamai ,nes ji vienturtė ,mama apie šį mano darbelį ir tą turimą albumą nieko nežino ,įdedu tą albumą
Gabiska čia tavo patarimai man labai svarbūs sirdele

pumpurelisData: Ketvirtadienis, 2010-06-03, 7:35 AM | Žinutė # 249
forumo veteranė
Gabiska tavp piešinuko neberadau,bet dukra sako įdėk tą kad neliūdėtų teta,o aš jai dar vieną nupiešiu sirdele

AtileData: Ketvirtadienis, 2010-06-03, 8:33 AM | Žinutė # 250
forumo siela
pumpurelis, kokia gera mintis su albumu...aš jau įsivaziduoju kaip visiems patiks yyy laukiam meistrės

GabiskaData: Ketvirtadienis, 2010-06-03, 9:38 AM | Žinutė # 251
forumo senbuvė
Labukas, pradėsiu nuo Atilės

Kiek man matosi iš nuotraukos tavo užrašinės viršelis plonas, taigi tau reikės kartono viršeliui arba pasparto kuris į rėmelius dedasi. Aš tokių užrašinių stengiuosi nenaudoti, man labiau patinka knygos įrišimo lapų blokas, tada lengviau vidlapis klijuojasi. Tavo užrašinė gražiai atrodytų aprengta dekoratyviniu popieriumi, gal turi kokį storesnį , su paraižymais. Priklausomai nuo to kam ruošiesi paskirti savo užrašinė bus galima dekoruoti patį viršelį.

Mano rankdarbių pasaulis

AtileData: Ketvirtadienis, 2010-06-03, 9:40 AM | Žinutė # 252
forumo siela
Gabiska, o to dekoratyvinio popieriaus kanceliarinėse yra? pasidarysiu sau o po to matysiu kas man gausis geda3 nenoriu užšokti aukščiau bambos geda3

GabiskaData: Ketvirtadienis, 2010-06-03, 9:46 AM | Žinutė # 253
forumo senbuvė
pumpurėli, pradžiai tau reikia išsiimti lapus ir juos dekoruoti kaip tu nori, paskui kai jau suriši albumą bus sunku juos gražiai sutvarkyti. Vokelius gali pasidaryti pati Atilė yra įdėjusi daug šablonų, o ir prie mano pamokų esantis vokelis širdis tam tiks. Lapus vokeliams gali pasisendinti su kava, jei patiks įdėja parašysiu išsamiau. Senovinės nuotraukos būna su karpytais kraštukais, tai siūlau nieko negražinti tik jas gražiai perklijuoti, palik albumą daug maž autentišką įdėjus vokelius jis ir taip paįvairės. Geriau dar paieškok, gal yra kur užsilikę senoviniai atvirukai ar kokie popieriukai juos taip pat gali įklijuoti. Viršelį gali daryti kokį tik norį pagrindas albumo yra geras, gražiai atrodytų aprengtas kokiu gobelenu, arba dekoruotu linu. Pasiieškok kokia tau medžiaga patiktų ir jei gali įmesk foto, o paskui patį albumą su lapais parodysiu kaip įrišti su storesne virvele, o gale padarysi kutosus bus toks senoviškai surištas.

Mano rankdarbių pasaulis

GabiskaData: Ketvirtadienis, 2010-06-03, 9:49 AM | Žinutė # 254
forumo senbuvė
Quote (Atile)
Gabiska, o to dekoratyvinio popieriaus kanceliarinėse yra

Yra ten panašus popierius kaip tu vokelį darei tik jis būna margas. Aš supratau, kad pirmą sau darysi, aš norėjau paklausti, kaip tu ją naudosi, receptams rašyti, aš dienos darbams?

Mano rankdarbių pasaulis

AtileData: Ketvirtadienis, 2010-06-03, 9:52 AM | Žinutė # 255
forumo siela
Gabiska, atspėjai..receptams geda3 ir iš kur tu taip žinai juokas3 noriu tiesiog pabandyti pakeisti, pagražinti

Search:

Copyright MyCorp © 2024