...
 GIMDYMAS SVEČIOJE ŠALYJE - Forumas
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Forum moderator: Krla  
Forumas » TARP MŪSŲ MERGAIČIŲ - pokalbiai, grožis, sportas ir sveikata » MES UŽSIENYJE » GIMDYMAS SVEČIOJE ŠALYJE (Pasidalinkime savo gimdymo patirtimi užsienyje)
GIMDYMAS SVEČIOJE ŠALYJE
pumpurelisData: Penktadienis, 2010-04-09, 6:37 AM | Žinutė # 1
forumo veteranė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 58
Reputacija: 13
Statusas: Atsijungęs
Kokie ispūdžiai ,jei esate gimdę svečioje šalyje,kaip jus prižiūrėjo nėštumo metu,kokius tyrimus ir skanavimus atliko, gal gavote kokias pašalpas ir visą kas susiję su gimdymų svečioje šalyje.
drug
 
pumpurelisData: Pirmadienis, 2010-09-20, 1:07 PM | Žinutė # 2
forumo veteranė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 58
Reputacija: 13
Statusas: Atsijungęs
cm As pries metus laiko gimdziau mergaite Anglijoje,visas nestumo laiktarpis tiesa pasakius isvargino mane ,nes gydytojai atrode kad net perdetai priziuri ,tiek tyrimu nebuvo atlike man gyvenime ,o kai rado kelias kraujo ligas tada isvis prieziura suintensivejo,bet gerai kas gerai baigiasi ,visa baime buvo kad per krauja nepersiduotu vaikuciui liga mano,todel tik gimus vaikuti reikejo skiepyti.Mano mazoji i pasauli uzsimane ateiti nelaiku visu men anksciau ,nors jau buvau susikrovusi didziuli lagamina i ligonine vaziuodama gimdyti net negalvojau ,akd gimdysiu nes mums dar buvo likes men ,ir visa savo mata palikau namie gedaaa .Bet mazoji neklause norim nenorim ,o eme ir pasisveikino su mumis.
Kada nuvykau kraujuojanti i ligonine gydytojai labai rupestingai i mane ziurejo seseles lakste aplink vis klausdamo ar skauda ar ne ar reikia viastu nuskausminamuju .Kada gydytoja norejo apzet kiek man atsidariusi gimda pries tai keturis kartus paklause ar gali ji tai pazeti ir ispejo kad bus skausminga,o man tik viena mintis buvo daryk ka nori jug kitaip nebus kodel dar klausi,ir vis siule man imt gazo,kad nejausciau skausmu,o as kadangi nezinojau kaip juo naudotis ir gedinausi ,tai tempiau it didvyre iki paskutines,kada jau buvo kaklelis atsidares iki 9cm sakau duokit to gazo nu tadatai smagumas prasidejo,nesu jo vartojus gyvenime,bet jei kas gimdysit svecioje salyje tai rekonmenduoju iskart prasyt jo chi nes tada taip viska atplaiduoja ,buvau tarsi gerai isgerus nieko neskaudejo tik ant ryto nuo to kvepavimo gerkle maude ir plaucius nes labai stipriai traukiau ,kuo stipriau skauda tuo labiau traukiau.Kada nuvede i gimdymo palata tai buvo likus 5 min pries vaikucio gimima paprase jei galiu pastovet kiek jegos leidzia ,gimdymo palata be galo silta ir maloni aplinka mane aisku skausmai kankino o jos uzdavinej tokius klausimus man ,ar nori kad ijungtume muzika kokia muzika tau patinka rami ar tranki ,o mane nervai ima sakau vyrui ka jos cia kalba nesamones,duokit man gazo chi chi chi


 
pumpurelisData: Pirmadienis, 2010-09-20, 1:07 PM | Žinutė # 3
forumo veteranė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 58
Reputacija: 13
Statusas: Atsijungęs
Tas gazas tai tikras malonumas narkotikas chi chi vien del jo galima gimdyti chi chi chi ,paskui klause ar filmuosim ar footgrafuosim viakucio gimima ,klause ar noriu pati mamtyt viakucio atejima i pasauli nes turi dideli veidrodi ir sake jei pageidaujam gali pastatyiti kad matyciau viakucio gimima,kada gime mazoji jauciausi puikiai ,keista buvo kad neskubejo mazosios maudyti o nuo glaveles visia neleido nuplaut sake viskas turi savaime nudziut tik krauja apvale ,o paskui nuejau i dusa aisku dusas buvo gimdymo palatoj ,su vyro pagalba nuejau bet viena jau parejaugalva truptui svaigo bet nieko ,pasvere mazaja persirengiau as prisfotkinom ,pagulde mus ant ratuku ir isveze i palata ,kur buvom vienos dvi ,o as taip norejau miego ,kad nepabudau net mazosios maitinti ,nes gimdyti isvaizavau nakti ,o pagimdziau ryte,atejo sesele sako ar mazoji valge sakau ne ,sako ne o ji turejau ju tris kartus valgyt , geda paliko ,kadangi iskart valgem misinukus sesele paeme mazaja paiskino kas kiek laiko turim valgyt ir taip pradejom augt,beje gimem vos2,200g ir ugis buvo 33cm ,bet uz dvieju dieneliu vaziavom namo,visu gydytoju personalu ,iranga esu be galo patenkinta,ligoninej bunant gavom dovaneliu is keliu firmu ,ir mes su tetuku gavom prezervatyvu ,kaip pajuokavo ,kad negriztumet vel greit cia chi chi chi ,prieziura ir pries ir per ir po gimdymo buvo nuostabi esu be galo dekinga visiesm .Labai dizaugiausi kad nereikejo rupintis ligoninej esant jokiais misinukais ,viskas buvo suteikta dykai ,ir isienant i namus kad nereiktu pirmas dienas lekt i parduotuve dave papildomu misinuku ,sako grizit pasibusit kartu ,o uz dvieju dienu jau galesit pradet galvot kur gaut misinuko

 
uzsieneteData: Trečiadienis, 2010-10-20, 12:57 PM | Žinutė # 4
pažįstama
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 515
Apdovanojimai: 8
Reputacija: 1
Statusas: Atsijungęs
Gimdziau pries 3.5 metu Anglijoje.
Jau tiek laiko prabego ,o atrodo buvo taip neseniai. gedaaa
Tyrimus cia atlieka visoms tuos pacius be jokiu islygu, kraujo ,skano ir nuo 28 savaites kas menesi apziura.Na as niekada nesiskundziau daktaru prieziura Anglijoje, nes net neisivaizduoju ka atlieka Lietuvoje.
Mano savijauta visa nestumo buvo labai gera (nuostabi), labai laukem naujo gyventojo musu seimoje kuris labai praskaidrino musu kasdienybe.Dekretiniu atostogu isejau likus dviems savaitems iki gimdymo...turejau laiko pasiruosti mazylio atejimui.Gimdymo data buvo nustatyta Kovo 3d. bet mazylis visai neskubejo.Jauciausi labai gerai iki kovo 6 d. vakaro,nusipraususi atsiguliau i lova labai anksti kaip niekad 21 val. (nors visada eidavau gultis tik apie 23 val.) ir uzmigau.Apie 23 val. pajutau , kad pradejo teketi vandenys....labai issigandau bijau , nors skausmu dar jokiu nebuvo.Prikeliau visus namu gyventojus chi ,susirauosem vaziuoti ligonine....nors saremiu dar nebuvo ,bet vandenys jau tekejo. 1 valanda ligoninej mane apziurejo daktaras ir sako 4 cm atsidarymas tuoj turetu prasideti ir skausmai..... liudnas
Jis buvo teisus gal po penkiolikos minuciu prasidejo nepakenciami skausmai........saremiai kas minute.Sesele prileido silta vonia , gulint joje lengviau buvo galima iskesti saremiu skausmus ,bet kai as nenuorama tai ilgai neisgulejau gal 45 min. .o tada prasidejo maratono trasa po visa skyriu , nes kai vaiksciojau lengviau buvo galima iskesti skausmus.
Bandziau ir gaza, bet mane nuo jo labai pykino liudnas ,tai kaip didvyris istveriau viska pati. 4.30 mazylis pradejo stumtis........apziurejes daktaras 4.45 dave sutikima stumti.........ir 5.10 musu stebukliukas isvydo si pasauli, toks maziukas,grazuoliukas. Nukirpo virkstele,pasvere,suviniojo i ranksluosti ir atidave teveliui pasidziaugti suneliu , o man istrauke pacenta apziurejo plisymu jokiu ir leido pamaitinti suneli.Pamaitinta suneli paeme apsluostyti , o as ejau i dusa.Koks keistas jausmas buvo .......pilvas minkstas, galva dar truputi sukasi, akys dideles is baimes o sirdis pilna dziaugsmo.....NIEKADA NEPAMIRSIU SITO JAUSMO kurio zodziais apibudinti neimanoma. Rytas ligoninej praskriejo greitai,nors bandziau ir numigti.....bet......perdaug laiminga buvau.Mazylis miegojo, tik ji vis prizadindavo kokie daktarai ar seseles.Buvom sveiki tai 13 val. gavom sutikima vaziuoti namo. Mano laimingiausia diena ilgai isliks mano atminti.....bet saremiu skausmus jau pamirsau gedaaa Na greitai prisiminsiu chi


 
pumpurelisData: Ketvirtadienis, 2010-12-16, 6:50 PM | Žinutė # 5
forumo veteranė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 58
Reputacija: 13
Statusas: Atsijungęs
Uzsieniete as kazkaip nepamaciau anksciau tavo istorijos gedaaa o ji be galo nuostabi labiausia man patik osi vieta
Nukirpo virkstele,pasvere,suviniojo i ranksluosti ir atidave teveliui pasidziaugti suneliu , o man istrauke pacenta apziurejo plisymu jokiu ir leido pamaitinti suneli.Pamaitinta suneli paeme apsluostyti , o as ejau i dusa.Koks keistas jausmas buvo .......pilvas minkstas, galva dar truputi sukasi, akys dideles is baimes o sirdis pilna dziaugsmo.....NIEKADA NEPAMIRSIU SITO JAUSMO kurio zodziais apibudinti neimanoma. Rytas ligoninej praskriejo greitai,nors bandziau ir numigti.....bet......perdaug laiminga buvau. meilee meilee meilee


 
JarminaData: Penktadienis, 2010-12-17, 1:04 PM | Žinutė # 6
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1657
Apdovanojimai: 4
Reputacija: 1
Statusas: Atsijungęs
Prieš tris savaites anksti ryte pajaučiau pirmuosius sąrėmius. kadangi jie nebuvo dažni ir skausmingi nutariau dar palaukti. Ryte dar paruošiau pusryčius, išleidau dukrytę į mokyklą, o po to jau ėmiau ruoštis kelionei ligoninę. Kadangi ligoninė kitam mieste ir dar tas rytinis pikas pasitaikė, tai užtrukom, kol nuvažiavom. Ligoninėj apžiūrėjus midwife pasakė, kad kaklelis jau atsivėręs 8 cm. Supratau, kad laukti jau ilgai nereikės. ir tikrai po dviejų valandų gimė sūnelis.
Sąrėmių skausmus palengvino dujų kaukė, nuo kurios jaučiausi kaip apsvaigus nuo alkoholio juokas Kaip ir pirmą kartą vandenis teko prakirpti. Tik šį kartą, tai padarė prieš pat vaiko užgimimą. Džiaugiuosi, kad ir šį kartą su manimi kartu buvo vyras. Aš jam už tai esu labai dėkinga.
Dar tas kalbos barjeras, nes abu su vyru ne itin gerai mokam kalbėt angliškai, tai truputį mus varžė. Bet nieko - kai nori supranti.
Nežinau kodėl, bet šis gimdymas buvo skausmingesnis. Gal dėl to, kad jau žinojau, kas laukia? Be to, ir vėl įplyšau, nors leliukas mažesnis už pirmąją. Todėl ligoninėj praleidom parą.
Mane labai sužavėjo anglų rūpestis, globa. Jeigu kas tik blogai, iš karto atbėga seselės. pagalbos pultai net tualete, vonios kambary buvo. Ir dar vis ateina nauja seselė, ar daktarė ir puola tave sveikint su vaikučio gimimu. Tai taip džiugu.
P.S. Juokaujam, kad galėjau pagimdyt ir pakeliui š ligoninę, nes net pati nesitikėjau, kad taip greitai viskas įvyks.


Neverk, kad kas nors baigėsi. Nusišypsok, kad tai apskritai buvo.
(G.G.Marquez)


Message edited by Jarmina - Penktadienis, 2010-12-17, 1:07 PM
 
KrlaData: Šeštadienis, 2011-01-08, 4:20 PM | Žinutė # 7
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
Vasario pradzioje bus 2 metai,kai anglijoje gime mano mazute:) Tai buvo antrasis gimdymas,todel galiu palyginti anglija su lietuva.
Is pradziu maniau grizi i lt gimdyt,bet nutariau likt su seima cia.Pirmas susitikimas buvo su akusere,ir tik buvo dokumentu pildymas.Kas menesi vis lankydavausi ten,pasverdavo,pamatuodavo kraujospudi,dare kraujo tyrymus.Kas keisciausia,kad per visus 9men nereikejo eiti pas ginekologa:) klausiau kada reikes,o ji sako,o ko ten nagus kisti jei viskas gerai?:)
buco 2 skenai,3 ir 6men.abu kartus dare nuotraukytes,ko neggavau su pirmuoju lietuvoje:(
aplamai,akuseres be chalatu baltu,paprastais drabuziais(poliklinikoje),labai malonios,klausia,domisi,juokauja,o lietuvoje kol kysiu neduosi,tai persisuke ir ziuri(bent jau mano tokia patirtis).
cia,aplamai visi zmones,pamate moteri su pilvu paklausia kada gimdyti,kas gims,sveikina,nesvarbu,kad nepazisti,parduotuvese,bankuose ,visur,zmones dziaugiasi uz tave,o lietuvoje pamato nescia,tai pirma mintis-vargelis...(ir panasiai...)
lietuvoje pirma karta vaziavau keliomis dienomis anksciau,taip norejau,kad maziau streso jausciau,juk nezinojau ko tiketis... o cia,kai jau prasideda saremiai,pirmiausia turi paskambinti i logonine,telefonu atsakineji i klausimus,pildo dokumentus,ir leidzia i ligonine atvaziuot tik tuomet,jei saremiai kas 5min.
nuvaziavau jau su 7cm,dziaugiaus,kad neilgai liko kenteti.buvo naktis,2akuseres budejo,viena gimdyve buvau.jkiu nuskausminamuju nesiule ir neprasiau.nors paskui,jau ant galo buciau mielai paemusi duju:)
po valandos gime mano isvajota mergaite.ji velavo 10dienu.gime didele,kai pasvere,nepatikejau savo ausimis-4,308kg. gimdziau viena,vyras nereikalingas(jis jau savo atliko:),kad matytu tokiame vaizde... pagimdziusiai lieuvoje neleido keltis,nuveze su rateliais i palata,neleido vaikscioti,o cia sako:ko nori vonios ar duso? pasirinkau dusa,pati nuejau i gimdykloje esanti dusa,paskui i palata(dar pakeliui einant i palata radau svarstykles,tai uzlipau paziuret kiek svorio netekau:) ,cia nereaguoja i gimdyve kaip i su negalia.as galejau eiti,neskaudejo,bet kaip kitoms,jei plysta ir pan,joms gal tikrai sunku paciai nueiti i palata. pagimdziau puse 7 ryto,apie 2val atejo mazyles apziureti isleidzianti daktare ir 3val buvome namie:) kai pasakiau lietuvoje,netikejo,kad taip gali buti:)
galima pasilikti jei nori,bet siaip niekas taves nelaiko.ir skiepu cia daug maziau nei lietuvoje,jokio vitamino k,sako kam reikia be reikalo...
cia visai kitoks poziuris.nei klizmu,nei skutimu.
tikrai nebaisu kitoje salyje,aplinka jaukesne,malonesnis bendravimas...


 
saleleData: Antradienis, 2011-03-22, 8:18 PM | Žinutė # 8
naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 188
Apdovanojimai: 4
Reputacija: 0
Statusas: Atsijungęs
lelius gimdziau airijoj mulingare,aisku tai buvo pries 2 metus,bet likau labai patenkinta.gime berniukas

Message edited by salele - Antradienis, 2011-03-22, 8:21 PM
 
MEINARDASData: Šeštadienis, 2011-05-28, 10:52 AM | Žinutė # 9
naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 52
Apdovanojimai: 0
Reputacija: 2
Statusas: Atsijungęs
Na ka mielosios,labai grazios jusu istorijos,ypatingai uzsienietes!!!Mes gyvename Ispanijoje cia pagimdziau du savo mazuosius vaikucius!Kai laukiausi pirmosios savo mergaites,buvau labai jauna(viskas vyko LT),beveik visa nestuma pragulejau ligoninej,nes grese persileidimas,bet kaip sakoma gerai,kad viskas gerai baiges,gime sveika mergyte,kuriai jau 10metuku!Kai nusprendem papildyti musu seimos gretas musu didzkei jau buvo 7metukai,tad antras nestumas buvo planuotas ir ilgai lauktas!!!Bet praverus musu konsultacijos duris labai nustebau,nerealus abejingumas,tyrimus daro tris kartus,3men.,6 ir 8.5,echoskopijas irgi tris berods,na ten pries gala jei vaikelis vis negimsta padaro dar pora,bet siaip niekas per daug neziuri!Jau skirtingai ligonineje,cia atvaziuoji,tuoj atveza vezimeli,jei nesedi liepe vistiek!Likus iki gimdymo 2savaitem,besitvarkant kambarius paslydau,ir pajutau kad slapios kelnaites,pamaniau kad mazike uzspaude pusle ir matyt nebelaikau slapimo,o pasirodo paslydus siek tiek plyso vandenu maiselis,kadangi su pirmaja dukra man prakirpo pries pat jei gimstant tad nezinojau kaip cia viskas turi but,sakau jei isties kazkas su vandenimis tai prades skaudet,bet nieko,tad kadangi toliau vis krapnojo,kita diena del sventos ramybes nusprendem nuvaziuot i ligonine,o jau ten pranese,jog guldo i ligonine ir jei sianakt neprasides gimdymas ryt provokuos taip ir buvo!!!Ryte leido papusryciaut,atnese gimdyvei skirtus marskinelius ir isveze i priesgimdyvine palata,ten apziurejo akusere(cia viska daro akusere,ginekologas ateina tik jei kas negerai),ji paaiskino jog kaklelis nesidaro uztat reikia provokuot gimdyma,sako dabar duosiu dvi tablecikes ir viskas prasides po 20min.ojojoj taip ir buvo!!!Jau skausmas !!!!Bet vistiek nutariau nesileist vaistu,cia nera jokiu duju,tikrai ju buciau pakvepavus!!!Siaip ne taip po 4.5val.kanciu gime mano princesyte!!!IS LAIMES NET APSIVERKIAU!!!Vyras nukirpo virkstele,tada man uzdejo ja ant krutines,paskui paeme,apiprause ir dave teveliui pasidziaugt!!!Dabar jau musu mazike,beveik didele,savarankiska mergyte!!!Dziaugemes nerealiai ir po kokiu 4metuku planavom trecia mazyli,deja planus pakoregavo netyciukas,tad kai princesytei buvo 14men. as vel laukiaus,tik sykart mano reakcija nebuvo tokia nuostabi,kazkodel labai bijojau,nes tik man pastojus darbe nukritau ir susidauziau smarkiai ranka,mane sviete,dare rezonancija,infiltracija,zodziu daug nelabai geru dalyku kudikeliui,kai vis negalejau pajudint rankos nusprende dar karteli sviest,ten ant duru buvo uzrasas jei manot kad galite but nescia praneskit personalui,man velavo menstruacijos,nemaniau kad laukiuos,bet del visa pikto pranesiau seselei,ji pasake kad nors 1proc.yra tikimybes as nesviesiu taves,gryzus i klinika padare testa jis buvo teigiamas mano reakcija,isterijos priepuolis,suleke visi ten buve daktarai,pradejo ramint,sako cia reikia dziaugtis,juk toks stebuklas,as jiems rekiu dziaugtis po tiek tyrimu,taip praverkiasu dvi savaites,vaziavom ir pas privacius gyd.visi patikino kad nieko tokio kai buvo daromi sie tyrimai mums buvo labai mazai laiko,tai neturejo pakenkt,siek tiek apsiraminau bet vistiek nusprendziau pasidaryt tyrima del apsigimimu,akusere pries uzpildant blankes tyrimui paklause manes o kas bus jei tyrimas bus teigiamas,as atsakiau,kad ir kaip bus as auginsiu si mazyli,tyrimas buvo neigiamas!Tik sykart kazkodel labai bijojau praziopsot gimdyma,sakau o jei nesuprasiu kad gimdau,visi juokes is manes,tad likus 3sav.prasidejo saremiai,nuvaziavusi ligonine jie dingo,bet vistiek gulde i ligonine,sako visgi 3vaikas jis tau gali gimt greit(ligonine nuo musu namu kokie 35km)tad pasibuvus para ir ivykiams nebesirutuliojant isleido namo,taip pat buvo dar du kartus!O jau kai istikrtuju mazylis uzsimane gimt,tai nera sansu nesuprast,nors visiems buvau pasakius,kad sykart nevaziuosiu i ligonine kol visai nebebus blogai,bet mane taip greit suriete kad vyras parleke is darbo keturiom,nuvaziavus i ligonine jau buvo prasidares kaklelis 4cm,rekiau kad noriu leistis epidurini nuskausminima,visi ramino pakentek,juk dvi mergaites pagimdei be nuskausminamu ir vyras sako mazute tu laikais daug geriau nei pries tai palaukim dar truputuka,tad nesileidau ir po poros geru val.laikiau savo karalaiti ant ranku,gime didelis4.155kg,plysau labai nedaug!!!Esu labai dekinga mane priziurejusioms akuserems,isties ligonines personalas labai malonus,glosto tave,priziuri,tik paspaudus mygtuka atbega!!!Zodziu nera ko lyginti su Lt,cia viska duoda ligoninej(rankscluosciai,rinkinukas prausimuisi,vaikui pampersiukai ir t.t.)o jau dovanu kad pridovanoja,tik spek imt!!!Atsiprasau,kad taip issipleciau,bet jau taip norejosi pasipasakot!!!
 
MEINARDASData: Šeštadienis, 2011-05-28, 10:59 AM | Žinutė # 10
naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 52
Apdovanojimai: 0
Reputacija: 2
Statusas: Atsijungęs
Isties buvau parasiusi daug daugiau bet neileido issiust,norejau pasakyt,kad konsultacijose cia labai abejingai ziuri i nesciasias,nors visada klausia,kaip tu jauties ir t.t.bet visa prieziura nestumo metu nelabai kaip kontroliuojama,kas kita ligoninese,kur tau viska paaiskina nuo a iki z ir nereikia niekam nieko duoti,jauciu jie nesuprastu jei kistum ka i kisene!!! lelius Tad gimdymo uzsienyje ir Lt nera net ko lyginti!!!Kas liecia pasalpas,cia jau ne kas vienkartine pasalpa 2500euru,kuriu nebeduoda nuo siu metu sausio1,ir dekretas 4men.po 800euru!Uz trecia vaikeli prie vienkartines pasalpos prideda papildomai 1000euru,jei nesi uzdirbes per praeitus metus daugiau nei 17000!!!Dar karteli atsiprasau kad taip issipleciau gedaaa
 
GabiskaData: Šeštadienis, 2011-05-28, 1:01 PM | Žinutė # 11
forumo senbuvė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
Statusas: Atsijungęs
MEINARDAS, šaunios net trys gimdymo istorijos meilee


Mano rankdarbių pasaulis
 
arnutisirasData: Sekmadienis, 2011-06-19, 10:39 AM | Žinutė # 12
naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 4
Apdovanojimai: 0
Reputacija: 0
Statusas: Atsijungęs
Planuoju gimdyt Estijoje, baisu, neisivaizduoju kaip reiks susikalbet:) Kaip ten ir kas. Ojoj.
 
rasa85Data: Sekmadienis, 2011-06-19, 10:45 PM | Žinutė # 13
forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 3663
Apdovanojimai: 12
Reputacija: 1
Statusas: Atsijungęs
gyvenu airijoje jau 5 metai su seima,suplanavom antra vaikuti pries 2metus,taigi daktaru prieziura sakyciau gan gera daug kraujo tyrimu istiria ir surado viena liga tai ir daugaiu prieziuros gavau ir siunte ikita miesto ligonine,skanavo daug kartu,ir kraujo tyrimu dare daznai,o gymdymo metu viskas buvo puiku labai priziurejo ir po gimdymo palatoje visi tik sokineja aplink tave ir dovanu gavom,ir maista pats renkiesiis meniu ka nori valgyti nu tikrai viskas gerai......
 
IgridukaiData: Pirmadienis, 2011-10-10, 6:07 PM | Žinutė # 14
naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1
Apdovanojimai: 0
Reputacija: 0
Statusas: Atsijungęs
Man 20 svaiteliu... dar tik ruosiuosi gimdyti anglijoj, bet siek tiek baisu nelabai ideali anglu kalba ir nepasitikejimas kazkoks daktarais. Keista kad nereikia nei pas ginekologa eiti nieko, net tepinelio neima.vargstu su pienlige ir dar kazkuom daugiau, o nuejus pas gydytoja 5 min neuztrunku kabinete kaip ji man greit recepta vaistams atspausdinus. o ir savo kraujo grupes nezinau jau 3cia menesi... neramu.
net buvo minciu( ju dar net ir yra) grizti i lt gimdyt , tik atbaido skrydis...
malonu buvo paskaityti jusu istorijas ir kad viskas laimingai. :))
 
AtileData: Pirmadienis, 2011-10-10, 6:43 PM | Žinutė # 15
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
Igridukai, labas3 labas3 labas3 labas3 o kodėl bijai skristi? gedaaa Man rodos galima nėščioms, tik pradžioje ir pabaigoje nerekomenduojama. Klystu?

Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
Forumas » TARP MŪSŲ MERGAIČIŲ - pokalbiai, grožis, sportas ir sveikata » MES UŽSIENYJE » GIMDYMAS SVEČIOJE ŠALYJE (Pasidalinkime savo gimdymo patirtimi užsienyje)
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search:


Copyright MyCorp © 2024