Tikra teisybė Mano vyras klausė manęs ar sakė tautybę- nes anglai jo darbovietėje mėgsta pasidomėti tikiais dalykais. Tai jis tikisi, jog anglai pagalvos, kad tai lenkai
Lai nepristinga laiko meilei, laiko poilsiui, laiko kilniems tikslams, laiko geriems draugams... Lai nepristinga laiko padaryti darbą, paspausti bičiuliui ranką... Lai nepristinga laiko įvertinti klaidas, paguosti verkiantį, pabučiuoti mylimą... Gražių ir laimingų artėjančių 2013 metų!
Reikalinga pagalba iš uk mamyčių - gal žinote patikimus siuntinių pervežėjus. Kad paimtų tašes (siuntinius) iš namų, ir pristatytų į namus, ir kad siuntinių neatidarinėtų??? Ačiū
Reikalinga pagalba iš uk mamyčių - gal žinote patikimus siuntinių pervežėjus. Kad paimtų tašes (siuntinius) iš namų, ir pristatytų į namus, ir kad siuntinių neatidarinėtų??? Ačiū
07702824018 mes naudojomes tais,labai greitai ir patogiai,lietuvoje prie duru nepristato,bet miestuose i sutartas vietas.
ute, o į kokį kraštą Lietuvoje reikia? Šiaip dėl tų nuo durų iki durų galiu pasakyt, esu kartą fb susipliekjus su vežėjais, kad neklaidintų žmonių su tom nesąmonėm, tai pamatytumėt, kiek buvo pasisiūliusių mano siuntinį į vietą pristatyt. O daiktus kartais ne vežėjai tikrina, o muitinė, bet tada turi būti lapas iš muitinės, kad tikrinta. Neverk, kad kas nors baigėsi. Nusišypsok, kad tai apskritai buvo. (G.G.Marquez)
ute, o į kokį kraštą Lietuvoje reikia? Šiaip dėl tų nuo durų iki durų galiu pasakyt, esu kartą fb susipliekjus su vežėjais, kad neklaidintų žmonių su tom nesąmonėm, tai pamatytumėt, kiek buvo pasisiūliusių mano siuntinį į vietą pristatyt. juokas1 O daiktus kartais ne vežėjai tikrina, o muitinė, bet tada turi būti lapas iš muitinės, kad tikrinta.
Mums reikia, kad pristatytų žemaitijoje, PLUNGĖJE. Man yra tekę girdėti nemažai istorijų, kad patys vairuotojai išknisa tašes (panašei kaip Krla buvo su siuntinuku)
Mums reikia, kad pristatytų žemaitijoje, PLUNGĖJE. Man yra tekę girdėti nemažai istorijų, kad patys vairuotojai išknisa tašes
man mama deda i deze,uzpakuoja,tai niekas nieko...o kas del is namu i namus,tai kaip sakiau,mamai is radviliskio paima ir jei ka mama ten vaziuoja pasiimti,nes po kaimus ar mazus miestelius nevazineja.o ten jie rasosi i knyga tases,registruoja,klijuoja tokius lapus kaip orouoste ant lagaminu,zodziu,niekada nenusivylem,o rizikavom vesti net labai brangius daiktus
man mama deda i deze,uzpakuoja,tai niekas nieko...o kas del is namu i namus,tai kaip sakiau,mamai is radviliskio paima ir jei ka mama ten vaziuoja pasiimti,nes po kaimus ar mazus miestelius nevazineja.o ten jie rasosi i knyga tases,registruoja,klijuoja tokius lapus kaip orouoste ant lagaminu,zodziu,niekada nenusivylem,o rizikavom vesti net labai brangius daiktus
Šaunu, reiks ir man jiems pasiskambinti sypsena2 Ačiū buckis1
Dar turiu vieną numeriuką, jie mano sesei nuvežė į radviliškį, į namus, dar ir sunešt padėjo, nes siuntinys buvo nemažas. 07853615263 Neverk, kad kas nors baigėsi. Nusišypsok, kad tai apskritai buvo. (G.G.Marquez)
utė, mes siunciam arba per klaipediecius arba per kretingiskiu,niekad nesam tureja jokiu problemu,nuo namu paima iki namu atveza... jei dar reik parasysiu numeriuka