|
Mes užsienyje
|
|
| irma | Data: Antradienis, 2011-08-16, 10:10 PM | Žinutė # 676 |
|
forumo gerbėja
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 2787
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 2
Statusas: Atsijungęs
| as tai visada prasau kad man nupirktu nidos arba gardziosios slapiankos,nevisi ja perka ,nes pvz uosviene paklausia ko norit lauktuviu sakau slapkes tai ideda ne tokios kokios prasau,kita kart jau sakau nereik nieko nes ko prasau neidedat,tai mat jei geda eit ir pirkt tokia slapenka,nes ji pati pigiausia,bet man ji skaniasuia nes megstu as ant sumustiniu uzsidedu slapkes surio ir i mikrobange,patys skaniausi sumustiniai tai va ka vezuosi,o seip daug ka perku is lenku parduotuves ,pvz jakobs kava zalia,ir seip visko yra pas juos,ir vaituku kokiu jau cia nerasi pvz zelionkes ,ar jodo.
|
| |
| |
| Jarmina | Data: Antradienis, 2011-08-16, 10:42 PM | Žinutė # 677 |
 forumo draugė
Žinutės: 1657
Apdovanojimai: 4
Reputacija: 1
| Mes tai iš lt prašom lašinukų, rūkytų dešrų, o šiaip visko yra. Galit vaistų pasiimt.
Neverk, kad kas nors baigėsi. Nusišypsok, kad tai apskritai buvo. (G.G.Marquez)
|
| |
| |
| burbuliukas | Data: Antradienis, 2011-08-16, 11:03 PM | Žinutė # 678 |
 forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 4160
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 4
| Quote (raska) mergikes o jus vezates kokio maito is lietuvos ar ne svarbiausia pasiimk vaistuku,nes cia nuo visu ligu tik paracetamolis as visada naturalaus medaus parsivezu,kai ligos uzpuola ir vaistazoliu visokiu ypac dabar,kai esu nervu kamuolys,tai melisos,neoro arbateliu parsiveziau dar prieskoniu visada parsivezu,o desru mes nesivezam,netoliese yra lietuviu-lenku parduotuve tai ten gali gaut ko sirdis geidzia
|
| |
| |
| raska | Data: Antradienis, 2011-08-16, 11:26 PM | Žinutė # 679 |
 forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
| aisku,aciu
Rasos saldainių karalystė
|
| |
| |
| Jarmina | Data: Antradienis, 2011-08-16, 11:33 PM | Žinutė # 680 |
 forumo draugė
Žinutės: 1657
Apdovanojimai: 4
Reputacija: 1
| Quote (burbuliukas) dar prieskoniu visada parsivezu,o desru mes nesivezam,netoliese yra lietuviu-lenku parduotuve tai ten gali gaut ko sirdis geidzia ant_debesies
Na taip medus labai gerai, aš tai kaimiškų dešrų vežuosi, nes tos lenkiškos jau nusibodę. Iš daiktų gali vežtis mėsmalę, čia tokių nėra(aišku jei važiuoji su mašina), tarkavimo mašinką. Geriausia viską sudėt į tašę ir padaryt siuntinį. Vyras pasiimtų. Nes lėktuvu ne viską galima prasivežti.
Neverk, kad kas nors baigėsi. Nusišypsok, kad tai apskritai buvo. (G.G.Marquez)
|
| |
| |
| raska | Data: Antradienis, 2011-08-16, 11:37 PM | Žinutė # 681 |
 forumo siela
| Quote (Jarmina) Iš daiktų gali vežtis mėsmalę, čia tokių nėra(aišku jei važiuoji su mašina), tarkavimo mašinką. mesmaliu sake elektriniu ten yra o tarkelkos man kaipir nereikia nes maniskiai nevelgo trkiu,na labai retai tai uzsiprasysim Neringutes kokio kugelaso
|
| |
| |
| neringutia | Data: Trečiadienis, 2011-08-17, 8:55 AM | Žinutė # 682 |
 forumo gerbėja
Žinutės: 2677
Apdovanojimai: 15
Reputacija: 6
| Quote (raska) Neringute tai zinau kad destu tona atsiveze... Ir ne tik,lasiakus,kumpiu,palendricos,saldainiu sokoladiniu,sokoladu,vaistu,medaus pamirsai paminet
|
| |
| |
| neringutia | Data: Trečiadienis, 2011-08-17, 9:03 AM | Žinutė # 683 |
 forumo gerbėja
| Quote (burbuliukas) dar prieskoniu visada parsivezu Vat pamirsau as ir paminet,prisiveziau daug Quote (burbuliukas) o desru mes nesivezam,netoliese yra lietuviu-lenku parduotuve tai ten gali gaut ko sirdis geidzia Vezuos visad,nes negausi naminiu pardese ir skonis ne toks,ka ir is lietuvines perkant O slapkes tai perkam lietuvineje,ar lenkinej. Tarkalkiu ir mesmaliu galim ir cia nusipirkti lietuvuneje yra,bet kaina tai triguba As atsiveziau mesmale,zadejau pirkt elektrine,bet LT kai buvom nusipirkau senovine uz 30lt. Raska elektrines brangios virs 100sw,na ir elektrine lieka elektrine,nezinai kada uzlinks
|
| |
| |
| dafniele | Data: Trečiadienis, 2011-08-17, 9:32 AM | Žinutė # 684 |
 forumo gerbėja
Grupė: Draugas
Žinutės: 2973
Apdovanojimai: 11
Reputacija: 10
| Quote (burbuliukas) svarbiausia pasiimk vaistuku o labai gerai kad parasete,nes as irgi galvoju kokiu vaikstu paimti su savim.ar visus vaistus galima pervezti?
|
| |
| |
| neringutia | Data: Trečiadienis, 2011-08-17, 10:59 AM | Žinutė # 685 |
 forumo gerbėja
| Quote (dafniele) o labai gerai kad parasete,nes as irgi galvoju kokiu vaikstu paimti su savim.ar visus vaistus galima pervezti? Kiek veziau ir siunciaus,tai visus iskaitant ir leidziamus su svirkstais
|
| |
| |
| dafniele | Data: Trečiadienis, 2011-08-17, 12:06 PM | Žinutė # 686 |
 forumo gerbėja
Grupė: Draugas
Žinutės: 2973
Apdovanojimai: 11
Reputacija: 10
| aciu nu dabar pas mane kitas galvos skausmas vyras vaziuoja su savo masina o mes lektuvu,manes kaip vienos neleidzia su 3vaikais imsiu mama.tai dabar galvoju jai 6.40iskrendam reikia ten butu 4.40??? kaip susitvarkyt kaip ta vezimeli ar pakuoti ar taip be ipokavimo pastatyti ir viskas o dar uzsakinesim bilietus per wizzairtai skambinau siandien jiems ir klausiu ar vezimelis kainuos sake taip jai nevirsis 32kg 70lt o jai virsys 140lt
|
| |
| |
| raska | Data: Trečiadienis, 2011-08-17, 12:47 PM | Žinutė # 687 |
 forumo siela
| Quote (neringutia) bet LT kai buvom nusipirkau senovine uz 30lt. tai man ir reikes nusipirkti,nes matau kad man nepaskolinsi
dafniele, tai jau rimtai vaziuosit
man tai reikia antibijotiku dar nusipirkti,gerai kad mano tetule vaistines vedeja tai be receptuku parduos
|
| |
| |
| neringutia | Data: Trečiadienis, 2011-08-17, 1:57 PM | Žinutė # 688 |
 forumo gerbėja
| Quote (raska) nes matau kad man nepaskolinsi O kas tau sake tai ar pati susimastei tokia blevyzga
|
| |
| |
| neringutia | Data: Trečiadienis, 2011-08-17, 2:02 PM | Žinutė # 689 |
 forumo gerbėja
| dafniele, o su kokia kompanija skrendate
|
| |
| |
| neringutia | Data: Trečiadienis, 2011-08-17, 2:03 PM | Žinutė # 690 |
 forumo gerbėja
| Quote (raska) ,gerai kad mano tetule vaistines vedeja tai be receptuku parduos Pasigyrei mums ir atvesi ir vaikam
|
| |
| |
|