Mes užsienyje
| |
ausrotea | Data: Šeštadienis, 2010-04-24, 9:54 PM | Žinutė # 46 |
forumo tauškutė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 4166
Apdovanojimai: 34
Reputacija: 14
Statusas: Atsijungęs
| Bet mes toli viena nuo kitos, kainos gali stipriai skirtis.
|
|
| |
ausrotea | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 2:48 PM | Žinutė # 47 |
forumo tauškutė
| Noriu namoooooooooooooooooooo pas mamąąąąąąąąąąą
|
|
| |
pumpurelis | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 2:51 PM | Žinutė # 48 |
forumo veteranė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 58
Reputacija: 13
| Quote (ausrotea) pas mamąąąąąąąąąąą rimtai pasiilgai namų,o tai vasara važiuokit su mašina visi navigacinę tik įsigyk ir lekiat,ar bijai ,o kas atsitiko jug tau lyg patiko čia ,gal tik laikinai čia toks užėjo,kaip manai
|
|
| |
ausrotea | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 2:55 PM | Žinutė # 49 |
forumo tauškutė
| Kas tie visi, aš viena su dviem vaikais baik juokus, skolose mirkstu, kokia dar Lietuva šiandien man depresija musiau, namo užsimaniau
|
|
| |
pumpurelis | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 3:05 PM | Žinutė # 50 |
forumo veteranė
| Quote (ausrotea) skolose mirkstu tai gal biški palengvės,kai gausi už vaikučius galine data sugražina ,tai gal kiek lengviau bus
|
|
| |
ausrotea | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 6:16 PM | Žinutė # 51 |
forumo tauškutė
| Aplankė seselė, mažiaus nerado namie pagyrė, kad namai švarūs paplepėjom rūpimais klausimais, ketvirtadienį skiepysim mažiuką...
|
|
| |
ausrotea | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 6:18 PM | Žinutė # 52 |
forumo tauškutė
| Ai dar paprašiau rekomenduoti vitaminų, tai sakė nereikia, jei gerai valgo ir pieną geria
|
|
| |
ausrotea | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 6:19 PM | Žinutė # 53 |
forumo tauškutė
| Dėl mažo hemoglobino pasakiau, sakė čia spec tokių tyrimų periodiškai nedaro (aplamai kraujo tyrimus retai daro), tai kai eisim kada apsilankyt, tai pasiprašyt sakė, kad pasidarytume hemoglobino tyrimą...
|
|
| |
pumpurelis | Data: Antradienis, 2010-04-27, 7:03 AM | Žinutė # 54 |
forumo veteranė
| Quote (ausrotea) Dėl mažo hemoglobino pasakiau, sakė čia spec tokių tyrimų periodiškai nedaro (aplamai kraujo tyrimus retai daro), tai kai eisim kada apsilankyt, tai pasiprašyt sakė, kad pasidarytume hemoglobino tyrimą pas mus vienai mergaitei pastoviai skaudėdavo galvą ,sukdavosi galva ir silpna būdavo pasėdi vaikas mokykloj ir eina namo ,nes nebegali išbūt pamokose ir kada tėvai paparašė kraujo tyrimų ,sako o kam jums jie užteks šlapimo,sako kraujo tyrimas labai retiems atvejams,o man kas mėn daro deja,bado ir bado ,keista ,kad pas tave net į namus atėję buvo,pas mane buvo atėję tik kai gimė visą mėn vaikšto.O tu jam žuvies taukų neduodi ,man vaikystėj ir mažas hemoglobino kiekis visad budavo ir matai paskui kokios rimtos bėdos užpuolė,pasikonsultuok kai turėsi galimybę su Lietuvos gydytojais
|
|
| |
ausrotea | Data: Antradienis, 2010-04-27, 7:06 AM | Žinutė # 55 |
forumo tauškutė
| Quote (pumpurelis) pas mus vienai mergaitei pastoviai skaudėdavo galvą ,sukdavosi galva ir silpna būdavo pasėdi vaikas mokykloj ir eina namo ,nes nebegali išbūt pamokose ir kada tėvai paparašė kraujo tyrimų ,sako o kam jums jie užteks šlapimo,sako kraujo tyrimas labai retiems atvejams,o man kas mėn daro deja,bado ir bado ,keista ,kad pas tave net į namus atėję buvo,pas mane buvo atėję tik kai gimė visą mėn vaikšto.O tu jam žuvies taukų neduodi ,man vaikystėj ir mažas hemoglobino kiekis visad budavo ir matai paskui kokios rimtos bėdos užpuolė,pasikonsultuok kai turėsi galimybę su Lietuvos gydytojais Čia eina į namus, žiūrėti kaip vystosi. Klausinėjo keistų dalykų, tokių kaip pvz ar vaikšto ar kalba supranta. Tipo jei pasakyčiau eik užsimauk batus ar suprastų, sakau žinoma... Juk jam 2 metukai Tai tą kraujuką padarys, kai prašysiu...
|
|
| |
pumpurelis | Data: Antradienis, 2010-04-27, 7:12 AM | Žinutė # 56 |
forumo veteranė
| Quote (ausrotea) Tipo jei pasakyčiau eik užsimauk batus ar suprastų, sakau žinoma gal jie nori padaryti vaiko ligos istoriją ,ir kadangi jie patys jo negali paklausti tokių dalykų ,tai negali įsitikinti,kad jis vystosi pagal laiką ,o jei būtų jį stebėję nuo gimimo tai būtų matę jo vystimosi raidą,o neprašė tavęs iš Lietuvos skiepų paso ,mūsų tai prašė
|
|
| |
ausrotea | Data: Antradienis, 2010-04-27, 7:21 AM | Žinutė # 57 |
forumo tauškutė
| Quote (pumpurelis) gal jie nori padaryti vaiko ligos istoriją ,ir kadangi jie patys jo negali paklausti tokių dalykų ,tai negali įsitikinti,kad jis vystosi pagal laiką ,o jei būtų jį stebėję nuo gimimo tai būtų matę jo vystimosi raidą,o neprašė tavęs iš Lietuvos skiepų paso ,mūsų tai prašė Prašė ir prašė sutikimo skiepui. Nuo meningito ir dar vienos ligos. Daviau sutikima. Draugė nuves ketvirtadienį paskiepyt
|
|
| |
ausrotea | Data: Antradienis, 2010-04-27, 7:23 AM | Žinutė # 58 |
forumo tauškutė
| Man dėl didesnio vaikino neramu penktadienį vėl eisim, darys tyrimus ir reiks laukt atsakymo kažkiek
|
|
| |
pumpurelis | Data: Antradienis, 2010-04-27, 7:37 AM | Žinutė # 59 |
forumo veteranė
| Quote (ausrotea) Man dėl didesnio vaikino neramu o kas jam
|
|
| |
ausrotea | Data: Antradienis, 2010-04-27, 7:39 AM | Žinutė # 60 |
forumo tauškutė
| Quote (pumpurelis) o kas jam Širdies ūžesys...
|
|
| |
|