|
Mes užsienyje
|
|
| raska | Data: Sekmadienis, 2011-05-22, 10:01 PM | Žinutė # 556 |
 forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
Statusas: Atsijungęs
| Quote (burbuliukas) kitur gali tureti su savim iki pat lektuvo va tas man svarbiausi,kad galeciau iki lektuvo nuvaziuoti,ji ten kaip suprantu reikes sulankstyti,o as tundra nemoku,teks per vasara praktikuotis
Rasos saldainių karalystė
|
| |
| |
| neringutia | Data: Pirmadienis, 2011-05-23, 9:48 AM | Žinutė # 557 |
 forumo gerbėja
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 2677
Apdovanojimai: 15
Reputacija: 6
| Quote (raska) Quote (burbuliukas) kitur gali tureti su savim iki pat lektuvo va tas man svarbiausi,kad galeciau iki lektuvo nuvaziuoti,ji ten kaip suprantu reikes sulankstyti,o as tundra nemoku,teks per vasara praktikuotis Su rynaru skrendant,kudikiui priklauso nemokamai vezimas arba automobiline kedute. Vezima turesi atzymeti,kur priduosi bagaza ten atzymes tavo vezima,na uzdes tokia pat juostele kaip ant lagaminu. Prie lektuvo turesi sulankstyti ir palikti.o kai atskrisi irgi rasi padeta prie lektuvo Na iki lektuvo sunkoka tau su vezimu bus nusigabenti,nes kai prieisi jaupaskutine patikra pries ilaipinima,sueisite i toki koridoriu ten jau turesi vezima susilankstyti nes spustis ir dar laiptai kol iseisi i lauka,o paskui vel issiskleisti ,nuvaziuot iki lektuvo ir vel sulankstyti vien tik vargo. Jau tavo Ugnius bus vyras,tai geriausia tureti lengva,sportini vezimuka 
|
| |
| |
| Krla | Data: Pirmadienis, 2011-05-23, 12:00 PM | Žinutė # 558 |
 forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| Quote (raska) merginos,kas keliavot su leliukais,kaip su vezimeliais lektuve...papasakokit na,mes su mazyle keliavom masina i lietuva,bijojau kad reks visa laika,nebus kur detis,bet kiek maciau is anksciau,tai dar su lietuvos avialinijom,tai su kudikiais pirmiausiai laipina i lektuva,per raynerius jei nori pirma patekt,tai turi uzsisakyti pirmenybe(kainuoja apie 40lt manau).lengviausiai tau butu su vezimu-sketuku,vaziuotum iki pat lektuvo,o paskui sulankstai ir viskas,nieko vietos neuzima.jei jau sedi tai pats geriausias variantas manau,mes jei vaziuosim rudeni i lt,tai irgi su tuo "sketuku" keliausim.be to,manau gali pasiskambinti i kauno orouosta ir pasiklausineti kaip ir kas
|
| |
| |
| raska | Data: Pirmadienis, 2011-05-23, 12:11 PM | Žinutė # 559 |
 forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
| Quote (neringutia) Jau tavo Ugnius bus vyras,tai geriausia tureti lengva,sportini vezimuka tai mano nedidukas ir yra
Rasos saldainių karalystė
|
| |
| |
| neringutia | Data: Pirmadienis, 2011-05-23, 1:53 PM | Žinutė # 560 |
 forumo gerbėja
Žinutės: 2677
Apdovanojimai: 15
Reputacija: 6
| Quote (raska) tai mano nedidukas ir yra galvojau kad didelis
|
| |
| |
| MEINARDAS | Data: Šeštadienis, 2011-05-28, 2:39 PM | Žinutė # 561 |
 naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 52
Apdovanojimai: 0
Reputacija: 2
| Mes jau svecioj saly,6meteliai kaip,anksciau dar planavom gryzt i Lt dabar vis dazniau pakalbam kad turbut liksim cia!Sutinku del diskriminacijos,jie nelabai mus isileidzia i savo rata,ziuri kreivai,kai dabar didele bedarbyste pyksta jog mes turim darbus Kalbos barjeras manau bus visada,nors as cia priklausau apskritajam stalui savivaldybej ir teises laikaus dabar cia ispanu kalba,bet vistiek manau kad truksta man dar labai daug iki gero kalbejimo,taisiklingo O gryzt nebegalvojam tai todel,kad,na visu pirma vyresnele cia mokaus jau 6metai,kaip jai reiktu adaptuostis Lt,visu antra kai atvaziavau cia buvau viena,labai ilgejausi savu(teveliu,sesers...(dabar maniskiai jau irgi cia tad lengviau,esame isitvirtine cia vyras turi nuolatini darba,as pabaigus dekretines atostogas irgi grysiu i darbus,tad gryzt i Lt butu per didelis smugis mums visiems Nors prisipazinsiu traukia namai
|
| |
| |
| meskute75 | Data: Antradienis, 2011-05-31, 11:21 AM | Žinutė # 562 |
 naujokė
Žinutės: 1
Apdovanojimai: 1
Reputacija: 0
| sveikos visos uzsienietes.mamytes.kaip jums sekasi kuom gyvenat? as naujoke,esu is airijos ,jau 7 metai cia gyvenam.gyvenam tetoli corko miestogal kas yra is cia?
|
| |
| |
| Atile | Data: Antradienis, 2011-05-31, 11:39 AM | Žinutė # 563 |
 forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
| meskute75, sveikute malonu kad radai mus.
Žiūriu užsieniečių daugiau turim nei vietinių
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
| |
| |
| salele | Data: Trečiadienis, 2011-06-01, 1:45 PM | Žinutė # 564 |
 naujokė
Žinutės: 188
Apdovanojimai: 4
Reputacija: 0
| sveikos jau senai cia ir buvau uzsukus,kaip prisijungiau tai tik is 3 karto prijunge jau maniau kad uzblokavo bet viskas tvarkoj.as pastebejau kad kaip mes uzsienieciai lietuviai kaip einame gatve tai stengemes nekalbeti garsiai nes nevisi norime kad kazkas kitas zinotu kad esi is lt ir suprastu ka kalbi,stengiames nesakyt nieko,o va kaip forume tai mamytes sauniai bendrauja. gal kas kavutes.as irgi noreciau turet cia draugiu bet va kad kaip paskaitineju daugelis mamyciu gyvena tai corke,dubline,tolokai
|
| |
| |
| rasa85 | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-16, 11:12 PM | Žinutė # 565 |
 forumo tauškutė
Žinutės: 3663
Apdovanojimai: 12
Reputacija: 1
| salele as tau ir pritariu as taip pat elgiuosi gatveje ar parduotuvese stengiuos nekalbeti ir vyra pastoviai raminu kad nieko nesakytu,man nemalonu kad girdetu mane kalbancia kita kalba...gal mes lietuviai taip yprate bet va lenkai atvirksciai tarsi jie cia gyventu nesigedina rekia nesvarbu kur jie yra gatveje,parduotuveje pas mus kaimynu daug lenku tai toks vaizdas lyg lenkijoje gyvenu....Mes gyvenam Waterford
Message edited by rasa85 - Šeštadienis, 2011-06-18, 12:21 PM |
| |
| |
| utė | Data: Šeštadienis, 2011-06-18, 10:27 PM | Žinutė # 566 |
 forumo draugė
Žinutės: 1255
Apdovanojimai: 7
Reputacija: 8
| Sveikos mamytes uzsienietes Daug nauju veidu-malonu susipazinti O mes bendraujam tik lietuviskai-visur As pazystu tokia mama (nekalbanti daug angliskai),kuri eidama su paaugle mieste kalbejo lietuviskai ir dukra pareiskusi jai,kad su ja kalbetu tik angliskai, nes jai geda....Tai as nenoriu,kad paauges sunus man taip pasakytu
|
| |
| |
| rasa85 | Data: Šeštadienis, 2011-06-18, 11:28 PM | Žinutė # 567 |
 forumo tauškutė
Žinutės: 3663
Apdovanojimai: 12
Reputacija: 1
| Quote (utė) As pazystu tokia mama (nekalbanti daug angliskai),kuri eidama su paaugle mieste kalbejo lietuviskai ir dukra pareiskusi jai,kad su ja kalbetu tik angliskai, nes jai geda....Tai as nenoriu,kad paauges sunus man taip pasakytu mano dukryte eina pirmi metai i mkla bet jua pradeda su manim angliskai kalbet nu ir as pasneku su ja,dukra pamokau
|
| |
| |
| utė | Data: Sekmadienis, 2011-06-19, 11:04 PM | Žinutė # 568 |
 forumo draugė
Žinutės: 1255
Apdovanojimai: 7
Reputacija: 8
| Labas mamytes
Noriu pasiklaust Anglijoje gyvenanciu mamyciu-gal ka zinote apie pinigelius gimus cia antram vaikui. Be child benefitu nieko negauni-kazkokios tai ismokos? Galvojau, kad priklauso 500 svaru, bet akusere paaiskino, kad sie pinigeliai skiriami gimus tik pirmajam vaikui ir seimai kuri ne daug uzdirba. Gal kas ka zinot?
|
| |
| |
| burbuliukas | Data: Sekmadienis, 2011-06-19, 11:12 PM | Žinutė # 569 |
 forumo tauškutė
Žinutės: 4160
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 4
| Quote (utė) Galvojau, kad priklauso 500 svaru, bet akusere paaiskino, kad sie pinigeliai skiriami gimus tik pirmajam vaikui ir seimai kuri ne daug uzdirba. Gal kas ka zinot? labukas na kiek as zinau,tai tuos 500 gauni uz kiekviena vaika,tik jei gimdai dvynukus vistiek gauni tik 500. tik juos reik susitvarkyt iki tol kol vaikas bus 3 menesiuku. pabandyk issiust forma,juk blogiau nebus
|
| |
| |
| pumpurelis | Data: Pirmadienis, 2011-06-20, 5:25 AM | Žinutė # 570 |
 forumo veteranė
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 59
Reputacija: 13
| raska ,as ka tik parskridau lektvu su vezimeliu moket papildomai nereikia tik turi butinai registruoti vezima ten kur priima tases uzdeda toki lipduka ir keliaujat toliau iki lektuvo paskui jau paiima pries pat lektuva ir atiduoda su bagazu
|
| |
| |
|