|
Mes užsienyje
|
|
| neringutia | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-28, 4:20 PM | Žinutė # 466 |
 forumo gerbėja
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 2677
Apdovanojimai: 15
Reputacija: 6
Statusas: Atsijungęs
| Pas mane siandiena balandeliai Galima viska pasidaryti tik tarkavimo masinos reikia,as cia neradau pirkti tai is lt atsiveziau. Maistas yra skanaus ir ne,labai daug pusfabrikaciu,tik ikisai pasildei ir viskas,o mes tai daug gaminam mesa sudyta (zalia)parduotuvese,mes perkam is lenku kiauliena,bet man ne tokia kaip is lietuvisko kaimo ,na bobutes uzauginta vartojam daug vistienos nes pigi perkam ir ju maisto. Va o jei noresi vedaru tai zarnu tik lietuviu pardej galim tik rasti,ir siaip tokiu kaip subproduktu nera
|
| |
| |
| Sharpeja | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-28, 4:27 PM | Žinutė # 467 |
 forumo draugė
Žinutės: 1911
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
| Na vėdarai nėra mūsų mėgstamas maistas, užteks jų pavalgyti kai į svečius pas mamą gryšim o kad balandėlius ir cepelinus galima pasidaryti tai šaunu, nes atsimenu kai buvau pas pažystamus Londone tai verkė,kad cepelinai nesigauna nes bulvės be krakmolo o ir lašinius su rūkyta dešra kurią mes jiems davėm,po gabaliuką vakarais ragaudavo kaip delikatesą kiek pamenu svogūnas irgi neturi tokio aitrumo kaip lietuviški
|
| |
| |
| Sharpeja | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-28, 4:28 PM | Žinutė # 468 |
 forumo draugė
| neringutia, o Tu niekur nedirbi?
|
| |
| |
| raska | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-28, 4:36 PM | Žinutė # 469 |
 forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
| Sharpeja, Neringa ten mesa perka cielom kiaulem
Rasos saldainių karalystė
|
| |
| |
| neringutia | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-28, 4:36 PM | Žinutė # 470 |
 forumo gerbėja
| Quote (Sharpeja) Na vėdarai nėra mūsų mėgstamas maistas, užteks jų pavalgyti kai į svečius pas mamą gryšim o kad balandėlius ir cepelinus galima pasidaryti tai šaunu, nes atsimenu kai buvau pas pažystamus Londone tai verkė,kad cepelinai nesigauna nes bulvės be krakmolo o ir lašinius su rūkyta dešra kurią mes jiems davėm,po gabaliuką vakarais ragaudavo kaip delikatesą kiek pamenu svogūnas irgi neturi tokio aitrumo kaip lietuviški Va kas liecia bulves tai taip bet mes atsirinkom kurios geros ir is ju viskas iseina rukytos desros ir lasinuku yra lietuvinej pirkti ,bet labai brangus ir lenkisku produktu daug privezta Na man svogunai tokie pat,as valgau raudonus o zalius tik dedu visur.
|
| |
| |
| Sharpeja | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-28, 4:40 PM | Žinutė # 471 |
 forumo draugė
| Quote (raska) Sharpeja, Neringa ten mesa perka cielom kiaulem Sudie mano graži figūra
|
| |
| |
| neringutia | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-28, 4:40 PM | Žinutė # 472 |
 forumo gerbėja
| Quote (Sharpeja) neringutia, o Tu niekur nedirbi? Siuo metu dirbu aukle savo namuose dirbau desreliu fabrike,bet kol mazajai sueis 4 metukai tai turbut niekur nedirbsiu rimtai,siaip vaikiukus saugosiu dar vakarinio darbuko pasiieskosiu pasivalyti ar vel kokiu desru pasukti
|
| |
| |
| neringutia | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-28, 4:41 PM | Žinutė # 473 |
 forumo gerbėja
| Quote (raska) Sharpeja, Neringa ten mesa perka cielom kiaulem aha kaip drambliai tos kiaules
|
| |
| |
| neringutia | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-28, 4:43 PM | Žinutė # 474 |
 forumo gerbėja
| Quote (Sharpeja) Sudie mano graži figūra as vis niekaip nenumetu cia savo kilu kuriuos po gimdymo uzsiauginau
|
| |
| |
| Sharpeja | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-28, 5:23 PM | Žinutė # 475 |
 forumo draugė
| Quote (neringutia) Siuo metu dirbu aukle savo namuose Šaunuolė Va pakalbėjau čia su Tavim, vėl optimizmo pasikroviau 
|
| |
| |
| Jarmina | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-28, 5:32 PM | Žinutė # 476 |
 forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1657
Apdovanojimai: 4
Reputacija: 1
| Pas mus tai lietuviškoj parduotuvėj yra pirkti ir tarkavimo mašinų. O šiaip gaminamės tai viską, ko tik užsinorim, nes kainos nedidelės, ir galima rasti tau tinkančių produktų.
Neverk, kad kas nors baigėsi. Nusišypsok, kad tai apskritai buvo. (G.G.Marquez)
|
| |
| |
| raska | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-28, 5:45 PM | Žinutė # 477 |
 forumo siela
| Quote (Sharpeja) Sudie mano graži figūra Quote (Jarmina) nes kainos nedidelės, ir galima rasti tau tinkančių produktų. tai ne lietuvoje bananu kilas 5 lt kainuoja 
|
| |
| |
| Sandrulia7 | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-28, 5:46 PM | Žinutė # 478 |
 forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
| raska, aš kai paskaitau ką merginos rašo, gyvenančios ne LT, tai taip ir norisi krautis šmutkes ir lėkti iš LT...
|
| |
| |
| raska | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-28, 5:57 PM | Žinutė # 479 |
 forumo siela
| Quote (Sandrulia7) raska, aš kai paskaitau ką merginos rašo, gyvenančios ne LT, tai taip ir norisi krautis šmutkes ir lėkti iš LT... zinok man tokios pacios mintys 
|
| |
| |
| Sharpeja | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-28, 6:21 PM | Žinutė # 480 |
 forumo draugė
| Vargšė Lietuva, kas beliks iš jos kai tokios šeimininkės išvažiuos, savo restoranus paatsidarynės, beliks tik močiūtės laukuose ožkytes beganančios
|
| |
| |
|