As jau pakeiciau tris namus , tai nei vieno nebuvo palikto svaraus
Quote (pumpurelis)
o kas gyeno pries jus lietuviai ar kas kiti gedaaa
man atrodo labai didelio skirtumo neturi, o ypac jei anglai arba babajai gyvena pries tai tai siaubas kazkoks na lietuviai kai kurie palieka svarius , bet ne visi
Mes neseniai grizome is Lietuviu baznyteles, tai tokia rami jauciuosi Labai patiko mazyliui piemeneliu misios, tik zmoniu labai daug!!! Na ka mergaites linksmu jums Sv. Kaledu.......o as begu seniu pabuti ir padeti dovanas Nes mazylis jau net svajojo pries uzmiegant , tai bus dziaugsmo kad jau Kaledos!!!
man atrodo labai didelio skirtumo neturi, o ypac jei anglai arba babajai gyvena pries tai tai siaubas kazkoks
Pritariu tau tikrai. Prieš mus gyvenai lietuviai su latviais. Tai kasdien vis dar vaikšto su kokiom nors absurdiškom priežastim pasmalsaut. Kadangi rusiškai nemoku , tai pasakau, kad nesuprantu nieko ir jie nueina nieko nepešę. :D
Neverk, kad kas nors baigėsi. Nusišypsok, kad tai apskritai buvo. (G.G.Marquez)
Man patiko frazė pasakyta seriale "moterys meluoja geriau" : 6 iš 10 lietuvių serga depresija o kiti 4 išvykę į užsienį Šypsenaturiveidrodinįefektą.Jeišypsosiestu -šypsosisir tau.
Sveikutes, mes irgi uzsieni gyvanam. isvaziavom pusmeciui uzsidirbti,o va jau beveik 6 metai kaip cia ir maziukas musu cia gime nors ir nelabai norisi atgal i Lietuvele,juk ten taip sunku,o ypac kai pripranti pirkti ka nori
pumpurelis, gal netycia ir pazystamos,nors as rotherhame labai retai bunu
Quote (uzsienete)
Pazystomu ieskai
ne neiskau tiesiog pamaniau kad taip gali but ,nes labai arti miestai isdeste Burbuliuk as ir cia sesi metai ,o ka dirbi pasakok tiksliau kur ir pasakysiu pazystu ar ne