...
 SVEČIUOSE PAS ŠEIMININKUTES -5 TEMA - Page 98 - Forumas
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum moderator: Krla  
SVEČIUOSE PAS ŠEIMININKUTES -5 TEMA
raskaData: Ketvirtadienis, 2012-05-03, 3:46 PM | Žinutė # 1
forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
Statusas: Atsijungęs


Šeimininkutės,
Artėja gražiausios metų šventės - šv.Kūčios,šv.Kalėdos ir Naujieji metai. Kiekvienais metais norisi pagaminti kažką naujo ir skanaus.Tad kviečiu visas norinčias prisijungti ir ruoštis didžiosioms šventėms kartu - nuo kuklios Kūčių silkės iki gardžių Kalėdinių pyragų
mirkt s12069
 
raskaData: Penktadienis, 2013-11-29, 0:47 AM | Žinutė # 1456
forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
Statusas: Atsijungęs
as pirma atsivilkau,smagu matyti nauja gaspadine.Tegul tavo sluota gerai sluoja,keptuves nesvyla,ir namai buna pilni sveciu :) 10

Rasos saldainių karalystė

 
KrlaData: Penktadienis, 2013-11-29, 0:53 AM | Žinutė # 1457
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
Quote raska ()
as pirma atsivilkau,smagu matyti nauja gaspadine.Tegul tavo sluota gerai sluoja,keptuves nesvyla,ir namai buna pilni sveciu :)

aciu labai ,smagu girdeti 000202BA 000202BA 000202BA


 
virginijakData: Penktadienis, 2013-11-29, 1:32 PM | Žinutė # 1458
forumo pleputė
Grupė: Fotošopo mylėtoja
Žinutės: 6137
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 2
Statusas: Atsijungęs
Quote Krla ()
pazadu daug naujienu,daug receptu ir visko daug skanaus,darysiu as ir darysit jus

oj laukiam laukiam..... liuks sypsena2


]
Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
 
snieguoliukeData: Penktadienis, 2013-11-29, 4:31 PM | Žinutė # 1459
forumo senbuvė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 7301
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 14
Statusas: Atsijungęs
merginos ar darėt kuri karamelinį ganašą gedaaa gedaaa susinervavau, nes kelis kartus neišėjo 00020288 00020288 o kaip jūs darot sviestinį kremą?

Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
 
katciaData: Penktadienis, 2013-11-29, 4:48 PM | Žinutė # 1460
forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
Statusas: Atsijungęs
Quote snieguoliuke ()
o kaip jūs darot sviestinį kremą?


sviestinis kremas pagal kurį aš dariau iš interneto, bet aš dėčiau automatiškai mažiau kondensuoto, nes man perdaug saldus pasirodė:

200g sviesto 72 %
0,5 indelio kondensuoto pieno (arba rududu)

Abu produktai būtinai turi būti kambario temperatūros!

Sviestą plakame iki purumo ir kol padvigubėja ar net patrigubėja.
Tada po truputį, per kokius 3 kartus įplakame kondensuotą pieną.

Šis kremas labai tinka ir pertepimams ir aptepti tortus prieš puošiant juos bezė arba dengiant mase, pastilažu.

Į kremą galima įpilti truputį konjako, brendžio, taip pat stiprios atvėsusios kavos (šiai normai ~ 75 ml), įpilti mėgiamų kvapų.


 
katciaData: Penktadienis, 2013-11-29, 4:49 PM | Žinutė # 1461
forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
Statusas: Atsijungęs
Quote snieguoliuke ()
merginos ar darėt kuri karamelinį ganašą

aš irgi nusižiūrėjau snikerini tortą, bet kažkaip lb jau sudėtingai man pasirodė.. gedaaa


 
VijolėData: Penktadienis, 2013-11-29, 5:01 PM | Žinutė # 1462
forumo numylėtinė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
Statusas: Atsijungęs
oi nekalbėkit tokiom aukštom frazėm, ba aš nesupratau nieko 111 111 111


facebook
 
katciaData: Penktadienis, 2013-11-29, 10:56 PM | Žinutė # 1463
forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
Statusas: Atsijungęs
Quote Vijolė ()
oi nekalbėkit tokiom aukštom frazėm, ba aš nesupratau nieko

60a04077f8a783fedac0c7a71300bf52 60a04077f8a783fedac0c7a71300bf52 60a04077f8a783fedac0c7a71300bf52 60a04077f8a783fedac0c7a71300bf52


 
KrlaData: Penktadienis, 2013-11-29, 11:35 PM | Žinutė # 1464
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
Quote katcia ()
aš irgi nusižiūrėjau snikerini tortą, bet kažkaip lb jau sudėtingai man pasirodė..

nieko ten mandro... jei jau aš porą kartų dariau,tai ir tu padarysi 71


 
raskaData: Šeštadienis, 2013-11-30, 12:12 PM | Žinutė # 1465
forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
Statusas: Atsijungęs
71 ir man labai idomu tas ganasas,kaip ir Snieguoliukei : 71

Rasos saldainių karalystė

 
KrlaData: Šeštadienis, 2013-11-30, 5:03 PM | Žinutė # 1466
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
dariau garsųjį KURŠĖNŲ VYNIOTINĮ begu manau pavyko begu
pavandykit ir jūs mirkt

Tešlai:
4 kiaušiniai
4 šaukštai cukraus
4 šaukštai miltų

Įdarui:

180 gr. sviesto (pakelis)
180 gr. desertinės arba kreminės varškės (pakelis)
0.5 indelio saldinto kondensuoto pieno

Biskvitas. Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi iki purumo. Sudėti miltus, gerai išmaišyti. Iki standumo išplakti baltymus ir sudėti į trynių masę. Tinkamai išplaktų baltymų paviršius yra lygus, blizgantis, ne porėtas, ir apvertus dubenį baltymai turi laikytis jame, neslysti, nekeisti padėties! Labai atsargiai šaukštu išmaišyti tešlą iki vientisos masės. Tešla turi būti puri, nesukritusi. Pilti tešlą ant kepimo popieriumi išklotos orkaitės skardos (manosios išmatavimai 32 x 35 cm), paskirstyti ją tolygiai per visą skardos dydį. Kepti iki 200 C įkaitintoje orkaitėje 12-15 min. Iškepusį biskvitą iš karto suvynioti ir atvėsinti.

Įdaras. Iki purumo išplakti minkštą sviestą. Plakant po truputį pilti kondensuotą pieną. Galiausiai sudėti varškę ir viską gerai išmaišyti iki vientisos masės. Išvynioti atvėsusį biskvitą, ant jo užtepti varškės įdarą, ir vėl suvynioti į vyniotinį. Palaikyti šaldytuve apie 2 val. Apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!

receptas is http://aj-receptai.blogspot.com/2010/03/kursenu-vyniotinis.html

P.S. nurodytas kepimo laikas buvo 10-15min,aš nustačiau 12min,bet buvo man per daug,virsus parudo,ir patys kraščiukai buvo trapūs tai lūžinėjo,bet kitą kartą kepsiu tik 10min ar mažiau,ziūrėsiu,kad būtų šviesus paviršius.Žiūrėsiu,koks skonis gavosi mirkt


 
KrlaData: Šeštadienis, 2013-11-30, 7:19 PM | Žinutė # 1467
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
einu žiūrėti savo kuršėnų pyrago,ir jums atnešiu 7

 
KrlaData: Šeštadienis, 2013-11-30, 7:20 PM | Žinutė # 1468
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
snieguoliuke, kaip tabo balius? kaip tortai pavyko?

 
katciaData: Šeštadienis, 2013-11-30, 7:28 PM | Žinutė # 1469
forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
Statusas: Atsijungęs
Quote Krla ()
einu žiūrėti savo kuršėnų pyrago,ir jums atnešiu

aš gaminau praeitą savaitę, bet neišlaukė mano vyrai iki kol pilnai sustings 60a04077f8a783fedac0c7a71300bf52 :60a04077f8a783fedac0c7a71300bf52: ir taip surijo gedaaa 60a04077f8a783fedac0c7a71300bf52 :60a04077f8a783fedac0c7a71300bf52:

P.s. pagal tą patį receptą ir aš dariau, tik dar uogienės pridėjau


 
KrlaData: Šeštadienis, 2013-11-30, 8:36 PM | Žinutė # 1470
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
Quote katcia ()
pagal tą patį receptą ir aš dariau, tik dar uogienės pridėjau

ir as 60a04077f8a783fedac0c7a71300bf52 plonai patepiau braskių uogiene ir tada kremas ant viršsau.
jau pragavau,žinokit skonis primena perteptų vaflių tortą( manau,kad dėl uogienės) ,man patiko begu


 
Search:


Copyright MyCorp © 2024