SVEČIUOSE PAS ŠEIMININKUTES -5 TEMA
|
|
raska | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-03, 3:46 PM | Žinutė # 1 |
 forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
Statusas: Atsijungęs
|
Šeimininkutės, Artėja gražiausios metų šventės - šv.Kūčios,šv.Kalėdos ir Naujieji metai. Kiekvienais metais norisi pagaminti kažką naujo ir skanaus.Tad kviečiu visas norinčias prisijungti ir ruoštis didžiosioms šventėms kartu - nuo kuklios Kūčių silkės iki gardžių Kalėdinių pyragų
|
|
| |
Krla | Data: Penktadienis, 2012-11-23, 7:00 AM | Žinutė # 856 |
 forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| Quote (snieguoliuke) aš šiandien bandžiau kepti medaus pyrago lakštus ryt tepsiu s kremu kažin kaip gausis
|
|
| |
dafniele | Data: Penktadienis, 2012-11-23, 11:12 AM | Žinutė # 857 |
 forumo gerbėja
Grupė: Draugas
Žinutės: 2973
Apdovanojimai: 11
| o as vakar taip uzsinorejau troskintu sirdeliu su pievagrybiais.tai siandien darysiu
|
|
| |
raska | Data: Pirmadienis, 2012-11-26, 10:58 AM | Žinutė # 858 |
 forumo siela
| Krla ,noriu info.Kiek vienam neitin mazam tortui sunaudoji aisingo? as nusipirkau gatava(iskociota) marcipanini ir zinok truko na kokiu 5mm iki apacios,papasakok placiau man apie ta reikala,kiek laiko dziusta tavo gelytes ir t.t. aciu
Rasos saldainių karalystė
|
|
| |
Krla | Data: Pirmadienis, 2012-11-26, 11:51 AM | Žinutė # 859 |
 forumo senbuvė
| Quote (raska) Krla ,noriu info.Kiek vienam neitin mazam tortui sunaudoji aisingo? as nusipirkau gatava(iskociota) marcipanini ir zinok truko na kokiu 5mm iki apacios,papasakok placiau man apie ta reikala,kiek laiko dziusta tavo gelytes ir t.t. aciu kai dariau sunaus 10 gimtadienio torta tai as pirkau nekociota,o icing ready to roll (teslos gabala),ir ICING ne marcipano,man rodos kad ten gal 500g buna,tai tada iskociojau ir uzdejau,buvo gerai,netruko,o kai kita karta dariau tai truko,teko ''chimicyti'' jei truksta prie torto apacios,visada galima paslepti papuosimais as is pradziu gelytes spaudziau is icingo mases,tai jos greit pradeda dziuti,bet gerai isdziuna po paros kazkur...ir jos buna trapios kartais,matyt priklauso nuo jo storio ir sudetingumo... o kai dariau rozytes baltas,tai tas jau dariau is kitokios mases,specialiai gelems daryti.(kai rasiu pavadinima parasysiu )ji LAAABAI greit dziuna,ir buna standi,gali formuoti gelytes kad ziedlapiai i virsu stovetu ir jie stoves,nesuglebs,ko nepasakysi apie icingo tesla,ji glebsta ir neislaiko formos,ji tinka tik nedidelems formelems ispausti... ka cia dar...naujiems metams naudosiu icinga tortui dengti,ziuresiu kaip man cia seksis,turiu ta lyginimo lopetele,ziuresiu kaip pavyks
|
|
| |
raska | Data: Pirmadienis, 2012-11-26, 7:54 PM | Žinutė # 860 |
 forumo siela
| krla, labai aciu uz issamu atsakyma
|
|
| |
Krla | Data: Antradienis, 2012-11-27, 3:23 AM | Žinutė # 861 |
 forumo senbuvė
| Quote (raska) krla, labai aciu uz issamu atsakyma nera uz ka
|
|
| |
Atile | Data: Antradienis, 2012-11-27, 7:28 PM | Žinutė # 862 |
 forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
| sekmadienį valgėme neįprastus, tačiau labai skanius pusryčius ant perpjautos sasiskos uždėta pakepintų svogūnų su pievagrybiais ir ant viršaus sūris. Pakepta orkaitėje 10-15 min. Valgėme su apskrudintu batonu ir marinuotais agurkais.
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
|
| |
Krla | Data: Antradienis, 2012-11-27, 10:27 PM | Žinutė # 863 |
 forumo senbuvė
| Quote (Atile) sekmadienį valgėme neįprastus, tačiau labai skanius pusryčius ant perpjautos sasiskos uždėta pakepintų svogūnų su pievagrybiais ir ant viršaus sūris. Pakepta orkaitėje 10-15 min. Valgėme su apskrudintu batonu ir marinuotais agurkais. kaip skaniai skamba
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-12-02, 8:09 PM | Žinutė # 864 |
 forumo senbuvė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 7301
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 14
| Quote (Atile) sekmadienį valgėme neįprastus, tačiau labai skanius pusryčius maistas ant perpjautos sasiskos uždėta pakepintų svogūnų su pievagrybiais ir ant viršaus sūris. Pakepta orkaitėje 10-15 min. Valgėme su apskrudintu batonu ir marinuotais agurkais. hmmm reikės būtinai išbandyti
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-12-02, 8:10 PM | Žinutė # 865 |
 forumo senbuvė
| aš šiandien daraiu makaronus su tunu ir iškepiau sūrio pyragą
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
Krla | Data: Sekmadienis, 2012-12-02, 10:24 PM | Žinutė # 866 |
 forumo senbuvė
| snieguoliuke, kur tavo medutis?
|
|
| |
raska | Data: Pirmadienis, 2012-12-03, 10:54 AM | Žinutė # 867 |
 forumo siela
| as norit Kaledinio kepinio konkurso?
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-12-03, 11:47 AM | Žinutė # 868 |
 forumo senbuvė
| Quote (raska) as norit Kaledinio kepinio konkurso? besmegenis besmegenis besmegenis aš pasirašau
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-12-03, 11:53 AM | Žinutė # 869 |
 forumo senbuvė
| Quote (krla) snieguoliuke, kur tavo medutis? maistas angeliuke suvalgytas na dabar pasidalinsiu kaip man sekėsi jį kepti gavosi labai labai didelis kremas gavosi pasakiškas, tik iš pradžių buvau per mažai jo užsimaišius, tai teko dasimaišyti, ir sakykit ar jųs dedat į kremą šiek tiek želatino nu žodžiu tikrai skanus gavosi visiems labai patiko bet nepatiko man nes gal medaus per daug pridėjau, nes labai labai jautėsi medaus skonis ir kvapas papločiuose bet kitiems kaip tik jis labai patiko ir kitą kartą norėčiau kad papločiai būtų šiek tiek šlapesni bet prieš pradedant kepti dar iškilo klausimas, kaip daryti? vienur rašė kad pila skystą masę ir išlygina ir taip iškepa kiek reikia papločoų, kitur rašė kad reikia iškočioti plonai tešlą ir taip kepti tai va aš kočiojau tešlą ir kepiau ir manau jei būčiau kepusi skystą tešlą tai gal tie padai būtų šlapesni biskvito pagrindu o šeip iš tikrųjų nesugalvojau kaip pauošti, nes ir vienaip bandžiau ir kitaip ir nesižiūrėjo man nors tu ką
|
|
| |
Krla | Data: Pirmadienis, 2012-12-03, 5:25 PM | Žinutė # 870 |
 forumo senbuvė
| Quote (raska) as norit Kaledinio kepinio konkurso? cia saldaus ar mesisko?
Quote (snieguoliuke) ir kitą kartą norėčiau kad papločiai būtų šiek tiek šlapesni Quote (snieguoliuke) ir sakykit ar jųs dedat į kremą šiek tiek želatino as nededu zelatinos i krema.mano kremas isplakta grietine (riebi) su cukraus pudra ir citrina,paplocius kepu iskociotus,tada pries sutepima sulaistau truputuka(padrekinu) saldziu vandeniu,galima ir kokiomis sviesiomis sultimis ar arbata,kaip kas daro...ir sutepi su kremu.kadangi kremas be zelatinos,jis sudrekina paplocius.bent as jau taip darau ir niekada nesu zelatinos dejusi
|
|
| |
|