SVEČIUOSE PAS ŠEIMININKUTES -5 TEMA
| |
raska | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-03, 3:46 PM | Žinutė # 1 |
forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
Statusas: Atsijungęs
|
Šeimininkutės, Artėja gražiausios metų šventės - šv.Kūčios,šv.Kalėdos ir Naujieji metai. Kiekvienais metais norisi pagaminti kažką naujo ir skanaus.Tad kviečiu visas norinčias prisijungti ir ruoštis didžiosioms šventėms kartu - nuo kuklios Kūčių silkės iki gardžių Kalėdinių pyragų
|
|
| |
rasa85 | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 10:32 AM | Žinutė # 526 |
forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 3663
Apdovanojimai: 12
Reputacija: 1
| O as kugeli su vistiena kepsiu........
|
|
| |
raska | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 10:50 AM | Žinutė # 527 |
forumo siela
| siulikit nauja recepta:)
Rasos saldainių karalystė
|
|
| |
Nicole | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 11:38 AM | Žinutė # 528 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3012
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 9
| Surio sriuba(du viename) Reikes: (kas skliausteliuose-priklauso kitam sriubos variantui) 500g.farso 2 svogunu 1 poro(nebutinai) 1 ind.kons.pievagrybiu(nebutinai) 2 pak.zalumynu lydyto surelio 2 pak.grietineles lydyto surelio 1 taures balto vyno(nebutinai) 1,5 l.buljono druskos,pipiru
Smulkintus svogunus,pora ir farsa pakepinti truputyje sviesto,viska supilt i paruosta buljona,sudet prieskonius ir pavirt apie 15 min.Palaipsniui imaisyt lydytus surelius,nusunktus pievagrybius,vyna ir pavirt dar apie 30 min. Skaniausia gaminta is vakaro. Tiekti su toast(paskrudinta)duonele.Skanaus! Kaloriju bomba,bet laaabai skani!
Jei negali myleti tu,kurie toli,mylek tuos,su kuriais esi!
|
|
| |
Atile | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 2:11 PM | Žinutė # 529 |
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
| neištrinkit to recepto kur viršuje perkelkit kur nors, aš dar bandysiu
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
|
| |
rasa85 | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 2:47 PM | Žinutė # 530 |
forumo tauškutė
| Quote (Nicole) Kaloriju bomba,bet laaabai skani tai jau tikrai bomba kaloriju...
|
|
| |
rasa85 | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 2:48 PM | Žinutė # 531 |
forumo tauškutė
| pas mane kepa kugelis o man uz pusvalandzio reik isvaziuot ...tai jei isjungsiu tai gryzus rasiu subliskusi
|
|
| |
raska | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 3:19 PM | Žinutė # 532 |
forumo siela
| Quote (rasa85) pas mane kepa kugelis o man uz pusvalandzio reik isvaziuot ...tai jei isjungsiu tai gryzus rasiu subliskusi laikmati uzstatyk ir isijunks pats
|
|
| |
rasa85 | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 4:43 PM | Žinutė # 533 |
forumo tauškutė
| Quote (raska) laikmati uzstatyk ir isijunks pats jei tu turi tokia virykle tai nereiskai kad visi ja turi pas mane ner tokio patogumo
|
|
| |
raska | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 6:28 PM | Žinutė # 534 |
forumo siela
| Quote (rasa85) jei tu turi tokia virykle tai nereiskai kad visi ja turi kas isto kad turiu,normalaus pyragi neina iskepti sustoja viduri kepimo,nesiseka man su orkaitem
|
|
| |
rasa85 | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 7:30 PM | Žinutė # 535 |
forumo tauškutė
| mano tai gera virykle ,buvau jau sugalvojus kad seimininku prasyt naujos bet galvoju jei ten nauja kokia atves prastai keps ..o si tai labai gera nors ir senoka...
|
|
| |
raska | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 9:05 PM | Žinutė # 536 |
forumo siela
| Quote (rasa85) .o si tai labai gera nors ir senoka... va va ,mano nauja bet sudina
snieguoliuke,toks vaizdas kad jus tik pyragus tevalgot,ar neatsibosta jums,nes kaip suprantu kepi vos ne kasantra diena papasakok receptuka sparneliu su medumi,nes turiu toki viena tai man nelabai,norisilabiau meduotu kaip pas kiniecius buna tokiu
|
|
| |
raska | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 9:06 PM | Žinutė # 537 |
forumo siela
| Eglute grazus Pijuko keksiukai
|
|
| |
rasa85 | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 10:15 PM | Žinutė # 538 |
forumo tauškutė
| Quote (raska) snieguoliuke,toks vaizdas kad jus tik pyragus tevalgot,ar neatsibosta jums,nes kaip suprantu kepi vos ne kasantra diena as ir kepiau kepiau bet tikria nusibodo tie pyragai per daznai ... dar ypac kai as nevalgi saldumynams ...mergos ir nevalgo mano gamintu pyragu...tai liek atik vyrelis....bet ir tai kelias dienas valgo... snieguoliuke man kaip skaniai atrodo tos salotos ypac tos svogunu laisku...niam niam kaip noreciau....tokias tik pas maam kaime valgydavau....
|
|
| |
Nicole | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 10:24 PM | Žinutė # 539 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3012
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 9
| O as pamacius Krlos saltibarcius ir Snieguoliukes tinginiukus-susilydziau,nors imk ir per ekrana ilysk
Jei negali myleti tu,kurie toli,mylek tuos,su kuriais esi!
Message edited by Nicole - Ketvirtadienis, 2012-09-06, 10:26 PM |
|
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-09-07, 9:37 AM | Žinutė # 540 |
forumo senbuvė
Žinutės: 7301
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 14
| Quote (raska) snieguoliuke,toks vaizdas kad jus tik pyragus tevalgot,ar neatsibosta jums,nes kaip suprantu kepi vos ne kasantra diena gedaaa čia žinok senesni receptukai, dabar tai laiko nebeturiu, jei į savaitę kokį iškepu tai gerai ir jei kokia proga yra tai sumeistrauju kažką Quote (raska) papasakok receptuka sparneliu su medumi,nes turiu toki viena tai man nelabai,norisilabiau meduotu juokas1 kaip pas kiniecius buna tokiu žinok aš darau taip, sparnelius ištrinu su česnakais, pipiriukais ir vištienos prieskoniais(kartais nededu) ir druskyte, irpalaikau kokias 3 valandas, draugė sakė kad per naktį palieka , tada ištirpinu medų ant 2kg dėjau 3 gerus šaukstus, į ištirpintą medų įspaudžiu citrinos sulčių irsiek tiek sojos padažo, ir gerai išmaišius užpilu ir ištrinu sparnelius ir leidžiu pastovėti kokią valandą kad gerioau įsigertų, nes kai iš kiart kepi, tai medus jaučiasi tik ant odelės nespėja įsigerti, ir tada kepu, jei nori kad dar būtų saldesni prieš baigiant kepti dar gali šiek tiek medaus aplieti
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
|