SVEČIUOSE PAS ŠEIMININKUTES -5 TEMA
| |
raska | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-03, 3:46 PM | Žinutė # 1 |
forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
Statusas: Atsijungęs
|
Šeimininkutės, Artėja gražiausios metų šventės - šv.Kūčios,šv.Kalėdos ir Naujieji metai. Kiekvienais metais norisi pagaminti kažką naujo ir skanaus.Tad kviečiu visas norinčias prisijungti ir ruoštis didžiosioms šventėms kartu - nuo kuklios Kūčių silkės iki gardžių Kalėdinių pyragų
|
|
| |
Krla | Data: Penktadienis, 2012-08-10, 0:55 AM | Žinutė # 466 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| buvau geros nuotaikos ir sugalvojau,kad reikia torta issikepti ko as i tuos tortus lendu,kad vistiek s... gaunasi...kai paziuri i paveiksleli,taip graziai atrodo,o paziuri i savo tai taip ir skamba ausyse is pasakos karaliaus zodziai:sitoki pyraga tik dvaro sunims esti labai norejosi isbandyti nauja torta,parduotuvinis labai patiko,ir silikonine nauja forma nusipirkau...nieko kito negaliu kaltint kaip tik kepejos
jus man,zioplai neismanelei,paaiskinkit-kaip perkelti papuosta torta ant tortines??? ar jus visa torta renkant ant tortines???
|
|
| |
Krla | Data: Penktadienis, 2012-08-10, 1:09 AM | Žinutė # 467 |
forumo senbuvė
| KAIP VADINAMA MOTERIS KONSERVUOJANTI DARZOVES?
KONSERVATORE
|
|
| |
raska | Data: Penktadienis, 2012-08-10, 8:20 AM | Žinutė # 468 |
forumo siela
| Quote (krla) nafik visa ta varga tikrai nafik
Rasos saldainių karalystė
|
|
| |
raska | Data: Penktadienis, 2012-08-10, 8:23 AM | Žinutė # 469 |
forumo siela
| Quote (krla) ar jus visa torta renkant ant tortines??? as zinok kazkaip db dedu su skardeles dugnu,ant jo uztiesiu silikoninio to popieriuko(kepimo) ir vsio Quote (krla) KAIP VADINAMA MOTERIS KONSERVUOJANTI DARZOVES?
KONSERVATORE va cia tai geras tai musu Snieguoliuke yra koncervatore na dar Vijole
|
|
| |
rasa85 | Data: Penktadienis, 2012-08-10, 12:31 PM | Žinutė # 470 |
forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 3663
Apdovanojimai: 12
Reputacija: 1
| as ir kai puosiu tai palieku su kepimo formos dugnu aisku jei jis issiima,bet jei silikonine tai kai isimi taoi perdek ant pagrindo kuriam jis bus visad ir tada puosk.
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-08-10, 12:35 PM | Žinutė # 471 |
forumo senbuvė
Žinutės: 7301
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 14
| Quote (raska) tai musu Snieguoliuke yra koncervatore juokas1 juokas1 juokas1 juokas1 na dar Vijole juokas1 juokas1 oj geras
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-08-10, 12:40 PM | Žinutė # 472 |
forumo senbuvė
| o mano vyrukai be proto mėgsta vakuotus agurkus, kažkada valgė pirktinius tai sako neskanūs sako naminiai lieka naminiais, nes tiek agurkai be jokių chemijų užauginam, nes ir taip gaunam pakankamai, o šeip žiemą man irgi patinka žaluma, nors ir to skonio nesijaučia o šeip nieko nėra skaniau žiemos vakarą pasiimti stiklainį kokios uogienės ir su pienuku ir batonu o va mano brangiausiojo sesė kaip sėdi su vakavimais net baisu, vos tik darbe išeiginė ir vakuojasi aš dar porą vakavimų turėsiu ir viskas, na nebent grybų dar bus, bet sakaiu daugiau šaldysiu
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| | |
raska | Data: Šeštadienis, 2012-08-11, 8:33 AM | Žinutė # 474 |
forumo siela
| Krla nu tavo tas firminis jau tapes pyragiukas kaip skaniai atrodo,niam niam.Gal pakeitei pertepimus,gal naujus bandei.Papasakok.Kadangi nieko negaliu isikepti su savo triohla orkaite tai toks man pats tas
|
|
| |
raska | Data: Šeštadienis, 2012-08-11, 8:35 AM | Žinutė # 475 |
forumo siela
| Quote (snieguoliuke) sakau gal cukinijų marmaledo bandyt išsivirt virk virk,paskui papasakosi,bet jauciu kad labai ilgai reikes virti,nes cukinija gi beveik vanduo
|
|
| |
dika | Data: Šeštadienis, 2012-08-11, 10:16 AM | Žinutė # 476 |
forumo tauškutė
Grupė: Draugas
Žinutės: 4307
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 19
| kaip nooooriu "juodojo misko "pusryciams o su sluoksniuota tesla dariau, bet kazkas man ten neisejo turbut reikejo koki saldesni krema daryt snieguoliuke, turiu cukiniju, lauksiu receptuku
FaCeBooK
|
|
| |
Krla | Data: Šeštadienis, 2012-08-11, 12:09 PM | Žinutė # 477 |
forumo senbuvė
| Quote (raska) Krla nu tavo tas firminis jau tapes pyragiukas kaip skaniai atrodo,niam niam.Gal pakeitei pertepimus,gal naujus bandei.Papasakok.Kadangi nieko negaliu isikepti su savo triohla orkaite tai toks man pats tas aha,kaitaliojau pertepimus,bandziau bandziau ir likau su pirmuoju variantu sitam nelabai tiko sviezios trintos avietes reikejo biski pavirti,tokia kaip uogiene deti manyciau...daugiau jau nebeeksperimentuoju
|
|
| |
Krla | Data: Šeštadienis, 2012-08-11, 12:10 PM | Žinutė # 478 |
forumo senbuvė
| Quote (dika) kaip nooooriu "juodojo misko "pusryciams skoniu nieko toks,slapias,galetu buti balto kremo sluoknis didesnis,o siaip vyras sako,kad tikrai neblogas vieninteli sokoladini torta kuri megstu kepiau konkursui,bet kaip maciau kaip jis man isejo,tai geda buvo siusti
Message edited by krla - Šeštadienis, 2012-08-11, 12:11 PM |
|
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2012-08-11, 2:30 PM | Žinutė # 479 |
forumo senbuvė
| Quote (raska) virk virk,paskui papasakosi,bet jauciu kad labai ilgai reikes virti,nes cukinija gi beveik vanduo gaminu Quote (dika) snieguoliuke, turiu cukiniju, lauksiu receptuku saule ryt bandysiu virti būtinai pasidalinsiu receptukais
|
|
| |
dika | Data: Šeštadienis, 2012-08-11, 2:50 PM | Žinutė # 480 |
forumo tauškutė
Grupė: Draugas
Žinutės: 4307
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 19
| krla, as pirma syk su trintom avietem dariau, irgi nelabai man labai jau daug kauliuku gaunasi as "juodaji miska" tik viena karta kepiau, reiks vel kada prie progos issikept va Rasele grys kepsiu ir skanausim
FaCeBooK
|
|
| |
|