...
 SVEČIUOSE PAS ŠEIMININKUTES -5 TEMA - Page 32 - Forumas
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum moderator: Krla  
SVEČIUOSE PAS ŠEIMININKUTES -5 TEMA
raskaData: Ketvirtadienis, 2012-05-03, 3:46 PM | Žinutė # 1
forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
Statusas: Atsijungęs

Šeimininkutės,
Artėja gražiausios metų šventės - šv.Kūčios,šv.Kalėdos ir Naujieji metai. Kiekvienais metais norisi pagaminti kažką naujo ir skanaus.Tad kviečiu visas norinčias prisijungti ir ruoštis didžiosioms šventėms kartu - nuo kuklios Kūčių silkės iki gardžių Kalėdinių pyragų
mirkt s12069

KrlaData: Penktadienis, 2012-08-10, 0:55 AM | Žinutė # 466
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
buvau geros nuotaikos ir sugalvojau,kad reikia torta issikepti pelyte juokas1 ko as i tuos tortus lendu,kad vistiek s... gaunasi...kai paziuri i paveiksleli,taip graziai atrodo,o paziuri i savo tai taip ir skamba ausyse is pasakos karaliaus zodziai:sitoki pyraga tik dvaro sunims esti juokas1 labai norejosi isbandyti nauja torta,parduotuvinis labai patiko,ir silikonine nauja forma nusipirkau...nieko kito negaliu kaltint kaip tik kepejos juokas1

jus man,zioplai neismanelei,paaiskinkit-kaip perkelti papuosta torta ant tortines??? pelyte ar jus visa torta renkant ant tortines???

KrlaData: Penktadienis, 2012-08-10, 1:09 AM | Žinutė # 467
forumo senbuvė
KAIP VADINAMA MOTERIS KONSERVUOJANTI DARZOVES?

KONSERVATORE juokas1

raskaData: Penktadienis, 2012-08-10, 8:20 AM | Žinutė # 468
forumo siela
Quote (krla)
nafik visa ta varga

tikrai nafik pelyte

Rasos saldainių karalystė

raskaData: Penktadienis, 2012-08-10, 8:23 AM | Žinutė # 469
forumo siela
Quote (krla)
ar jus visa torta renkant ant tortines???

as zinok kazkaip db dedu su skardeles dugnu,ant jo uztiesiu silikoninio to popieriuko(kepimo) ir vsio gedaaa
Quote (krla)
KAIP VADINAMA MOTERIS KONSERVUOJANTI DARZOVES?

KONSERVATORE

va cia tai geras juokas1 juokas1 juokas1 tai musu Snieguoliuke yra koncervatore juokas1 juokas1 juokas1 juokas1 na dar Vijole juokas1 juokas1

rasa85Data: Penktadienis, 2012-08-10, 12:31 PM | Žinutė # 470
forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 3663
Apdovanojimai: 12
Reputacija: 1
as ir kai puosiu tai palieku su kepimo formos dugnu aisku jei jis issiima,bet jei silikonine tai kai isimi taoi perdek ant pagrindo kuriam jis bus visad ir tada puosk.

snieguoliukeData: Penktadienis, 2012-08-10, 12:35 PM | Žinutė # 471
forumo senbuvė
Žinutės: 7301
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 14
Quote (raska)
tai musu Snieguoliuke yra koncervatore juokas1 juokas1 juokas1 juokas1 na dar Vijole juokas1 juokas1

oj geras juokas1 juokas1 juokas1 juokas1

Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...

snieguoliukeData: Penktadienis, 2012-08-10, 12:40 PM | Žinutė # 472
forumo senbuvė
o mano vyrukai be proto mėgsta vakuotus agurkus, kažkada valgė pirktinius tai sako neskanūs juokas1 juokas1 juokas1 juokas1 sako naminiai lieka naminiais, nes tiek agurkai be jokių chemijų užauginam, nes ir taip gaunam pakankamai, o šeip žiemą man irgi patinka žaluma, nors ir to skonio nesijaučia juokas1 juokas1 juokas1 juokas1 o šeip nieko nėra skaniau žiemos vakarą pasiimti stiklainį kokios uogienės ir su pienuku ir batonu begu begu begu begu begu begu o va mano brangiausiojo sesė kaip sėdi su vakavimais net baisu, vos tik darbe išeiginė ir vakuojasi pelyte pelyte aš dar porą vakavimų turėsiu ir viskas, na nebent grybų dar bus, bet sakaiu daugiau šaldysiu begu begu begu

Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...

snieguoliukeData: Penktadienis, 2012-08-10, 12:43 PM | Žinutė # 473
forumo senbuvė
valgiau šiandien labai skanų pyragą su cukinijų džemu valentinas2 valentinas2 valentinas2 valentinas2 kaip skanu valentinas2 valentinas2 valentinas2 valentinas2 sakau gal cukinijų marmaledo bandyt išsivirt begu begu begu
o šiandien pietus padariau šaltibarščių, o vakarienei bus plovas gaminu ir jei netingėsiu iškepsiu obuolių pyragą gaminu

raskaData: Šeštadienis, 2012-08-11, 8:33 AM | Žinutė # 474
forumo siela
Krla nu tavo tas firminis jau tapes pyragiukas kaip skaniai atrodo,niam niam.Gal pakeitei pertepimus,gal naujus bandei.Papasakok.Kadangi nieko negaliu isikepti su savo triohla orkaite tai toks man pats tas buckis1

raskaData: Šeštadienis, 2012-08-11, 8:35 AM | Žinutė # 475
forumo siela
Quote (snieguoliuke)
sakau gal cukinijų marmaledo bandyt išsivirt

virk virk,paskui papasakosi,bet jauciu kad labai ilgai reikes virti,nes cukinija gi beveik vanduo gaminu

dikaData: Šeštadienis, 2012-08-11, 10:16 AM | Žinutė # 476
forumo tauškutė
Grupė: Draugas
Žinutės: 4307
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 19
kaip nooooriu "juodojo misko "pusryciams valentinas2 pelyte
o su sluoksniuota tesla dariau, bet kazkas man ten neisejo gedaaa turbut reikejo koki saldesni krema daryt
snieguoliuke, turiu cukiniju, lauksiu receptuku saule

FaCeBooK

KrlaData: Šeštadienis, 2012-08-11, 12:09 PM | Žinutė # 477
forumo senbuvė
Quote (raska)
Krla nu tavo tas firminis jau tapes pyragiukas kaip skaniai atrodo,niam niam.Gal pakeitei pertepimus,gal naujus bandei.Papasakok.Kadangi nieko negaliu isikepti su savo triohla orkaite tai toks man pats tas

aha,kaitaliojau pertepimus,bandziau bandziau ir likau su pirmuoju variantu juokas1 sitam nelabai tiko sviezios trintos avietes saule reikejo biski pavirti,tokia kaip uogiene deti manyciau...daugiau jau nebeeksperimentuoju juokas1

KrlaData: Šeštadienis, 2012-08-11, 12:10 PM | Žinutė # 478
forumo senbuvė
Quote (dika)
kaip nooooriu "juodojo misko "pusryciams

skoniu nieko toks,slapias,galetu buti balto kremo sluoknis didesnis,o siaip vyras sako,kad tikrai neblogas juokas1 vieninteli sokoladini torta kuri megstu saule
kepiau konkursui,bet kaip maciau kaip jis man isejo,tai geda buvo siusti pelyte gedaaa

Message edited by krla - Šeštadienis, 2012-08-11, 12:11 PM

snieguoliukeData: Šeštadienis, 2012-08-11, 2:30 PM | Žinutė # 479
forumo senbuvė
Quote (raska)
virk virk,paskui papasakosi,bet jauciu kad labai ilgai reikes virti,nes cukinija gi beveik vanduo gaminu

Quote (dika)
snieguoliuke, turiu cukiniju, lauksiu receptuku saule

ryt bandysiu virti būtinai pasidalinsiu receptukais begu begu

dikaData: Šeštadienis, 2012-08-11, 2:50 PM | Žinutė # 480
forumo tauškutė
Grupė: Draugas
Žinutės: 4307
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 19
krla, as pirma syk su trintom avietem dariau, irgi nelabai man gedaaa labai jau daug kauliuku gaunasi juokas1
as "juodaji miska" tik viena karta kepiau, reiks vel kada prie progos issikept saule va Rasele grys kepsiu ir skanausim liezuvis1

FaCeBooK

Search:

Copyright MyCorp © 2025