Kompiuterio ligos
| |
rasa85 | Data: Antradienis, 2012-07-17, 11:55 AM | Žinutė # 76 |
forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 3663
Apdovanojimai: 12
Reputacija: 1
Statusas: Atsijungęs
| Quote (Kristugne) krla,kartais ir pas mane būna,kad jau pradeda imti popierių ir sustoja,tada aš tik atidarau tą stalčiuką kur būna tušti popieriai ir vėl uždarau ir jis pradeda spausdinti pas man eirgi taip kartais buna ...irgi ta pati padarau... Quote (nerida) kaip sulietuvinti windows 7 home premium sp1 (64bit tu cia turi omenyje lietuviu kalba ivesti..na jei sitaip tai berods reikia perinstaliuoti kompa...
|
|
| |
Nicole | Data: Ketvirtadienis, 2012-10-04, 10:02 PM | Žinutė # 77 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3012
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 9
| S.O.S.,merginos! Man rodo,kad turiu susiinstaliuoti ar dar koki velnia padaryti(o gal jos truksta?)tvarkykle....Treiber...Driver...kas cia per velnias ir su kuo jis valgomas?Ka as turiu daryti?Is manes tokia kompiuteraste,kad nusisauk! O kai dar tarp triju kalbu klaidziot reikia,is kuriu vienos nei bum bum-anglu...gal todel man nei video nei nuotrauku nepakrauna?
Jei negali myleti tu,kurie toli,mylek tuos,su kuriais esi!
|
|
| |
Nicole | Data: Ketvirtadienis, 2012-10-04, 10:14 PM | Žinutė # 78 |
forumo tauškutė
| ir dar....vietoj google man issoka kazkoks sweetim.com su panasiu i googles zenkliuku ir rodo,kad tokio serverio nerasta blykcioja visas ekranas,tiesiog velniava daros
Message edited by Nicole - Ketvirtadienis, 2012-10-04, 10:15 PM |
|
| |
nerida | Data: Ketvirtadienis, 2012-10-04, 10:18 PM | Žinutė # 79 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9167
Apdovanojimai: 41
Reputacija: 18
| Nicole, galbūt kažkokia problema su vaizdo draiveriais,gal kuri labiau nusimano šiam dalykėlyje
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
|
| |
Vijolė | Data: Penktadienis, 2012-10-05, 0:05 AM | Žinutė # 80 |
forumo numylėtinė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
| Quote (Nicole) ir dar....vietoj google man issoka kazkoks sweetim.com su panasiu i googles zenkliuku ir rodo,kad tokio serverio nerasta blykcioja visas ekranas,tiesiog velniava daros na ir kokio velnio tu šį dalyką susiinstaliavai tavau pasiūlė kažką idomaus tu paėmei ir pasicekavinau tada automatiškai buvo idiegta ta programėlę kuria dabar ir matai vietoj googlės
facebook
|
|
| |
Vijolė | Data: Penktadienis, 2012-10-05, 0:08 AM | Žinutė # 81 |
forumo numylėtinė
| Quote (Nicole) Man rodo,kad turiu susiinstaliuoti ar dar koki velnia padaryti(o gal jos truksta?)tvarkykle....Treiber...Driver...kas cia per velnias ir su kuo jis valgomas?Ka as turiu daryti?Is manes tokia kompiuteraste,kad nusisauk! O kai dar tarp triju kalbu klaidziot reikia,is kuriu vienos nei bum bum-anglu...gal todel man nei video nei nuotrauku nepakrauna? na šiaip tai neturėtų trukti draiverio jei iki to laiko matei viską ten jaučiu gero valymo kompe reikia pas tave nes man toks vaizdas susidarė kad visokio šššš... ten prisikrovei tai ir gaunasi stabdis
facebook
|
|
| |
Nicole | Data: Penktadienis, 2012-10-05, 1:14 AM | Žinutė # 82 |
forumo tauškutė
| vijole1972, isskyrus paint.net ir picasa nieko neinstaliavau,nes mano kompas kaip naujagimis,reikejo kazkur nuotrauku talpykla pasidaryt O kaip man ja pasalint?
Message edited by Nicole - Penktadienis, 2012-10-05, 1:14 AM |
|
| |
Krla | Data: Penktadienis, 2012-10-05, 1:30 AM | Žinutė # 83 |
forumo senbuvė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| Quote (Nicole) isskyrus paint.net ir picasa nieko neinstaliavau,nes mano kompas kaip naujagimis,reikejo kazkur nuotrauku talpykla pasidaryt anksciau as turejau picasa.dabar jau ne,paprasciausiai prie PICTURES pasidarai aplankus ir ten laikai nuotraukas.kiekvienai progai gali atskira aplanka paimti,man taip patogiau
|
|
| |
Nicole | Data: Penktadienis, 2012-10-05, 3:13 AM | Žinutė # 84 |
forumo tauškutė
| Quote (krla) kiekvienai progai gali atskira aplanka paimti Tai mano monitorius butu nusetas aplankais,o programoms vietos nerasta Deinstaliavau as ta bestija,o ji vel gryzo
|
|
| |
Krla | Data: Penktadienis, 2012-10-05, 3:47 AM | Žinutė # 85 |
forumo senbuvė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| Quote (Nicole) Tai mano monitorius butu nusetas aplankais ne monitoriuje reikia laikyt
|
|
| |
Nicole | Data: Penktadienis, 2012-10-05, 4:53 AM | Žinutė # 86 |
forumo tauškutė
| tada mano "naujagimy" reik pictures programos ieskot,jei tokia yra nes paint turejau naujai instaliuot,nors siap ji Windowsuos visad buna
|
|
| |
rasa85 | Data: Penktadienis, 2012-10-05, 9:22 AM | Žinutė # 87 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3663
Apdovanojimai: 12
Reputacija: 1
| Nicole, atsiusk savo skype as pabandysiu padet kiek galeisu....
|
|
| |
Vijolė | Data: Penktadienis, 2012-10-05, 10:08 AM | Žinutė # 88 |
forumo numylėtinė
| Quote (Nicole) vijole1972, isskyrus paint.net ir picasa nieko neinstaliavau,nes mano kompas kaip naujagimis,reikejo kazkur nuotrauku talpykla pasidaryt O kaip man ja pasalint? ta programėlė ne kompe instaliuojasi o pačioje naršyklėje atsiranda reikia nustatymuose ieškoti nu blyn mintinai nepamenu, teko ir man tokią problemą turėti tai nustatymus pakeičiau ir viskas gerai, o kadangi pas tave Windowsai nauji tai tas dalykas nepritaikytas taviškiams tai ir gaunasi košmaras kompe
facebook
|
|
| |
nerida | Data: Antradienis, 2012-10-16, 1:59 PM | Žinutė # 89 |
forumo senbuvė
Žinutės: 9167
Apdovanojimai: 41
Reputacija: 18
| kokią rekomenduotumėte nemokamą programą kompui praskenuot?nes parsisiunčiau kažkokią Hunter tai jio man praskanavo viską rado sausainių, trojaną,ir kai paspaudžiau kad ištaisytų rašo kad programą reikia pirkt -nu sunervino
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
|
| |
Nicole | Data: Antradienis, 2012-10-16, 4:53 PM | Žinutė # 90 |
forumo tauškutė
| jei rasi TuneUp 30 dienu nemokamai,tai labai gerai isvalo kompa,bet reikia nepamirst praejus laikui deinstaliuot,o siaip pravalydavau su "teptuku" Cleaner
|
|
| |
|